Jump to content

Ποια μέλη του myphone συμπαθείτε περισσότερο;

VIDEOMIX
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εμένα κανείς δεν μαγαπάαααααεεειιι?

(Ε να μην κάνω το παράπονο του μήνα? :happy: )

Όλα τα παιδιά με τα οποία έχω συνομιλήσει εδώ τα συμπαθώ αλλά επειδή είναι πολλά και όλα διαμάντια ένα ΜΕΓΑΑΑΑΑΑΑΛΛΛΛΟ ευχαριστώ που με συμπαθούν και μένα :)

:lol: εσένα πως θα μπορούσαμε να μη σε συμπαθήσουμε?

γλύψιμο mode: on

• Απαντήσεις 766
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Κι εγώ τους συμπαθώ όλους, αλλά κυρίως τον Aeikinito:up: :w00t:, το anarxaki:w00t: και τον xourxou:devil: .

Ας μη το κρύβουμε.

Διψάμε για ουρανό!

Εμένα ποιός να με συμπαθήσει; Αφού τα χώνω συνέχεια.:lol:

Σας μισώ όλους ρεεεεε.....:lol:

Πλάκα κάνω.:shifty:

Ποιόν θ' "αρπάξω" σήμερα; [sIGPIC][/sIGPIC]

με την σειρα μου επειδη λενε ολοι οτι ειμαι απολιτιστος και διολου αξιολογος για να κλεισω τις κακες γλωσες που με κατηγορουν οτι γυριζω εδω και εκει και ειμαι αντικοινωνικος λεω οτι συμπαθω ολο το site και ολους οσους ειχαν την ατυχια να ανταλαξουν αποψεις μαζι μου;)

Όσοι θυσιάζουν στοιχειώδεις ελευθερίες για λίγη ασφάλεια, δεν αξίζουν ούτε ελευθερία ούτε ασφάλεια.

Μη πάντα επίστασθαι προθύμεο, μη πάντων αμαθής γένη.

δεν έχω γνωρίσει κανέναν οπότε τους συμαθώ όλους :ninja: :ninja: :D :D

Γκούχου..γκούχου...:lol:

Ναι..Είμαι αιμοδότης...

2006 Modenas Dinamik 71mm....

1998 Seat Ibiza S4 Turbo

1992 Suzuki RGV-Γ 250cc

2001 Suzuki FX 68.5mm

Βασικά κι εγώ σας τους συμπαθώ το ίδιο (λίγο παραπάνω τη miss_fairy, γιατί γνωριστήκαμε κάπως καλύτερα) γιατί δεν έχω γνωρίσει και πολλούς από εδώ μέσα!
Τhe end of an era...

Σχεδόν όλους τους mods και editors. :p

Από μέλη : (σόρρυ αν ξέχασα κανέναν, ξέρετε ότι σας συμπαθώ έτσι και αλλιώς).

Hunter, kakiasmeno, elen82, SakisPlayer. Αλλους χαμένους και άλλους εξαφανισμένους.

Μου λείπετε όλοι σας πολύ.

Πιο πολύ από όλους μου λείπεις όμως εσύ azeppos[/member]

Να είναι ελαφρύ το χώμα που σε σκεπάζει φίλε. :(

Σε ευχαριστώ φίλε.

Έχω πάψει πιά να γράφω απο τότε που θύτης και θύμα είχαν την ίδια ακριβώς ποινή. Τότε που ο κλασικός με έβρισε και επειδή διαμαρτυρήθηκα για τα αυτονόητα, κάποιος έπραξε με Σολωμόντια λύση και οχι με καταμέριση ευθυνών.

Μετά λοιπόν απο 6 μήνες, εξαιρώ την πρακτική μου και γράφω απο ευγένεια μιας και με θυμήθηκες.

Οσο για τον azeppos, αλλα και για σένα, είχαμε την συζήτησή σας με εξέχων πρόσωπο του σωματείου του Μπόουλινγκ.:)

Καλό καλοκαίρι σε όλους.

"VIDEOMIX" .

Σε ευχαριστώ φίλε.

Έχω πάψει πιά να γράφω απο τότε που θύτης και θύμα είχαν την ίδια ακριβώς ποινή. Τότε που ο κλασικός με έβρισε και επειδή διαμαρτυρήθηκα για τα αυτονόητα, κάποιος έπραξε με Σολωμόντια λύση και οχι με καταμέριση ευθυνών.

Μετά λοιπόν απο 6 μήνες, εξαιρώ την πρακτική μου και γράφω απο ευγένεια μιας και με θυμήθηκες.

Οσο για τον azeppos, αλλα και για σένα, είχαμε την συζήτησή σας με εξέχων πρόσωπο του σωματείου του Μπόουλινγκ.:)

Καλό καλοκαίρι σε όλους.

"VIDEOMIX" .

SakisPlayer πολλές φορές διαφωνούσα με τα γραφόμενα σου αλλά ήξερα ότι αυτό που έγραφες το υποστήριζες σθεναρά!! Αφησε στην άκρη τα παλιά και συνέχισε!!

με ένα παράπονο θα μιλήσω και εγώ.

εμένα κανείς;:( :confused:

με ένα παράπονο θα μιλήσω και εγώ.

εμένα κανείς;:( :confused:

Έλα μην παραπονιέσαι...

Όλοι σ'αγαπάμε :rolleyes:

Τhe end of an era...

60000+ μέλη έχουμε ποιόν να πρωτο συμπαθήσεις; :p

The "unwired" revolution began...

_http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407

[...]Επίσης, τους Marvin, Ovelix, VeCO, τη Nelly, Trobocop®, Ioanna_io, Kostakiss, Snowball και σίγουρα πολλούς ακόμα - ξεχνάω ονόματα γιατί δεν είμαι πολύ καιρό στο myphone![...]

Mille grazie isolde, είσαι η πρώτη που αναφέρει το όνομα μου! :)

Προσωπικές μου συμπάθειες είναι όλη η ομάδα διαχείρισης, κυρίως οι συνάδελφοι editors παλαιοί και νέοι. Ιδιαίτερη μνεία στους charmed_powers για την υπογραφή του, kostakiss, jog, Demis_CY, faithless (Jenna - Ali for ever), xourxou, greekcharmed, My_Immortal, billyavl, vagelio και φυσικά σε σένα my dear isolde. :)

Επίσης όλες τις υπόλοιπες θηλυκές υπάρξεις γιατί είναι μειοψηφία και πρέπει να τις προσέχουμε και φυσικά όσους ανήκουν στην σωστή ομάδα (:wink:).

Εννοείτα πως ξέχασα καμιά εκατοστή άτομα... :p

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

Επίσης όλες τις υπόλοιπες θηλυκές υπάρξεις γιατί είναι μειοψηφία και πρέπει να τις προσέχουμε και φυσικά όσους ανήκουν στην σωστή ομάδα (:wink:).

kai ti ginete an to 8hluko anhkei se allh omada??e?E?E?Ee?:rolleyes:

giati an einai etsi kai exoun oloio ta idia krithria me sena emena me sumpa8ei mono o papathvas:p

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Δεν υπάρχει πρόβλημα. Όλα τα θηλυκά (χωρίς οπαδικές προτιμήσεις), συν όσους ανήκουν στην σωστή ομάδα. :)

το εδιτ ήταν μία ευγενής προσφορά της Freak of Nature.:p

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

Προσωπικές μου συμπάθειες είναι όλη η ομάδα διαχείρισης, κυρίως οι συνάδελφοι editors παλαιοί και νέοι.

Ως editor ανταποδίδω τη συμπάθεια

Ας ανανεώσω λοιπόν και εγώ τη λίστα των "e-φίλων" μου...

VeCo, Carpenoctum, TN97, gkr41,nelly, την isolde (με την οποία έχουμε καιρό να τα πούμε - πού χάθηκες;;),την άπαιχτη garfield, Crazygirl, Xourxoulitsos, faithless (για το γούστο στις ταινίες και τις σειρές), GreekCharmed (ακόμα και αν δεν της αρέσει το Friends :p ), olympiakos7_69 (γιατί έχει χιούμορ), Mbokota,mp83, ^mplip (για το εξαιρετικό γούστο στη μουσική!)...

και χίλιοι ακόμα που ξεχνάω...:p :p

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

Τον Desert επίσης γιατί με την επιμονή του με έπεισε για τον τοπο του εγκλήματος κι έτσι τώρα δεν το χάνω ποτέ.:D

Ξέρεις ποσες σελίδες πήγα πισω για να το βρω? Ημερομηνία 24 Μαρτίου :p :lol:

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...