kosmous Δημ. April 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2010 (edited) Άρα κάτι παίζει με το πληκτρολόγιο της samsung μάλλον, γι' αυτό και στο forum του Resco λένε οτι τρέχει σωστά σε HD2 Σωστός , λειτουργεί το κόλπο σου και είναι και πανεύκολο και διάβασα κάπου πως κάποιος άλλος απεγκατέστησε το fingerkeyboard (που εγώ δεν το έχω βάλει) και το πρόβλημά του λύθηκε . Άρα κάτι παίζει με τα πληκτρολόγια . Δεν έχω παρατηρήσει παρόμοιο πρόβλημα. Χρησιμοποιείς την final 8.00 version; Λοιπόν μπήκα εδώ και κατέβασα το αρχείο Kies_1.1.5.10031_1.exe των 118mb . Δεν βρήκα όμως οδηγίες . Το έτρεξε κανείς ? Είναι άραγε η final 8.00 ? --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων. Edited April 13, 2010 by athanaso77 Δεν γράφουμε συνεχόμενα μηνύματα. Κάνε χρήση της "Τροποποίησης" ή της "Πολλαπλής Παράθεσης" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsomby Δημ. April 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2010 Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα για επεξεργασία ήχου σε Windows Mobile όπως για παράδειγμα το Audacity που ειναι για υπολογιστή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 13, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2010 Την final 8.00 που την βρίσκω καθώς και οδηγίες ? Χάθηκα στον κυκεώνα των roms που δεν είδα να αναφέρει πουθενά την 8.00 . Μήπως ψάχνω σε λάθος μέρη ? Μάλλον δεν έγινα κατανοητός. Μιλούσα για την final v8.00 έκδοση του resco explorer. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariakat Δημ. April 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2010 Παιδάκια θέλω να μου προτείνετε έναν gba emulator δοκιμασμένο στο omnia! φιλάκια πολλά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmous Δημ. April 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2010 (edited) Μάλλον δεν έγινα κατανοητός. Μιλούσα για την final v8.00 έκδοση του resco explorer. Α καλά , δεν παίζομαι . Ναι αυτήν έχω και από ότι είδα είναι ενήμεροι στο forum της resco , όπου προσπαθούν να αναπαράγουν το πρόβλημα ώστε να δώσουν την λύση . Edited April 14, 2010 by kosmous Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agios001 Δημ. April 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2010 παιδες χαιρεται και καλωσ σας βρηκα ειμαι και εγω κατοχος του συγκεκριμενου κινητου εδω και 3 εβδομαδες....ειναι μια παρα πολυ αξιολογη σησκευη κατα την γνωμη μου...θα ηθελα την βοηθεια σας πανω σε καποιες αποριες που εχω.. 1. δεν μπορω να κανω εγκατασταση java εφαρμογων στο κινητο μου. 2. μηπως μπορειτε να μου πειτε μερικα link με πμ παντα για να βρω σε free εκδοση διαφορες εφαρμογες???(πχ spl mobile shell) 3. με τις rom τι παιζει πως βοηθαει το κινητο? 4. μηπως υπαρχει link οπου θα μπορουσα να εχω μια γενικη ενημερωση οσο αφορα τα windows mobile phone διοτι ειναι το πρωτο μου κινητο με το συγγεκριμμενο λογισμικο.. ευχαριστω εκ των προτερων... Παράθεση *A G I O S* www.epiplak.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drlacan Δημ. April 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2010 (edited) Τελικά έχει βρει κανένας τρόπο να έχει μια επαφή δυο κινητά; όλοι όσοι ξέρω έχουν τουλάχιστον 2, είναι γελοίο να μην υπάρχει η επιλογή. Και για τα DivX, η δήλωση είναι απαραίτητη; Δοκίμασα εχθές με τον CorePlayer πρόχειρα ένα επεισόδιο lost όπως το κατέβασα (360mb) και είχε ελαφρά πηδήματα ή (κατά τα άλλα φοβερή) εικόνα. Χωρίς δήλωση, προφανώς δεν έπαιζε με τον ενσωματωμένο player. Υπάρχει κάποια "βέλτιστη" μετατροπή για τα divx για να τσουλάνε τέλεια; Υπότιτλους είχε σε srt και δεν τους εμφάνιζε, αλλά δεν το σκάλισα και πολύ, θα δω και τα προηγούμενα post και αν χρειαστεί θα επανέλθω Edited April 14, 2010 by drlacan Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinosss Δημ. April 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2010 Τελικά έχει βρει κανένας τρόπο να έχει μια επαφή δυο κινητά; όλοι όσοι ξέρω έχουν τουλάχιστον 2, είναι γελοίο να μην υπάρχει η επιλογή. Και για τα DivX, η δήλωση είναι απαραίτητη; Δοκίμασα εχθές με τον CorePlayer πρόχειρα ένα επεισόδιο lost όπως το κατέβασα (360mb) και είχε ελαφρά πηδήματα ή (κατά τα άλλα φοβερή) εικόνα. Χωρίς δήλωση, προφανώς δεν έπαιζε με τον ενσωματωμένο player. Υπάρχει κάποια "βέλτιστη" μετατροπή για τα divx για να τσουλάνε τέλεια; Υπότιτλους είχε σε srt και δεν τους εμφάνιζε, αλλά δεν το σκάλισα και πολύ, θα δω και τα προηγούμενα post και αν χρειαστεί θα επανέλθω Να σε ρωτησω γιατι ειμαι λιγο πισω, η δηλωση που λες τι ακριβως ειναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drlacan Δημ. April 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2010 (edited) στις γενικές ρυθμίσεις (αν θυμάμαι καλά) έχει μια επιλογή για δήλωση της συσκευής για να παίζει νόμιμα αγορασσμένα DivX, τουλάχιστον έτσι κατάλαβα. Έχει έναν κωδικό που τον περνάς στο site του DivX, κατεβάζεις ένα συγκεκριμένο βίντεο και η συσκευή σου γίνεται certified. Από το site του divx: "Additionally, DivX Certified mobile phones can be registered to play purchased DivX movies. Get more information on how to register your phone. " Απλά επειδή μου μυρίζει ρουφιανιά, δεν θα ήθελα να το δηλώσω αν μπορώ να το αποφύγω. Υποτίθεται ότι το κινητό έχει out of the box δυνατότητα DivX, οπότε δεν μπορώνα καταλάβω γιατί δεν παίζει το βίντεο. Edited April 14, 2010 by drlacan Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teobot Δημ. April 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2010 στις γενικές ρυθμίσεις (αν θυμάμαι καλά) έχει μια επιλογή για δήλωση της συσκευής για να παίζει νόμιμα αγορασσμένα DivX, τουλάχιστον έτσι κατάλαβα. Έχει έναν κωδικό που τον περνάς στο site του DivX, κατεβάζεις ένα συγκεκριμένο βίντεο και η συσκευή σου γίνεται certified. Από το site του divx: "Additionally, DivX Certified mobile phones can be registered to play purchased DivX movies. Get more information on how to register your phone. " Απλά επειδή μου μυρίζει ρουφιανιά, δεν θα ήθελα να το δηλώσω αν μπορώ να το αποφύγω. Υποτίθεται ότι το κινητό έχει out of the box δυνατότητα DivX, οπότε δεν μπορώνα καταλάβω γιατί δεν παίζει το βίντεο. Δεν ξερω κατι για την διαδικασια που λες, αλλα το κινητο παιζει κανονικα DivX αρχεια χωρις να χρειαζεται να κανεις καμια διαδιακασια.... Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro kate -->> Xiaomi Mi 10T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linaki_gr Δημ. April 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2010 Καλησπέρα παιδιά και πάλι.. Προσπάθησα να εγκαταστήσω το SPB Mobile Shell και συνέχεια στο μέσον της εγκατάστασης τερματίζει χωρίς να το εγκαθιστά και βγάζει το μήνυμα ότι η εγκατάσταση ήταν ανεπιτυχής.. Μπορεί να μου πει κάποιος τι παίζει? Υπ' όψιν κατέβασα την trial version από το site το επίσημο για να το δοκιμάσω αλλά τζίφος.. Ευχαριστώ πολύ!! Παράθεση http://mice.re4ction.org/wp-content/uploads/2015/10/asusrog.jpg Το τέρας μου: ASUS ROG GL752VW T4108D Core i7 6700HQ / 4x 2.60GHz / NVIDIA GeForce GTX 960M / 8GB DDR4 / SSD 850 EVO mSATA 250GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiankap74_ Δημ. April 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2010 Ερώτηση επειδή με ενδιαφέρει, από αυτονομία πως πάει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PaSxaLiS_OmniaII Δημ. April 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2010 Καλησπέρα παιδιά και πάλι.. Προσπάθησα να εγκαταστήσω το SPB Mobile Shell και συνέχεια στο μέσον της εγκατάστασης τερματίζει χωρίς να το εγκαθιστά και βγάζει το μήνυμα ότι η εγκατάσταση ήταν ανεπιτυχής.. Μπορεί να μου πει κάποιος τι παίζει? Υπ' όψιν κατέβασα την trial version από το site το επίσημο για να το δοκιμάσω αλλά τζίφος.. Ευχαριστώ πολύ!! Γιατί δεν βάζεις κατευθείαν την κανονική?? Παράθεση http://www.thepicz.com/pictures/782bc7a1a565ced1682d0073f326a863.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 14, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2010 Ερώτηση επειδή με ενδιαφέρει, από αυτονομία πως πάει? Εξαρτάται κυρίως από τη χρήση. Μην περιμένεις περισσότερες από 2 μέρες με κανονική χρήση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linaki_gr Δημ. April 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2010 Γιατί δεν βάζεις κατευθείαν την κανονική?? να το δοκιμάσω θέλω, δεν θέλω να πληρώσω για κάτι που μπορεί να μη μου αρέσει..:) Παράθεση http://mice.re4ction.org/wp-content/uploads/2015/10/asusrog.jpg Το τέρας μου: ASUS ROG GL752VW T4108D Core i7 6700HQ / 4x 2.60GHz / NVIDIA GeForce GTX 960M / 8GB DDR4 / SSD 850 EVO mSATA 250GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebelion Δημ. April 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2010 ρε παιδια εχω το εξης προβλημα. Η αθονη εχει χαση τη φωτεινοτητα της.Σαν να εχει πεσει η ταση του ρευματος ειναι καπως Οταν βαζω φορτιστη επαναρχεται και φαινεται μια χαρα φωτεινη αλλα οταν βγαζω το φορτιστη και παλι σκοτεινιαζει. Τσεκαρα απο τις ρυθμισεις τη φωτεινοτητα την εβαλα στο τερμα αλλα παλι ο ιδιο σκοτεινιαμσνεο τοπιο παραμενει. Τι μπορει να φταει?Πως λυνετα ιαυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PaSxaLiS_OmniaII Δημ. April 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2010 Ας είμαστε πιο διακριτικοί όταν αναφερόμαστε σε παράνομο λογισμικό. (υπάρχουν και τα pm):oops: Στον CorePlayer είχε επιλογή για youtube videos(μια τηλεόραση)....από τότε που άνοιξα κάτι video από την αποθήκη μου δεν μπορώ να βρω αυτή την επιλογή..πως την επαναφέρω!:ninja: Παράθεση http://www.thepicz.com/pictures/782bc7a1a565ced1682d0073f326a863.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drlacan Δημ. April 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2010 Τελικά έχει βρει κανένας τρόπο να έχει μια επαφή δυο κινητά; όλοι όσοι ξέρω έχουν τουλάχιστον 2, είναι γελοίο να μην υπάρχει η επιλογή. παιδιά αποκλείεται να μην έχει συνατήσει κανένας άλλος αυτό το πρόβλημα. Δεν υπάρχει λύση; έστω και με third party μανατζερ επαφών; Δεν ξερω κατι για την διαδικασια που λες, αλλα το κινητο παιζει κανονικα DivX αρχεια χωρις να χρειαζεται να κανεις καμια διαδιακασια.... το Lost που ανέφερα πιό πριν παντως δεν παίζει σε TouchPlayer, συγκεκριμένα μου βγάζει σφάλμα ότι "αντιμετώπισε ένα πρόβλημα" και να στείλω αναφορά στην MS κλπ. Δεν δοκίμασα με άλλο αρχείο ακόμη. πάντως ίσως φταίει η ανάλυση ή το framerate του αρχείου γιατί και στο Core παίζει με μικρά πηδήματα που και που, ενώ δεν είναι καθόλου "βαρύ" σε γραφικά. Btw, συστήνεται πουθενά καμία μετατροπή αρχείων βιντεο για να έχουν βέλτιστο playback στο O2; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. April 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2010 Το δεύτερο κινητό μπορείς να το βάλεις στο πεδίο "τηλ. αυτοκινήτου" Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 15, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2010 Στον CorePlayer είχε επιλογή για youtube videos(μια τηλεόραση)....από τότε που άνοιξα κάτι video από την αποθήκη μου δεν μπορώ να βρω αυτή την επιλογή..πως την επαναφέρω!:ninja: Η τελευταία έκδοση του Core Player έχει ενσωματωμένο youtube player και φαίνεται στην αρχική οθόνη. Δεν το βλέπεις αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebelion Δημ. April 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2010 ρε παιδια εχω το εξης προβλημα. Η αθονη εχει χαση τη φωτεινοτητα της.Σαν να εχει πεσει η ταση του ρευματος ειναι καπως Οταν βαζω φορτιστη επαναρχεται και φαινεται μια χαρα φωτεινη αλλα οταν βγαζω το φορτιστη και παλι σκοτεινιαζει. Τσεκαρα απο τις ρυθμισεις τη φωτεινοτητα την εβαλα στο τερμα αλλα παλι ο ιδιο σκοτεινιαμσνεο τοπιο παραμενει. Τι μπορει να φταει?Πως λυνετα ιαυτο? Μια απαντηση για τα παραπανω?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PaSxaLiS_OmniaII Δημ. April 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2010 Η τελευταία έκδοση του Core Player έχει ενσωματωμένο youtube player και φαίνεται στην αρχική οθόνη. Δεν το βλέπεις αυτό; Δεν ξέρω ποια είναι η τελευταία...εγώ έχω την 1.3.2 και κάτω δεξιά πάνω από το "View" είχε ένα εικονίδιο τηλεόρασης και άνοιγε το youtube αλλά τώρα δεν υπάρχει.... Παράθεση http://www.thepicz.com/pictures/782bc7a1a565ced1682d0073f326a863.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drlacan Δημ. April 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2010 Το δεύτερο κινητό μπορείς να το βάλεις στο πεδίο "τηλ. αυτοκινήτου" ευχαριστώ πολύ θα το δοκιμάσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dikatgreece Δημ. April 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2010 Μια απαντηση για τα παραπανω?? Δοκίμασε ρυθμίσεις/προβολή και φωτισμός/φωτεινότητα να απενεργοποιήσεις την Αυτόματη Ρύθμιση. Επιπλέον κοίτα και το ρυθμίσεις/γενικές ρυθμίσεις/τροφοδοσία/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebelion Δημ. April 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2010 Δοκίμασε ρυθμίσεις/προβολή και φωτισμός/φωτεινότητα να απενεργοποιήσεις την Αυτόματη Ρύθμιση. Επιπλέον κοίτα και το ρυθμίσεις/γενικές ρυθμίσεις/τροφοδοσία/ ευχαριστω φιλε μου.τελικα ηταν το δευτερο σχετικα με την τροφοδοσια. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts