grave Δημ. January 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2011 ευχαριστώ για τις απαντήσεις και παλι παιδιά φίλε raver την εφαρμογή you tube την έχει το κινητό μέσα και μπαίνω κανονικά από εκεί!απλά είχα κατεβάσει όπως ανέφερα το opera στο κινητό και από εκεί δεν μπορούσα να δω βιντεάκια από you tube!έμπενα κανονικά στην σελίδα απλά αναπαραγωγή βίντεο δεν γινόταν με browser το opera!πχ είναι σαν να μην έχεις το "flash player"(για αναπαραγωγή video) στο pc έτσι ακριβώς μου το δίχνει και με το opera στο κινητό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athakara Δημ. January 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2011 Καλησπερα σε ολους εχω το aino U10i και οπως εβγαζα μια φωτογραφια ξαφνικα κολλησε και εσβησε και απο τοτε δεν εχει ξανα αναψει.Προσπαθησα να βαλω την καρτα να μεταφερω φωτογραφιες και μουσικη και μου ζηταει διαμορφωση καρτας αν σε περιπτωση το κανω λογικα θα τα διαγραψει ολα!!!!Υπαρχει κανενας τροπος να ανοιξει το κινητο μου η να μεταφερω επαφες και οτι αλλο εχω μεσα?:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. January 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2011 Καλησπερα σε ολους εχω το aino U10i και οπως εβγαζα μια φωτογραφια ξαφνικα κολλησε και εσβησε και απο τοτε δεν εχει ξανα αναψει.Προσπαθησα να βαλω την καρτα να μεταφερω φωτογραφιες και μουσικη και μου ζηταει διαμορφωση καρτας αν σε περιπτωση το κανω λογικα θα τα διαγραψει ολα!!!!Υπαρχει κανενας τροπος να ανοιξει το κινητο μου η να μεταφερω επαφες και οτι αλλο εχω μεσα?:cry: διαμορφωση καρτας θα χασεις ολα τα δεδομενα απο την καρτα μνημης.προσπαθησε να μπαρεις μπακακ με card reader και διαμορφωσε'την απο τον υπολογιστη. επαφες..και οτι εχεις στην μνημη του κινητου δεν τα χανεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpaouts Δημ. January 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2011 καλησπερα κ απο μενα κ συγχαριτηρια για τη δουλεια που κανετε θα ηθελα την βοηθεια σας εχω κ εγω απο σημερα το aino αλλα ειναι απο wind εψαξα αρκετα αλλα δεν μπορεσα να βρω αν μπορουμε να βγαλουμε την wind απο το κινιτο(unbrand) υπαρχει καποιος τροπος? κ που θα τον βρω? help ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstantinos_e30 Δημ. January 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2011 και εγω εψαχνα για το aino αλλα δυστυχως δεν βρηκα κατι φιλε μου... :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spaul Δημ. January 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2011 καλησπερα κ απο μενα κ συγχαριτηρια για τη δουλεια που κανετε θα ηθελα την βοηθεια σας εχω κ εγω απο σημερα το aino αλλα ειναι απο wind εψαξα αρκετα αλλα δεν μπορεσα να βρω αν μπορουμε να βγαλουμε την wind απο το κινιτο(unbrand) υπαρχει καποιος τροπος? κ που θα τον βρω? help ευχαριστω πολυ και εγω εψαχνα για το aino αλλα δυστυχως δεν βρηκα κατι φιλε μου... :/ Έχετε δοκιμάσει αυτό? Προσωπικά δεν το έχω κάνει γιατί δεν έχω Aino αλλά κάποια άλλα μέλη είπαν ότι λειτουργεί. Από 'κει και πέρα υπάρχουν και τα site στα οποία πληρώνεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpaouts Δημ. January 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2011 Έχετε δοκιμάσει αυτό? Προσωπικά δεν το έχω κάνει γιατί δεν έχω Aino αλλά κάποια άλλα μέλη είπαν ότι λειτουργεί. Από 'κει και πέρα υπάρχουν και τα site στα οποία πληρώνεις. ευχαριστω κ τους δυο σας αλλα ας το δοκιμασει καποιος να μας πει κ μας αν γινετε κ πως γιατι ειμαι πολυ ασχετος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikgamsu Δημ. January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 Παιδιά, έχει δοκιμάσει κανείς στο aino 32gb καρτούλα...;;; Τις δέχεται κανονικά ή όχι...;;; :worry: Και αν ναι, ποια από τις δύο μου προτείνετε...;;; Αυτήν ή αυτήν...;;; Ευχαριστώ προκαταβολικά... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 Παιδιά, έχει δοκιμάσει κανείς στο aino 32gb καρτούλα...;;; Τις δέχεται κανονικά ή όχι...;;; :worry: Και αν ναι, ποια από τις δύο μου προτείνετε...;;; Αυτήν ή αυτήν...;;; Ευχαριστώ προκαταβολικά... :) Δεν γνωριζω αν μπορει να παιξει με τοσο μεγαλη καρτα. παντως εγω σου προτεινω την KINGSTON γιατι ειναι πιο γρηγορη απο την αλλη και επισης ειναι φθηνοτερη. παντως τα θεωρω πολλα τα 32gb γι'αυτο το κινητο.:worry: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crond Δημ. January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 Παιδιά υπάρχει η εφαρμογή Skype για το aino ? Παράθεση το πουλάω το σπίτι: http://gr.grepolis.com/invite-321828-gr10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
braserk Δημ. January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 Μπορω να αλλαξω την προσοψη απο το Aino και απο μαυρο να το κανω ασπρο; Η μηπως δεν αλλαζη η προσοψη και ειναι ξεχωριστα χρωματα... μην ξηλωσω τιποτα και κανω καμια χαζομαρα... :) ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crond Δημ. January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 Μπορω να αλλαξω την προσοψη απο το Aino και απο μαυρο να το κανω ασπρο; Η μηπως δεν αλλαζη η προσοψη και ειναι ξεχωριστα χρωματα... μην ξηλωσω τιποτα και κανω καμια χαζομαρα... :) ευχαριστω! Ξεχωριστά χρώματα… Παράθεση το πουλάω το σπίτι: http://gr.grepolis.com/invite-321828-gr10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiZiaNo Δημ. January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 Παιδιά, έχει δοκιμάσει κανείς στο aino 32gb καρτούλα...;;; Τις δέχεται κανονικά ή όχι...;;; :worry: Και αν ναι, ποια από τις δύο μου προτείνετε...;;; Αυτήν ή αυτήν...;;; Ευχαριστώ προκαταβολικά... :) Το AINO δεχεται μεχρι 16gb καρτα Παράθεση I fly with ASICS DynaFlyte 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiZiaNo Δημ. January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 Παιδιά υπάρχει η εφαρμογή Skype για το aino ? Οχι, δυστυχώς! Παράθεση I fly with ASICS DynaFlyte 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpaouts Δημ. January 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2011 Έχετε δοκιμάσει αυτό? Προσωπικά δεν το έχω κάνει γιατί δεν έχω Aino αλλά κάποια άλλα μέλη είπαν ότι λειτουργεί. Από 'κει και πέρα υπάρχουν και τα site στα οποία πληρώνεις. :worry::worry::worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grave Δημ. January 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2011 παιδια μια ερωτηση στο aino πανω κατω ποσες ωρες εχει διαρκεια η μπαταρια;γιατι εχω παρατηρησει στο δικο μου οτι με κανονικη χρηση αντε να κρατησει 2 μερες..επισης καποιες φορες οταν το βαζω στην φορτιση μενει στο 99% η μπαταρια και οσες ωρες και να το αφησω παραμενει εκει και δεν ολοκληρωνεται στο 100% βεβαια οταν αποσυνδεσω και επανασυνδεσω τον φορτιστη εκει μου διχνει οτι ειναι στο 100% λετε να θελει καποια αναβαθμιση στο λογισμικο? η να φταιει η μπαταρια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VaL_Phoenix Δημ. January 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2011 Oxi έτσι ειναι απο τη μάνα του...... Παράθεση "LG V30 (αξεπέραστο)+ Samsung A52 (της γυναίκας)" Κ τώρα HTC U24pro "Η όραση ανήκει σε όλους, αλλά η αντίληψη σε λίγους" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REDHOTSTEF Δημ. January 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2011 Αυτη ειναι η Χιλιοστη απαντηση που με την ευκαιρια σκεφτομουν εδω και καιρο οτι το aino δεν εχει σχολιαθει τοσο οσο το w995 πχ αν και βγηκαν την ιδια περιοδο. Τελικα πως σας φανηκε η αποκριση της οθονης αφης που εχει με τις μερες που περνουσαν στα χερια σας? Κολλαει καθολου? Capacitive or resistive νομιζω ο πρωτος τυπος οθονης αντιστοιχει σε αυτο το τηλεφωνο. Αν και αυτες οι οθονες αφης εχουν καλες κριτικες δεν ξεχνω την εμπειρια μου με αυτο το τηλεφωνο σe ενα πολυκαταστημα που η οθονη του δε λειτουργουσε καθολου η αφη! Θα ηθελα να ξερω την καθημερινη εμπειρια που εχετε μεχρι τωρα με αυτο το κινητο γιατι ετσι μου κατσε να το παρω μεταχειρισμενο καθως ειναι απο τα πολυ πρωτοτυπα που κυκλοφορουν στην αγορα και δεν θελω να το χρησιμοποιω μονο για τηλεφωνο αλλα και για καμερα οπωςδηποτε(που λειτουργει μονο με αφη..)! Thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VaL_Phoenix Δημ. January 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2011 (edited) Αυτη ειναι η Χιλιοστη απαντηση που με την ευκαιρια σκεφτομουν εδω και καιρο οτι το aino δεν εχει σχολιαθει τοσο οσο το w995 πχ αν και βγηκαν την ιδια περιοδο. Τελικα πως σας φανηκε η αποκριση της οθονης αφης που εχει με τις μερες που περνουσαν στα χερια σας? Κολλαει καθολου? Capacitive or resistive νομιζω ο πρωτος τυπος οθονης αντιστοιχει σε αυτο το τηλεφωνο. Αν και αυτες οι οθονες αφης εχουν καλες κριτικες δεν ξεχνω την εμπειρια μου με αυτο το τηλεφωνο σe ενα πολυκαταστημα που η οθονη του δε λειτουργουσε καθολου η αφη! Θα ηθελα να ξερω την καθημερινη εμπειρια που εχετε μεχρι τωρα με αυτο το κινητο γιατι ετσι μου κατσε να το παρω μεταχειρισμενο καθως ειναι απο τα πολυ πρωτοτυπα που κυκλοφορουν στην αγορα και δεν θελω να το χρησιμοποιω μονο για τηλεφωνο αλλα και για καμερα οπωςδηποτε(που λειτουργει μονο με αφη..)! Thanks Μια χαρά ειναι η οθόνη. Με καλή απόκριση κ κανένα λειτουργικό πρόβλημα. Ημουν πολύ ευχαριστημένος μαζί του σε όλα. Κ εφαρμογούλες κανα 2 του πέρασα που παίζουν με το touch screen του κ καλό Mp3 player ¨εχει, όσο για την κάμερα..................Απίστευτη. Μόνο γι αυτό το λόγο το κράταγα ώς τώρα μιας κ πλεων παίζω με ένα wildfire. Edited January 30, 2011 by zxr Παράθεση "LG V30 (αξεπέραστο)+ Samsung A52 (της γυναίκας)" Κ τώρα HTC U24pro "Η όραση ανήκει σε όλους, αλλά η αντίληψη σε λίγους" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. January 31, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2011 Το AINO δεχεται μεχρι 16gb καρτα Το ΑΙνο δεχεται και 32αρα καρτα και ασε την Σονυ Ερικσσον να λεει ο,τι θελει.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiZiaNo Δημ. February 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2011 Το ΑΙνο δεχεται και 32αρα καρτα και ασε την Σονυ Ερικσσον να λεει ο,τι θελει.;) Το γεγονός ότι το AINO δέχεται και 32 κάρτα, το γνωρίζω γιατί το εχω δοκιμάσει και εγώ. Όμως μην ξεχνάμε ότι κάθε συσκευή πληρεί κάποιες προϋποθέσεις που θέτει ο εκάστοτε κατασκευαστής. Θέλω να πω ότι η S.E κάποιο λόγο θα έχει που όρισε σαν όριο τα 16gb. Αυτή είναι η άποψη μου. Παράθεση I fly with ASICS DynaFlyte 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grave Δημ. February 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2011 καλησπέρα και πάλι παιδιά ήθελα να ρωτήσω γίνετε να εγκαταστήσω msn στο aino; και αν ναι υπάρχει κάποια σελίδα που να μπορώ να το κατεβάσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. February 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2011 ebuddy! Google it! Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grave Δημ. February 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2011 ebuddy! Google it! να σαι καλά αδερφέ!ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris66 Δημ. February 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2011 που θα βρω το aino στη θεσσαλονικη δεν υπαρχει πουθενα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts