rostropol Δημ. February 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2010 Η λύση για αρκετή RAM και μια ωραία Today Screen όπου μπορούμε να προσθέσουμε πολλές εφαρμογές με ενσωματωμένο task manager βρίσκεται μέσα από τον νέο Resco File Explorer 2010....:);)(78-80 MB RAM στο bootαρισμα και διατηρείται γύρω στα 70 ΜΒ, αυτή η Today screen σου επιτρέπει να βάλεις και φόντο που θες και shortcuts όσα θες για εφαρμογές και έγγραφα) http://www.resco.net/pocketpc/explorer/indepth.asp#TodayPlugin http://img11.imagehosting.gr/out.php/t1348653_100202175923.png http://img11.imagehosting.gr/out.php/t1348654_100202180134.png http://img11.imagehosting.gr/out.php/t1348655_100202180155.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnb Δημ. February 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2010 αρκετά ενδιαφέρουσα! άντε να το παραλάβω αύριο να δω τι παίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. February 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2010 Πάντως βρε παιδιά έχω ξενερώσει με το πληκτρολόγιο! Είναι δυνατόν, ένα τέτοιο λειτουργικό να μην έχει απλό τρόπο να γράφεις κείμενο όπως πρέπει; Δηλαδή ποιά λογική έχει το να χρειάζεται να εγκαταστήσω 3-4 apps και skins και μετά να αλλάζω 2-3 πληκτρολόγια για να κάνω τα αυτονόητα; :wacko: Θέλω απλώς να γράφω κείμενο (είτε σε SMS, είτε σε mail, είτε σε web address bar κλπ) όπως θα έγραφα αν είχα κανονικό πληκτρολόγιο. Με επαναλαμβανόμενα πατήματα σε πληκτρολόγιο όπως αυτό που έδειξα πιο πάνω από Ν97 mini και να μπορώ να γράφω ελληνικά, αγγλικά, αριθμούς και σύμβολα χωρίς να κάνω 2-3 αλλαγές πληκτρολογίων. Στα touch Symbian αυτό είναι προρυθμισμένο. Κανείς δεν χρειάστηκε πρόσθετο πληκτρολόγιο :rolleyes: Βλέπω τις λύσεις που μου δίνετε για το συγκεκριμένο θέμα (thanks!) αλλά παρατηρώ πως κάποια δεν δίνουν όλους τους χαρακτήρες, άλλα δίνουν μόνον μία γλώσσα, άλλα είναι τύπου qwerty έστω και σε κάθετη διάταξη κλπ κλπ. Τελικά πρέπει να το πάρω απόφαση πως κάτι τόσο απλό όσο η σύνταξη κειμένου είναι οδύσσεια στα WM??? :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 2, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2010 Η λύση για αρκετή RAM και μια ωραία Today Screen όπου μπορούμε να προσθέσουμε πολλές εφαρμογές με ενσωματωμένο task manager βρίσκεται μέσα από τον νέο Resco File Explorer 2010....:) Μάλλον θα μιλάς για το ενσωματωμένο Today plugin, γιατί το Resco Explorer δεν έχει task manager. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. February 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2010 Μάλλον θα μιλάς για το ενσωματωμένο Today plugin, γιατί το Resco Explorer δεν έχει task manager. Η νέα έκδοση έχει Task Manager(βλ. screenshot),ανεξάρτητα από το Today Plugin και αν είναι ενεργοποιημένο,με την εγκατάσταση του Resco Explorer 2010 v8.00 δημιουργείται στο κεντρικό μενού ένα εικονίδιο Resco Task Manager που είναι ιδιαίτερα εύχρηστο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 2, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2010 Σε ευχαριστώ για την διευκρίνηση μιας και χρησιμοποιώ τον resco 2010 αλλά όχι το today plugin του. Ας τονίσουμε λοιπόν ότι ο task manager πάει μαζί με το today plugin. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. February 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2010 Εγω που κατέβασα την δοκιμαστική έκδοση,είχε task manager. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manoli Δημ. February 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2010 Καλημέρα. Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την ρύθμιση της φωτεινότητας της οθόνης; Ακολουθώντας την διαδρομή "Ρυθμίσεις" >>> "Προβολή κ Φωτισμός" >>> "Φωτεινότητα" και πειράζοντας τη μπάρα αυξομείωσης φωτεινότητας (με απενεργοποιημένη βέβαια την αυτόματη ρύθμιση) δεν αλλάζει τίποτε. Η φωτεινότητα της οθόνης παραμένει στο χαμηλότερο επίπεδο φωτισμού. Με αποτέλεσμα, στο φως της ημέρας να μην διακρίνεται τίποτε στην οθόνη. Κάνοντας επανεκκίνηση της συσκευής κ ακολουθώντας την ίδια διαδρομή η ρύθμιση φωτεινότητας λειτουργεί (η αυξομείωση φωτεινότητας επιτυγχάνεται) όμως για μόνο μέχρι το κλείδωμα της οθόνης. Την επόμενη φορά που θα ανοίξει, η κατάσταση της φωτεινότητας είναι μία από τα ίδια, κολλημένη στο χαμηλότερο επίπεδο. Είναι γενικό το κακό στο omnia ii; Υπάρχει κάποια λύση; Το πάω για σέρβισ? Θενκσ. Και σορρυ για το μακροσκελές... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dj kourampies Δημ. February 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2010 δεν θα το παρω απο Ελλαδα γιατι σπουδαζω Ιταλια και εδω το omnia το εχουν 400 Ε και το htc 600 Ε.πολυ ακριβο για μαρκα που δε μου γεμιζει και τοσο το ματι οσο η samsung που ειχα και παλιοτερα και το μονο παραπονο μου ειναι οτι μου το εκλεψαν.:p H Samsung είναι αυτή που δε θα έπρεπε να σου γεμίζει το μάτι. Οι συσκευές της HTC είναι ότι ανώτερο υπάρχει στην αγορά και σε όλες τις κατηγορίες από ποιότητα κατασκευής. Ωστόσο όλα τα Omnia είναι άψογα, πέρα από κάποιες μικρές λεπτομέρειες τύπου notification led, dpad, κτλ. Όπως και να χει, για 400 ευρώ είναι καλή περίπτωση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 2, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2010 @manoli: Έχεις εγκαταστήσει κάποιο πρόγραμμα στη συσκευή σου που ενδεχομένως να είναι υπαίτιο για το πρόβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
male21 Δημ. February 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2010 Η έκδοση .NET Compact Framework 3.5 είναι η νεότερη?Αυτή να εγκαταστήσω στο κινητό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_kal Δημ. February 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2010 Καλημέρα!!! Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής. Έχω στη συσκευή μου την εξής ROM PDA: I8000NXXIJ3 CSC: I8000EURIJ5 ΤΗΛΕΦΩΝΟ:I8000XXIJ1 Τι θα κερδίσω αν εγκαταστήσω την τελευταία ROM και επιπλέον πόσο δύσκολο είναι να κάνω την εγκατάσταση. Υπάρχει περίπτωση να αρχίσω να έχω προβλήματα με κάποιες εφαρμογές, από τις προεγκατεστημένες? Μέχρι στιγμής δεν έχω βάλει xtra εφαρμογές και γενικώς δεν το ψάχνω πάρα πολύ. Θα χάσω τηλεφωνικό κατάλογο και ρυθμίσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 3, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2010 Η έκδοση .NET Compact Framework 3.5 είναι η νεότερη?Αυτή να εγκαταστήσω στο κινητό? Υπάρχει και έκδοση 3.7 αλλά έχουν αναφερθεί προβλήματα. Βάλε άφοβα την 3.5, όλοι αυτή χρησιμοποιούμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. February 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2010 (edited) Καλημέρα!!! Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής. Έχω στη συσκευή μου την εξής ROM PDA: I8000NXXIJ3 CSC: I8000EURIJ5 ΤΗΛΕΦΩΝΟ:I8000XXIJ1 Τι θα κερδίσω αν εγκαταστήσω την τελευταία ROM και επιπλέον πόσο δύσκολο είναι να κάνω την εγκατάσταση. Υπάρχει περίπτωση να αρχίσω να έχω προβλήματα με κάποιες εφαρμογές, από τις προεγκατεστημένες? Μέχρι στιγμής δεν έχω βάλει xtra εφαρμογές και γενικώς δεν το ψάχνω πάρα πολύ. Θα χάσω τηλεφωνικό κατάλογο και ρυθμίσεις? Αυτο θελω να μαθω κι εγω , πιες ειναι ακριβως οι διαφορες με την ROM που εχουμε και οι δυο . Ακουω οι αξιζει , οτι ειναι η καλυτερη μεχρι τωρα αλλα τιποτα συγκεκριμενο. Τωρα οσο αναφορα για το resco today plug in που γραψατε πιο πανω, συμφωνο και το συνιστω, ειναι πολυ καλο ομορφο και ευχρηστο πολυ. γεια σας παίδες είμαι χρήστης του omnia 2 από καιρό (νοέμβριο αμέσως μόλις το έφερε η κοσμοτε) και ήθελα να διευκρινίσω κάτι για τη μπαταρία του γιατί ακούγονται διάφορα, κυρίως για να βοηθήσω αυτούς για τους οποίους παίζει ρόλο η αυτονομία. λοιπόν, η χρήση του τηλ που κάνω εγώ είναι η εξής - sms και ομιλία τόσο που να μου έρχεται λογαριασμός 50 ευρώ το μήνα - χρησιμοποιώ πολύ ημερολόγιο, υπενθυμίσεις και σημειώσεις - καθόλου ιντερνετ (πραγματικά δεν βρίσκω κανένα λόγο να μπαίνω ιντερνετ από το κιν αφού όπου βρεθείς σήμερα θα υπάρχει ένα pc για να το κάνεις αυτό πολύ καλύτερα) - καθόλου gps (έτσι κι αλλιώς δύσκολα κάποιο κινητό μπορεί να αντικαταστήσει τις κανονικές συσκευές gps, δεν το πήρα γιαυτό) - ελάχιστο πείραγμα και εγκατάσταση προγραμμάτων - αφού το αγόρασα και έβαλα όλα τα απαραίτητα (sktools, spb, nodata κλπ) μετά το άφησα το τηλ όπως είναι - και είναι μια χαρά λοιπόν, με την παραπάνω χρήση η μπαταρία του ομνια κρατάει σταθερά 6 (έξι) μέρες (από το 100% στο 20% όπου και το φορτίζω), και τα βράδια αναμμένο εννοείται. βέβαια αναγνωρίζω ότι δεν θα κάνουν όλοι οι χρήστες την ίδια χρήση με μένα, άλλοι θα θέλουν να το πειράζουν συνέχεια ή να είναι συνέχεια στο gps ή να παίζουν games (λογικά και τα 3 ανάλογα για ποιο λόγο το αγοράζει κάποιος), και λογικά τότε θα κρατάει μάλλον 2 μέρες. έστω και με αυτή τη συγκεκριμένη χρήση ξέρει κάποιος πολλά άλλα τηλ που να κρατάνε 6 μέρες? δεν ξέρω αν ευθύνεται η οθόνη amoled ή αν έχει καλή μπαταρία ή κάτι άλλο. εγώ απλά ήθελα να τονίσω ότι η μπαταρία του με έχει εντυπωσιάσει και να ενημερώσω κάποιους που πιθανώς ενδιαφέρονται να χρησιμοποιήσουν το τηλ με τρόπο παρόμοιο με αυτό που περιγράφω! επίσης πιστεύω ότι για αυτό το τηλ (όπως ίσως και για όλα με αντίστοιχα μεγάλη οθόνη αφής) δεν ενδείκνυται ούτε να το βάζεις στην κωλότσεπη ούτε να το πετάς χύμα μέσα σε μια τσάντα. έμεινα πολύ ευχαριστημένος από μια rubberised θήκη και screen protectors που αγόρασα από αυτό το online shop - http://shop.brando.com/samsung-i8000-omnia-ii_c1098d011 - αξιόπιστοι και με καλή εξυπηρέτηση το κινητό είναι σίγουρα το καλύτερο value for money που κυκλοφορεί! αυτά Σε ποσο καιρο σου ηρθε η παραγγελια σου? Μολις παραγγειλα κι εγω μια βαση και screen protector. --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων. Edited February 3, 2010 by athanaso77 Δεν γράφουμε συνεχόμενα μηνύματα. Κάνε χρήση της "Τροποποίησης" ή της "Πολλαπλής Παράθεσης" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_kal Δημ. February 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2010 Σε ποσο καιρο σου ηρθε η παραγγελια σου? Μολις παραγγειλα κι εγω μια βαση και screen protector. Από Brando είχα παραγγείλει και εγώ θήκη, βάση αυτοκινήτου και screen protector πριν από τα Χριστούγεννα και ομολογώ ότι ήρθε αρκετά πιο γρήγορα απ' ότι υπολόγιζα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 3, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2010 Το ηλεκτρονικό κατάστημα της Brando όπως και αυτό του Netimes εμπιστευτείτε το άφοβα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnb Δημ. February 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2010 σήμερα παρέλαβα από το eshop και εγώ το όμνια. Καταρχήν η συσκευή δεν είναι τόσο μεγάλη όσο περίμενα οπότε και είμαι ικανοποιημένος. επίσης η συσκευασία πέρα από το ginius driver περιλαμβάνει θήκη μεταφοράς ενώ το κινητό έχει και ζελατίνα προστασίας οθόνης αν και είχα παραγγείλει άλλη μια. Όλα αυτά στα 465Ε νομίζω είναι ΟΚ. Τώρα φορτίζει οπότε από το βράδυ τα λέμε πάλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. February 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2010 Σε ευχαριστώ για την διευκρίνηση μιας και χρησιμοποιώ τον resco 2010 αλλά όχι το today plugin του. Ας τονίσουμε λοιπόν ότι ο task manager πάει μαζί με το today plugin. Στο ΟΜΝΙΑ2 πάντως έχω ξεχωριστό εικονίδιο του Resco Task Manager,δεν σχετίζεται με το αν έχουμε ενεργό το Today plugin. http://img11.imagehosting.gr/out.php/t1348963_100203152554.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnb Δημ. February 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2010 προς ενημέρωση χρηστών omnia 2. Όσοι αγοράσετε το κινητό μαζί με το χάρτη giniusdrive δωρεάν από eshop θα πρέπει να γνωρίζεται πως δεν επιτρέπει δωρεάν αναβάθμιση χαρτών για 3 χρόνια που θα ίσχυε αν αγοράζατε ξεχωριστά το χάρτη. Στη θετική πλευρά ο χάρτης που δίνεται είναι ο πιο πρόσφατος που περιλαμβάνει και το νέο δρόμο για Χαλκίδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DPANIDIS Δημ. February 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2010 Όπως υπάρχει ο μετρητής κλήσεων μήπως υπάρχει και μετρητής δεδομένων από την χρήση του internet για να δούμε την ογκοχρέωση? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 3, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2010 μήπως υπάρχει και μετρητής δεδομένων από την χρήση του internet για να δούμε την ογκοχρέωση? Spb Wireless Monitor Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SPOOKY Δημ. February 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2010 Καλησπέρα σε όλους πήρα κι εγώ το omnia ii πριν δυο εβδομάδες και είμαι κολλημένος με την εξερεύνηση των δυνατοτήτων του . Έφτασε και η στιγμή να κάνω εφαρμογή του gps όμως… Δεν μπορώ να καταλάβω πότε ενεργοποιείτε . Έχω εγκαταστήσει το Igo 8 και πάω στην αναζήτηση gps και μου βγάζει συνέχεια μετά από έλεγχο των ports ότι δεν είναι συνδεδεμένο… Ενώ έχω επιλέξει σύνδεση από τις ρυθμίσεις του μενού ! Τι κάνω λάθος? Ζητώ συγγνώμη αν έχει αναφερθεί σε κάποιο άλλο post αλλά έψαξα και δεν βρήκα τίποτα. Ευχαριστώ για την κατανόηση. Παράθεση λάθε βιώσας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. February 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2010 Πάντως βρε παιδιά έχω ξενερώσει με το πληκτρολόγιο! Είναι δυνατόν, ένα τέτοιο λειτουργικό να μην έχει απλό τρόπο να γράφεις κείμενο όπως πρέπει; Δηλαδή ποιά λογική έχει το να χρειάζεται να εγκαταστήσω 3-4 apps και skins και μετά να αλλάζω 2-3 πληκτρολόγια για να κάνω τα αυτονόητα; :wacko: Θέλω απλώς να γράφω κείμενο (είτε σε SMS, είτε σε mail, είτε σε web address bar κλπ) όπως θα έγραφα αν είχα κανονικό πληκτρολόγιο. Με επαναλαμβανόμενα πατήματα σε πληκτρολόγιο όπως αυτό που έδειξα πιο πάνω από Ν97 mini και να μπορώ να γράφω ελληνικά, αγγλικά, αριθμούς και σύμβολα χωρίς να κάνω 2-3 αλλαγές πληκτρολογίων. Στα touch Symbian αυτό είναι προρυθμισμένο. Κανείς δεν χρειάστηκε πρόσθετο πληκτρολόγιο :rolleyes: Βλέπω τις λύσεις που μου δίνετε για το συγκεκριμένο θέμα (thanks!) αλλά παρατηρώ πως κάποια δεν δίνουν όλους τους χαρακτήρες, άλλα δίνουν μόνον μία γλώσσα, άλλα είναι τύπου qwerty έστω και σε κάθετη διάταξη κλπ κλπ. Τελικά πρέπει να το πάρω απόφαση πως κάτι τόσο απλό όσο η σύνταξη κειμένου είναι οδύσσεια στα WM??? :worry: Υπάρχει λοιπόν κάτι σε πληκτρολόγιο 12 αλφαριθμητικών "πλήκτρων"; Όσα είναι διαθέσιμα είναι αυτά που μου δώσατε κι έχουν όλα διάταξη qwerty? :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 3, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2010 Καλησπέρα σε όλους πήρα κι εγώ το omnia ii πριν δυο εβδομάδες και είμαι κολλημένος με την εξερεύνηση των δυνατοτήτων του . Έφτασε και η στιγμή να κάνω εφαρμογή του gps όμως… Δεν μπορώ να καταλάβω πότε ενεργοποιείτε . Έχω εγκαταστήσει το Igo 8 και πάω στην αναζήτηση gps και μου βγάζει συνέχεια μετά από έλεγχο των ports ότι δεν είναι συνδεδεμένο… Ενώ έχω επιλέξει σύνδεση από τις ρυθμίσεις του μενού ! Τι κάνω λάθος? Ζητώ συγγνώμη αν έχει αναφερθεί σε κάποιο άλλο post αλλά έψαξα και δεν βρήκα τίποτα. Ευχαριστώ για την κατανόηση. Βάλε το GPS Test και τρέξτο στη συσκευή σου σε ανοιχτό ουρανό. Άφησε το να βρει τη θύρα μόνο του και περίμενε μέχρι να κλειδώσουν οι δορυφόροι. Μετά άνοιξε το πρόγραμμα πλοήγησης σου κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dj kourampies Δημ. February 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2010 Να συμπληρώσω ότι καλό είναι να περνάς χειροκίνητα την com στα προγράμματα. Για το Omnia II είναι COM7 9600. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts