HellasVagabond Δημ. March 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2006 Ιδιαιτερη μνεια στον συμπεθερο CarpeNoctrum...(το κινητο μου δονιιιιειται πολυ σημερα,το δικο σου φταιει):lol: :lol: :lol: Επισης.Σταλιτσα,nelly,ΗellasVaga(κατι) και DENIOR για την υπογραφη-κραξιμο στον Ιταλο!:lol: :lol: :lol: HellasVaga( κατι ) ????? Γκρρρρρρρρρρρρρρρ.......... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. March 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2006 Βλέπω πως γράφετε για mods, editors κλπ Νομίζω πως υπάρχει (ή τουλάχιστον υπήρχε) ειδικό thread για αυτή την ... κατηγορία :p . Μιας όμως και δεν τη βρίσκω να γραψω κι εγώ εδώ τις συμπάθειες μου: Ο Βασίλης, η Nelly, η Cristina, ο Seventh_ Heaven, o Frorinaperis,o CarpeNoctum και αν θυμηθώ καποιον άλλον επανέρχομαι.:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. March 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2006 Βλέπω πως γράφετε για mods, editors κλπ Νομίζω πως υπάρχει (ή τουλάχιστον υπήρχε) ειδικό thread για αυτή την ... κατηγορία :p . Μιας όμως και δεν τη βρίσκω να γραψω κι εγώ εδώ τις συμπάθειες μου: Ο Βασίλης, η Nelly, η Cristina, ο Seventh_ Heaven, o Frorinaperis και αν θυμηθώ καποιον άλλον επανέρχομαι.:) ΑΑΑΑΑΑΑ!!! Μη μπερδευόμαστε.. Οι Editors δεν είμαστε Mods.. Εμείς δεν έχουμε εξουσία! :lol: Οπότε και να μας καλοπιάνετε δεν κερδίζετε και τπτ :p Στην εργατική τάξη ανήκουμε!! Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. March 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2006 Γεία χαρά και απο εμένα...:) Ας με συγχωρέσουν όσοι τους παραβλέψω αλλά δεν είναι σκόπιμο...:p druides , ampel , nervous , mcde , redalert19882000 , kostakiss *όταν θυμιθώ και τους υπόλοιπους θα με ξαναδείτε εδώ...:lol: "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. March 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2006 ΑΑΑΑΑΑΑ!!! Μη μπερδευόμαστε.. Οι Editors δεν είμαστε Mods.. Εμείς δεν έχουμε εξουσία! :lol: Οπότε και να μας καλοπιάνετε δεν κερδίζετε και τπτ :p Στην εργατική τάξη ανήκουμε!! Προς το παρόν! Στο μελλον ουδείς γνωρίζει.. Ας εχω λοιπον μιά άκρη με σένα, που ξέρεις? :p Σε καλό θα μου βγεί! :lol: Για σκεφτείτε όμως thread με τους mods που αντιπαθούμε ε? Χαμός! Σε ποσα λεπτά θα κλειδωνόταν?:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. March 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2006 Προς το παρόν! Στο μελλον ουδείς γνωρίζει.. Ας εχω λοιπον μιά άκρη με σένα, που ξέρεις? :p Σε καλό θα μου βγεί! :lol: Για σκεφτείτε όμως thread με τους mods που αντιπαθούμε ε? Χαμός! Σε ποσα λεπτά θα κλειδωνόταν?:lol: Καμία άκρη δεν έχεις με μένα!! Δεν είδα πουθενά να αναφέρεις το όνομά μου :lol: :lol: :p Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. March 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2006 Για κοίτα καλύτερα!:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. March 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2006 Εξυπνάδες!!! :p :lol: Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charmed_powers Δημ. March 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2006 προσθετω `trapped,snik,garfield,demis_cy(+greekcharmed,denior,desertsmissrain που ειχα πει σε προηγουμενο post) THE POWER OF FOUR [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. March 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2006 προσθετω `trapped,snik,garfield,demis_cy(+greekcharmed,denior,desertsmissrain που ειχα πει σε προηγουμενο post) Thanks my friend!! ;) :p :O "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAIDEN_80 Δημ. March 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2006 o nio1975 einai eksairetiko melos smallville for ever :cool: :cool: :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. March 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2006 να πω κι εγω τα παιδια που συμπαθω αρκετα.. garfield,kormos,isolde,petros the great(καλα ντε,ααα :p),'trapped,tsintsIgnis,redalert19882000,mario_fit,minovg,nectons,nervous,xasapakos,freak_of_nature,billakos,martiniblood,bobiras,crypton -R-,finn,gregorisvas,hostolis,kostas_pav,s1rh,nikoskat &PCman...ειναι αρκετοι..και ισως ξεχασα και αρκετους ακομα..αλλα συντομα θα προσθεθουν στη λιστα.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. March 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2006 προσθετω `trapped,snik,garfield,demis_cy(+greekcharmed,denior,desertsmissrain που ειχα πει σε προηγουμενο post) Ευχαριστώ πολύ, ανταποδίδω και παρεμπιπτόντως φοβερή υπογραφή (αν και κάπως επικίνδυνη για την ηλικια μου, αλλά, λέμε τώρα...):D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charmed_powers Δημ. March 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2006 Ευχαριστώ πολύ, ανταποδίδω και παρεμπιπτόντως φοβερή υπογραφή (αν και κάπως επικίνδυνη για την ηλικια μου, αλλά, λέμε τώρα...):D οταν λες ηλικια σου....εννοεις το 80...?:!: καλα εννοειτε οτι δεν εισαι 80...ετσι??:O THE POWER OF FOUR [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. March 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2006 Λοιπον ας γραψω κι εγω τις συμπαθειουλες μου! Ζηταω προτακαβολικα συγνωμη για οσους ξεχασω..Γερασα και δε θυμαμαι καλα :p Λοιπον εχουμε και λεμε (η σειρα ειναι τυχαια μη νομιζετε σειρα προτιμισης :p): haris_led,Manos_the_Greek,kostas_pav,Ivan (δε θα ρθεις το καλοκαιρι..?θα ρθεις :p ),S1R1C,Hunter,OverClocker,redalert19882000,kostakiss,DrGus,antonis_wrx,ALR,akpe,minovg,dbpanos,cmaniac,FREAK_OF_NATURE,freckles,Cosm,JustMe!,arfi_gorgona και αλλους που εχει κολλησει το μυαλο και δεν τους θυμαμαι :confused: Μικρη λιστα το ξερω :p Anyway... :) Above all ομως η κολωνα του MyPhone ο υπερκαρακαταφιλτατος DENIOR (aka διαξιφιστης :D ) :grin: :respect: ... που δεν τον αφηνουν οι ατιμοι να κανει chat σαν ανθρωπος ..Απατεωνες ολοι :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
7020029 Δημ. March 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2006 εγω παλι ως συμπαθεστατα μελη θα ελεγα: ποπολαρο, παπαθηβα, αμελιδη, τζονυπατρινιο (παλιοιταλιανε), καρλμπαρξ, αλεξελ και hydro!!!επισης και τον νικολα (αμετε και σε κανα μεετινγ ρε γιατρε!!!) edit: ξεχασα τον "συμπασχοντα" snooper (α ρε κατι καψες που εχουμε!!!elisha...) Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT http://www.cardomain.com/ride/2667388 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. March 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2006 οταν λες ηλικια σου....εννοεις το 80...?:!: καλα εννοειτε οτι δεν εισαι 80...ετσι??:O Και φυσικά είμαι 80! Μια χαρά γιαγιά με όλα όσα συνεπάγεται η ηλικία μου. Αυτό ξέρεις τι σημαίνει ε? Οτι μπορώ να λεω ό,τι, ό,τι θέλω στα καλά αγοράκια σαν εσένα και να μην παρεξηγούμαι.:lol: :p Επι τη ευκαιρία να προσθέσω και την άμορφις ( δε θυμάμαι πως ακριβώς γράφεται) που τέλος καλό, όλα καλά :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanish1 Δημ. March 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2006 Nα προσθέσω και εγώ εκτός των άλλων που έχω πεί και τον Minovg. Πολύ καλό παιδί!! Τα πάντα για τον ερασιτέχνη αγρότη!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
7020029 Δημ. March 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2006 απο κοπελες θα ελεγα garfield και φρικ οφ νειτιουρ και την αμορφις!!! Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT http://www.cardomain.com/ride/2667388 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. March 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2006 Ευχαριστώ πολύ:) . Στ' αυτοκίνητα γράφεις γι' αυτό δε σε ξέρω! Εγώ είμαι ό,τι πιο άσχετο υπάρχει στον συγκεκριμένο τομέα.:D Και να προσθέσω και τη Μόνα-Λίζα :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amorphis Δημ. March 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2006 wow κάποιος/κάποιοι έγραψαν για μένα! :happy: @garfield : όντως τέλος καλό όλα καλά...ανταποδίδω! @7020029 : χμ...ποτέ δεν κατάλαβα τι στο καλό είναι αυτό το νούμερο αντί για nick...λύσε μου την απορία κάποια στιγμή... εντωμεταξύ, οι 3 κοπέλες που έγραψες, δεν έχουν καμιά σχέση στις απόψεις τους...εγώ ξέρω από αυτοκίνητα (ξεράδια :p)...:D φχαριστώ και ανταποδίδω! Ας πω κι εγώ...rigasnic, Βασίλης, Sheik, Alexel, HellasVagabond... από κοπέλες...έχω μια στην black list...:X "In the morning u know u won't remember a thing.." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Crazygirl_ Δημ. March 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2006 από κοπέλες...έχω μια στην black list...:X Εμενα!? http://img439.imageshack.us/img439/2936/pao0zb.png EΛΛΑΣ-ΕΥΡΩΠΗ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amorphis Δημ. March 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2006 Εμενα!? E; ... από που ήρθε αυτό καλέ; Μήπως έχεις τη μύγα; :p Όχι! Γενικά, εννοούσα ότι δεν έχω ξεχωρίσει από κοπέλες κάποια συγκεκριμένη. Και μια που έχω ξεχωρίσει είναι για την black list... Λίγοι και καλοί, όχι όλους τους χρήστες βουρ Edit: Είχα πει παραπάνω την GreekCharmed για αυτά που λέει με τα οποία συμφωνώ απόλυτα ! Οπότε υπάρχει κάποια..χεχε "In the morning u know u won't remember a thing.." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Crazygirl_ Δημ. March 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2006 E; ... από που ήρθε αυτό καλέ; Μήπως έχεις τη μύγα; :p Όχι! Γενικά, εννοούσα ότι δεν έχω ξεχωρίσει από κοπέλες κάποια συγκεκριμένη. Και μια που έχω ξεχωρίσει είναι για την black list... Λίγοι και καλοί, όχι όλους τους χρήστες βουρ Επειδη εγω διαφωνουσα με την GreekCharmed για τη Γιουροβιζιον κι εσυ την υποστηριξες! Δεν το εννοουσα παντως!!:lol: http://img439.imageshack.us/img439/2936/pao0zb.png EΛΛΑΣ-ΕΥΡΩΠΗ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amorphis Δημ. March 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2006 Καλά οκ και η garfield διαφωνούσε αλλά δεν είναι αυτός λόγος να έχεις κάποιον black list! :) "In the morning u know u won't remember a thing.." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts