Petros the Great Δημ. September 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2005 Υ.Γ: Α ολα κι ολα Πετρο! Οι moderators πρεπει να ειναι αδεκαστοι! Ολους να τους βλεπουν ισους, κτλ... :cool: (Αν δεν το καταλαβες, προσπαθω να αναβαθμιστω = Να γινω moderator στη θεση του moderator! :w00t: :lol: ) Μμμ για να πάω να δω τι έχεις γράψει στα δίκτυα κινητής! Μέχρι αύριο το πρωί θα έχουν λιγοστέψει τρομερά τα μηνύματά σου :w00t: :devil: :devil: Τα μισά θα σου έχουν μείνει, όλα τα άλλα... delete :devil: :devil: Χε χε χε... http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poseidon2004 Δημ. September 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2005 Nα και η δική μου λίστα `trapped (e-κολλητός) intelX86 (καλοκαίρι rulez) Mario_fit (άψογες και πολύ διπλωματικές απόψεις) mplip^ (τον συμπαθώ πολύ) Mike-Dee (Scouts rulez) kostas@sl45 ;) Jog (u rock my word) Ταξιδιώτης22 :) kakiasmeno :rolleyes: Και βέβαια η αγαπημένη μου Cristina edit Let me add some more users Tomorrow (o expert για i-handsets και γενικότερα πολύ καλός) Tinkerbell ;) :D :cool: Manos the Greek ;) Xourxoulitsos :cool: Hunter (δεν εχουμε μιλήσει πολύ αλλα τον εκτιμώ :) ) more ... Να προσθέσω τους αγαπητούς BestMan ,fanish1 και βέβαια τον Petros the Great Κυνήγα το λευκό της ζωής σου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bororo Δημ. September 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2005 Οι δικοί μου είναι απ' το thread του Razr αφού εκεί δραστηριοποιούμαι κι εγώ: mitsos106 (To παλικάρι με βοήθησε άπειρα στην σελίδα μου. Go mitsos go :) ) bill_viper (πολύ φιλικός και είχε και αυτός την συμβολή του. Ο πρώτος που ενδιαφέρθηκε με την πάρτη μου. ) DirectX (Γνώστης του θέματος Razr) Kelestor (Άλλος ένας υποστηρικτής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrakoss25 Δημ. September 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2005 τον ταξιδιωτη μιας και ειμαι και καινουριος δεν ξερω και πολλα ατομα,παντως εχω ακουσει τα καλυτερα,απο τα πιο σοβαρα site πραγματικα ειναι το Myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swiffer Δημ. September 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2005 Update: Ξεχασα να δηλωσω δυο τρεις μεγαλες συμπαθειες που εχω... Mythozz (unwired εποχη) ΤΝ97 και `trapped http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. September 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2005 Απο το music αποκλειστικά, που δεν προλαβαίνω να γράψω αυτό που αναζητώ και (συνήθως) δε βρίσκω και μου το στέλνουν αμέσως: greek-aeras nio 1975 Viper (συν τοις άλλοις, εχει και εξυπηρετικότατη υπογραφή :D ) valeria και συγνώμη αν έχω ξεχάσει κάποιους. Θα επανέλθω δριμύτερη :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. September 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2005 Από το Μy Music:nelly,Christina,rigasnic,greek_aeras,Viper,nio1975, garfield,gkr41,seventh_heaven είναι νομίζω τα παιδιά στα οποία οφείλω την ανεύρεση πολλών τραγουδιών-ελπίζω να μην ξεχνάω κανέναν... :worry: Από το forum των Sony Ericsson florinaperis,bill_viper και lagoudakis με είχαν βοηθήσει πολλές φορές,να'στε καλά! :) Από το forum των Motorola o bororo έχει προσφέρει πάρα πολλά πράγματα στο thread του Razr και τέλος παραλίγο να το ξεχάσω ο Globy και ο EleKtriK EyE με έχουν βοηθήσει πολύ στα προβλήματα με το pc μου και το έχω εκτιμήσει σε μεγάλο βαθμό! :) Τώρα από τα παιδιά που πάντα τα posts τους έχουν "κάτι" να μου πουν:FREAK_OF_NATURE,ταξιδιώτης22,mario_fit,Βασίλης,ΤΝ97, Trobocop®,Bayern7,Tinkerbell,Crazygirl,jane_butterfly, PowerZ,Hunter...Σίγουρα ξεχνάω κάποιους αλλά ένα μυαλό το έχουμε... :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostsour Δημ. September 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2005 denior rulezzzzzzzzzzzz http://www.userbars.com/ub1976008.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. September 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2005 λοιπον απο κοριτσακια την valeria και garfield και απο τα αγορακια florinaperis-billviper με ξεστραβωσαν στα P :p arfi gorgona τον γνωρισα απο κοντα,πολυ καλο παιδι ;) και nikoleon-psybill-johner με βοηθανε στα wm :) :)καθως και τον Ηunter πολυ ωραιος τυπος!! :Dολοι οι αλλοι ειναι σιχαμενοι και ελεεινοι τυποι :lol: :lol: :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. September 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2005 να ναι καλα τα παιδια που εγραψαν οτι με συμπαθουν,αμοιβαια τα αισθηματα εννοειται,αν και δεν χρειαζεται να λεω ονομαστικα ονοματα,σε ολους τρεφω συμπαθεια και πανω απ ολα σεβασμο. Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. September 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2005 λοιπον απο κοριτσακια την valeria και garfield και απο τα αγορακια florinaperis-billviper με ξεστραβωσαν στα P :p arfi gorgona τον γνωρισα απο κοντα,πολυ καλο παιδι ;) και nicoleon-psybill-johner με βοηθανε στα wm :) :)καθως και τον Ηunter πολυ ωραιος τυπος!! :Dολοι οι αλλοι ειναι σιχαμενοι και ελεεινοι τυποι :lol: :lol: :lol: Thank you γείτονα. Αμοιβαία τα αισθήματα! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. September 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2005 denior rulezzzzzzzzzzzz Eyxaristo,na sai kala :D . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoleon Δημ. September 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2005 λοιπον απο κοριτσακια την valeria και garfield και απο τα αγορακια florinaperis-billviper με ξεστραβωσαν στα P :p arfi gorgona τον γνωρισα απο κοντα,πολυ καλο παιδι ;) και nicoleon-psybill-johner με βοηθανε στα wm :) :)καθως και τον Ηunter πολυ ωραιος τυπος!! :Dολοι οι αλλοι ειναι σιχαμενοι και ελεεινοι τυποι Ανταποδίδω, παρόλο που δε γράφεις σωστά το nick mου :p :D Συμπαθώ επίσης τους ταξιδιώτης22, johner, nervous. ;) Currently using: Samsung Galaxy S23 Ultra, Galaxy Buds 2 Pro, Galaxy Watch Νίκος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. September 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2005 Εμενα κανενας δεν με συμπαθει? :worry: :sorry: :cry: 1000+ post δεν βοηθησαν κανεναν?... Ντροπη σας!!! Καλά, μην κάνεις έτσι :( ίσως δεν έχεις ιδιαίτερη επικοινωνία με άτομα από το φόρουμ και γι' αυτό δεν σε ανέφερε κανείς... Εγώ έχω προσέξει αρκετές φορές μηνύματά σου και μου άρεσαν ιδιαίτερα (εσύ δεν είχες αγχωθεί και για την οθόνη τότε με το σεισμό; :lol: ) Άντε, βρήκες λοιπόν τον πρώτο που σε συμπαθεί :) http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos_bei Δημ. September 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2005 Εμενα κανενας δεν με συμπαθει? :worry: :sorry: :cry: 1000+ post δεν βοηθησαν κανεναν?... Ντροπη σας!!! Άχου το, μη μου χαλιέσαι βρε :lol: . Κι εγώ σε πηγαίνω:) Γράφεις ωραία, είσαι και νοκιάκιας και έχουμε κάτι να τσακωνόμαστε :p http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. September 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2005 Εμενα κανενας δεν με συμπαθει? :worry: :sorry: :cry: 1000+ post δεν βοηθησαν κανεναν?... Ντροπη σας!!! πολλοι που γραφουν στο chat and fun δε γραφουν και στα series60, οποτε λογικο. εγω σε παω παντως. δεν εχω ιδιαιτερο προβλημα με κανεναν εκτος απο καποιους κολλημενους και εξυπνακηδες. εγω ειμαι πιο εξυπνος ρε :) γενικα, tasulm, nervous, asymvivastos, songless_bird, ntanny, tweaked mind, clarco5, teorizo, johner...ουου ξεχναω πολλους :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. September 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2005 :) Συμπαθω τους konstantinos_bei(για να εχω καποιον να μαλωνω), Petros The Great (γιατι προσεξε την υπαρξη μου,ναι εγω ειμαι με την οθονη, αν και εσενα προσφατα σε "πετυχα" στο myphone :O ), Nervοus(ο πρωτος που με βοηθησε στο myphone), Ntanny(για τη συνολικη του προσπαθεια για το 3230). Nikoskat (Δεν εχει τυχει να μιλησουμε με pm αλλα σε εχω προσεξει. Εισαι αρκετα δραστηριος στα series 60.). Και τον hasiotis_john που εχει φυγει φανταρος. Το "φρικιο της φυσης" κανει συμπαθητικα post . :) Χαρηκα τωρα :) [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. September 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2005 εγω συμπαθω την angelina_22, τον petros_the_great,την freak_of_nature τον ALR και τον mixtri... επισεις ας με συγχωρησουν οσους δεν εγραψα! Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. September 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2005 Ανταποδίδω, παρόλο που δε γράφεις σωστά το nick mου :p :D Συμπαθώ επίσης τους ταξιδιώτης22, johner, nervous. ;)ωωωωωωωωωπ ολα οκ τωρα φιλε νικο :p :p :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoleon Δημ. September 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2005 ωωωωωωωωωπ ολα οκ τωρα φιλε νικο :p :p :p Τώρα μάλιστα! Άξιος! ;) Currently using: Samsung Galaxy S23 Ultra, Galaxy Buds 2 Pro, Galaxy Watch Νίκος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. September 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2005 και ο nervous!!!!αμετρητες φορες μου εδωσε την βοηθεια του για το 6600 μου :) χωρια που κανει τρομερη δουλεια στο φορουμ των s60 ;) ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelina_22 Δημ. December 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2005 Οσο περναει ο καιρος συμπαθω ολο και περισσοτερα ατομα!!!! Την penyv,την ioanna_io,την απιθανη garfield,την freak_of_nature γενικα ολες τις κοπελες!!! Τον billako γιατι γελαω με τον τροπο που γραφει πολλες φορες, τον Μεγα Πετρο,τον mixtri γιατι μπορει να ειναι νεαρουλης αλλα εχει απιστευτες γνωσεις!!!! Sorry αν ξεχασα καποιον....... http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. December 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2005 Angelina σ' ευχαριστώ παρα πολυυυυυυυ.:D Κι εγώ μία απο τα ίδια :p Πάλι κατάλογο θα γράψουμε και θα επανέλθω γιατί (πάλι ) θα έχω ξεχάσει (ως συνήθως) φίλους. Λοιπον: Angelina, Nelly, Freak, Freckles, Peny, Ioanna, Mona_Lisa, Valeria, PowerZ, lagoudakis, Βασίλης, Agent, Bayern, Takissam, Viper, mario_fit, Fanish, Billakos. Jim87, Dem, Menelia, Michelle που είχα να τη δω καιρό και την ξανάδα χτες και πολύ χάρηκα.:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HellasVagabond Δημ. December 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2005 Ποιος ειναι ο σκοπος αυτου του θεματος ξανα ? Να νιωσουν 20 ατομα ωραια και 500 χαλια που δεν αναφερθηκαν ? Προσωπικα δεν με νοιαζουν αυτα αλλα σκεφτειτε πως αλλους ισως να τους νοιαζουν. Oh well. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. December 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2005 ο σκοπος ειναι μαλλον.........λεω εγω με το αγαθο μου μυαλο...να τιμησουμε καποιους νεους φιλους που εχουμε κανει απο αυτο εδω το site. οποτε και εγω κατα τυχαια σειρα θα αναφερω ανανεωμενη λιστα φιλων που γνωρισα...οπως angelina22,garfield,Freak,freckles,ioanna io,Hey now,ladybird,nrg,fanish,petros the great,alr,mixtri,mythoss,rigasnic,nervous Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts