Jump to content

[Προ κυκλοφορίας] Sony Ericsson Satio

kotsianis7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

μηπως ξερει κανεις να μου πει ποια απο τα 2 κινητα εχει πιο μεγαλητερη και καθαρη οθονη το i-phone 3g ή το se satio??????/

• Απαντήσεις 959
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Την συσκευη αυτη την εχουν πιασει δυο παιδια στα χερια τους και εκεινα ηταν prototype οποτε δεν βγαινουν σαφη συμπερασματα.

Γιαυτο λιγο υπομονη να ερθει πρωτα και μετα.:)

Το se satio θα το φέρει όπου να είναι το e-click με τιμή στα 670€ όπου νανε . Εγώ παντως αυτό που πιστεύω είναι ότι 670 € δεν αξίζει .
My phone: iPhone 3gs 32 giga black.. Samsung s3-s4 -note 3.. Nokia 1020...Samsung S8...New iPad ( ΔΗΜΗΤΡΗΣ )

Το se satio θα το φέρει όπου να είναι το e-click με τιμή στα 670€ όπου νανε . Εγώ παντως αυτό που πιστεύω είναι ότι 670 € δεν αξίζει .

Ειναι παρα πολλα. Καλυτερα δωσε αυτα τα λεφτα και παρε το 3GS 32GB παρα το satio.

Αν και δεν πιστευω οτι θα το κοστολογισουν τοσο.

Σιγουρα το iPhone αξίζει περισσότερο . Όσο για την τιμή αν σκεφτείς ότι είναι το πρώτο se που θα έχει symbian , την μεγάλη κάμερα και οτι , όταν είχε βγει το se c905 το είχαν στα 500 και κάτι , το se satio θα έχει πάνω από 600€
My phone: iPhone 3gs 32 giga black.. Samsung s3-s4 -note 3.. Nokia 1020...Samsung S8...New iPad ( ΔΗΜΗΤΡΗΣ )

Εγώ πιστεύω πως αξίζει γιατί είναι το πρώτο κινητό με 12 ΜΡ, από τα πρώτα κινητά της SE με οθόνη αφής με τόση υψηλή ανάλυση στην κάμερα, Symbian και σχετικά λεπτό για αυτά που προσφέρει.

Σε σύγκριση με το 905 που λέει ο Dim2, είναι πιο λεπτό και με μεγαλύτερη ανάλυση κάμερας και με οθόνη αφής.;)

Και μην ξεχνάμε πως το Ν97 έχει 5 ΜΡ και κάνει 650 ευρώ.

Όσο για τα 12 mega pixel δεν είναι το πρώτο υπάρχει και το pixon2 , με καλύτερη ανάλυση οθόνης , και περισσότερες λειτουργίες στην κάμερα , αλλά δεν έχει ανοικτό λειτουργικό και έχει και λιγότερα από 600€

Αν θα έχει 530 με 550 τότε εντάξει , αλλά αν έχει πάνω από 600 δεν αξίζει .

Και τοτε το expansys το δινει 570 κ στο se-store 550?? Αποκλειεται να ξεπερασει τα 600..

Ίσως είναι χωρίς ΦΠΑ. Εγώ πάντως είπα 600+ γιατί το ανέφερε ο Dim2.

Όσο για τα 12 mega pixel δεν είναι το πρώτο υπάρχει και το pixon2 , με καλύτερη ανάλυση οθόνης , και περισσότερες λειτουργίες στην κάμερα , αλλά δεν έχει ανοικτό λειτουργικό και έχει και λιγότερα από 600€

Το ξέρω το pixon2 αλλά εγώ είπα για την SE.;) Γύρω στα 550 κάνει. 550 τότε σίγουρα + το Symbian... 600+ τότε.:shifty: (πώς έβαλες το σήμα του ευρώ; δεν το έχω καταφέρει)

από se σίγουρα είναι το πρώτο με τέτοια κάμερα . Στο μόνο που παραδέχομαι την se είναι το πως τραβάνε φωτογραφία το βράδυ σε αντίθεση με κάποια αλλά κινητά που έχουν και εκείνα φλας ξένον . Πχ k800 και lg viewty που τα έχω και τα δυο , και είδα ότι το viewty μπορεί να είχε 5 αλλά έβγαζε το βράδυ πολύ χειρότερα από ότι το κ800 που έβγαζε πεντακάθαρα .

Γράφω με iPod αυτήν την στιγμή γιαυτο γίνεται . Στον υπολογιστή παρόλο που έχω 7 πτυχία δεν θυμάμαι καθόλου .

Αν το βαλουν 600+ αυτοματως το θαβουν. Συμφωνα με τα οσα μας εχει συνηθησει η SE τοσο θα το πρωτοκυκλοφορουσε αλλα πλεον τα μοντελα ανταγωνιστες ηδη κυκλοφορουν σε πιο χαμηλες τιμες οποτε πιστευω-ελπιζω αναγκασμενοι θα το βγαλουν γυρω στα 550.

Οι πιο κύριοι ανταγωνιστές δεν είναι το Ν97 και iPhone;;) Και τα 2 κάνουν πάνω από 600.

Omnia HD..;)

Ιδιο ακριβως λειτουργικο οθονη αφης (η οποια ειναι και capasitive) απλα με 8αρα καμερα.

αυτό που δεν μου ερεσει στην se είναι ότι στην αρχή τα βγάζουν με μια υψηλή τιμή και μετά από λιγω τα περνεις σχεδόν με την μισή τιμή , πχ θα αναφέρω δυο κινητά που έχω πάρει se k800 το είχα πάρει στα 450 και μετά από λίγους μήνες πήγε το πήρε ένας φίλος μου 170 ευρώ το ίδιο και το k850 . Και από τότε δεν ξανά αγοράζω κορυφαία κινητά της se.

Και το pixon2 πιστεύω ότι είναι ανταγωνιστής του satio , λόγο κάμερες και λεφτά .

Στην vodafone εδώ Αγγλία,σαν συσκευή κάνει 400 λύρες,δλδ 435ευρώ όπως έχει κλείσει το χρηματιστήριο για σήμερα..και δωρεάν με προγράμματα παγίων.Τώρα ναι στην Ελλάδα,απλά σας πιάνουν κότσο και λίγο την ''πίσω αυλή'' σας.. :D αν είναι να δώσετε 650+ .

Συγνώμη αν σας έχω αναστατώσει με τις ημερομηνίες,αλλά πέρασα από voda πριν,για να ρωτήσω αν ισχύει η ημερομηνία που έχουν και στο site,και η μια υπάλλοιλος μου είπε ότι μάλλον θα έχει καθυστέρηση και θα έρθει τέλος του μήνα,και ο άλλος μου είπε ότι 13 το έχουν ανακοινώσει,αλλά δεν έχουν επίσημη ημερομηνία...λαλαλαλαλαλαλα λέω γω..

- - - -

~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~

στο μερος των αγγελιών ηδη πωλούνται 2 :blink:

Το κινητό βγάζει πολύ καθαρές φωτογραφίες . Αν η τιμή του θα είναι κοντά στα 550€ τότε θα αξίζει . Παντως η se μπορεί να βγάζει ένα κινητό που να έχει πχ 450 ευρώ αλλά μετά από λίγους μήνες το κατεβάζει στην μισή τιμή σε αντίθεση με αλλες εταιρίες .

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

Περασα σημερα απο τη Wind και μου ειπαν οτι σημερα ηρθαν απο τη sonyericsson να τους το δειξουν και οτι υπολογιζουν σε κανα μηνα να πουλιεται....Δε μας τα λενε καλα...

Πλάκα κάνετε ρε παιδιά ... εδώ στο δικό μας Buy and Sell - Mobiles ήδη το πουλάει κάποιος ... :p

προφανώς θα το πήρε από έξω!

Πάντα πρωτοπόρος το MyPhone!:D

Και γιατι δε το βρισκουμε πουθενα αλλου?

Εγω δε μπορω να μπω εκει και δε ξερω γιατι...

Υπενθύμιση: Η χρήση γραφής τρόπου SMS δεν είναι αποδεκτή από 01/09/09

Κ γιατι δε το βρισκουμε πουθενα αλλου?

Εγω δε μπορω να μπω εκει κ δε ξερω γιατι...

Προφανως ηξερε απο που να το βρει.

Δεν εχουν ολα τα μελη προσβαση στο Buy&Sell. Πρεπει να χεις συμπληρωσει 75 ποστ αλλα και 75 μερες στο myphone.

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...