Jump to content

[Προ κυκλοφορίας] Sony Ericsson Satio

kotsianis7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλημερα

μολις ελαβα ενημερωση απο wind οτι η συσκευη θα ειναι διαθεσιμη στα καταστηματα τους στο τελος του μηνα στη τιμη των 572 ευρω!!!!!

λετε να ερθει τοσο και να πατησει ολους τους υπολοιπους η μου λενε μουφες?

:X:confused::shock:

Μακάρι...

Εντάξει , ακούγοταν πως θα έρχοταν σε εμάς πιο νωρίς , αλλά τόσο πια?

Δεν ξέρω , θα δούμε και ξαναλέω μακάρι!!!!!!!

Nokia 7650,7200,6234,n73,n78, Sony Ericsson Satio, Nokia N8, Lenovo A820, A806, Doogee F3 PRO, Ulefone Paris, Xiaomi Redmi 4x, Xiaomi Redmi Note 5 dual camera, Xiaomi Pocophone F1 :happy:

• Απαντήσεις 959
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Από το twitter account του Eldar Murtazin:

The SE Satio's battery holds 6hours from full -- Yeah, the 1500mAh battery in the N97 is looking good by comparison 8-)

Aπό το Twitter Account του Symbian Guru:

The SE Satio's battery holds 6hours from full with only gravity open & some tweeting. On Edge-only, no 3G. Pitiful #fail.

WtF? (μιλάμε για πρωτότυπες συσκευές)

E πιστευω πως με καλη διαχειριση ενεργειας στο τελικο μοντελο δεν θα υπαρχει προβλημα. θα το φτιαξουν δεν μπορει.

Και άλλο tutorial...

Μακάρι να βελτιώσουν την μπαταρία!:(

Nokia 7650,7200,6234,n73,n78, Sony Ericsson Satio, Nokia N8, Lenovo A820, A806, Doogee F3 PRO, Ulefone Paris, Xiaomi Redmi 4x, Xiaomi Redmi Note 5 dual camera, Xiaomi Pocophone F1 :happy:

Μακάρι να βελτιώσουν την μπαταρία!:(

To θέμα δεν είναι να τη βελτιώσουν, είναι να την αλλάξουν...

Μου έβαλαν σε μια τεράστια συσκευή, με επεξεργαστή 600 Mhz, dedicated graphics, οθονάρα 3.5 ιντσών, symbian και δωδεκάρα κάμερα μια μπαταριούλα των 1000mAh? (Που στα test units των murtazin και symbianguru είχει πέσει στα 950)

Πατάν καλά; Alas μέχρι και το 5230 της Nokia (που θα κοστίζει λιγότερο από €200) έχει 1320mAh μπαταρία...

καλημερα

μολις ελαβα ενημερωση απο wind οτι η συσκευη θα ειναι διαθεσιμη στα καταστηματα τους στο τελος του μηνα στη τιμη των 572 ευρω!!!!!

λετε να ερθει τοσο και να πατησει ολους τους υπολοιπους η μου λενε μουφες?

Σήμερα πήγα και εγώ σε ένα κατάστημα wind και μου είπαν ακριβώς τα ίδια που είπαν και στο φίλο πιο πάνω.Το τηλέφωνο υπάρχει στο σύστημά τους στην τιμή των 572 € και διαθεσιμότητα σύντομα, μπορεί και από την ερχόμενη εβδομάδα.Πάντως όπως και να χει όπως είπε και ο φίλος πιο πάνω μέχρι τέλος του μήνα θα είναι σίγουρα εδώ:):):)

Άδραξε τη μέρα

Huawei Ascend P1, Neo N003 2/32

To θέμα δεν είναι να τη βελτιώσουν, είναι να την αλλάξουν...

Μου έβαλαν σε μια τεράστια συσκευή, με επεξεργαστή 600 Mhz, dedicated graphics, οθονάρα 3.5 ιντσών, symbian και δωδεκάρα κάμερα μια μπαταριούλα των 1000mAh? (Που στα test units των murtazin και symbianguru είχει πέσει στα 950)

Πατάν καλά; Alas μέχρι και το 5230 της Nokia (που θα κοστίζει λιγότερο από €200) έχει 1320mAh μπαταρία...

Ναι εντάξει τα καταλαβαίνω αυτά που λες , αλλά υποτίθεται πως έχει Li-po μπαταρία και ότι αποδίδει το ίδιο με μια συμβατική 1500αρα...:O

Θα δείξει.....:worry:

Ναι εντάξει τα καταλαβαίνω αυτά που λες , αλλά υποτίθεται πως έχει Li-po μπαταρία και ότι αποδίδει το ίδιο με μια συμβατική 1500αρα...:O

Και το Xperia Li-Po των 1500mAh είχε άλλα σε μία μέρα τη ρουφούσε με το καλαμάκι... :ninja::ninja::ninja::ninja:

Το ότι μπορεί να έχει Li-Pol μπαταρία δε σημαίνει κάτι για την αυτονομία.Όπως και νά'χει,δε νομίζω να έχει χειρότερη διαχείριση ενέργειας/μπαταρία απ'ότι το Omnia HD που μου κρατάει με το ζόρι 2 μέρες με μέτρια χρήση και σε gsm δίκτυο αυτό.

Δεν ξέρω , τι να σου πω!:lol:

Ελπίζουμε για το καλύτερο!:O

Μακάρι να μην επαναλάβουν τα ίδια λάθη....:worry:

Τέτοια έγραφαν κατά καιρούς στα blogs!

Και εγώ δεν πιστεύω πως μια χιλιάρα μπορεί να αποδίδει όσο μια 1500αρα ( αλλά τουλάχιστον έχω καβάτζα χρήματα για έξτρα μπαταρία!!):D

Ένα ωραίο βίντεο από την κάμερά του..

http://blogs.sonyericsson.com/satio/2009/09/10/sample-video-way-out-west/#comments

Ενημερωτικα παντως , ακομα και μεχρι σημερα που εχω σιχαθει να το αναβαθμιζω συνεχεια διορθωνοντας καποια λεπτομερεια καθε φορα σε καθε καινουρια αναβαθμιση που βγαζουν , η μπαταρια του δεν κραταει περισσοτερο απο μια μερα και μερικες ωρες και αυτο μαλιστα χωρις καθολου σκληρη χρηση . :X

Ωχ δηλαδη Ν95 ενα πραγμα.

Μακαρι να μην ειναι ετσι αλλα θα θελεις δυο μπαταριες για να το δουλεψεις.

Σε επικοινωνία μου σήμερα με τη SE μου είπαν ότι δεν γνωρίζουν το πότε θα αρχίσει η διάθεση του κινητού στην Ελλάδα. Μου είπαν επίσης να τους ξαναπάρω την άλλη εβδομάδα μήπως και έχουν κάτι νεώτερο.

Άδραξε τη μέρα

Huawei Ascend P1, Neo N003 2/32

Λογικό είναι να μη γνωρίζουν.Καλύτερα να απευθύνεσαι στο κατάστημα που σ'ενδιαφέρει για την ημερομηνία άφιξης(αν και ούτε τα καταστήματα ξέρουν κάτι σίγουρο προς το παρόν).

New unboxing και έπεται συνέχεια...

http://www.symbian-guru.com/welcome/2009/09/sony-ericsson-satio-review-unboxing-video-first-impressions.html

Πάντως ανησυχώ για την μπαταρία..

Δεν λέω έχω τα λεφτά για δεύτερη , αλλά θα ήθελα κάτι καλύτερο από τη sony...:(

Επιβεβαιώνω όσα είπε ο R.I.P. για την μπαταρία. Με έντονη χρήση πιθανότατα το κινητό δεν θα βγάζει μέρα, αλλά ας περιμένουμε να δούμε και την τελική έκδοση...

παιδιά στην ιστοσελίδα της Sony ericsson λέει το εχεί αναμονή 360 ώρες και ομιλία 11 http://www.sonyericsson.com/cws/products/mobilephones/specifications/satio?lc=el&cc=gr

παιδιά στην ιστοσελίδα της Sony ericsson λέει το εχεί αναμονή 360 ώρες και ομιλία 11 http://www.sonyericsson.com/cws/products/mobilephones/specifications/satio?lc=el&cc=gr

Όπως έχουμε αναφέρει πολλές φορές, τα νούμερα που δίνουν οι κατασκευαστές είναι οι μέγιστες τιμές που μπορεί να πιάσει μια συσκευή κάτω από ιδανικές συνθήκες. Τα νούμερα αυτά, δεν πρόκειται ΠΟΤΕ να τα δει ο χρήστης μιας και κανένας μας δεν χρησιμοποιεί το κινητό του κάτω από αυτές τις ιδανικές συνθήκες. :)

χαχα πάντος το περιμένω πως και πως μιας και ψάχνομαι για επόμενο κινητό και αυτό τα έχει όλα και δεν υπάρχει κανένα καλύτερο από αυτο μεχρι τώρα

Όπως έχουμε αναφέρει πολλές φορές, τα νούμερα που δίνουν οι κατασκευαστές είναι οι μέγιστες τιμές που μπορεί να πιάσει μια συσκευή κάτω από ιδανικές συνθήκες.

Όχι κάτω από ιδανικές συνθήκες αλλά κάτω από εργαστηριακές συνθήκες. Κάτι που, δεν είναι εφικτό φυσικά να γίνει. Γι'αυτό και υπάρχουν και αυτές οι ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ διάφορες με την πραγματική χρήση. Γιατί γίνεται όμως αυτό; Για να υπάρχει ένα κοινό μετρό σύγκρισης, όπως και με την κατανάλωση των αυτοκινήτων.

Θα ήθελα να δω ένα πιο πρόσφατο μοντέλο μιας και το προηγούμενο που είχε πέσει στα χέρια μου, ήταν τραγικό.

Ένα πολύ ωραίο βίντεο από την κάμερά του..:D

Όπως έχουμε αναφέρει πολλές φορές, τα νούμερα που δίνουν οι κατασκευαστές είναι οι μέγιστες τιμές που μπορεί να πιάσει μια συσκευή κάτω από ιδανικές συνθήκες. Τα νούμερα αυτά, δεν πρόκειται ΠΟΤΕ να τα δει ο χρήστης μιας και κανένας μας δεν χρησιμοποιεί το κινητό του κάτω από αυτές τις ιδανικές συνθήκες. :)

Ειναι σαν την καταναλωση των αυτοκινητων,που δινουν οι εταιριες.Καμια σχεση με την πραγματικοτητα.

Σε επικοινωνία μου σήμερα με τη SE μου είπαν ότι δεν γνωρίζουν το πότε θα αρχίσει η διάθεση του κινητού στην Ελλάδα. Μου είπαν επίσης να τους ξαναπάρω την άλλη εβδομάδα μήπως και έχουν κάτι νεώτερο.

Εγω,εχω βαλει το εμαιλ μου,στη σελιδα της ΣΕ,ωστε να με ειδοποιησουν αμα τη αφιξει του.

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

Ε

Εγω,εχω βαλει το εμαιλ μου,στη σελιδα της ΣΕ,ωστε να με ειδοποιησουν αμα τη αφιξει του.

Θα σε ειδοποιήσουν σίγουρα 1-2 βδομάδες αργότερα!Καλύτερα να παρακολουθείς το φόρουμ για την άφιξή του! :)

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...