alexgiak Δημ. November 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2010 καλημέρα και από μένα, να ρωτήσω. Έχω εδώ και λίγες μέρες το κινητό, όλα καλά. Το μόνο που με ενοχλεί λίγο είναι στα μυνήματα. Ανάμεσα στα άλλα στέλνει μύνημα με 70 χαρακτήρες, ξέρουμε πως μπορώ να το αλλάξω; Ευχαριστώ. KΑΝΕΙΣ;;;:confused::confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. November 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2010 KΑΝΕΙΣ;;;:confused::confused: οταν πας να γραψεις μηνυμα,πατα στις επιλογες-ρυθμισεις γραφης και δοκιμασε να απενεργοποιησεις τους εθνικους χαρακτηρες.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexgiak Δημ. November 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2010 Ευχαριστώ αλλά το έχω ήδη κάνει. Μήπως εντάσεται στα bug του κινητού με τα sms που αναφέρθηκε πιο πάνω; Μήπως με μια αναβάθμιση λογισμικού λυθεί; Ποια είναι η νεώτερη έκδοση; Κάποια άλλη ιδέα, το έχετε κι άλλοι αυτό; ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. November 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2010 Η αναβάθμιση που λες πιθανόν θα βοηθήσει. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lio14 Δημ. November 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2010 Καλήσπέρα...λέω να αγοράσω το aino...διαβάζω αρκετά προβληματάκια...οι απαιτήσεις μου δεν είναι μεγάλες(δε θέλω π.χ internet,mail κ.α.) αλλά να μην τελειώνει πολύ γρήγορα η μπαταρία και να είναι ευχρηστο...να το πάρω ή μούφα είναι ??? Και υπάρχει ενα aino ή υπάρχουν διάφορες μορφές...??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. November 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 Ένα Aino υπάρχει και τα όποια προβλήματα διαβάζεις λύνονται με τις αναβαθμίσεις. Καλώς ήρθες! Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstantinos_e30 Δημ. November 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 Ένα Aino υπάρχει και τα όποια προβλήματα διαβάζεις λύνονται με τις αναβαθμίσεις. Καλώς ήρθες! Μιας και το ανεφερες πια ειναι η πιο προσφατη και αξιοπιστη αναβαθμιση που μπορω να του βαλω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. November 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 Δεν το γνωρίζω αυτό φίλε μου. Θα συνδέσεις το κινητό σου στο PC Companion και αν υπάρχει διαθέσιμη αναβάθμιση θα σε ενημερώσει. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstantinos_e30 Δημ. November 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 Δεν το γνωρίζω αυτό φίλε μου. Θα συνδέσεις το κινητό σου στο PC Companion και αν υπάρχει διαθέσιμη αναβάθμιση θα σε ενημερώσει. Ωραια! το συνδεσα και δεν μου ειπε κατι, οποτε να υποθεσω ειμαστε οκκ! Thanks... Αν χρειαστει κανενα Update στο μελλον θα κοιταξω για κανενα τυχον αναλογο thread... Λογικα καπου θα υπαρχει κανενα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lio14 Δημ. November 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 thanks zxr...;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstantinos_e30 Δημ. November 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2010 (edited) Παιδια για το εξωτερικο τζαμακι του Αιno μου ειπαν 85-90 ευρω γιατι λεει παει ολη η οθονη μαζι... Εντομεταξυ εμενα η οθονη μου δεν εχει τπτ απολυτος οποτε το ξεχναω αυτην την στιγμη... Κοιταξα στο Internet και βρηκα προσοψεις (Oι οποιες εχουν μαζι αν δεν κανω λαθος και το εξωτερικο τζαμακι που μου εχει ραγισει ) πειτε οτι περνω, μπορω να τ παω καπου να μου την βαλουν? Η προσoψη ειναι κοπλε... τ λετε? Edited November 26, 2010 by kwstantinos_e30 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. November 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2010 Αν πας σε κάποιο κατάστημα που ασχολείται με αυτά σίγουρα θα μπορέσουν να την βάλουν. Αν πιάνει το χέρι σου και είσαι σε θέση να ρισκάρεις ίσως να μπορείς να το κάνεις και μόνος σου. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stixima Δημ. November 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2010 Εχω μια ερωτηση, μπορει να μου πει καποιος εαν μεσα στην συσκευασια του τηλεφωνου AINO περιλαμβανεται η συγκεκριμενη βαση με το h/f οπως διχνει το επισημο site της SE; Και αν οχι που μπορω να το βρω; http://img830.imageshack.us/img830/6673/ainoqualitybanner2.th.jpg Ευχαριστω Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/grlansin.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofak Δημ. November 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2010 Ποιο αυτονομο προγραμμα με τους δικους του χαρτες χρησιμοποιειτε για το ενσωματωμενο GPS; Διοτι στο Wisepilot που εχει προεγκατεστημενο χρειαζεται να τους κατεβασεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiZiaNo Δημ. November 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2010 Εχω μια ερωτηση, μπορει να μου πει καποιος εαν μεσα στην συσκευασια του τηλεφωνου AINO περιλαμβανεται η συγκεκριμενη βαση με το h/f οπως διχνει το επισημο site της SE; Και αν οχι που μπορω να το βρω; http://img830.imageshack.us/img830/6673/ainoqualitybanner2.th.jpg Ευχαριστω Υπαρχουν 2 εκδοσεις για το AINO! Η εκδοση ''aino clasic'' ειναι η απλη που περιεχει το τηλεωφωνο, μια καρτα των 2gb, handsfree και το ''aino'' με καρτα 8gb, bluetooth handsfree και επιτραπεζιος φορτηστης. Η διαφορα στη τιμη ειναι 100-150€ περιπου. Παράθεση I fly with ASICS DynaFlyte 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grg_damian1 Δημ. November 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2010 (edited) Εχω μια ερωτηση, μπορει να μου πει καποιος εαν μεσα στην συσκευασια του τηλεφωνου AINO περιλαμβανεται η συγκεκριμενη βαση με το h/f οπως διχνει το επισημο site της SE; Και αν οχι που μπορω να το βρω; http://img830.imageshack.us/img830/6673/ainoqualitybanner2.th.jpg Ευχαριστω εγω τα πήρα από ebay.co.uk περίπου 50 λίρες (bluetooth+desk charger). Απότι ξέρω αν έχεις αγοράσει ήδη συσκευή δεν θα τα βρείς μόνα τους. Αν ενδιαφέρεσαι να την αγοράσεις, ψάξε το φούλ πακέτο (γύρω στα 350€). Edited November 27, 2010 by grg_damian1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. December 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 Θέλω να κάνω δώρο το Aino σε μια κοπέλα που δεν έχει πολλές απαιτήσεις από ένα κινητό τηλέφωνο, απλά την ενδιαφέρει να έχει καλή κάμερα, να είναι slide και να εντυπωσιάζει με το σχεδιασμό του. Σκέφτηκα το Aino, αλλά από αξιοπιστία; Αξίζει ή να δώ κάτι άλλο; Παράθεση 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. December 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 Μια χαρά είναι για το σκοπό που το θες. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstantinos_e30 Δημ. December 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 (edited) Θέλω να κάνω δώρο το Aino σε μια κοπέλα που δεν έχει πολλές απαιτήσεις από ένα κινητό τηλέφωνο, απλά την ενδιαφέρει να έχει καλή κάμερα, να είναι slide και να εντυπωσιάζει με το σχεδιασμό του. Σκέφτηκα το Aino, αλλά από αξιοπιστία; Αξίζει ή να δώ κάτι άλλο; Mια χαρα μου φαινετε τ aino! Παιδια εχω την εξης εκδοση λογισμικου στο Aino 1223-3004 R7BA084 100323 Υπαρχει νεοτερη? εσεις πια εχετε? Edited December 7, 2010 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. December 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 Θέλω να κάνω δώρο το Aino σε μια κοπέλα που δεν έχει πολλές απαιτήσεις από ένα κινητό τηλέφωνο, απλά την ενδιαφέρει να έχει καλή κάμερα, να είναι slide και να εντυπωσιάζει με το σχεδιασμό του. Σκέφτηκα το Aino, αλλά από αξιοπιστία; Αξίζει ή να δώ κάτι άλλο; καλο ειναι,ειδικα σε ασπρο θα της αρεσει πολυ..ριξε ομως και μια ματια στο LG bl20..;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiZiaNo Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 Mια χαρα μου φαινετε τ aino! Παιδια εχω την εξης εκδοση λογισμικου στο Aino 1223-3004 R7BA084 100323 Υπαρχει νεοτερη? εσεις πια εχετε? Οχι, αυτη ειναι η τελευταια εκδοση. Παράθεση I fly with ASICS DynaFlyte 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstantinos_e30 Δημ. December 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2010 Ευχαριστω πολυ παιδια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolissinger Δημ. December 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2010 ειπαρχει τροπος να δυναμωσει η ενταση του αινο σαν μπ3 πλειερ εννοω.η ενταση ειναi χαμηλη ιδιως οταν βρισκεσαι σε θορυβωδες χωρο και δεν ακους δυνατα τα τραγουδια.μηπως με τη νεα αναβαθμιση εχει γινει αυτο; και επ.το αινο εχει την ιδια ποιοτητα ηχου που εχει το σονυ χ series walkman η εκεινο ειναι καλυτερο; Παράθεση Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiZiaNo Δημ. December 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2010 ειπαρχει τροπος να δυναμωσει η ενταση του αινο σαν μπ3 πλειερ εννοω.η ενταση ειναi χαμηλη ιδιως οταν βρισκεσαι σε θορυβωδες χωρο και δεν ακους δυνατα τα τραγουδια.μηπως με τη νεα αναβαθμιση εχει γινει αυτο; και επ.το αινο εχει την ιδια ποιοτητα ηχου που εχει το σονυ χ series walkman η εκεινο ειναι καλυτερο; Καλημέρα, απ'ότι κατάλαβα έχεις βάλει στο φουλ την ένταση αλλά δεν επαρκεί... Λοιπόν ίσως βοηθήσει το παρακάτω, από την αρχική οθόνη (όχι το μενού, εκεί που αναγράφεται το δυκτιο), πατασ: δεξιά-*, αριστερά-αριστερά-*, αριστερά-*. Κάνοντας αυτή τη διαδικασία σε βγάζει σε ένα κρυφό μενού έλεγχου. Ίσως να μπορείς να ρυθμίσεις κάτι από εκει Παράθεση I fly with ASICS DynaFlyte 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstantinos_e30 Δημ. December 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2010 Καλημέρα, απ'ότι κατάλαβα έχεις βάλει στο φουλ την ένταση αλλά δεν επαρκεί... Λοιπόν ίσως βοηθήσει το παρακάτω, από την αρχική οθόνη (όχι το μενού, εκεί που αναγράφεται το δυκτιο), πατασ: δεξιά-*, αριστερά-αριστερά-*, αριστερά-*. Κάνοντας αυτή τη διαδικασία σε βγάζει σε ένα κρυφό μενού έλεγχου. Ίσως να μπορείς να ρυθμίσεις κάτι από εκει δοκιμασα αυτο π μας ειπες αλλα δεν νομιζω να γινετε να ρυ8μισεις κατι απο εκει... :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts