Jump to content

Sony Ericsson Aino

kotsianis7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Οταν εγραφα sms δεν εβλεπα counter χαρακτηρων. Ισως δεν το ειχα ενεργοποιησει!?

O counter εμφανίζεται από τους 23 χαρακτήρες και κάτω.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

• Απαντήσεις 1,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ειχα πολυ καιρο να πιασω SE στα χερια μου μαλλον. :D

[sIGPIC][/sIGPIC]

On Line...

Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με moderation actions, μπορείτε να αποστείλετε PM.

Επειδη ειμαι ενα βημα πριν παρω το πρωτο μου SE ever.

Ποσο σας κρατατει η μπαταρια!?

Με ηπια χρηση μονο τηλεφωνα και SMS.

images?q=tbn:ANd9GcT8OsGmBG7mQ2xUUvI02EsZ1r7MeL6ek1Prw_emqW7zVQoTOtp0

Υπό φυσιολογική χρήση(περίπου μέχρι 40 λεπτά ομιλία τη μέρα),γύρω στα 5 μηνύματα,σύνδεση με bluetooth ακουστικό σχεδόν όλη μέρα και σύνδεση σε δίκτυο 3g κρατάει σίγουρα 2 μέρες(τουλάχιστον το Aino για το οποίο ενδιαφέρεσαι)

εδω

θα δειτε το προβλημα που λεω,δε χτυπαει μηνυμα αν δεν εχεις δει πρωτα την αναφορα και αν δειτε εκει που ανοιγει το slide για να δει το μηνυμα εμφανιζει ακομα την ειδοποιηση αποστολης μηνυματος ενω το μηνυμα εχει ηδη παει κι εχει ηδη απαντηθει απο το 995.

εντυπωση μου κανει παντως το οτι δεν εχει αναφερθει.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Για πλοήγηση στο Internet (γράψιμο email, google maps κλπ) μπορείς να χρησιμοποιήσεις την οθόνη ως touch ή αναγκαστικά χρησιμοποιείς μόνο το πληκτρολόγιο;

Αναγκαστικά χρησιμοποιείς μόνο το πληκτρολόγιο.Η αφή περιορίζεται μόνο στην κάμερα και το μενού πολυμέσων

Κατι σημαντικο για μενα.

Το myphone explorer αναγνωριζει το τηλεφωνο κανονικα??

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

γενικα αξιζει τα λεφτα του? ημουν ετοιμος να το παρω. θα μου προτεινατε να το παρω? κι αν ναι για ποιο λογο? γιατι απ΄τη μια μου αρεσει παρα πολυ αλλα απ΄την αλλη διαβαζω ολα αυτα που λετε περι προβληματων που βγαζει το κινητο αυτο κι εχω αρχισει να το ξανα σκεφτομαι....:( αν μπορειτε γραψτε μου τα υπερ και τα κατα του κινητου αυτου εστω και τα μικροπροβληματα για να χω το κεφαλι μου ησυχο. καταλαβαινετε....:(

γενικα αξιζει τα λεφτα του? ημουν ετοιμος να το παρω. θα μου προτεινατε να το παρω? κι αν ναι για ποιο λογο? γιατι απ΄τη μια μου αρεσει παρα πολυ αλλα απ΄την αλλη διαβαζω ολα αυτα που λετε περι προβληματων που βγαζει το κινητο αυτο κι εχω αρχισει να το ξανα σκεφτομαι....:( αν μπορειτε γραψτε μου τα υπερ και τα κατα του κινητου αυτου εστω και τα μικροπροβληματα για να χω το κεφαλι μου ησυχο. καταλαβαινετε....:(

Προβλήματα δεν εμφανίζει.Αυτό το σχετικά ασήμαντο με τα μηνύματα είναι κάποιο μικρό bug του λογισμικού το οποίο με την επόμενη αναβάθμιση θα φύγει. ;) Αν θες κινητό για μουσική οπωσδήποτε τότε θα σου πρότεινα το W995 από Sony Ericsson.Έχει καλύτερη απόδοση και στο θέμα φωτογραφία είναι το ίδιο με το Aino.

Αν θες απ'την άλλη μεγάλη οθόνη,(περιορισμένη)λειτουργικότητα αφής,πλουσιότερο παρεχόμενο εξοπλισμό και στιβαρότερη κατασκευή θα πρότεινα Aino.Εξαρτάται απ'τις ανάγκες σου.

Κατι σημαντικο για μενα.

Το myphone explorer αναγνωριζει το τηλεφωνο κανονικα??

Προς το παρόν όχι Μάνο :( Αλλά πιστεύω πως σε 2-3 εβδομάδες θα βγει η καινούρια έκδοση για να υποστηριχτεί η νεα φουρνιά(θα παρέχει και πιο περιορισμένη-σε σχέση με τα τηλέφωνα κλειστού λειτουργικού-υποστήριξη για το Satio απ'όσο ξέρω απ'τον προγραμματιστή του) :) Υπομονή...

φίλε μου δεν έχω γράψει ακόμα κάποια αναλυτική γνώμη όμως το κινητό είναι πλήρες.όσο για το θέμα με τα μηνύματα σίγουρα δεν είναι κάποιο πρόβλημα που μου περνάει απαρατήρητο καθώς πρέπει συνέχεια να το κοιτάω για να δω αν έχει μήνυμα.σπαστικοτατο θα το χαρακτήριζα.αν έλειπε το πρόβλημα αυτό θα ήταν άψογο πραγματικά.ελπίζω σύντομα να διορθωθεί.ελπίζω πάντως να βοήθησα και με το βίντεο μου μελλοντικούς αγοραστές μίας και το πρόβλημα αυτό δεν είχε αναφερθεί.

φιλε,δεν το πηρα......!!!!και απο οτι καταλαβα δεν θα το παρω!!!!!!!εχω ξενερωσει αγριαααααααα!!!!!!!!!!!!δηλαδη τη μια ειναι διαθεσιμο και την αλλη οχιιι!!!δηλαδη ελεεεεεεοςςςςς!!!!!!!λεω να παρω το σατιο!!!!Απο μουσικη πως παει αυτο???

Θα ήθελα να ρωτήσω διαθέτει στέρεο ηχεία ή μόνο ένα (δεν έγινε αντιληπτό, κάπου αναφέρεται ένα, κάπου στέρεο...)

Επίσης υπάρχει εμφανές screen saver με ενδείξεις αναπάντητων & μηνυμάτων ή σβήνει τελείως η οθόνη και δεν βλέπεις αναπάντητες και μηνύματα;

Ευχαριστώ....

http://banners.wunderground.com/banner/gizmotemp/global/stations/16716.gif

ειναι εκνευριστικο καταλαβαινω. για το satio το μονο που εχω ακουσει ειναι για τη δωδεκαρα καμερα που διαθετει. το σκεφτομουν κι εγω για το satio αλλα οπωσ σου ειπα δε ξερω τις υπολοιπες δυνατοτητες του. λογικα θα εχει καλη ποιοτητα ηχου. δε ξερω αν εχει και καρτα μνημης στο πακετο. το aino ομως μ΄αρεσει πιο πολυ. παντως ουτε εδω θεσ/νικη το φερανε. :mad: και να φανταστεις εχω ετοιμη 540 ευρω επιταγη κι ακομα περιμενω....:(

φιλε,δεν το πηρα......!!!!και απο οτι καταλαβα δεν θα το παρω!!!!!!!εχω ξενερωσει αγριαααααααα!!!!!!!!!!!!δηλαδη τη μια ειναι διαθεσιμο και την αλλη οχιιι!!!δηλαδη ελεεεεεεοςςςςς!!!!!!!λεω να παρω το σατιο!!!!Απο μουσικη πως παει αυτο???

Θα αρχίσει από βδομάδα η διάθεσή του στα πιο πολλά καταστήματα Vodafone.Στο θέμα μουσικής,για να μη βγούμε εκτός θέματος,θα αρκεστώ να απαντήσω μόνο σε ένα:το Satio έχει παρεμφερή ηχητική συμπεριφορά με ίσως πιο τονισμένα μπάσα και πρίμα,τα οποία στο Aino είναι πιο νορμάλ.

μην συγκρηνουμε μερα με νυχτα...το satio ειναι τελειως διαφορετικη φαση.εχω και τα 2.το aino εχει καλυτερη αυτονομια,ανοιχτο λογισμικο,φοβερη καμερα,καλυτερο ηχειο απο aino και φυσικα δεν βγαζει το κουφο με τα μηνυματα που εχει το aino.

και το aino ειναι καλο ομως εχω πει τι συμβαινει.

Προς το παρόν όχι Μάνο :( Αλλά πιστεύω πως σε 2-3 εβδομάδες θα βγει η καινούρια έκδοση για να υποστηριχτεί η νεα φουρνιά(θα παρέχει και πιο περιορισμένη-σε σχέση με τα τηλέφωνα κλειστού λειτουργικού-υποστήριξη για το Satio απ'όσο ξέρω απ'τον προγραμματιστή του) :) Υπομονή...

Παντα ενημερωμενος Κωστη..!!!:):p:D

Παντως το οτι δε το υποστηριζει ακομα το MPE οπως και το bug με τα sms με κανουν να μη το παρω ακομα αν και εδωσα το 995!

Οσο για το φιλο παραπανω που ρωτησε για το αν ειναι εμφανες το screensaver με σβηστη οθονη οσο το ειδα απο κοντα και το εψαξα ΟΧΙ δυστυχως μιας και εμενα με ενδιαφερει αυτο αλλα δε το κανει.

Και ειναι ΠΟΛΥ βολικο αυτο το πραγμα το ειχα συνηθισει απο τα παλαι ποτε siemens και τωρα στο Nokia 6710 Navigator μου λεινει κυριολεκτικα τα χερια καθως με το large time screensaver με 1 μονο ματια και χωρις να πατας ΚΑΝΕΝΑ κουμπι σου δειχνει(το Navigator)ωρα,ειδοποιησεις,sms κ.α. με ΣΒΗΣΤΗ την οθονη!

Πιστευω αυτο πρεπει να ειναι MUST σε ΟΛΑ τα κινητα!!:)

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Παντα ενημερωμενος Κωστη..!!!:):p:D

Παντως το οτι δε το υποστηριζει ακομα το MPE οπως και το bug με τα sms με κανουν να μη το παρω ακομα αν και εδωσα το 995!

Οσο για το φιλο παραπανω που ρωτησε για το αν ειναι εμφανες το screensaver με σβηστη οθονη οσο το ειδα απο κοντα και το εψαξα ΟΧΙ δυστυχως μιας και εμενα με ενδιαφερει αυτο αλλα δε το κανει.

Και ειναι ΠΟΛΥ βολικο αυτο το πραγμα το ειχα συνηθισει απο τα παλαι ποτε siemens και τωρα στο Nokia 6710 Navigator μου λεινει κυριολεκτικα τα χερια καθως με το large time screensaver με 1 μονο ματια και χωρις να πατας ΚΑΝΕΝΑ κουμπι σου δειχνει(το Navigator)ωρα,ειδοποιησεις,sms κ.α. με ΣΒΗΣΤΗ την οθονη!

Πιστευω αυτο πρεπει να ειναι MUST σε ΟΛΑ τα κινητα!!:)

Έχω την εντύπωση πως αυτό δεν το υποστηρίζει κανένα καινούργιο SE και αν θέλει κάποιος ας μου το επιβεβαιώσει... Είναι γεγονός πως είναι εξαιρετικά χρήσιμο και για μένα απαραίτητο.Θεωρώ πως πρέπει τουλάχιστον να υπάρχει δυνατότητα επιλογής του ενεργού screensaver... :)
http://banners.wunderground.com/banner/gizmotemp/global/stations/16716.gif

Καλά τα λες. Δεν το έχουν τα πιο καινούρια μοντέλα. Το έβγαλαν για να βελτιώσουν την κατανάλωση.

Θα συμφωνήσω μαζί σου. Ας το είχαν σαν επιλογή και ο καθένας ας το χρησιμοποιούσε με βάση τις ανάγκες του.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

πηγα στη vodafone σημερα και μου ειπαν οτι το aino εχει ελλειψη κι επισης οτι μπορει να το φερουν μετα τις 20 του μηνος. εχω βαρεθει πια να περιμενω μου εχουν σπασει τα νευρα!!!!:mad:

R1DA010 η νέα έκδοση λογισμικού.

το εβαλα στο update service αλλα δεν την εχει διαθεσιμη ακομα.

• The title was changed to Sony Ericsson Aino