sot20 Δημ. December 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2009 Εγώ θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει όπως λένε εγγραφή ραδιοφώνου και αν έχει καλή ποιότητα στην εγγραφή.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kortis Δημ. December 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2009 το βρικα στο media markt 99€.... ψαχνω να βρω το Β2700 αλλα δεν το βρισκω... μονο στην wind αλλα 168€... να παρω λετε το 2100? Παράθεση Vespa Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Steliossss Δημ. January 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2010 Έχει ο πατέρας μου αυτό το κινητό με wind σύνδεση και όσοι τον καλούν χτυπάει μόνο 15 δευτερόλεπτα και μετά του βγάζει μήνυμα τηλεφωνητής!!Πώς γίνεται χτυπάει παραπάνω??:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. January 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2010 Έχει ο πατέρας μου αυτό το κινητό με wind σύνδεση και όσοι τον καλούν χτυπάει μόνο 15 δευτερόλεπτα και μετά του βγάζει μήνυμα τηλεφωνητής!!Πώς γίνεται χτυπάει παραπάνω??:blink: ειναι θεμα ρυθμισης του δικτυου και οχι του κινητου. ας κανει μια ερωτηση στην εξυπηρετηση πελατων για να του λυσουν το προβλημα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kortis Δημ. January 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2010 Το πηρα και εγω εδω και λιγες μερες... το μονο που με εχει ξενερωσει ειναι οτι οταν το εχεις καπου το τηλεφωνο και οχι μαζι σου και ειναι κλειδωμενο το πληκτρολογιο, εαν σου ερθει ενα μυνημα ή εχεις μια αναπαντητη δεν σου το δειχνει με καποιον τροπο πρεπει να το ξεκλειδωσεις και να δεις αμα εχεις κατι. Παράθεση Vespa Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. January 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2010 Το πήρα κι εγώ σήμερα. Μπορώ να πω ότι το κινητό είναι πολύ καλό. Μπράβο στην samsung. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Steliossss Δημ. January 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2010 Μια ερώτηση από άσχετο!!!:rolleyes: Αναβαθμίζεται το λειτουργικό του τηλεφώνου??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zografos Δημ. January 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2010 Ξέρετε αν υπάρχει κάποιος τρόπος να εμφανίζουμε τις εγγραφές του ημερολογίου στην αρχική οθόνη ????? Ίσως με κάποιο theme ... Παράθεση ----------------- Σ.Ζωγράφος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. January 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2010 Καλό φένεται το μικρό της samsung.To pc suite της samsung εχει την δυνατότητα να κάνει back up όπως το αντίστοιχο της nokia? Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xarisp Δημ. January 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2010 Καλό φένεται το μικρό της samsung.To pc suite της samsung εχει την δυνατότητα να κάνει back up όπως το αντίστοιχο της nokia? στα τηλέφωνα έχω κάνει Παράθεση https://andrismoi.wordpress.com/ Θέματα που μου κίνησαν το ενδιαφέρον και τα μοιράζομαι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
riddick333 Δημ. January 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2010 μιλαω γυρω στις 3 ωρες την μερα κ αφηνω ανοιχτο κ την νυχτα ποσο λετε να κραταει η μπαταρια του? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xarisp Δημ. January 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2010 μιλαω γυρω στις 3 ωρες την μερα κ αφηνω ανοιχτο κ την νυχτα ποσο λετε να κραταει η μπαταρια του? 3 μερες περιπου Παράθεση https://andrismoi.wordpress.com/ Θέματα που μου κίνησαν το ενδιαφέρον και τα μοιράζομαι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
riddick333 Δημ. January 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2010 ευχαριστω για την απαντηση να κανω κ μια off topic ερωτηση μηπως ξερεις καποιο αλλο να κραταει περισοτερο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dromeas Δημ. February 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2010 Επειδή είδα πριν λίγες μέρες μια συσκευασία του κινητού η οποία στο αυτοκόλλητο έγραφε απλά SCARLET RED, οι εκδώσεις EXPLORER αναγράφουν επάνω στο αυτοκόλλητο π.χ. "XPLORER SCARLET RED" ή κάτι παρεμφερές, ώστε να μπορούμε να τις αναγνωρίζουμε από την παλιά έκδοση της συσκευής? Ευχαριστώ προκαταβολικά :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
perdikos2000 Δημ. February 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2010 (edited) παιδια πως βγαινει ενας αριθμος απο τη λιστα αποριψης? μπηκε κατα λαθος,εχω φαει τον κοσμο και δε το βρισκω!!!! παιδια μήπως ειναι ευκολο να μας πει κανεις πως γινεται αυτο? παιδια σορρυ που δημιουργω θεμα αλλα δεν μπορω να βρω πουθενα αυτη την απαντηση. έχω βαλει σε ενα κινητο Samsung B2100 μια επαφη κατα λαθος σε λιστα απορριψης και δεν μπορω να τα επαναφερω με τπτ. υπαρχει καποια λύση? ευχαριστω. EDIT: Η λυση βρεθηκε. για οσους εχουν αντιστοιχο προβλημα η λύση ειναι η εξης: menou->ρυθμίσεις->ρυθμίσεις εφαρμογων->κλήση->ολες οι κλήσεις->αυτοματη απορριψη κλήσεων όπου αποεπιλέγετε του αριθμους που βαλατε Edited February 20, 2010 by mirrorofsorrow Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zalaros Δημ. February 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2010 παιδια πως βγαινει ενας αριθμος απο τη λιστα αποριψης? μπηκε κατα λαθος,εχω φαει τον κοσμο και δε το βρισκω!!!! παιδια μήπως ειναι ευκολο να μας πει κανεις πως γινεται αυτο? Μενού->Ρυθμίσεις->Ρυθμίσεις εφαρμογής->Κλήση->Όλες οι κλήσεις->Αυτόματη απόρριψη->Λίστα απόρριψης ;) Παράθεση Απλώς... FAZER FZ6-S '04 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. February 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2010 Παιδιά, πώς στο καλό τραβάτε το καπάκι της μπαταρίας να βγει, αφού έχετε ξεβιδώσει τη βίδα με ένα νόμισμα; Μιλάμε, το παλεύω εδώ και ώρα και φοβάμαι μη το χαλάσω... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dromeas Δημ. February 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2010 Παιδιά, πώς στο καλό τραβάτε το καπάκι της μπαταρίας να βγει, αφού έχετε ξεβιδώσει τη βίδα με ένα νόμισμα; Μιλάμε, το παλεύω εδώ και ώρα και φοβάμαι μη το χαλάσω... Αφού έχεις γυρίσει τι βίδα μέχρι το σημείο ξεκλειδώματος, τη γυρνάς λίγο ακόμα μέχρι να ανασηκωθεί το καπάκι :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimtasop Δημ. March 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2010 Ερωτηση : Εχει - Ειχε το δικο σας μεσα καλωδιο συνδ με pc? Γιατι σημερα που παρελαβα απο την wind ενα ΔΕΝ ειχε μεσα τπτ τετοιο.... Με το Bluetooth βγαινει ακρη για να συνδεσεις κινητο με pc?? Παράθεση XiaoMi RedMi Note -7, Dual Sim , Black , MIUI-> Global 11.0.3.0 [PFLEUXM] ANDROID -> V. 9_PQ1.181021.001 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zalaros Δημ. March 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2010 Ερωτηση : Εχει - Ειχε το δικο σας μεσα καλωδιο συνδ με pc? Γιατι σημερα που παρελαβα απο την wind ενα ΔΕΝ ειχε μεσα τπτ τετοιο.... Με το Bluetooth βγαινει ακρη για να συνδεσεις κινητο με pc?? Ούτε το δικό μου είχε καλώδιο. Προσπάθησα να χρησιμοποιήσω το καλώδιο από ένα άλλο samsung αλλά λόγω windows 7 δεν το έβλεπε το κινητό ο υπολογιστής. Με το bluetooth το σύνδεσα με τον υπολογιστή και δουλεύει μια χαρά. Για συγχρονισμό με outlook, για τις επαφές, πρέπει να κατεβάσεις το samsung pc suite από το site της samsung ;) Παράθεση Απλώς... FAZER FZ6-S '04 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimtasop Δημ. March 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2010 νασαι καλα! Παράθεση XiaoMi RedMi Note -7, Dual Sim , Black , MIUI-> Global 11.0.3.0 [PFLEUXM] ANDROID -> V. 9_PQ1.181021.001 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. March 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2010 Καλησπέρα :) Γνωρίζουμε αν στην αναπαραγωγή του ραδιοφώνου έχει ανοιχτή ακρόαση ώστε να μην χρειάζεται να έχουμε συνεχώς τα ακουστικά στ' αυτιά; Ευχαριστώ εκ ων προτέρων Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. March 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2010 Ναι εχει ανοιχτή ακρόαση για το ραδιόφωνο όπως επίσης μπορεί να κάνει εσωτερική εγγραφή απο το αυτό! Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
esykas Δημ. June 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2010 πραγματικά εφτά ημέρες κρατάει η μπαταρία του με ελάχιστη χρήση βέβαια αλλά κρατάει άνετα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
digibill Δημ. June 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2010 Ποιά είναι η τιμή SAR του 2100; Κάπου πέτυχα στο internet 0,45, αλλά στο manual του που κατέβασα λέει (αν θυμάμαι καλά) ~0,72. Είχα δύο χρόνια το Samsung E-950 και λέω να το αντικαταστήσω με το 2100 γιατί δεν είμαι εγώ για ντελικάτα τηλέφωνα :X (κι όμως, παρ' όλη την κακομεταχείριση το 950 αντέχει ακόμη! Μέχρι που το άνοιξε μέχρι πλακέτας φίλος μου με έναν σουγιά, το ξανάδεσε κι ακόμη λειτουργεί!!! :blink::blink::X:lol: ) Παράθεση yiannakos.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts