Jump to content

[Προ κυκλοφορίας] Sony Ericsson Satio

kotsianis7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τελικά,προπαραγγελία απ'το SE-Store δεν μπορεί να γίνει!Παραδίδουν μόνο στην Αγγλία(είναι ηλεκτρονικό κατάστημα μόνο για την Αγγλία)και η πληρωμή γίνεται μονο μέσω πιστωτικών/κατάθεσης από/σε αγγλικές τράπεζες/λογαριασμούς.Οπότε,δε γίνεται :(

Υπομονή για λίγο λιγότερο από μήνα,λογικά!Επισκέψου απλά το site του Πλαισίου σε τακτική βάση,μιας και αυτοί θα το φέρουν πρώτοι!

Το διαπιστωσα και γω, σ'ευχαριστω παντως...Κριμα!!

Ελπιζω να μη το αργησουν παντως!!

• Απαντήσεις 959
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

ενα απο τα καλα του κινιτου παντος για μενα ειναι οτι εχει πολλες και χρησιμες εφαρμογες:)

Αυτο ειναι ενα απο τα καλα οχι του κινητου αλλα του λογισμικου..:p

Το πολλές είναι σχετικό. Ειδικά αν κρίνω από το κινητό που έχεις δεν τις λες πολλές αλλά ελάχιστες.

Πάντως απ' ότι βλέπω το κινητό έρχεται ε?? Μπράβο μπράβο, δεν το περίμενα τόσο σύντομα :p

Εγώ αν ήθελα camera phone θα έπαιρνα το τελευταίο της Samsung και όχι αυτό :love::love::love::love::love:

~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~

Βρήκα και ένα ακόμη review γερμανικό , αλλά σας παραθέτω την τελευταία σελίδα με τα συμπεράσματα......

Για την μπαταρία δεν λένε καλά λόγια......:(

Δηλαδή , να ρωτήσω κάτι?Ας πούμε σε ένα οποιοδήποτε vodafone shop , δεν πουλάνε μπαταρίες , ας πούμε 1500ων mah? Δεν θέλω να καταφύγω σε λύσεις τύπου e-bay......

Nokia 7650,7200,6234,n73,n78, Sony Ericsson Satio, Nokia N8, Lenovo A820, A806, Doogee F3 PRO, Ulefone Paris, Xiaomi Redmi 4x, Xiaomi Redmi Note 5 dual camera, Xiaomi Pocophone F1 :happy:

Βρήκα και ένα ακόμη review γερμανικό , αλλά σας παραθέτω την τελευταία σελίδα με τα συμπεράσματα......

Για την μπαταρία δεν λένε καλά λόγια......:(

Δηλαδή , να ρωτήσω κάτι?Ας πούμε σε ένα οποιοδήποτε vodafone shop , δεν πουλάνε μπαταρίες , ας πούμε 1500ων mah? Δεν θέλω να καταφύγω σε λύσεις τύπου e-bay......

Γιατι;Θα κανει αλλη μπαταρια στο τηλεφωνο;

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

Αυτό ρωτάω και εγώ.......:ninja:

Θα παραθέσω και ένα βίντεο με ένα παιχνίδι του satio...

http://blogs.sonyericsson.com/satio/

Nokia 7650,7200,6234,n73,n78, Sony Ericsson Satio, Nokia N8, Lenovo A820, A806, Doogee F3 PRO, Ulefone Paris, Xiaomi Redmi 4x, Xiaomi Redmi Note 5 dual camera, Xiaomi Pocophone F1 :happy:

μηπως ξερει κανεις αν στα χαρακτηριστικα του βιντεο περιεχει το slow motion?????

Όχι,η SE είναι πολύ...large με το να προσθέσει τέτοια λειτουργία στο-υποτίθεται-κορυφαίο της multimedia phone που κυκλοφορεί τέλη του 2010 :X Με slow motion θ'ασχολούνται τώρα;Τι κι αν η LG το εισήγαγε 2 χρονια τώρα;Λεπτομερειες... :p

Από την ίδια την εταιρία προς το παρόν δεν κυκλοφορεί άλλη μπαταρία.Αν τυχόν βγάλει στο μέλλον άλλη,μεγαλύτερης χωρητικότητας,δεν το γνωρίζουμε.Υπάρχει επίσης η πιθανότητα να βρεις "μαιμού" μπαταρία,3ου κατασκευαστη και μεγαλύτερης χωρητικότητας που να ταιριάζει.Στην περίπτωση αυτή όμως,κινδυνεύεις να ακυρώσεις την εγγύηση,αν συμβεί κάτι ;)

Αν ειναι 530 η τιμουλα του και το εχουν προσεξει λιγο σαν ποιοτητα κατασκευης(καταλαβαινετε τι εννοω με την ασχημη προιστορια της σονυερικσον σε αυτο το θεμα),τοτε θα κανει θραυση το κινητο...

σε ποιοτητα κατασκευης υπαρχει αλλη εταιρεια που περναει κατα πολυ την se στην αθλια ποιοτητα κατασκευης.αλλα δεν ειναι το καταλληλο θεμα.

θελω να πιστευω πως το κινητο θα τα σπαει και σε τομεα ποιοτητας και στα υπολοιπα.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Γιατι αγαπητοι,το S700,που εχω εγω ακομα,τοσα χρονια τωρα,και δεν εχει παθει τιποτα απολυτως,ασχημο ειναι;

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

Γιατι αγαπητοι,το S700,που εχω εγω ακομα,τοσα χρονια τωρα,και δεν εχει παθει τιποτα απολυτως,ασχημο ειναι;

Ναι αλλα αν προσεξεις το δικο σου τηλ ειναι το μονο τηλ της sonyericsson που ειναι made in japan

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν έχει την παραμικρή σημασία αυτό.Και made in Ano Kolopetinitsa να έγραφε πάλι το ίδιο θα ήταν.Τα κατασκευαστικά standards είναι τα ίδια για ένα προϊόν σε όλες τις μονάδες που το παράγουν.Φαντάσου π.χ. Ενα Satio να κατασκευαζόταν στην Γερμανία κι ενα αλλο στην Κίνα.Δε θα έβλεπες διαφορά στην ποιότητα,διότι μιλάμε για την ίδια κατασκευή,αλλά σε διαφορετικά μέρη.Άλλωστε,η SE ουδέποτε είχε δικές της παραγωγικές μονάδες στην Ιαπωνία και πριν σχετικά λιγο καιρό απέκτησε μία μονάδα στην Ινδία,για τις συσκευές χαμηλού κόστους..Μάντεψε επομένως σε ποιας εταιρίας το εργοστάσιο κατασκευάστηκε το S700i...Αλλά το S700i μαζί με το W900i ήταν τα τηλέφωνα-εξαίρεση,οπότε δεν τίθεται θέμα αναφοράς-σύγκρισης με τα υπόλοιπα μοντέλα της εταιρίας.

Δεν έχει την παραμικρή σημασία αυτό.Και made in Ano Kolopetinitsa να έγραφε πάλι το ίδιο θα ήταν.Τα κατασκευαστικά standards είναι τα ίδια για ένα προϊόν σε όλες τις μονάδες που το παράγουν.Φαντάσου π.χ. Ενα Satio να κατασκευαζόταν στην Γερμανία κι ενα αλλο στην Κίνα.Δε θα έβλεπες διαφορά στην ποιότητα,διότι μιλάμε για την ίδια κατασκευή,αλλά σε διαφορετικά μέρη.Άλλωστε,η SE ουδέποτε είχε δικές της παραγωγικές μονάδες στην Ιαπωνία και πριν σχετικά λιγο καιρό απέκτησε μία μονάδα στην Ινδία,για τις συσκευές χαμηλού κόστους..Μάντεψε επομένως σε ποιας εταιρίας το εργοστάσιο κατασκευάστηκε το S700i...Αλλά το S700i μαζί με το W900i ήταν τα τηλέφωνα-εξαίρεση,οπότε δεν τίθεται θέμα αναφοράς-σύγκρισης με τα υπόλοιπα μοντέλα της εταιρίας.

Άρα είναι τυχαίο που και τα δύο αυτά κινητά που όντως αποτελούν κατασκευαστική εξαίρεση κατασκευάστηκαν στην Ιαπωνία...:confused:

Δεν έχω κάτι να πω, γιατί όλοι κάτι λένε. Έχω όμως να κάνω, γιατί κανείς δεν κάνει τίποτα.

Συμφωνώ με τον kotsianis7....

Aλλά , σε όλα τα review που έχω διαβάσει , λένε ενθαρρυντικά νέα για την ποιότητα κατασκευής του και δεν νομίζω πως πρέπει να ανησυχούμε για αυτό......

Το φλέγον θέμα είναι η μπαταρία , αλλά ίσως και το software που σίγουρα κάποια προβληματάκια θα εμφανίσει στην αρχή......:(

Το software, software ειναι και με καμια αναβαθμιση λυνεται το προβλημα.

Με την μπαταρια ομως ειναι διαφορετικα αν ειναι μικρη. Ισως καποιο update βελτιωσει καπως την κατασταση αλλα παλι θα υπαρχει προβλημα γιαυτο μακαρι να ερθει με καλη μπαταρια.

Για όσους θα το χρυσοπληρώσουν στην Ελλάδα.... :D http://shop.vodafone.co.uk/shop/mobile-phone/sony-ericsson-satio

Νταξ μπορεί να είναι 18 ή 24 μήνες αλλά το πάγιο και αυτά παι έχει πάνω,πιστεύω είναι υπερ πλήρη!

Υπενθύμιση: Η χρήση γραφής τρόπου SMS δεν είναι αποδεκτή από 01/09/09

- - - -

στην vodafone θα ερθει 13 η γενικα ???????

Στην vodafone ,που ψάχνω έβγαζε 13 του μήνα.Τότε μου είχαν πει και στα μαγαζιά τους εδώ.Δεν ξερω για άλλες εταιρίες,θα ρίξω μια ματία και θα σας πω.

- - - -

Όχι, resistive είναι. Μάλιστα, στο πακέτο δίνεται και ένα πολύ όμορφο εξωτερικό πενάκι το οποίο φέρει και σχοινάκι ώστε να το περάσεις στην συσκευή και να το έχεις πάντα μαζί σου.

στην vodafone θα ερθει 13 η γενικα ???????

Άβυσος οι ημερομηνίες τελικά! :ninja:

Η t-mobile το δίνει 9/10 ... http://www.t-mobile.co.uk/shop/coming-soon/sony-ericsson-satio/detail/

Πιστεύω και πως Ελλάδα κάπου 15 του μήνα,θα είναι εκεί!

- - - -

Το θετικο ειναι οτι βρισκεται μεσα στο μηνα η ημερομηνια κυκλοφοριας :happy::):rolleyes:

Φιλικά Σπύρος

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται

Το θετικο ειναι οτι βρισκεται μεσα στο μηνα η ημερομηνια κυκλοφοριας :happy::):rolleyes:

οοο ναι,πάλι καλά!

Ελπίζω να το αποκτήσω με το καλό....και να είναι αντάξιος αντικαταστάτης του κ800ι!

- - - -

Και εγω ελπιζω να μην ακολουθησει την ιδια πορεια με τα Κ80ι και 850 που μονο ευχαριστη δεν ηταν ολο προβληματα παρουσιαζαν :mad:

Φιλικά Σπύρος

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...