kkmet Δημ. February 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2010 Καλημέρα, δεν ξέρω γιατί επέστρεψα στα Win Mobile μετά από Blackberry, αλλά τα προβλήματα ξεκίνησαν. Συχνά χάνω το Wifi κυρίως αφού αποσυνδέω το τηλέφωνο από τον υπολογιστή, και χρειάζεται να το ανοιγοκλείσω 2 3 φορές για να το δεί. Καμιά ιδέα ; Παίζει ρόλο το active sync ? Χρησιμοποιώ σύνδεση σε Win 7. Παράθεση Konstantinos Metaxas - 6972727220 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dj kourampies Δημ. February 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2010 παιδια θελω να παρω κινητο,αλλα δεν ξερω ποιο.το omnia 2 μου φανηκε οτι εχει τα παντα,αλλά το μονο αρνητικο ειναι οτι ειναι πολυ μεγαλο.αν το εχει παρει κανεισ θελω να μου πει αν ειναι πολυ μεγαλο για την τσεπη και αν ειναι ευχαριστιμενοσ γενικα απο θεμα μπαταριας και κολληματων. ευχαριστω.αξιζει τα λεφτα του?παιρνει applications ε? Αν σκοπεύεις να το πάρεις με "ελληνική" τιμή, δώσε 50 ευρώ παραπάνω και πάρε το HTC HD2 από το expansys. Παρόλο που το omnia 2 δεν υστερεί πουθενά σε θέμα hardware, και έχει καταπληκτική κάμερα, οθόνη και μπαταρία, έχει απαράδεκτα customisations/λογισμικό. Πρέπει να σπαταλήσεις αμέτρητες ώρες προσαρμοζοντάς το, και πάλι θα υστερεί αρκετά σε σχέση με το Sense UI των HTC. Καθόλου μεγάλο δεν είναι για τις δυνατότητες του. Καλημέρα, δεν ξέρω γιατί επέστρεψα στα Win Mobile μετά από Blackberry, αλλά τα προβλήματα ξεκίνησαν. Συχνά χάνω το Wifi κυρίως αφού αποσυνδέω το τηλέφωνο από τον υπολογιστή, και χρειάζεται να το ανοιγοκλείσω 2 3 φορές για να το δεί. Καμιά ιδέα ; Παίζει ρόλο το active sync ? Χρησιμοποιώ σύνδεση σε Win 7. Ενεργοποίησε το "Allow data connections on device when connected to PC" στα connection settings του activesync. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkmet Δημ. February 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2010 Ευχαριστώ για την απάντηση, θα το δοκιμάσω μόλις πάω σπίτι. Όσον αφορά αυτό που λες στο παιδί για το HD2 ένας λόγος που εγώ επέλεξα το Omnia 2 είναι ότι παίζει Divx σχετικά καλά για κινητό, με ελληνιούς υπότιτλους άμα βάλεις το TCPMP. Και φυσικά άμα βάλεις το SPB Mobile Shell, το interface αλλάζει τελείως και γίνεται πιο φιλικό. Εγώ το δοκίμασα σήμερα και έπαθα πλάκα, τρως κάνα μισάωρο να το φέρεις στα μέτρα σου αλλά αξίζει και με το παραπάνω. Νομίζω πως το Omnia 2 αξίζει τα λεφτά του σα συσκευή, και φυσικά μεταφέρεται πιο εύκολα από το HD2. Παράθεση Konstantinos Metaxas - 6972727220 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dj kourampies Δημ. February 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2010 Ευχαριστώ για την απάντηση, θα το δοκιμάσω μόλις πάω σπίτι. Όσον αφορά αυτό που λες στο παιδί για το HD2 ένας λόγος που εγώ επέλεξα το Omnia 2 είναι ότι παίζει Divx σχετικά καλά για κινητό, με ελληνιούς υπότιτλους άμα βάλεις το TCPMP. Και φυσικά άμα βάλεις το SPB Mobile Shell, το interface αλλάζει τελείως και γίνεται πιο φιλικό. Εγώ το δοκίμασα σήμερα και έπαθα πλάκα, τρως κάνα μισάωρο να το φέρεις στα μέτρα σου αλλά αξίζει και με το παραπάνω. Νομίζω πως το Omnia 2 αξίζει τα λεφτά του σα συσκευή, και φυσικά μεταφέρεται πιο εύκολα από το HD2. Αυτό με το DivX συμβαίνει λόγω του Samsung επεξεργαστή, ο οποίος σίγουρα σε "ωμή" επεξεργαστική ισχύ είναι ανώτερος από οποιονδήποτε Qualcomm, αλλά στερείται άλλων δυνατοτήτων (OpenGL ES2 κτλ.) Όντως κάνεις δουλειά και με άλλα frontends εκτός του sense, αλλά έχει 100 σαβουροπρογράμματα που δε βγαίνουν με τίποτα, και σου τρώει όλη τη ROM με τις εναλλακτικές γλώσσες με αποτέλεσμα να έχεις ούτε 50MB ελεύθερη ROM. Δυστυχώς δεν υπάρχει καμία μαγειρεμένη ROM της προκοπής ακόμα. Για τον τελείως αρχάριο Windows Mobile χρήστη πάντως δεν είναι άσχημη ιδέα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DPANIDIS Δημ. February 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2010 Μία απορία; Όταν συνδέω το κινητό με το pc (active sync) μπορώ να χρησιμοποιήσω τον Opera (βασιζόμενος στο δίκτυο του pc) ; Και εάν ναι έχω κάποια χρέωση για την πλοήγηση ή το κατέβασμα αρχείων; Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thalassi Δημ. February 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2010 Καλημέρα και από μένα. Έχω το εξής πρόβλημα όταν με παίρνουν τηλέφωνο ενώ το τηλέφωνο χτυπάει κανονικά, σε αυτόν που παίρνει χτυπάει ο ήχος καλεί μία φορά και μετά σταματάει. Δεν φταίει η γραμμή μου γιατιί σε άλλο κινητό η κάρτα μου λειτουργεί κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 2, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2010 Μία απορία; Όταν συνδέω το κινητό με το pc (active sync) μπορώ να χρησιμοποιήσω τον Opera (βασιζόμενος στο δίκτυο του pc) ; Και εάν ναι έχω κάποια χρέωση για την πλοήγηση ή το κατέβασμα αρχείων; Φυσικά και μπορείς χωρίς καμία χρέωση στη συσκευή σου αφού θα χρησιμοποιείς το internet του PC σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SoNiCK Δημ. February 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2010 Παιδια παρατηρησα απο οταν βλεπω τα sms σαν chat στην μπαρα που βλεπεισ την υμερομηνια που αρχισε η ομιλια δεν μου την βγαζει στα ελληνικα.... ξερετε τι μπορω να κανω??? (Rom A5) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreaslps Δημ. February 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2010 Από το λίγο που το έχω θα σου πω ότι για smart phone δεν είναι καθόλου μεγάλο, καλό είναι τέτοιου είδους κινητά να αποφεύγονται να μπαίνουν σε τσέπες παντελονιού και ειδικά κωλότσεπη λόγω των touch screens που είναι ευαίσθητες.Από μπαταρία πολύ ευχαριστημένος αλλά εξαρτάται και από την χρήση που του κάνει κανεις.. εγώ πχ έχω 3 μέρες να το φορτίσω και ακόμα δεν είναι ούτε στη μεση.Οσον αφορά τα κολλήματα δεν έχω προσέξει κάποιο συγκεκριμένο που να μου έχει δώσει μεγάλο χρόνο αναμονής ώστε να με εκνευρίσει. Βέβαια δεν έχω περάσει κανένα πρόγραμμα επιπλέον από αυτά που ήδη είχε. Ελπίζω να σε κάλυψα έστω και λίγο. :D ευχαριστω πολυ φιλε.με καλυψες και με το παραπανω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreaslps Δημ. February 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2010 Αν σκοπεύεις να το πάρεις με "ελληνική" τιμή, δώσε 50 ευρώ παραπάνω και πάρε το HTC HD2 από το expansys. Παρόλο που το omnia 2 δεν υστερεί πουθενά σε θέμα hardware, και έχει καταπληκτική κάμερα, οθόνη και μπαταρία, έχει απαράδεκτα customisations/λογισμικό. Πρέπει να σπαταλήσεις αμέτρητες ώρες προσαρμοζοντάς το, και πάλι θα υστερεί αρκετά σε σχέση με το Sense UI των HTC. Καθόλου μεγάλο δεν είναι για τις δυνατότητες του. Ενεργοποίησε το "Allow data connections on device when connected to PC" στα connection settings του activesync. δεν θα το παρω απο Ελλαδα γιατι σπουδαζω Ιταλια και εδω το omnia το εχουν 400 Ε και το htc 600 Ε.πολυ ακριβο για μαρκα που δε μου γεμιζει και τοσο το ματι οσο η samsung που ειχα και παλιοτερα και το μονο παραπονο μου ειναι οτι μου το εκλεψαν.:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnb Δημ. February 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2010 αύριο θα το έχω και εγώ το omnia τελικά μαζί δώρο με το ginius driver από eshop. Πέρα από το NoData που έχετε περάσει υπάρχει κάτι άλλο που θέλει προσοχή στην αρχή; Υπάρχει κάποια ιστοσελίδα που να μπορούμε να βρούμε κάποια tips & tricks? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoukou Δημ. February 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2010 καλησπερα σε ολους.αγορασα εχθες το εν λογο κινητο και εβαλα μεσα το ginius drive που ειχαν σαν δωρο. την πρωτη φορα που ενεργοποιησα το gps επιασε κανονικα δορυφορους. σημερα οσες φορες και αν εχω προσπαθησει να μπω δεν βρισκει τιποτα.οσο και να το εχω ανοικτο φυσικα το εχω εξω απο το σπιτι και βλεπει ουρανο χωρις εμποδια please βοηθηστε με καποιος γιατι δεν ειμαι καιπολυ γνωστης των wm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bravechiefgr Δημ. February 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2010 αύριο θα το έχω και εγώ το omnia τελικά μαζί δώρο με το ginius driver από eshop. Πέρα από το NoData που έχετε περάσει υπάρχει κάτι άλλο που θέλει προσοχή στην αρχή; Υπάρχει κάποια ιστοσελίδα που να μπορούμε να βρούμε κάποια tips & tricks? Υπαρχουν τοσες εφαρμογες οσες και του iphone!!! δοκιμασε αυτα τα σιτε: http://www.omniacs.net/forumdisplay.php?f=45 http://www.bytheway.gr/portal2/forum/forumdisplay.php?f=115 http://www.modaco.com/category/410/i8000-verizon-sch-i920-omnia-ii-http-i8000-modaco-com/ θα βρεις εφαρμογες οδηγους και διαφορες μικρορυθμισεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnb Δημ. February 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2010 (edited) ευχαριστώ φίλε μου Μια ακόμα ερώτηση παιδιά, το software είναι ελληνικό; Τα μενού δηλαδή κτλ.; Edited February 2, 2010 by johnb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. February 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2010 Η λύση για αρκετή RAM και μια ωραία Today Screen όπου μπορούμε να προσθέσουμε πολλές εφαρμογές με ενσωματωμένο task manager βρίσκεται μέσα από τον νέο Resco File Explorer 2010....:);)(78-80 MB RAM στο bootαρισμα και διατηρείται γύρω στα 70 ΜΒ, αυτή η Today screen σου επιτρέπει να βάλεις και φόντο που θες και shortcuts όσα θες για εφαρμογές και έγγραφα) http://www.resco.net/pocketpc/explorer/indepth.asp#TodayPlugin http://img11.imagehosting.gr/out.php/t1348653_100202175923.png http://img11.imagehosting.gr/out.php/t1348654_100202180134.png http://img11.imagehosting.gr/out.php/t1348655_100202180155.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnb Δημ. February 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2010 αρκετά ενδιαφέρουσα! άντε να το παραλάβω αύριο να δω τι παίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. February 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2010 Πάντως βρε παιδιά έχω ξενερώσει με το πληκτρολόγιο! Είναι δυνατόν, ένα τέτοιο λειτουργικό να μην έχει απλό τρόπο να γράφεις κείμενο όπως πρέπει; Δηλαδή ποιά λογική έχει το να χρειάζεται να εγκαταστήσω 3-4 apps και skins και μετά να αλλάζω 2-3 πληκτρολόγια για να κάνω τα αυτονόητα; :wacko: Θέλω απλώς να γράφω κείμενο (είτε σε SMS, είτε σε mail, είτε σε web address bar κλπ) όπως θα έγραφα αν είχα κανονικό πληκτρολόγιο. Με επαναλαμβανόμενα πατήματα σε πληκτρολόγιο όπως αυτό που έδειξα πιο πάνω από Ν97 mini και να μπορώ να γράφω ελληνικά, αγγλικά, αριθμούς και σύμβολα χωρίς να κάνω 2-3 αλλαγές πληκτρολογίων. Στα touch Symbian αυτό είναι προρυθμισμένο. Κανείς δεν χρειάστηκε πρόσθετο πληκτρολόγιο :rolleyes: Βλέπω τις λύσεις που μου δίνετε για το συγκεκριμένο θέμα (thanks!) αλλά παρατηρώ πως κάποια δεν δίνουν όλους τους χαρακτήρες, άλλα δίνουν μόνον μία γλώσσα, άλλα είναι τύπου qwerty έστω και σε κάθετη διάταξη κλπ κλπ. Τελικά πρέπει να το πάρω απόφαση πως κάτι τόσο απλό όσο η σύνταξη κειμένου είναι οδύσσεια στα WM??? :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 2, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2010 Η λύση για αρκετή RAM και μια ωραία Today Screen όπου μπορούμε να προσθέσουμε πολλές εφαρμογές με ενσωματωμένο task manager βρίσκεται μέσα από τον νέο Resco File Explorer 2010....:) Μάλλον θα μιλάς για το ενσωματωμένο Today plugin, γιατί το Resco Explorer δεν έχει task manager. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. February 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2010 Μάλλον θα μιλάς για το ενσωματωμένο Today plugin, γιατί το Resco Explorer δεν έχει task manager. Η νέα έκδοση έχει Task Manager(βλ. screenshot),ανεξάρτητα από το Today Plugin και αν είναι ενεργοποιημένο,με την εγκατάσταση του Resco Explorer 2010 v8.00 δημιουργείται στο κεντρικό μενού ένα εικονίδιο Resco Task Manager που είναι ιδιαίτερα εύχρηστο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 2, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2010 Σε ευχαριστώ για την διευκρίνηση μιας και χρησιμοποιώ τον resco 2010 αλλά όχι το today plugin του. Ας τονίσουμε λοιπόν ότι ο task manager πάει μαζί με το today plugin. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. February 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2010 Εγω που κατέβασα την δοκιμαστική έκδοση,είχε task manager. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manoli Δημ. February 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2010 Καλημέρα. Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την ρύθμιση της φωτεινότητας της οθόνης; Ακολουθώντας την διαδρομή "Ρυθμίσεις" >>> "Προβολή κ Φωτισμός" >>> "Φωτεινότητα" και πειράζοντας τη μπάρα αυξομείωσης φωτεινότητας (με απενεργοποιημένη βέβαια την αυτόματη ρύθμιση) δεν αλλάζει τίποτε. Η φωτεινότητα της οθόνης παραμένει στο χαμηλότερο επίπεδο φωτισμού. Με αποτέλεσμα, στο φως της ημέρας να μην διακρίνεται τίποτε στην οθόνη. Κάνοντας επανεκκίνηση της συσκευής κ ακολουθώντας την ίδια διαδρομή η ρύθμιση φωτεινότητας λειτουργεί (η αυξομείωση φωτεινότητας επιτυγχάνεται) όμως για μόνο μέχρι το κλείδωμα της οθόνης. Την επόμενη φορά που θα ανοίξει, η κατάσταση της φωτεινότητας είναι μία από τα ίδια, κολλημένη στο χαμηλότερο επίπεδο. Είναι γενικό το κακό στο omnia ii; Υπάρχει κάποια λύση; Το πάω για σέρβισ? Θενκσ. Και σορρυ για το μακροσκελές... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dj kourampies Δημ. February 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2010 δεν θα το παρω απο Ελλαδα γιατι σπουδαζω Ιταλια και εδω το omnia το εχουν 400 Ε και το htc 600 Ε.πολυ ακριβο για μαρκα που δε μου γεμιζει και τοσο το ματι οσο η samsung που ειχα και παλιοτερα και το μονο παραπονο μου ειναι οτι μου το εκλεψαν.:p H Samsung είναι αυτή που δε θα έπρεπε να σου γεμίζει το μάτι. Οι συσκευές της HTC είναι ότι ανώτερο υπάρχει στην αγορά και σε όλες τις κατηγορίες από ποιότητα κατασκευής. Ωστόσο όλα τα Omnia είναι άψογα, πέρα από κάποιες μικρές λεπτομέρειες τύπου notification led, dpad, κτλ. Όπως και να χει, για 400 ευρώ είναι καλή περίπτωση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 2, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2010 @manoli: Έχεις εγκαταστήσει κάποιο πρόγραμμα στη συσκευή σου που ενδεχομένως να είναι υπαίτιο για το πρόβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
male21 Δημ. February 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2010 Η έκδοση .NET Compact Framework 3.5 είναι η νεότερη?Αυτή να εγκαταστήσω στο κινητό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts