Jump to content

[Επίσημο] Samsung M8910 Pixon 12

NTROPIC
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια εχω ενα προβλημα.Προσπαθω να μπω στο ιντερνετ στην αρχικη σελιδα COSMOTE και μου βγαινει μηνυμα: "μη αναμενομενη αποτυχια"Ξερει κανεις τι μπορει να φταιει;:worry:

• Απαντήσεις 899
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

εμένα μόλης βάζω την κάρτα τς Cosmote που έχω, μου βγάζει εκεί που είναι οικονίδιο ένα ηχείο και μετά η ένδιξη μπαταρία αύτο εδώ 1. (είναι κόκκινη η τελεία) τι είναι? ξέρετε? πρίν το είχα με κάρτα Wind. Εχω διαγράψει από μέσα ρυθμίσεις Wind... τι είναι? και πως φεύγει? Ευχαριστώ.

εγω παλι οπως το φανταστικα...αρχισε η γουιντ τα "παιχνιδια" με το θεμα διαθεσιμοτητας....

[sIGPIC][/sIGPIC]

·۰•●_N1k0s_●•۰·

Καλησπέρα.

Επειδή το σκέφτομαι , τι λέει από θέμα μπαταρίας και πόσο SAR έχει

Ευχαριστώ.

μπαταρια με χρηση 3 μερες, sar 0,265

καλο ε????

όντως έχει πολύ καλή μπαταρία, ομολογούμενος δεν το περίμενα από ένα Samsung, και πρώην χρήστης (Innov 8) που η μπαταρία ήτανε για κλάματα...

Έχει κατορθώσει κανείς να συνδεσει το κινητό μέσω NPS για online update?όσες φορές δοκίμασα μου έβγαζε μυνημα ότι η συσκευή αυτή δεν υποστηρίζεται.

Έχει κατορθώσει κανείς να συνδεσει το κινητό μέσω NPS για online update?όσες φορές δοκίμασα μου έβγαζε μυνημα ότι η συσκευή αυτή δεν υποστηρίζεται.

Μια απο τα ιδια και σε μενα...

Habeo quem fugiam, quem sequar non habeo..

Cicero

Βγηκε η ΙΚ1 ,την οποια και θα εχω σε μερικες ωρες.Ας μου στειλει καποιος ΡΜ να του την περασω για να δουμε τις διαφορες.Ειμαι στην περιοχη του Πειραια.

Βγηκε η ΙΚ1 ,την οποια και θα εχω σε μερικες ωρες.Ας μου στειλει καποιος ΡΜ να του την περασω για να δουμε τις διαφορες.Ειμαι στην περιοχη του Πειραια.

που την βρ'ισκουμε κ πως την περναμε?

Πως ακριβως την βρηκες; Ρε παιδια ημαρτον με την υποστηριξη και τα updates της sammy!

Cell phone: iPhone Xs Max 256GB

Tablet: iPad 2017 Gold 32GB

Πως ακριβως την βρηκες; Ρε παιδια ημαρτον με την υποστηριξη και τα updates της sammy!

Και το περίεργο είναι οτι αν ρωτήσεις εδω ,ο καθένας θα σου πει οτι φοράει και διαφορετική έκδοση.Αυτοι στο σαιτ τους δεν εχουν καμια!!

Κριμα παντως για την ανύπαρκτη υποστήριξη τους γιατι το κινητό είναι πολυ καλό!;)

Πάντως η WIND '' θα'' το έχει μετά τις 10 Ιανουαρίου , αν και το έχει σε προσφορά , όπου υποτίθεται ότι έχει κομμάτια για να δώσει.Αλλά βλέπεις δεν συμφέρει να το πάρω από αλλού ελέω επιδότησης.

Το θέμα της υποστήριξης των κινητών πάντως της συγκεκριμένης εταιρείας είναι μία πολύ πονεμένη ιστορία.

Φιλε επειδή είμαστε κότες οι υπόλοιποι με το ίδιο τηλ:) δεν το περνάς στο δικό σου και μας λες τι βλέπεις ώστε να σου πούμε αν έχει διαφορές ή όχι :)

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Φιλε επειδή είμαστε κότες οι υπόλοιποι με το ίδιο τηλ:) δεν το περνάς στο δικό σου και μας λες τι βλέπεις ώστε να σου πούμε αν έχει διαφορές ή όχι :)

Βασικα το link χρειαζομαστε!

Cell phone: iPhone Xs Max 256GB

Tablet: iPad 2017 Gold 32GB

Δεν ειμαι κατοχος Μ8910,απλα εχω διαβασει οτι κανει πολλα κουλα στις προηγ. versions.

Δεν ειμαι κατοχος Μ8910,απλα εχω διαβασει οτι κανει πολλα κουλα στις προηγ. versions.

οκ εγώ σε πιστεύω:)...οπότε περιμένουμε τα νέα σου.......

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

χρονια πολλα σε ολους.μια ερωτηση εχω να κανω στους ηδη κατοχους πιχον 12.παιδια μου το συστηνετε ?ειναι καλο?καλυτερο απο αλλα κινητα με σχεδον ιδιες δυνατοτητες?το gps του καλο?ευχαριστω εκ των προταιρων.

καλησπερα

ειμαι καινουριος κατοχος του κινητου και θα ηθελα να ρωτησω καποια πραγματα για το gps.

εχω κατεβασει το χαρτη για την ελλαδα ωστοσο το δοκιμασα και δεν με λοκαρε. βεβαια δεν το αφησα 5 λεπτα αλλα λιγοτερο.

ποση ωρα κανει για να σε βρει στο χαρτη?αργει?θελει καποια ρυθμιση εξτρα?

καλησπερα

ειμαι καινουριος κατοχος του κινητου και θα ηθελα να ρωτησω καποια πραγματα για το gps.

εχω κατεβασει το χαρτη για την ελλαδα ωστοσο το δοκιμασα και δεν με λοκαρε. βεβαια δεν το αφησα 5 λεπτα αλλα λιγοτερο.

ποση ωρα κανει για να σε βρει στο χαρτη?αργει?θελει καποια ρυθμιση εξτρα?

πας πρώτα ρυθμίσεις τηλ. ρυθμίσεις gps, θεση gps, κάσταση δορυφόρων και όταν σου βρει την θέση ( ανοικτός χώρος) τότε πας στην περιήγηση

Γεια σας παιδια και χρονια πολλα.Μια ερωτηση,τα βιντεο στο youtube γιατι τα δειχνει τοσο χαλια,χωρις να υπαρχει διακοπη στον ηχο η εικονα ειναι πιξελιασμενη ,τα χρωματα διαχεονται το ενα μεσα στο αλλο ενα χαλι δηλ. το ιδιο συμβαινει και σε σας; και κατι αλλο, υπαρχει τροπος οταν εχουμε ει σερχομενη κληση η οθονη να ειναι πιο φωτεινη γιατι εξω στο φως δεν φαινεται καλα ποιος καλει.Ευχαριστω.

Παίδες, χαιρετώ και ΒΟΗΘΕΙΑ!!

Πριν από λίγες μέρες αγόρασα το νέο κινητό Samsung Μ8910 Pixon 12 με σύνδεση Wind από κατάστημα της Wind στην Πάτρα. Προχθές το έθεσα σε λειτουργία για πρώτη φορά με τη νέα κάρτα sim που παρέλαβα μαζί με το κινητό, αφού το φόρτισα πλήρως όπως αναφέρεται στις οδηγίες. Δυστυχώς, από τη πρώτη στιγμή, αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα: Το κινητό, είτε όταν βρίσκεται σε κατάσταση αναμονής, είτε όταν βρίσκομαι εντός του περιβάλλοντος μενού (και όλων των υπο-μενού), είτε ακόμη και κατά τη διάρκεια πληκτρολόγησης αριθμού τηλεφώνου προς κλήση (γενικά δηλαδή, σε τυχαία αλλά ιδιαιτέρως τακτά χρονικά διαστήματα) κάνει αυτόματη επανεκκίνηση και εισέρχεται εκ νέου σε κατάσταση αναμονής, χωρίς να μου ζητηθεί να επαναπληκτρολογήσω το PIN. Το κινητό είναι ολοκαίνουριο, όπως προείπα (έχει ακόμα τις προστατευτικές ζελατίνες), και όπως με πληροφόρησαν κατα την αγορά στο κατάστημα της Wind έχει εγγύηση 2 ετών (βάση και της απόδειξης αγοράς που μου παρέδωσαν).

Τι συμπέρασμα μπορεί να βγεί για το πρόβλημα αυτό ρε παιδιά? Υπάρχει περίπτωση να τίθεται θέμα συμβατότητας firmware και δικτύου ξέρωγω ή κάτι τέτοιο?

Έχει τύχει τπτ ανάλογο σε κανένας από σας?

Edit:

Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά!!

Μόλις τώρα παρατήρησα τα εξής:

1. Γίνεται το ίδιο πράγμα που περιέγραψα παραπάνω και κατά τη διάρκεια συνομιλίας.

2. Δέκατα του sec πριν γίνει η επανεκκίνηση πέφτει το σήμα εντελώς και το εικονίδιο του 3G εξαφανίζεται.

3. Πάντα οι επανεκκινήσεις γίνονται όταν υπάρχει το σήμα του 3G, σε περίπτωση που τύχει να μην υπάρχει δεν γίνεται επανεκκίνηση.

(Τυχαίο γεγονός η "σύπτωση" του σηματος 3G με τις επανεκκινήσεις...?)

Ευχαριστώ...

LIVE TO DIVE , DIVE TO LIVE!