Jump to content

[Επίσημο] Samsung Omnia II (I8000)

NTROPIC
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 5,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

• Administrators
μπορούμε να ακούμε ράδιο μέσω ίντερνετ από το κινητό μας; όπως π.χ. ΕΡΑΣΠΟΡ; Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα ή ιστοσελίδα;

Spb Radio.

Modpic.gif

δε κατάβαλα τι εννοείς :P

λαθος εκανα εγω,δεν προσεξα που ειπες για ιντερνετ,σορυ.

• Administrators
To google maps απαιτεί σύνδεση στο internet. Όσον αφορά την πυξίδα κάνε μια αναζήτηση πιο πίσω όπου προτείνονται διάφορες επιλογές.

Modpic.gif

πέρασα το spb radio αλλά όταν κλέινει η οθόνη, απενεργοποιείται το πρόγραμμα και δεν παίζει ο σταθμός παρόλο που η σύνδεση με το wifi είναι μόνιμα ανοικτή. Τι να κάνω;

Έκανα αναβάθμιση σε Α5/Β1 και έχω κάποια προβλήματα:

1) Στο Samsung Today μπορώ να προσθέσω προγράμματα στο πεδίο "συντομεύσεις"; Όταν πατάω πάνω του και μετά αλλαγή, μου βγάζει ότι παρουσιάστηκε πρόβλημα με το ShortcutPicker.exe".

2) Στο Samsung WidgetPlus, μπορώ να κατεβάσω καινούρια Widgets, με το ενσωματωμένο πρόγραμμα της Samsung; Γιατί εμένα δε μου δουλεύει (ανοίγει τον Opera, αλλά μου λέει ότι η έκδοση δεν είναι συμβατή)...

Ευχαριστώ! :)

Edited by Omnia2

• Administrators
πέρασα το spb radio αλλά όταν κλέινει η οθόνη, απενεργοποιείται το πρόγραμμα και δεν παίζει ο σταθμός παρόλο που η σύνδεση με το wifi είναι μόνιμα ανοικτή. Τι να κάνω;

Μήπως όταν η συσκευή μπαίνει σε suspend mode στιγμιαία κλείνει το wifi;

Δες εδώ πως θα το λύσεις... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=265828

Modpic.gif

Μολις αγόρασα ένα ΟΜΝΙΑ ΙΙ και εγω και ειμαι ενθουσιασμένος. Μπορεί να μου πει καποιος ομως...επειδη οταν ανοιγω το ΟΠΕΡΑ μπαινει στο ιντερνετ μεσω gprs...πως μπορω να το απενεργοποιησω αυτό για να χρησιμοποιω μόνο wifi?

• Administrators
Μολις αγόρασα ένα ΟΜΝΙΑ ΙΙ και εγω και ειμαι ενθουσιασμένος. Μπορεί να μου πει καποιος ομως...επειδη οταν ανοιγω το ΟΠΕΡΑ μπαινει στο ιντερνετ μεσω gprs...πως μπορω να το απενεργοποιησω αυτό για να χρησιμοποιω μόνο wifi?

Βάλε το NoData... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=266958

Modpic.gif

Τροποποιώ το μήνυμά μου μιας και απάντησε νωρίτερα ο athanaso.. Το πρόβλημα λοιπόν με το spb radio δεν είναι ότι χάνει το στίγμα του, το wifi όπως έγραψα παραπάνω, αλλά παγώνει ο ήχος και κλείνει ο σταθμός του SPb radio μόλις σβήσει η οθόνη... Στο wifi έχω ενεργοποιήσει τη ρύθμιση να μην χάνει το wifi όταν κλείνει η συσκευή...

Τι πρέπει να κάνω για να μην ακούγεται ο ήχος στα widgets της samsung καθώς και για να παίξει το ραδιόφωνο πρέπει να έχω ανοικτό το κινητό? Ευχαριστώ

Κοίταξες στις ρυθμίσεις του εν λόγω προγράμματος μήπως υπάρχει κάτι σχετικό;

ναι δεν υπάρχει κάποια ρύθμιση. ίσως είναι θέμα προγράμματος επειδή είναι beta νομίζω.

Παιδιά μια ερώτηση.. Στο 3D Carousel του SPB Mobile Shell σας το εμφανίζει κανονικά τρισδιάστατα με τον τρόπο που δείχνει στο βίντεο-παρουσίαση του προγράμματος? Δηλαδή όταν γέρνεις την οθόνη γέρνει και το Carousel?? Εμένα δεν το κάνει αυτό! Υπάρχει κάποια ρύθμιση?? Edited by tsomby

Παιδιά μια ερώτηση.. Στο 3D Carousel του SPD Mobile Shell σας το εμφανίζει κανονικά τρισδιάστατα με τον τρόπο που δείχνει στο βίντεο-παρουσίαση του προγράμματος? Δηλαδή όταν γέρνεις την οθόνη γέρνει και το Carousel?? Εμένα δεν το κάνει αυτό! Υπάρχει κάποια ρύθμιση??

Για ποια εκδοση του SPB μιλας?

Xiaomi Redmi Note 3 Pro kate -->> Xiaomi Mi 10T -->> Xiaomi 14

για την 3.5.3, νομίζω είναι η τελευταία κ όλας.

Αφού ανοίξεις το καρουζέλ, πάτα τις επιλογές και ενεργοποίησε τον αισθητήρα κίνησης, αν κατάλαβα τι εννοείς...

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14