Jump to content

Sony Ericsson Aino

kotsianis7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλημέρα και από μένα, να ρωτήσω. Έχω εδώ και λίγες μέρες το κινητό, όλα καλά. Το μόνο που με ενοχλεί λίγο είναι στα μυνήματα. Ανάμεσα στα άλλα στέλνει μύνημα με 70 χαρακτήρες, ξέρουμε πως μπορώ να το αλλάξω; Ευχαριστώ.

KΑΝΕΙΣ;;;:confused::confused:

• Απαντήσεις 1,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

KΑΝΕΙΣ;;;:confused::confused:

οταν πας να γραψεις μηνυμα,πατα στις επιλογες-ρυθμισεις γραφης και δοκιμασε να απενεργοποιησεις τους εθνικους χαρακτηρες..

Ευχαριστώ αλλά το έχω ήδη κάνει. Μήπως εντάσεται στα bug του κινητού με τα sms που αναφέρθηκε πιο πάνω; Μήπως με μια αναβάθμιση λογισμικού λυθεί; Ποια είναι η νεώτερη έκδοση; Κάποια άλλη ιδέα, το έχετε κι άλλοι αυτό; ευχαριστώ

Καλήσπέρα...λέω να αγοράσω το aino...διαβάζω αρκετά προβληματάκια...οι απαιτήσεις μου δεν είναι μεγάλες(δε θέλω π.χ internet,mail κ.α.) αλλά να μην τελειώνει πολύ γρήγορα η μπαταρία και να είναι ευχρηστο...να το πάρω ή μούφα είναι ???

Και υπάρχει ενα aino ή υπάρχουν διάφορες μορφές...???

Ένα Aino υπάρχει και τα όποια προβλήματα διαβάζεις λύνονται με τις αναβαθμίσεις. Καλώς ήρθες!
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Ένα Aino υπάρχει και τα όποια προβλήματα διαβάζεις λύνονται με τις αναβαθμίσεις. Καλώς ήρθες!

Μιας και το ανεφερες πια ειναι η πιο προσφατη και αξιοπιστη αναβαθμιση που μπορω να του βαλω?

Δεν το γνωρίζω αυτό φίλε μου. Θα συνδέσεις το κινητό σου στο PC Companion και αν υπάρχει διαθέσιμη αναβάθμιση θα σε ενημερώσει.

Δεν το γνωρίζω αυτό φίλε μου. Θα συνδέσεις το κινητό σου στο PC Companion και αν υπάρχει διαθέσιμη αναβάθμιση θα σε ενημερώσει.

Ωραια! το συνδεσα και δεν μου ειπε κατι, οποτε να υποθεσω ειμαστε οκκ! Thanks...

Αν χρειαστει κανενα Update στο μελλον θα κοιταξω για κανενα τυχον αναλογο thread... Λογικα καπου θα υπαρχει κανενα!

Παιδια για το εξωτερικο τζαμακι του Αιno μου ειπαν 85-90 ευρω γιατι λεει παει ολη η οθονη μαζι... Εντομεταξυ εμενα η οθονη μου δεν εχει τπτ απολυτος οποτε το ξεχναω αυτην την στιγμη...

Κοιταξα στο Internet και βρηκα προσοψεις (Oι οποιες εχουν μαζι αν δεν κανω λαθος και το εξωτερικο τζαμακι που μου εχει ραγισει ) πειτε οτι περνω, μπορω να τ παω καπου να μου την βαλουν? Η προσoψη ειναι κοπλε...

τ λετε?

Edited by kwstantinos_e30

Αν πας σε κάποιο κατάστημα που ασχολείται με αυτά σίγουρα θα μπορέσουν να την βάλουν. Αν πιάνει το χέρι σου και είσαι σε θέση να ρισκάρεις ίσως να μπορείς να το κάνεις και μόνος σου.

Εχω μια ερωτηση, μπορει να μου πει καποιος εαν μεσα στην συσκευασια του τηλεφωνου AINO περιλαμβανεται η συγκεκριμενη βαση με το h/f οπως διχνει το επισημο site της SE; Και αν οχι που μπορω να το βρω;

http://img830.imageshack.us/img830/6673/ainoqualitybanner2.th.jpg

Ευχαριστω

http://www.danasoft.com/sig/grlansin.jpg

Ποιο αυτονομο προγραμμα με τους δικους του χαρτες χρησιμοποιειτε για το ενσωματωμενο GPS; Διοτι στο Wisepilot που εχει προεγκατεστημενο χρειαζεται να τους κατεβασεις!

Εχω μια ερωτηση, μπορει να μου πει καποιος εαν μεσα στην συσκευασια του τηλεφωνου AINO περιλαμβανεται η συγκεκριμενη βαση με το h/f οπως διχνει το επισημο site της SE; Και αν οχι που μπορω να το βρω;

Ευχαριστω

Υπαρχουν 2 εκδοσεις για το AINO! Η εκδοση ''aino clasic'' ειναι η απλη που περιεχει το τηλεωφωνο, μια καρτα των 2gb, handsfree και το ''aino'' με καρτα 8gb, bluetooth handsfree και επιτραπεζιος φορτηστης. Η διαφορα στη τιμη ειναι 100-150€ περιπου.

I fly with ASICS DynaFlyte 2

Ευχαριστω

εγω τα πήρα από ebay.co.uk περίπου 50 λίρες (bluetooth+desk charger). Απότι ξέρω αν έχεις αγοράσει ήδη συσκευή δεν θα τα βρείς μόνα τους. Αν ενδιαφέρεσαι να την αγοράσεις, ψάξε το φούλ πακέτο (γύρω στα 350€).

Edited by grg_damian1

• 2 weeks later...
Θέλω να κάνω δώρο το Aino σε μια κοπέλα που δεν έχει πολλές απαιτήσεις από ένα κινητό τηλέφωνο, απλά την ενδιαφέρει να έχει καλή κάμερα, να είναι slide και να εντυπωσιάζει με το σχεδιασμό του. Σκέφτηκα το Aino, αλλά από αξιοπιστία; Αξίζει ή να δώ κάτι άλλο;

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Θέλω να κάνω δώρο το Aino σε μια κοπέλα που δεν έχει πολλές απαιτήσεις από ένα κινητό τηλέφωνο, απλά την ενδιαφέρει να έχει καλή κάμερα, να είναι slide και να εντυπωσιάζει με το σχεδιασμό του. Σκέφτηκα το Aino, αλλά από αξιοπιστία; Αξίζει ή να δώ κάτι άλλο;

Mια χαρα μου φαινετε τ aino!

Παιδια εχω την εξης εκδοση λογισμικου στο Aino

1223-3004

R7BA084

100323

Υπαρχει νεοτερη? εσεις πια εχετε?

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

καλο ειναι,ειδικα σε ασπρο θα της αρεσει πολυ..ριξε ομως και μια ματια στο LG bl20..;)

Mια χαρα μου φαινετε τ aino!

Παιδια εχω την εξης εκδοση λογισμικου στο Aino

1223-3004

R7BA084

100323

Υπαρχει νεοτερη? εσεις πια εχετε?

Οχι, αυτη ειναι η τελευταια εκδοση.

ειπαρχει τροπος να δυναμωσει η ενταση του αινο σαν μπ3 πλειερ εννοω.η ενταση ειναi χαμηλη ιδιως οταν βρισκεσαι σε θορυβωδες χωρο και δεν ακους δυνατα τα τραγουδια.μηπως με τη νεα αναβαθμιση εχει γινει αυτο;

και επ.το αινο εχει την ιδια ποιοτητα ηχου που εχει το σονυ χ series walkman η εκεινο ειναι καλυτερο;

Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms.

ειπαρχει τροπος να δυναμωσει η ενταση του αινο σαν μπ3 πλειερ εννοω.η ενταση ειναi χαμηλη ιδιως οταν βρισκεσαι σε θορυβωδες χωρο και δεν ακους δυνατα τα τραγουδια.μηπως με τη νεα αναβαθμιση εχει γινει αυτο;

και επ.το αινο εχει την ιδια ποιοτητα ηχου που εχει το σονυ χ series walkman η εκεινο ειναι καλυτερο;

Καλημέρα, απ'ότι κατάλαβα έχεις βάλει στο φουλ την ένταση αλλά δεν επαρκεί... Λοιπόν ίσως βοηθήσει το παρακάτω, από την αρχική οθόνη (όχι το μενού, εκεί που αναγράφεται το δυκτιο), πατασ: δεξιά-*, αριστερά-αριστερά-*, αριστερά-*. Κάνοντας αυτή τη διαδικασία σε βγάζει σε ένα κρυφό μενού έλεγχου. Ίσως να μπορείς να ρυθμίσεις κάτι από εκει

Καλημέρα, απ'ότι κατάλαβα έχεις βάλει στο φουλ την ένταση αλλά δεν επαρκεί... Λοιπόν ίσως βοηθήσει το παρακάτω, από την αρχική οθόνη (όχι το μενού, εκεί που αναγράφεται το δυκτιο), πατασ: δεξιά-*, αριστερά-αριστερά-*, αριστερά-*. Κάνοντας αυτή τη διαδικασία σε βγάζει σε ένα κρυφό μενού έλεγχου. Ίσως να μπορείς να ρυθμίσεις κάτι από εκει

δοκιμασα αυτο π μας ειπες αλλα δεν νομιζω να γινετε να ρυ8μισεις κατι απο εκει...

:/

• The title was changed to Sony Ericsson Aino