aoratos Δημ. October 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2006 Σε ξέχασα εσένα.:O Σε συμπαθώ κι εσένα.:cool: Επίσης συμπαθώ και τον kostakiss.:wink: Ευχαριστω.:) Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. October 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2006 Εμένα κανείς δεν με συμπαθεί?:confused: :confused: :confused: Αυτό ήταν, ψάχνω για ψυχίατρο και κλεινω ραντεβού : :protest: :offtopic: :spam: :google: ολα καλα αλλα το "google is your friend" που κολλαει?:blink: :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos7_69 Δημ. October 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2006 ψάχνω για ψυχείατρο :google: ολα καλα αλλα το "google is your friend" που κολλαει?:blink: :p Εκει!:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. October 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2006 Εκει!:p ok:!: παραδεχομαι τη πολυ προχωρημενη σκεψη σου!:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallistas Δημ. October 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2006 DesertsMissRain...Θελω πολυ να τον γνωρισω αυτον τον ανθρωπο!:D ;) ΜΑΧ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. October 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2006 DesertsMissRain...Θελω πολυ να τον γνωρισω αυτον τον ανθρωπο!:D ;) Με τιμάς...;) :D Θα γνωριστούμε στο meeting... Κάνε υπομονή!! :happy: :p "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. October 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2006 Αυτόν τον Desert κι εγώ τον συμπαθώ είναι η αλήθεια. Οπότε είναι ευκαιρία να το πω και δημόσια. Χρόνια Πολλά! :D edit: meeting; Τι meeting; Έχασα επεισόδια; re-edit: μάλλον για το Σαλόνικα meeting λέτε... Άκυρο... Αθήνα δεν παίζει τίποτα; This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallistas Δημ. October 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2006 Παιζει αλλα μας εχουν συνδεσει με Καιρο οι περισσοτεροι...:O :rolleyes:Κατι θα κανονιστει πιστευω.Εστω και ανεπισημο-μικρο,ωστε να γινει το μεγαλο τον Ιανουαριο. Δες στην υπογραφη μου. ΜΑΧ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. October 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2006 Αυτόν τον Desert κι εγώ τον συμπαθώ είναι η αλήθεια. Οπότε είναι ευκαιρία να το πω και δημόσια. Χρόνια Πολλά! :D edit: meeting; Τι meeting; Έχασα επεισόδια; re-edit: μάλλον για το Σαλόνικα meeting λέτε... Άκυρο... Αθήνα δεν παίζει τίποτα; Αγαπητέ συν-editor, γνωρίζεις πως τα αισθήματα είναι αμοιβαία;) :D Λέμε για το meeting στην Αθήνα (που ακόμα βέβαια δεν έχει κανονίστεί πότε θα γίνει, πού, ποιοί θα είμαστε...Δες εδώ) ΕDIT: και σε ευχαριστώ για τα χρόνια πολλά!! "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassl45i Δημ. October 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2006 Αγαπητέ συν-editor, γνωρίζεις πως τα αισθήματα είναι αμοιβαία;) :D Λέμε για το meeting στην Αθήνα (που ακόμα βέβαια δεν έχει κανονίστεί πότε θα γίνει, πού, ποιοί θα είμαστε...Δες εδώ) ΕDIT: και σε ευχαριστώ για τα χρόνια πολλά!! Χρόνια σου πολλά :) Και μένα είσαι από τα αγαπημένα μου μέλη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. October 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2006 Χρονια πολλα και απο μενα Desert ! :) :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EVI4KRITI Δημ. October 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2006 καλημέρα, εγώ σας συμπαθώ όλους για τα απίστευτα που γράφετε όταν είστε σε κέφια... Μπράβο:up:...!!!! πιο πολύ όμως συμπαθώ την GARFIELD... (sorry...) :love: :O :* [sIGPIC][/sIGPIC] που παω??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. October 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2006 καλημέρα, εγώ σας συμπαθώ όλους για τα απίστευτα που γράφετε όταν είστε σε κέφια... Μπράβο:up:...!!!! πιο πολύ όμως συμπαθώ την GARFIELD... (sorry...) :love: :O :* Σ' ευχαριστώ πολυ EVI4KRITI και βέβαια ανταποδίδω :) :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. October 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2006 Χρόνια σου πολλά :) Και μένα είσαι από τα αγαπημένα μου μέλη. Ι'm honored να το ακούω, για μια ακόμη φορά...Τhanks και για τις ευχές και για την συμπάθεια kostas@sl45i και ανταποδίδω... ;) :D :D Χρονια πολλα και απο μενα Desert ! :) Thaaaaaaaaaanks mplip^ :D "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. October 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2006 desertsmissrain χρονια πολλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. October 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2006 desertsmissrain χρονια πολλα! Τhanks mvagustagm2000 :D "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. October 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2006 Τhanks mvagustagm2000 :D δωρο μου πηρες Desert; :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. October 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2006 δωρο μου πηρες Desert; :lol: sorry? :confused: "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. October 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2006 sorry? :confused: πλακιτσα..και καλα σου λεω χρονια πολλα, λες ευχαριστω και σε ρωταω αν μου πηρες δωρο... μονο που σ'αυτη την περιπτωση δεν ειπα χρονια πολλα :p Χρονια σου πολλα και με το πτυχιο :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. October 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2006 Νοw Ι επιασα it.. :ρ Thanks nikoskat... (όσο για το πτυχίο που είπες...γελάνε μαζί σου ο πρύτανης και οι καθηγητές μου καθώς μιλάμε... :ρ) "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. October 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2006 και γώ συμαθώ την garfield, δέν ξέρω αλλα ίσως το ρόζ σύμβολο (female) και η πολύχρωμες εικόνες, μού δημιουργούν μια αυρα γύρω απο τα ποστ τις :confused: :O . επίσης συμπαθώ τον petrosk750iok kai ton TN79επιδή μου θυμίζει την φύση :shifty: Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aeikinitos Δημ. October 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2006 Εγώ περιμένω να δω τον Dessertsmissrain στο meeting στην Αθήνα! Τον πάω με 1000!:rotfl: :up: :up: Can't get enough Can't give it up When you're telling me those white lies Champagne It's getting rough and I wanna know if I'm addicted to your white lies in vain... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mbokota Δημ. October 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2006 Εγώ περιμένω να δω τον Dessertsmissrain στο meeting στην Αθήνα! Τον πάω με 1000!:rotfl: :up: :up: +1. Άντε να τον δούμε κι από κοντά. Ας μη το κρύβουμε. Διψάμε για ουρανό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SakisPlayer Δημ. December 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2006 Eγώ πιά δεν ξέρω σχεδόν κανέναν εδώ μέσα. Οπότε, ούτε συμπάθειες ούτε αντιπάθειες. Πλύν του γνωστού γαλάτη πολιτικού μαϊντανού. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. December 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2006 ε οχι και κανενα...υπαρχουν αρκετα απο τα παλια μελη... υγ.ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts