Administrators athanaso77 Δημ. March 7, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2010 Στην κατάσταση αμέσως μετά το φλασάρισμα της τελευταίας rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnb Δημ. March 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2010 μπορούμε να ακούμε ράδιο μέσω ίντερνετ από το κινητό μας; όπως π.χ. ΕΡΑΣΠΟΡ; Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα ή ιστοσελίδα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xolloth Δημ. March 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2010 και φυσικα,βαλε τον αυτοματο να ψαξει να σου βρει ολους τους σταθμους. Παράθεση http://www.aplanon.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnb Δημ. March 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2010 δε κατάβαλα τι εννοείς :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 7, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2010 μπορούμε να ακούμε ράδιο μέσω ίντερνετ από το κινητό μας; όπως π.χ. ΕΡΑΣΠΟΡ; Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα ή ιστοσελίδα; Spb Radio. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnb Δημ. March 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2010 thnx a lot! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xolloth Δημ. March 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2010 δε κατάβαλα τι εννοείς :P λαθος εκανα εγω,δεν προσεξα που ειπες για ιντερνετ,σορυ. Παράθεση http://www.aplanon.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. March 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2010 για να ακούσεις ράδιο πρέπει να έχεις ανοικτό το κινητό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Smak5 Δημ. March 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2010 Γεια να λειτουργησει το google maps χρειαζεται wifi ? ή Gps? Ξερεις καποιος καποια πυξιδα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 7, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2010 To google maps απαιτεί σύνδεση στο internet. Όσον αφορά την πυξίδα κάνε μια αναζήτηση πιο πίσω όπου προτείνονται διάφορες επιλογές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnb Δημ. March 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2010 πέρασα το spb radio αλλά όταν κλέινει η οθόνη, απενεργοποιείται το πρόγραμμα και δεν παίζει ο σταθμός παρόλο που η σύνδεση με το wifi είναι μόνιμα ανοικτή. Τι να κάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Omnia2 Δημ. March 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2010 (edited) Έκανα αναβάθμιση σε Α5/Β1 και έχω κάποια προβλήματα: 1) Στο Samsung Today μπορώ να προσθέσω προγράμματα στο πεδίο "συντομεύσεις"; Όταν πατάω πάνω του και μετά αλλαγή, μου βγάζει ότι παρουσιάστηκε πρόβλημα με το ShortcutPicker.exe". 2) Στο Samsung WidgetPlus, μπορώ να κατεβάσω καινούρια Widgets, με το ενσωματωμένο πρόγραμμα της Samsung; Γιατί εμένα δε μου δουλεύει (ανοίγει τον Opera, αλλά μου λέει ότι η έκδοση δεν είναι συμβατή)... Ευχαριστώ! :) Edited March 7, 2010 by Omnia2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 7, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2010 πέρασα το spb radio αλλά όταν κλέινει η οθόνη, απενεργοποιείται το πρόγραμμα και δεν παίζει ο σταθμός παρόλο που η σύνδεση με το wifi είναι μόνιμα ανοικτή. Τι να κάνω; Μήπως όταν η συσκευή μπαίνει σε suspend mode στιγμιαία κλείνει το wifi; Δες εδώ πως θα το λύσεις... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=265828 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
passenger57 Δημ. March 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2010 Μολις αγόρασα ένα ΟΜΝΙΑ ΙΙ και εγω και ειμαι ενθουσιασμένος. Μπορεί να μου πει καποιος ομως...επειδη οταν ανοιγω το ΟΠΕΡΑ μπαινει στο ιντερνετ μεσω gprs...πως μπορω να το απενεργοποιησω αυτό για να χρησιμοποιω μόνο wifi? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 7, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2010 Μολις αγόρασα ένα ΟΜΝΙΑ ΙΙ και εγω και ειμαι ενθουσιασμένος. Μπορεί να μου πει καποιος ομως...επειδη οταν ανοιγω το ΟΠΕΡΑ μπαινει στο ιντερνετ μεσω gprs...πως μπορω να το απενεργοποιησω αυτό για να χρησιμοποιω μόνο wifi? Βάλε το NoData... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=266958 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnb Δημ. March 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2010 Τροποποιώ το μήνυμά μου μιας και απάντησε νωρίτερα ο athanaso.. Το πρόβλημα λοιπόν με το spb radio δεν είναι ότι χάνει το στίγμα του, το wifi όπως έγραψα παραπάνω, αλλά παγώνει ο ήχος και κλείνει ο σταθμός του SPb radio μόλις σβήσει η οθόνη... Στο wifi έχω ενεργοποιήσει τη ρύθμιση να μην χάνει το wifi όταν κλείνει η συσκευή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 7, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2010 Κοίταξες στις ρυθμίσεις του εν λόγω προγράμματος μήπως υπάρχει κάτι σχετικό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. March 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2010 Από που μπορώ να κάνω αναβάθμιση στο λογισμικό του κινητού? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 7, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2010 Ρίξε μια ματιά εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. March 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2010 Τι πρέπει να κάνω για να μην ακούγεται ο ήχος στα widgets της samsung καθώς και για να παίξει το ραδιόφωνο πρέπει να έχω ανοικτό το κινητό? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnb Δημ. March 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2010 Κοίταξες στις ρυθμίσεις του εν λόγω προγράμματος μήπως υπάρχει κάτι σχετικό; ναι δεν υπάρχει κάποια ρύθμιση. ίσως είναι θέμα προγράμματος επειδή είναι beta νομίζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsomby Δημ. March 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2010 (edited) Παιδιά μια ερώτηση.. Στο 3D Carousel του SPB Mobile Shell σας το εμφανίζει κανονικά τρισδιάστατα με τον τρόπο που δείχνει στο βίντεο-παρουσίαση του προγράμματος? Δηλαδή όταν γέρνεις την οθόνη γέρνει και το Carousel?? Εμένα δεν το κάνει αυτό! Υπάρχει κάποια ρύθμιση?? Edited March 8, 2010 by tsomby Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teobot Δημ. March 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2010 Παιδιά μια ερώτηση.. Στο 3D Carousel του SPD Mobile Shell σας το εμφανίζει κανονικά τρισδιάστατα με τον τρόπο που δείχνει στο βίντεο-παρουσίαση του προγράμματος? Δηλαδή όταν γέρνεις την οθόνη γέρνει και το Carousel?? Εμένα δεν το κάνει αυτό! Υπάρχει κάποια ρύθμιση?? Για ποια εκδοση του SPB μιλας? Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro kate -->> Xiaomi Mi 10T -->> Xiaomi 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsomby Δημ. March 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2010 για την 3.5.3, νομίζω είναι η τελευταία κ όλας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2010 για την 3.5.3, νομίζω είναι η τελευταία κ όλας. Αφού ανοίξεις το καρουζέλ, πάτα τις επιλογές και ενεργοποίησε τον αισθητήρα κίνησης, αν κατάλαβα τι εννοείς... Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts