RAZR2 Δημ. November 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2009 πηγα στη vodafone σημερα και μου ειπαν οτι το aino εχει ελλειψη κι επισης οτι μπορει να το φερουν μετα τις 20 του μηνος. εχω βαρεθει πια να περιμενω μου εχουν σπασει τα νευρα!!!!:mad: Έχεις επιδότηση? Αν όχι τότε μπορείς να το πάρεις και από Πλαίσιο (εκεί μπορείς να χρησιμοποιήσεις και την επιδότησή σου γιατί συνεργάζονται με τη Vodafone),Multirama ή Γερμανό. Ο Γερμανός το έχει φέρει ήδη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonio_r Δημ. November 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2009 και το Πλαισιο τελος Νοεμβριου.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tacolla Δημ. November 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2009 καλησπερα παιδες, εχω ενα ερωτημα, υπαρχει στα se τροπος ωστε κατα την εισερχομενη κληση να ακουγεται το ονομα του καλουντος οπως γινεται στα nokia ,E και N series? αν υπαρχει αυτο ισως ξαναγυρισω στα se. ευχαριστω εκ των προτερων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. November 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2009 καλησπερα παιδες, εχω ενα ερωτημα, υπαρχει στα se τροπος ωστε κατα την εισερχομενη κληση να ακουγεται το ονομα του καλουντος οπως γινεται στα nokia ,E και N series? αν υπαρχει αυτο ισως ξαναγυρισω στα se. ευχαριστω εκ των προτερων Μπορείς να ηχογραφήσεις το όνομα του καλούντος και να αντιστοιχήσεις την ηχογράφηση στην επαφή ως ήχο κλήσης. Οπότε έχεις αυτό που θες! Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. November 16, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2009 καλησπερα παιδες, εχω ενα ερωτημα, υπαρχει στα se τροπος ωστε κατα την εισερχομενη κληση να ακουγεται το ονομα του καλουντος οπως γινεται στα nokia ,E και N series? αν υπαρχει αυτο ισως ξαναγυρισω στα se. ευχαριστω εκ των προτερων Νομίζω πως γίνεται αν αντιστοιχήσεις στο όνομά του φωνητική κλήση.Ψάξε στις Ρυθμίσεις και συγκεκριμένα στις Γενικές όπου βρίσκεται η φωνητική κλήση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aino1980 Δημ. November 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2009 επιδοτηση δεν εχω. εγω απλα ειχα γραφτει πριν απο καιρο στο point mania της vodafone κι εχω παρει μεχρι τωρα 2 επιταγες των 540 ευρω η μια αφου χρειαστηκαν 4000 ποντοι για καθε επιταγη. την πρωτη την ειχα εξαργυρωσει στη vodafone τωρα εχω τη δευτερη και περιμενω να ερθει επιτελους το κινητο!!!:rolleyes: τωρα για το πλαισιο δεν εχω ακουσει οτι εχει καποιου ειδους συνεργασια με τη vodafone. ειναι σιγουρο? γιατι εμενα απ΄οτι μου εχουν πει την εξαργυρωνεις μονο σε καταστηματα της vodafone. κι αν οντως γινεται στο πλαισιο θα υπαρχει σε λευκο? ενημερωσε με για να ξερω τι να κανω. καταλαβαινεις...:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VaL_Phoenix Δημ. November 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2009 Παίδες σκέφτομαι σοβαρά να πάρω το Aino. ΜΕ τα μυνήματα δε κατάλαβα ποιό είναι το ζόρι του? Επίσης συμαντική για μένα ερώτηση.Η web browsing λειτουργίες του κ γενικός το ιντερνετ τη παίζεις με τα κουμπάκια ή με την ΤS? Πείτε μου γενικά τη γνώμη σας Σημειωτέων ότι εγώ δε μπορώ με τίποτα τα φούλ ts κινιτά. Μου σπάνε τα νευρικό μου σύστημα. Ξέρει κανείς τι εννοει με το συνχροναιζέισιον στη βάση του? Τι ακριβως συνχρονίζει? Επαφές κ ημερολόγιο το κάνει απο το outlook όπως τα παραδοσιακά ή αλλιώς? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ πολύ..... Παράθεση "LG V30 (αξεπέραστο)+ Samsung A52 (της γυναίκας)" Κ τώρα HTC U24pro "Η όραση ανήκει σε όλους, αλλά η αντίληψη σε λίγους" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tacolla Δημ. November 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2009 Μπορείς να ηχογραφήσεις το όνομα του καλούντος και να αντιστοιχήσεις την ηχογράφηση στην επαφή ως ήχο κλήσης. Οπότε έχεις αυτό που θες! ευχαριστω για τις απαντησεις, αλλα δεν γινεται να βαλεις σε 500 επαφες φωνητικη εντολη, ή ηχογραφηση. Τζιφος λοιπον. ΝΟΚΙΑ και παλι ΝΟΚΙΑ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. November 21, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2009 ευχαριστω για τις απαντησεις, αλλα δεν γινεται να βαλεις σε 500 επαφες φωνητικη εντολη, ή ηχογραφηση. Τζιφος λοιπον. ΝΟΚΙΑ και παλι ΝΟΚΙΑ Δοκίμασε αυτό που έγραψα πιο πάνω :rolleyes: Παίδες σκέφτομαι σοβαρά να πάρω το Aino. ΜΕ τα μυνήματα δε κατάλαβα ποιό είναι το ζόρι του? Επίσης συμαντική για μένα ερώτηση.Η web browsing λειτουργίες του κ γενικός το ιντερνετ τη παίζεις με τα κουμπάκια ή με την ΤS? Πείτε μου γενικά τη γνώμη σας Σημειωτέων ότι εγώ δε μπορώ με τίποτα τα φούλ ts κινιτά. Μου σπάνε τα νευρικό μου σύστημα. Ξέρει κανείς τι εννοει με το συνχροναιζέισιον στη βάση του? Τι ακριβως συνχρονίζει? Επαφές κ ημερολόγιο το κάνει απο το outlook όπως τα παραδοσιακά ή αλλιώς? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ πολύ..... Με τα μηνύματα υπάρχει ένα μικρό bug το οποίο λογικά επιλύεται με τη νέα έκδοση λογισμικού. Το Ίντερνετ το χειρίζεσαι με τα πλήκτρα.Η λειτουργία αφής είναι διαθέσιμη μόνο στην κάμερα και το μενού πολυμέσων,όπως και στην απάντηση/απόρριψη κλήσης. Η βάση περιέχει καταρχήν υποδοχή για τη συσκευή και το hands-free.Εκεί φορτίζουν αυτά τα 2 και επίσης η βάση συνδέεται με τον υπολογιστή για ό,τι θες(ανταλλαγή αρχείων,συγχρονισμό κλπ,κλπ).Συγχρονισμό κάνει σε επαφές,ημερολόγιο,σελιδοδείκτες,αρχεία κλπ.και με το Outlook,και με Active X-change server και με το δικό του πρόγραμμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonio_r Δημ. November 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2009 Καταπληκτικη συσκευη, απ'οσα συμπερανα λιγες ωρες που το εχω. Με δυο μειον (κατα τη γνωμη μου, και υποκειμενικα παντα). Το ενα, οχι τοσο σοβαρο βεβαια για καποιους, οι τρισαθλιοι ηχοι κλησεις του. Ολοι οσοι το αγοραζουμε, δεν ειμαστε 13αχρονα.. Αναμεσα στους δεκαδες ηχους του, ζητημα να υπαρχουν 2 - 3 που να μπορει ενας ενηλικας να τους χρησιμοποιησει π.χ. στο γραφειο του.. Το δευτερο και σοβαροτερο, ειναι οτι τα δυο πληκτρα επιλογης δεξια και αριστερα στην αρχικη οθονη, δεν αλλαζουν λειτουργια. Δεν παραμετροποιουνται. Με το ζορι, το ενα, το δεξι, ειναι ''αναζητηση google'', και το αλλο, το αριστερο, ειναι ''πολυμεσα''. Λες και δεν μου φτανουν στο μενου τα αντιστοιχα εικονιδια με αυτες τις επιλογες. Ή στις συντομευσεις αμα θελω. Σπαστικό για μενα. Στις λεπτομερειες ειναι η διαφορα λοιπον.. Και ο ανταγωνιστης της s.e., ακομα και στα s40, σε αφηνει να διαμορφωσεις τη συσκευη κατα τα γουστα σου και τις αναγκες σου... Οχι με το ζόρι ''google''... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. November 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2009 Καλοριζικο!:) Πες μας αν θες εχεις συναντηση το bug που αναφερει ο φιλος παραπανω(Ταξιδιωτης) σχετικα με τα sms? Επισεις τη γνωμη σου σχετικα με την ευκρινεια της οθονης του την ημερα σε εξωτερικες συνθηκες οπως και με την ευκολια η μη της χρησης του πληκτρολογειου(λογο μικρων πληκτρων). Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. November 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2009 Καλοριζικο!:) Πες μας αν θες εχεις συναντηση το bug που αναφερει ο φιλος παραπανω(Ταξιδιωτης) σχετικα με τα sms? Επισεις τη γνωμη σου σχετικα με την ευκρινεια της οθονης του την ημερα σε εξωτερικες συνθηκες οπως και με την ευκολια η μη της χρησης του πληκτρολογειου(λογο μικρων πληκτρων). η οθονη ανταποκρινεται αψογα.κι οσο για το πληκτρολογιο στα χερια μου τουλαχιστον ειναι επισης πολυ καλο. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonio_r Δημ. November 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2009 Συμφωνω απολυτα! Στα + το πεντακαθαρο, διαυγες, και δυνατο ακουστικο του. Απο 10δες συσκευες που ειχα, το καλυτερο ως τωρα. Για τα μηνυματα που ρωτησε ο φιλος πιο πανω, δεν ειδα τιποτα ως τωρα, γιατι μιλαω πολυ, και δεν στελνω sms. Οπως και να χει ομως, αναβαθμισεις θα βγαινουν συνεχως.. Δεν ειναι sammy.. ;-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAZR2 Δημ. November 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2009 επιδοτηση δεν εχω. εγω απλα ειχα γραφτει πριν απο καιρο στο point mania της vodafone κι εχω παρει μεχρι τωρα 2 επιταγες των 540 ευρω η μια αφου χρειαστηκαν 4000 ποντοι για καθε επιταγη. την πρωτη την ειχα εξαργυρωσει στη vodafone τωρα εχω τη δευτερη και περιμενω να ερθει επιτελους το κινητο!!!:rolleyes: τωρα για το πλαισιο δεν εχω ακουσει οτι εχει καποιου ειδους συνεργασια με τη vodafone. ειναι σιγουρο? γιατι εμενα απ΄οτι μου εχουν πει την εξαργυρωνεις μονο σε καταστηματα της vodafone. κι αν οντως γινεται στο πλαισιο θα υπαρχει σε λευκο? ενημερωσε με για να ξερω τι να κανω. καταλαβαινεις...:( Το Πλαίσιο συνεργάζεται και με την Vodafone και με την Cosmote. Για επιταγές του pointmania όμως δεν γνωρίζω αν μπορείς να τις εξαργυρώσεις στο Πλαίσιο, εγώ αναφέρθηκα σε κλασσική επιδότηση. Καλύτερα ρώτα στο Πλαίσιο. Όσο για τα χρώματα λογικά θα φέρει και τα δυο αλλά και αυτό μπορείς να το ρωτήσεις εκεί.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonio_r Δημ. November 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2009 καρτα μνημης εχει ρε παιδια στο κουτι?>??αν ναι,ποση?? 8ρα καρτα;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. November 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2009 8ρα καρτα;) ..αλλα οχι Μ2 οπως ολα τα κινητα της sony ericsson αλλα micro sdhc. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonio_r Δημ. November 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2009 ..αλλα οχι Μ2 οπως ολα τα κινητα της sony ericsson αλλα micro sdhc. Επιτελους, ναι!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOUROU7 Δημ. November 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2009 εχει βιντεο κληση...το wise pilot το ανοιξες?....υπαρχει κ κανενα αλλο free ομως προγραμμα πλοηγησης να βαλουμαι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikahakkinen Δημ. November 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2009 Παιδιά καλησπέρα σε όλους. Τυχαίνει να είμαι και εγώ κάτοχος του Aino. Αλλά έχω κάποια βασική ερώτηση και αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει. Επειδή μου το έφερε κάποιος γνωστός μου από τη Γαλλία το τηλέφωνο έχει μόνο δύο γλώσσες (Αγγλικά και Γαλλικά), μπορώ μέσω του σάιτ της SE να το κάνω αναβάθμιση και να περάσω και την ελληνική γλώσσα ώστε να έχω το μενού και όλες τις άλλες λειτουργίες του τηλεφώνου στα ελληνικά (όπως π.χ. μυνήματα, επαφές ,κλπ); Σημειωτέον δε ότι, το τηλ. προοριζόταν για την αγορά της Γαλλίας και γι' αυτό δεν έχει τα Ελληνικά. Σας ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. November 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2009 Παιδιά καλησπέρα σε όλους. Τυχαίνει να είμαι και εγώ κάτοχος του Aino. Αλλά έχω κάποια βασική ερώτηση και αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει. Επειδή μου το έφερε κάποιος γνωστός μου από τη Γαλλία το τηλέφωνο έχει μόνο δύο γλώσσες (Αγγλικά και Γαλλικά), μπορώ μέσω του σάιτ της SE να το κάνω αναβάθμιση και να περάσω και την ελληνική γλώσσα ώστε να έχω το μενού και όλες τις άλλες λειτουργίες του τηλεφώνου στα ελληνικά (όπως π.χ. μυνήματα, επαφές ,κλπ); Σημειωτέον δε ότι, το τηλ. προοριζόταν για την αγορά της Γαλλίας και γι' αυτό δεν έχει τα Ελληνικά. Σας ευχαριστώ πολύ Με αποδειξη αγορας και θα το πας σε επισημο service point και θα σου περασουν τα Ελληνικα.απο το site της sony ericsson ΜΟΝΟ update μπορεις να κανεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. November 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2009 Πηρα χθες το Aino(2η φορα) να πω εν συντομια 2 πραγματα και εγω. Ποιοτητα Πολυ καλη εως κορυφη Οθονη Τα ιδια αν και πρεπει να συνηθισουμε τις μακροστενες διαστασεις πλεον! Παντως ειναι φωτεινη και πεντακαθαρη και ευδιακριτη μερα σε εξωτερικους χωρους!:) Καμερα Αρκετα καλη στα επιπεδα του 995 ΑΛΛΑ...δυστυχως αργει να αποθηκευση τα αρχεια σε σχεση με εκεινο! Βιντεο Καλυτερο και ειδικα στην οθονη του πρωτο Μενου Το κλασικο των τελευταιων SE κορυφη στην απλοτητα χωρις ομως τις παραμετροποιησεις των "εξυπνων" αλλα και χωρις τις..αργοπορειες τους!! Ηχος Το μικοφωνο απ τα καλυτερα που ειχα! Ηχειο δυνατο Ακουστικα δε τα εχω βγαλει απ τη ζελατινα ακομα μιας και δε πολυ ακουω μουσικη στα κινητα μου οπως αλλωστε ειχα κανει και στο 995 μεχρι να το δωσω!:p:) Καρτα μνημης εχει 8αρα και ειναι microSD και οχι m2!;) Πληκτρα Μικρα αλλα με θετικο πατημα Το c ομως οπως και αυτο των συντομευσεων με προβληματιζουν λιγο! GPS μη με ρωτατε καθως ΔΕ κανω ΠΟΤΕ πλοηγηση με τετοια κινητα κλειστου λειτουργικου(και..ανοιχτων χρεωσεων!!:p) Οσο για την οθονη αυτη ειναι τατς μονο οταν ειναι κλειστη και συρεις δεξια 1 βελος να ξεκλειδωσει οποτε μετα μπορεις να εχεις προσβασει στις λειτουργιες της καμερας που σημειωτεων δουλευει μονο οταν ειναι κλειστο το slide,των φωτος,μουσικης και ραδιο. Η πλοηγηση στις φωτο για παραδειγμα ειναι ταχυτατη και δειχνει ομορφα! Τωρα για καποιον που εχει το 995 π.χ. και αν αξιζει να το δωσει να παρει το ΑΙΝΟ ειναι καθαρα υποκειμενικο,μιας και ειναι περιπου τα ιδια μονο που το ΑΙΝΟ δειχνει λιγο πιο φρεσκο και με καλυτερη οθονη,ειναι ομως και μεγαλυτερο σε διαστασεις και βαρος! σσ Το bug που εγραφε παραπανω ο ταξιδιωτης με τα sms το κανει και σε μενα αλλα τελικα δεν ειναι τοσο ενοχλητικο και πιστευω με 1 update να στρωσει! Αυτα...:) Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. November 28, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2009 Τωρα για καποιον που εχει το 995 π.χ. και αν αξιζει να το δωσει να παρει το ΑΙΝΟ ειναι καθαρα υποκειμενικο,μιας και ειναι περιπου τα ιδια μονο που το ΑΙΝΟ δειχνει λιγο πιο φρεσκο και με καλυτερη οθονη,ειναι ομως και μεγαλυτερο σε διαστασεις και βαρος! Καλορίζικο για 2η φορά Μάνο :) Στο ερώτημα αυτό θα ήθελα να πω το εξής:η ηχητική ποιότητα του Aino ΔΕΝ είναι καλύτερη του W995.Αυτό δε σημαίνει πως το Aino είναι άχρηστο,αλλά σίγουρα αν κάποιος αμφιταλαντεύεται μεταξύ W995 και Aino και το βασικό κριτήριο επιλογής είναι η ηχητική απόδοση,τότε χωρίς αμφιβολία επιβάλλεται να επιλέξει το W995,το οποίο είναι μία απ'τις κορυφαίες προτάσεις στο χώρο των κινητών,από άποψης μουσικής απόδοσης. Το Aino είναι σαφώς πληρέστερο λειτουργιών,αλλά σε ζητήματα ηχητικής απόδοσης,δυστυχώς δεν είναι καλύτερο του πολύ πολύ καλού W995. Υ.Γ.:Ακόμη και το W980 είναι καλύτερο ηχητικά. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. November 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2009 Καλορίζικο για 2η φορά Μάνο :) Ευχαριστω Κωστη! Το 1ο που ειχα παρει ηταν τελευταιο κομματι σε μαγαζι Γερμανος και μου εκανε διαφορα οποτε πηρε την αγουσα...:):lol::p Οσο για την ακροαση μουσικης γενικα ΔΕΝ ακουω απ τα κινητα και δεν ειμαι ο πλεον αρμοδειος να απαντησω! Παντως το ηχειο του ειναι δυνατο και ποιοτηκο! Και κατι που ξεχασα.. Το 995 εκτος απο πιο μανιτζεβελο και ελαφρυ στο χερι ειναι και λιγοτερο ευαισθητο μιας και το ΑΙΝΟ μπορει η οθονη να ειναι τατς μονο οταν ειναι κλειστο το slide αλλα αν δε προσεξεις η δε πατησεις και το πανω κουμπι κλειδωματος μπορει να εχουμε..χαζοπατηματα και ανοιγμα μενου κατα λαθος αν μπει σε τσεπη π.χ. Αλλα το ατιμο μου αρεσε γι αυτο το πηρα κυριως γιατι εχει αυτο το κορυφαια απλο φιλικο και λειτουργικο μενου της SE για καθημερινη χρηση συν το οτι δε μοιαζει(οπως το 995 π.χ.)και ουτε το μπερδευεις με καποιο κινητο της σειρας W της SEαλλα δειχνει οτι διαφερει και φυσικα κοστιζει και τοσα λεφτα ενω το 995 ΔΕ το δειχνει αμεσα και μονο με τη συμβιωση μαζι του το καταλαβαινεις απ τη ποιοτητα λειτουργια και κατασκευης του!! Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonio_r Δημ. November 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2009 μπορει η οθονη να ειναι τατς μονο οταν ειναι κλειστο το slide αλλα αν δε προσεξεις η δε πατησεις και το πανω κουμπι κλειδωματος μπορει να εχουμε..χαζοπατηματα και ανοιγμα μενου κατα λαθος αν μπει σε τσεπη π.χ. και να μην πατησεις το κουμπι κλειδωματος, κλειδωνει μονο του σε 2 δευτερολεπτα..:) Χρονια η se ειχε να βγαλει τετοιο αστερι. (σε σεχεση με το 995, μην ξεχναμε οτι το aino εχει και το μισο του σχεδον sar!.. τηλεφωνο. Οχι τοστιερα..) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. November 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2009 και να μην πατησεις το κουμπι κλειδωματος, κλειδωνει μονο του σε 2 δευτερολεπτα..:) Χρονια η se ειχε να βγαλει τετοιο αστερι. (σε σεχεση με το 995, μην ξεχναμε οτι το aino εχει και το μισο του σχεδον sar!.. τηλεφωνο. Οχι τοστιερα..) Συμφωνω οτι ειναι αστερι το κινητο:) Αλλα... Σχετικα με το κλειδωμα,μπορει να κλειδωνει μονο της η τατς μολις κλεισεις το slide αλλα ειναι το βελος που συρεις πανω της για να ξεκλειδωσει αρκετα ευαισθητο οποτε μου εχει τυχει βαζοντας το σε τσεπη η θηκη να ξεκλειδωνει οποτε καλυτερα μολις κλεινεις το slide και πριν το βαλεις σε τσεπη να πατας και 1 φορα το πανω κουμπι κλειδωματος να σβηνη τελειως η οθονη να εχεις το κεφαλι σου ησυχο! Εκτος.. αν μου εχει διαφυγει καποια ρυθμιση σχετικα με τα 2 sec που λες!:) Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts