Jump to content

[Προ κυκλοφορίας] Sony Ericsson Satio

kotsianis7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

αν θα σου ηταν ευκολο να μου στειλεις λινκ θα σου ειμουν υποχρεος

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=255041

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

• Απαντήσεις 959
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ή μπορει να νομιζεις οτι ειναι τυχαιο το οτι το Cybershot δεν υπαρχει σαν λογοτυπο στην "καλυτερη" Imaging συσκευη τους .

Αναρωτηθηκες ποτε γιατι συμβαινει αυτο? ...

Δεν εχετε καταλαβει κατι. Το κινητο δεν εχει λογοτυπο cybershot γιατι ΔΕΝ πλασαρεται σαν φωτοκινητο. Ασχετα με το τι λεει ο καθενας, η S.E. προσπαθει να τραβηξει κοσμο με τον αριθμο των megapixel χωρις να λεει οτι ειναι το απολυτο φωτογραφικο κινητο. Δεν δινει βαση στην ποιοτητα της καμερας, απλα προσπαθει να το κανει οσο πιο εντυπωσιακο γινεται λεγοντας οτι κανει τα παντα(entertainment unlimited), ασχετα με το ποσο καλη η κακη ειναι η αποδοση του σε καποιον συγκεκριμενο τομεα. Η εταιρια ξερει τι κανει και γνωριζει καλα οτι καποιοι δεν θα κατσουν να το ψαξουν, θα τσιμπησουν απο τις διαφημισεις και θα πουν οτι αυτο ειναι το τελειο κινητο. Στο χερι του καθενος μας ειναι. Προσωπικα δεν θα το επαιρνα αν το ηθελα αποκλειστικα για φωτογραφιες. Θα προτιμουσα το αλλο γνωστο 12ρι το οποιο αποδιδει καλυτερα κατα τη γνωμη μου και δεν εχει τα megapixel μονο για φιγουρα. Αποψη μου παντα και με καθε επιφυλαξη χωρις να εχω δοκιμασει ο ιδιος το Satio.

Αυτα.. φιλικα!:)

εγώ πάντως το έχω ανοίξει το vs που σε ενδιαφέρει στους διαξιφισμούς :)

ρε παιδια ειμαι παρα πολυ ψημενος να το παρω το κινητο απο το e-click

αλλα δεν το εχω δει καθολου απο κοντα

εχω δει απειρα reviews και βιντεο

τι να κανω να περιμενω κανα μηνα+ και να το δω η να το παρω

τωρα και οτι βγει;;

θελω την γνωμη σας βοηθηστε με!!!!

Υπενθύμιση Νο2: Η χρήση τύπου γραφής sms δεν είναι επιτρεπτή. Μηνύματα αυτού του τύπου θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Αν δεν σου ειναι απαραιτητο τωρα εγω θα ελεγα να κανεις λιγη υπομονη και να το δοκιμασεις απο κοντα ωστε να δεις αν ανταποκρινεται στις προσδοκιες σου.

Εχει αγορασει παλι κανεις απ'το e-click ειναι αξιοπιστο?? Να το προτιμησω??

και κυρίως, θα είναι περασμένο στο κινητό το λογισμικό που θα έχει η ελληνική έκδοση που θα κυκλοφορήσει στα καταστήματα??

ρε παιδια ειμαι παρα πολυ ψημενος να το παρω το κινητο απο το e-click

αλλα δεν το εχω δει καθολου απο κοντα

εχω δει απειρα reviews και βιντεο

τι να κανω να περιμενω κανα μηνα+ και να το δω η να το παρω

τωρα και οτι βγει;;

θελω την γνωμη σας βοηθηστε με!!!!

Αν δεν σου ειναι απαραιτητο τωρα εγω θα ελεγα να κανεις λιγη υπομονη και να το δοκιμασεις απο κοντα ωστε να δεις αν ανταποκρινεται στις προσδοκιες σου.

Oπως σου ειπε και ο Conception κανε λιγο υπομονη γιατι νομιζω πως πλεον ειναι κοντα στο να το δουμε και στα Ελληνικα μαγαζια.

Πηγα σημερα στο Πλαισιο (Θεσσαλονικη) και αποτι μου ειπε το παιδι εκει το περιμενουν απο μερα σε μερα.

Αντε να δουμε αν ισχυει.

και κυρίως, θα είναι περασμένο στο κινητό το λογισμικό που θα έχει η ελληνική έκδοση που θα κυκλοφορήσει στα καταστήματα??

Λογικα θα προτιμησω το expansys αν και με αγγλικο μενου...Ως πιο αξιοπιστο!

Και να μη παρει μικρο το κακο.. Το e-click παντως θα το εχει απο Δευτερα με ελληνικο μενου!

Το θεμα δεν ειναι να ναι απλα Ελληνικο το μενου αλλα να μην ειναι παραεισαγωγης και ας του χουν περασει Ελληνικα.

Γι αυτο ρε παιδια γιατι δε θελετε αγγλικο?? Κ μετα αν βγει κατι και μπορεις να βαλεις ελληνικα εχει καλως..Αλλιως δεν εγινε κατι! Εγω σε ολα τα κινητα μου αγγλικα εβαζα γλωσσα

Το θεμα δεν ειναι να ναι απλα Ελληνικο το μενου αλλα να μην ειναι παραεισαγωγης και ας του χουν περασει Ελληνικα.

Γι αυτο ρε παιδια γιατι δε θελετε αγγλικο?? Κ μετα αν βγει κατι και μπορεις να βαλεις ελληνικα εχει καλως..Αλλιως δεν εγινε κατι! Εγω σε ολα τα κινητα μου αγγλικα εβαζα γλωσσα

Άλλο σου λεει ο stefanw595 κι έχει απόλυτο δίκιο. Η γλώσσα δεν είναι πρόβλημα, όπως σωστά λες. Αν όμως είναι παραεισαγωγής (κι αυτό το βλέπουν απο το ΙΜΕΙ) τότε σε περίπτωση που πάθει κάτι είναι πιθανό, αν όχι σίγουρο, να μη σου αναγνωρίζει την εγγύηση η Ελληνική αντιπροσωπεία.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Και πως γράφεις τα μηνύματα και τα ονόματα των επαφών;

stefanw595 εχεις απολυτο δικιο αλλα καποιος ειχε γραψει τις προαλλες κατι για μετα τις 20 Νοεμβριου (στο Πλαισιο) και εγω απο υπομονη δεν τα παω καλα

δε λεω οτι δεν θα περιμενω αλλα καθε μερα που θα περναει θα με τρωει......!!!!

stefanw595 εχεις απολυτο δικιο αλλα καποιος ειχε γραψει τις προαλλες κατι για μετα τις 20 Νοεμβριου (στο Πλαισιο) και εγω απο υπομονη δεν τα παω καλα

δε λεω οτι δεν θα περιμενω αλλα καθε μερα που θα περναει θα με τρωει......!!!!

Κοιτα αυτο για τις 20 Νοεμβριου μπορει να ισχυει μπορει και οχι. Και το λεω αυτο γιατι σημερα που πηγα εγω στο πλαισιο ο υπευθυνος του τμηματος κιητης τηλεφωνιας μου ειπε οτι απο μερα σε μερα το περιμενουν.

Καλα αν δεν μπορεις να περιμενεις το τσιμπας απο εξω και τελειωνεις. Εχει καταντησει αηδια να περιμενεις μια συσκευη τοσο καιρο.

Sony ericsson Satio vs Samsung Pixon12 by gsmarena....:D

Προσωπικά είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση , κάτι που με κάνει ξανά να το θέλω το κινητάκι!!

Aαα! Και ένα εντυπωσιακότατο promo video, στα

........
Nokia 7650,7200,6234,n73,n78, Sony Ericsson Satio, Nokia N8, Lenovo A820, A806, Doogee F3 PRO, Ulefone Paris, Xiaomi Redmi 4x, Xiaomi Redmi Note 5 dual camera, Xiaomi Pocophone F1 :happy:

Και τωρα παλληκαρι μου,δε λες και σ εμενα τον παππου,ποιο λες να παρω;Τα λεφτα δεν ειναι στην εξισωση.Αρκει να ειναι καλο.(Τωρα εχω ακομη το ηρωικο S700i,που τα καταφερνει ακομα).

Για φωτογραφία τη μέρα και τα 3 είναι καλά,αν και το Omnia HD τραβάει τις πιο καθαρές μου φαίνεται,άσχετα απ'την ανάλυση που είναι χαμηλότερη(άλλωστε η ανάλυση δεν καθορίζει το πόσο καθαρή θα είναι μια φωτογραφία).Για νύχτα,Satio και Pixon12 είναι ίδια.Το υπέρ του Pixon12 για μένα είναι η ελαφρώς καλύτερη λεπτομέρεια.Το Satio υπολείπεται ελαφρώς επειδή χρησιμοποιεί πιο "άγριο" φίλτρο θορύβου.Αλλά αυτό σε απόλυτη μεγέθυνση.Σε φυσιολογικό μέγεθος ή σε εκτύπωση δεν υπάρχει ορατή διαφορά.Επίσης,σε χρόνο λειτουργίας το Satio είναι απειροελάχιστα πιο γρήγορο απ'το Pixon12(π.χ. χρόνοι εστίασης,αποθήκευσης).Το HD είναι πιο αργό και απ'τα 2.

Υ.Γ.:Για το S700i τα εχουμε ξαναπεί!Οι πιο καθαρές φωτό που είδα ποτέ μου...

Και να μη παρει μικρο το κακο.. Το e-click παντως θα το εχει απο Δευτερα με ελληνικο μενου!

τι γραφουν τοτε ετοιμοπαραδοτο.και πηγα και το παραγγειλα κιολας και μου ηρθε email και μου λενε αν υπαρχει διαθεσιμοτητα stock ενω γραφουν ετοιμοπαραδοτο...πω,πω...καλα που το πες οτι δεν εχει ελληνικα γιατι θα την πατουσα παλι...

ναι περιμενε εσυ οτι δεν θα ειναι παραεισαγωγης.σιγουρα ειναι.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Κοιτα αυτο για τις 20 Νοεμβριου μπορει να ισχυει μπορει και οχι. Και το λεω αυτο γιατι σημερα που πηγα εγω στο πλαισιο ο υπευθυνος του τμηματος κιητης τηλεφωνιας μου ειπε οτι απο μερα σε μερα το περιμενουν.

Καλα αν δεν μπορεις να περιμενεις το τσιμπας απο εξω και τελειωνεις. Εχει καταντησει αηδια να περιμενεις μια συσκευη τοσο καιρο.

ασε ασε καθε μερα που περναει ειναι ολο και χειροτερα stwfanw

ελπιζω να το φερει το πλαισιο γιατι δεν θελω να το παρω απο το εξωτερικο

γιατι φοβαμαι τα περι εγγυησης.......

Ο ΘΕΟΣ να βαλει το χερι του...!!!ΥΠΟΜΟΝΗ!!!

και πώς γίνεται να πάρει ελληνικό μενού μετά?

Aν το αγορασεις απο καποια αλλη Ευρωπαικη χωρα , και εχεις αποδειξη αγορας , θα πρεπει να πληρωσεις 15 ευρω σε ενα Service της SE Για να εχεις ελληνικα και να μην ακυρωθει η εγγυηση σου

Εαν τωρα το αγορασεις "παραεισαγωγη" , δηλαδη απο ελληνικο καταστημα χωρις η συσκευη να ειναι ελληνικη και δεν εχει και ελληνικα , μπορεις και παλι με τα ιδια 15 ευρω να περασεις ελληνικα στην συσκευη , αλλα η συσκευη δεν θα καλυπτεται απο εγγυηση και πριν και αφου περασεις τα ελληνικα με οποιονδηποτε τροπο .

Και στις δυο περιπτωσεις απαραιτητη προυποθεση για να μπορει να σου περασει ελληνικα επισημα ενα Service ειναι να εχει κυκλοφορησει και στην Ελλαδα η συσκευη ωστε να εχουν διαθεσιμη ελληνικη αναβαθμιση . :)

Aν το αγορασεις απο καποια αλλη Ευρωπαικη χωρα , και εχεις αποδειξη αγορας , θα πρεπει να πληρωσεις 15 ευρω σε ενα Service της SE Για να εχεις ελληνικα και να μην ακυρωθει η εγγυηση σου

Εαν τωρα το αγορασεις "παραεισαγωγη" , δηλαδη απο ελληνικο καταστημα χωρις η συσκευη να ειναι ελληνικη και δεν εχει και ελληνικα , μπορεις και παλι με τα ιδια 15 ευρω να περασεις ελληνικα στην συσκευη , αλλα η συσκευη δεν θα καλυπτεται απο εγγυηση και πριν και αφου περασεις τα ελληνικα με οποιονδηποτε τροπο .

Και στις δυο περιπτωσεις απαραιτητη προυποθεση για να μπορει να σου περασει ελληνικα επισημα ενα Service ειναι να εχει κυκλοφορησει και στην Ελλαδα η συσκευη ωστε να εχουν διαθεσιμη ελληνικη αναβαθμιση . :)

ωραια τοτε

θα προσκυνουμε εξω απο το πλαισιο γονατιστοι για το satio

χαχαχαχα!!!:lol::lol::lol:

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...