GEORGELYK Δημ. December 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2009 Παιδια εχω ενα προβλημα.Προσπαθω να μπω στο ιντερνετ στην αρχικη σελιδα COSMOTE και μου βγαινει μηνυμα: "μη αναμενομενη αποτυχια"Ξερει κανεις τι μπορει να φταιει;:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dark_knight Δημ. December 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2009 εμένα μόλης βάζω την κάρτα τς Cosmote που έχω, μου βγάζει εκεί που είναι οικονίδιο ένα ηχείο και μετά η ένδιξη μπαταρία αύτο εδώ 1. (είναι κόκκινη η τελεία) τι είναι? ξέρετε? πρίν το είχα με κάρτα Wind. Εχω διαγράψει από μέσα ρυθμίσεις Wind... τι είναι? και πως φεύγει? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolis2000 Δημ. December 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2009 εγω παλι οπως το φανταστικα...αρχισε η γουιντ τα "παιχνιδια" με το θεμα διαθεσιμοτητας.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ·۰•●_N1k0s_●•۰· Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosmilos Δημ. December 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2009 Καλησπέρα. Επειδή το σκέφτομαι , τι λέει από θέμα μπαταρίας και πόσο SAR έχει Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petran58 Δημ. December 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2009 Καλησπέρα. Επειδή το σκέφτομαι , τι λέει από θέμα μπαταρίας και πόσο SAR έχει Ευχαριστώ. μπαταρια με χρηση 3 μερες, sar 0,265 καλο ε???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimis_pj Δημ. December 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2009 μπαταρια με χρηση 3 μερες, sar 0,265 καλο ε???? Μπαταρια κι εμενα 3 μερες με αρκετη χρηση Παράθεση Habeo quem fugiam, quem sequar non habeo.. Cicero Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petran58 Δημ. December 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2009 Μπαταρια κι εμενα 3 μερες με αρκετη χρηση και που να το εχουμε χαλαρα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosmilos Δημ. December 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2009 μπαταρια με χρηση 3 μερες, sar 0,265 καλο ε???? Οντως πολύ καλό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dark_knight Δημ. December 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2009 όντως έχει πολύ καλή μπαταρία, ομολογούμενος δεν το περίμενα από ένα Samsung, και πρώην χρήστης (Innov 8) που η μπαταρία ήτανε για κλάματα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. December 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2009 Έχει κατορθώσει κανείς να συνδεσει το κινητό μέσω NPS για online update?όσες φορές δοκίμασα μου έβγαζε μυνημα ότι η συσκευή αυτή δεν υποστηρίζεται. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimis_pj Δημ. December 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2009 Έχει κατορθώσει κανείς να συνδεσει το κινητό μέσω NPS για online update?όσες φορές δοκίμασα μου έβγαζε μυνημα ότι η συσκευή αυτή δεν υποστηρίζεται. Μια απο τα ιδια και σε μενα... Παράθεση Habeo quem fugiam, quem sequar non habeo.. Cicero Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
platijet Δημ. December 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2009 Βγηκε η ΙΚ1 ,την οποια και θα εχω σε μερικες ωρες.Ας μου στειλει καποιος ΡΜ να του την περασω για να δουμε τις διαφορες.Ειμαι στην περιοχη του Πειραια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
embrime78 Δημ. December 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2009 Βγηκε η ΙΚ1 ,την οποια και θα εχω σε μερικες ωρες.Ας μου στειλει καποιος ΡΜ να του την περασω για να δουμε τις διαφορες.Ειμαι στην περιοχη του Πειραια. που την βρ'ισκουμε κ πως την περναμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas_pro Δημ. December 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2009 Πως ακριβως την βρηκες; Ρε παιδια ημαρτον με την υποστηριξη και τα updates της sammy! Παράθεση Cell phone: iPhone Xs Max 256GB Tablet: iPad 2017 Gold 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
embrime78 Δημ. December 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2009 Πως ακριβως την βρηκες; Ρε παιδια ημαρτον με την υποστηριξη και τα updates της sammy! Και το περίεργο είναι οτι αν ρωτήσεις εδω ,ο καθένας θα σου πει οτι φοράει και διαφορετική έκδοση.Αυτοι στο σαιτ τους δεν εχουν καμια!! Κριμα παντως για την ανύπαρκτη υποστήριξη τους γιατι το κινητό είναι πολυ καλό!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosmilos Δημ. December 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2009 Πάντως η WIND '' θα'' το έχει μετά τις 10 Ιανουαρίου , αν και το έχει σε προσφορά , όπου υποτίθεται ότι έχει κομμάτια για να δώσει.Αλλά βλέπεις δεν συμφέρει να το πάρω από αλλού ελέω επιδότησης. Το θέμα της υποστήριξης των κινητών πάντως της συγκεκριμένης εταιρείας είναι μία πολύ πονεμένη ιστορία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2009 Βγηκε η ΙΚ1 ,την οποια και θα εχω σε μερικες ωρες.Ας μου στειλει καποιος ΡΜ να του την περασω για να δουμε τις διαφορες.Ειμαι στην περιοχη του Πειραια. Φιλε επειδή είμαστε κότες οι υπόλοιποι με το ίδιο τηλ:) δεν το περνάς στο δικό σου και μας λες τι βλέπεις ώστε να σου πούμε αν έχει διαφορές ή όχι :) Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas_pro Δημ. December 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2009 Φιλε επειδή είμαστε κότες οι υπόλοιποι με το ίδιο τηλ:) δεν το περνάς στο δικό σου και μας λες τι βλέπεις ώστε να σου πούμε αν έχει διαφορές ή όχι :) Βασικα το link χρειαζομαστε! Παράθεση Cell phone: iPhone Xs Max 256GB Tablet: iPad 2017 Gold 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
platijet Δημ. December 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2009 Φιλε επειδή είμαστε κότες οι υπόλοιποι με το ίδιο τηλ:) δεν το περνάς στο δικό σου και μας λες τι βλέπεις ώστε να σου πούμε αν έχει διαφορές ή όχι :) Δεν ειμαι κατοχος Μ8910,απλα εχω διαβασει οτι κανει πολλα κουλα στις προηγ. versions. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2009 Δεν ειμαι κατοχος Μ8910,απλα εχω διαβασει οτι κανει πολλα κουλα στις προηγ. versions. οκ εγώ σε πιστεύω:)...οπότε περιμένουμε τα νέα σου....... Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g7agis Δημ. December 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2009 χρονια πολλα σε ολους.μια ερωτηση εχω να κανω στους ηδη κατοχους πιχον 12.παιδια μου το συστηνετε ?ειναι καλο?καλυτερο απο αλλα κινητα με σχεδον ιδιες δυνατοτητες?το gps του καλο?ευχαριστω εκ των προταιρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akismei Δημ. December 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2009 καλησπερα ειμαι καινουριος κατοχος του κινητου και θα ηθελα να ρωτησω καποια πραγματα για το gps. εχω κατεβασει το χαρτη για την ελλαδα ωστοσο το δοκιμασα και δεν με λοκαρε. βεβαια δεν το αφησα 5 λεπτα αλλα λιγοτερο. ποση ωρα κανει για να σε βρει στο χαρτη?αργει?θελει καποια ρυθμιση εξτρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2009 καλησπερα ειμαι καινουριος κατοχος του κινητου και θα ηθελα να ρωτησω καποια πραγματα για το gps. εχω κατεβασει το χαρτη για την ελλαδα ωστοσο το δοκιμασα και δεν με λοκαρε. βεβαια δεν το αφησα 5 λεπτα αλλα λιγοτερο. ποση ωρα κανει για να σε βρει στο χαρτη?αργει?θελει καποια ρυθμιση εξτρα? πας πρώτα ρυθμίσεις τηλ. ρυθμίσεις gps, θεση gps, κάσταση δορυφόρων και όταν σου βρει την θέση ( ανοικτός χώρος) τότε πας στην περιήγηση Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scruffy Δημ. December 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2009 Γεια σας παιδια και χρονια πολλα.Μια ερωτηση,τα βιντεο στο youtube γιατι τα δειχνει τοσο χαλια,χωρις να υπαρχει διακοπη στον ηχο η εικονα ειναι πιξελιασμενη ,τα χρωματα διαχεονται το ενα μεσα στο αλλο ενα χαλι δηλ. το ιδιο συμβαινει και σε σας; και κατι αλλο, υπαρχει τροπος οταν εχουμε ει σερχομενη κληση η οθονη να ειναι πιο φωτεινη γιατι εξω στο φως δεν φαινεται καλα ποιος καλει.Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gathanas1 Δημ. December 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2009 Παίδες, χαιρετώ και ΒΟΗΘΕΙΑ!! Πριν από λίγες μέρες αγόρασα το νέο κινητό Samsung Μ8910 Pixon 12 με σύνδεση Wind από κατάστημα της Wind στην Πάτρα. Προχθές το έθεσα σε λειτουργία για πρώτη φορά με τη νέα κάρτα sim που παρέλαβα μαζί με το κινητό, αφού το φόρτισα πλήρως όπως αναφέρεται στις οδηγίες. Δυστυχώς, από τη πρώτη στιγμή, αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα: Το κινητό, είτε όταν βρίσκεται σε κατάσταση αναμονής, είτε όταν βρίσκομαι εντός του περιβάλλοντος μενού (και όλων των υπο-μενού), είτε ακόμη και κατά τη διάρκεια πληκτρολόγησης αριθμού τηλεφώνου προς κλήση (γενικά δηλαδή, σε τυχαία αλλά ιδιαιτέρως τακτά χρονικά διαστήματα) κάνει αυτόματη επανεκκίνηση και εισέρχεται εκ νέου σε κατάσταση αναμονής, χωρίς να μου ζητηθεί να επαναπληκτρολογήσω το PIN. Το κινητό είναι ολοκαίνουριο, όπως προείπα (έχει ακόμα τις προστατευτικές ζελατίνες), και όπως με πληροφόρησαν κατα την αγορά στο κατάστημα της Wind έχει εγγύηση 2 ετών (βάση και της απόδειξης αγοράς που μου παρέδωσαν). Τι συμπέρασμα μπορεί να βγεί για το πρόβλημα αυτό ρε παιδιά? Υπάρχει περίπτωση να τίθεται θέμα συμβατότητας firmware και δικτύου ξέρωγω ή κάτι τέτοιο? Έχει τύχει τπτ ανάλογο σε κανένας από σας? Edit: Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά!! Μόλις τώρα παρατήρησα τα εξής: 1. Γίνεται το ίδιο πράγμα που περιέγραψα παραπάνω και κατά τη διάρκεια συνομιλίας. 2. Δέκατα του sec πριν γίνει η επανεκκίνηση πέφτει το σήμα εντελώς και το εικονίδιο του 3G εξαφανίζεται. 3. Πάντα οι επανεκκινήσεις γίνονται όταν υπάρχει το σήμα του 3G, σε περίπτωση που τύχει να μην υπάρχει δεν γίνεται επανεκκίνηση. (Τυχαίο γεγονός η "σύπτωση" του σηματος 3G με τις επανεκκινήσεις...?) Ευχαριστώ... Παράθεση LIVE TO DIVE , DIVE TO LIVE! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts