Jump to content

Sony Ericsson Yari

kotsianis7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 202
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Κι εγώ σου εξηγώ ότι εχω έρθει σε επικοινωνία με τα "παιδιά" του wotanserver και είπαν πως στην τελευταία έκδοση του προγράμματος 2.8.10-αν δεν απατώμαι-υπάρχει γενικό bug και δε λειτουργεί η υπηρεσία για όλους,ανεξαιρέτως τηλεφώνου.Θες να αναφέρω και τις λεπτομέρειες του bug ή θα βγούμε εκτός θέματος άραγε;Εκτός πια κι αν ήσουν τόσο μα τόσο τυχερός που κατάφερες κάποια στιγμή που ανέβηκε το σύστημα να κάνεις debranding..Αν και πάλι,αφού το πρόβλημα ήταν στη συγκεκριμένη έκδοση του προγράμματος,πάλι θα εμφάνιζε σφάλμα.

Το εχετε συνδεσει ποτέ με το PC Suite της SE ωστε να εγκατασταθουν οι drivers στον υπολογιστη σας;

Προσωπικά το είχα κάνει αυτό!

Τέλος πάντων προσπάθησα με το davinci και κανένα πρόβλημα, όλα λειτουργούν μια χαρά και έφυγε η κοσμοτε.

kotsianis7 μιας και αναφέρεις ότι στο wotanserver ξέρουν το πρόβλημα, μήπως ξέρεις αν επιστρέφουν τα χρήματα;

Επίσης, σε μελλοντικές αναβαθμίσεις πρέπει να προσέχω κάτι ή πλέον το κινητό μου είναι σαν να είναι εξ αρχής debrand?

Να τα τρια αρχεια που κατεβηκαν απο τον wotanserver και φλασαρισαν το Yari!

Προφανώς το έκανες κάποια στιγμή που ήταν online το σύστημα,διότι υπάρχει γενικό πρόβλημα με τις κρυπτογραφήσεις των αρχείων εδώ και τουλάχιστον 1.5 μήνα και υφίσταται ακόμη και αυτην τη στιγμή,χωρίς να γνωρίζουν και οι ίδιοι πότε θα αποκατασταθεί.Αυτή είναι η ενημέρωση που εχω,αυτό σου λέω.Ε,τώρα να ανεβάσω το log απ'το msn πάει πολύ..Άλλωστε,δε λειτούργησε ούτε στα παιδιά εδώ.

Θα παρακαλέσω θερμά να λήξει εδώ το ζήτημα. haki δεν νομίζω ότι ο kotsianis7 έχει πρόθεση να σε αμφισβητήσει κι από ότι φαίνεται μάλλον έχετε δίκιο και οι δυο.

Ας μην το συνεχίσουμε λοιπόν μιας και οποιδήποτε άλλο μήνυμα θα αφαιρεθεί. :)

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Προσωπικά το είχα κάνει αυτό!

Τέλος πάντων προσπάθησα με το davinci και κανένα πρόβλημα, όλα λειτουργούν μια χαρά και έφυγε η κοσμοτε.

kotsianis7 μιας και αναφέρεις ότι στο wotanserver ξέρουν το πρόβλημα, μήπως ξέρεις αν επιστρέφουν τα χρήματα;

Επίσης, σε μελλοντικές αναβαθμίσεις πρέπει να προσέχω κάτι ή πλέον το κινητό μου είναι σαν να είναι εξ αρχής debrand?

Δε θα έχεις κανένα πρόβλημα μελλοντικά.Το κινητό σου θα αναγνωρίζεται ως unbranded και θα φλασαρίζεται απ'την Υπηρεσία αναβάθμισης με το γενικό-GENERIC-λογισμικό.

Kαντο μεσω του wotanserver.com. To κοστος ειναι μικρο και κανενας δε θα ξερει οτι πριν ηταν branded απο τη στιγμη που δεν εχει επανω αυτοκολλητα εταιρειας κινητης. Εκανα ενα χθες το βραδυ και σε 15 λεπτα απο Cosmote εγινε generic.

Ποιές είναι οι διαφορές από generic με αυτό που έχουμε τώρα με το λογότυπο της cosmote?Τι βοηθάει?

Υπαρχει σε java το wetravel, με ενσωματωμενους χαρτες, που θεωρητικα πρεπει να λειτουργει καλα. Δεστε στο thread του LG Arena για το που μπορειτε να το βρειτε και πως να το λειτουργησετε.

Να ρωτήσω τελικά δουλεύει η java εφαρμογή wetravel...και που μπορώ να την βρω??Υπάρχει άλλη εφαρμογή java να περάσω με χάρτες ?

Δε θα έχεις κανένα πρόβλημα μελλοντικά.Το κινητό σου θα αναγνωρίζεται ως unbranded και θα φλασαρίζεται απ'την Υπηρεσία αναβάθμισης με το γενικό-GENERIC-λογισμικό.

Σε ευχαριστώ:)

Ποιές είναι οι διαφορές από generic με αυτό που έχουμε τώρα με το λογότυπο της cosmote?Τι βοηθάει?

Εκτός των χαζολογοτύπων, screensavers κλπ που θυμίζουν την εταιρεία, (αλλά αν δεν κάνω λάθος τα περισσότερα μπορούσες να τα αλλάξεις) επανήλθε σε φυσιολογική κατάσταση το κουμπί myview και στο μενού επίσης δεν υπάρχει κοσμοτε.

Ακόμα, κατά την άποψη μου, η χωρίς κοσμοτε έκδοση είναι ελαφρώς γρηγορότερη.

Να ρωτήσω τελικά δουλεύει η java εφαρμογή wetravel...και που μπορώ να την βρω??Υπάρχει άλλη εφαρμογή java να περάσω με χάρτες ?

Κάποιος να μου πει για το wetravel...?

Δώρο για κοπέλα το θέλω...

Καλύτερο από το w705 που έχει όμως και wi-fi; (*ακυρο το ερώτημα. Αυτό έχει sar >1 )

Επίσης οι οθόνη ενός 6300 που έχω είναι με 16 εκατ χρώματα. Γιατί η σονυ δεν βγάζει καλύτερες οθόνες;;

Καλύτερο από το w705 που έχει όμως και wi-fi; (*ακυρο το ερώτημα. Αυτό έχει sar >1 )

Επίσης οι οθόνη ενός 6300 που έχω είναι με 16 εκατ χρώματα. Γιατί η σονυ δεν βγάζει καλύτερες οθόνες;;

Φιλε παρτο με κλειστα ματια :D

Συγνώμη που ξαναρωτάω Χριστουγεννιάτικα... (και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ! )

Από ποιότητα ήχου και λήψη σήματος είσαστε ευχαριστημένοι;

Kαι από ένταση ήχου ειδοπόιησης εισερχόμενης κλήσης;

Από εμφάνιση δεν το συζητάω! Χρόνια είχα να δω τόσο όμορφη συσκευή!

Συγνώμη που ξαναρωτάω Χριστουγεννιάτικα... (και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ! )

Από ποιότητα ήχου και λήψη σήματος είσαστε ευχαριστημένοι;

Kαι από ένταση ήχου ειδοπόιησης εισερχόμενης κλήσης;

Από εμφάνιση δεν το συζητάω! Χρόνια είχα να δω τόσο όμορφη συσκευή!

Χρόνια πολλά. Η ποιότητα ήχου και η ένταση είναι πολύ ικανοποιητικές και δεν θα έχεις πρόβλημα να ακούς άνετα τις κλήσεις σου. Τώρα για το σήμα να πω ότι δεν είναι και το καλύτερο δυνατό, αφού στο υπόγειο δεν έχω καθόλου σήμα, ενώ με τα ΝΟΚΙΑ έχω πάντα 2 γραμμές. Βέβαια σε εξωτερικό χώρο, κανένα πρόβλημα.

Η Sony Ericsson επαναπαύεται σ'αυτην την κατηγορία τιμής στο θέμα οθόνης,διότι πρακτικά δεν έχει ανάγκη να βάλει νέες με πιο πολλά χρώματα.Η απόδοσή τους σε σχέση με των ανταγωνιστών είναι εξαιρετική.Το να μπουν οθόνες 16 εκ. Χρωμάτων και ειδικά σ'αυτην την κατηγορία τιμής είναι πιο πολύ για εφέ και οχι επειδή υπάρχει πραγματική ανάγκη.Εκτός αυτού,σκέψου ότι έτσι καταφέρνει να συνδυάσει εξαιρετική απόδοση σε χαμηλότερη τιμή-και η τιμή είναι σημαντικός παράγοντας στη μεσαία κατηγορία.Για να γίνω,τέλος,λίγο πιο κακός,να σχολιάσω πως η Sony Ericsson πάντα ξεζουμίζει το hardware των συσκευών της,μέχρι εκεί που δεν πάει άλλο-και ο νοών νοείτω.Για την ποιότητα λήψης και ομιλίας στο Yari δεν πρόκειται να αντιμετωπίσεις πρόβλημα.Γενικά,σ'αυτην την τιμή παρτο με κλειστα μάτια,πολύ καλή επιλογή.

Παιδία κάποιος θα μπούσε να βάλει λινκ εδώ για το we travel με έτοιμους ελληνικούς χάρτες..πιστεύω ένα ολοκληρωμένο πακέτο θα ήταν ότι καλύτερο...!

Ευχαριστώ

Απλα το αινο, στη φωτογραφια, ειναι το k800 του 2010! (πιστευω). Δεν παιζεται.

Τωρα, για τα 250 ευρω του το yari, σαφως και βαζει κατω τα περισσοτερα της κατηγοριας του, που ειναι και ακριβοτερα! Και ας μην ξεχναμε και το καταπληκτικο του βιντεο, που πρωτη φορα (?) εβαλε σ'αυτο 640x480, η s.e.!!!!:)

καμια σχεση η ποιοτητα φωτογραφιας του aino με του k800,μακραν καλυτερο το k800 κι ας εχει μικροτερη αναλυση,σε ποιοτητα ειναι πολυ μπροστα και απο το yari και απο το aino που προσωπικα τις καμερες τους τις βλεπω απλα και μονο για να υπαρχουν.

για το yari παντως βλεπω πολυ καλα λογια και κριμα που δεν εχει wifi σε αυτα τα χρηματα.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Γειά χαρά.

Χρόνια πολλά σε όλους!

Συγγνώμη για την "αφέλεια" της ερώτησης αλλά πήρα κι εγώ sony ericsson για πρώτη φορά ύστερα από μακροχρόνια σχέση με τα Nokia!

'Εχω εδώ και λίγες μέρες το Yari, λοιπόν, και ταυτόχρονα μία απορία!

Πώς μπορώ να γράψω ένα νορμάλ μήνυμα sms χωρίς να χρεώνομαι 2-3?

Με το Yari μετά από λίγους χαρακτήρες, "μπαίνω" σε δεύτερο μήνυμα!

Θα ήμουν υπόχρεος σε όποιον μπορεί να βοηθήσει!

Ευχαριστώ και συγχαρητήρια για την προσπάθειά σας!

Γειά χαρά.

Χρόνια πολλά σε όλους!

Συγγνώμη για την "αφέλεια" της ερώτησης αλλά πήρα κι εγώ sony ericsson για πρώτη φορά ύστερα από μακροχρόνια σχέση με τα Nokia!

'Εχω εδώ και λίγες μέρες το Yari, λοιπόν, και ταυτόχρονα μία απορία!

Πώς μπορώ να γράψω ένα νορμάλ μήνυμα sms χωρίς να χρεώνομαι 2-3?

Με το Yari μετά από λίγους χαρακτήρες, "μπαίνω" σε δεύτερο μήνυμα!

Θα ήμουν υπόχρεος σε όποιον μπορεί να βοηθήσει!

Ευχαριστώ και συγχαρητήρια για την προσπάθειά σας!

Θα ανοιξης 1 sms και θα πας

Επιλογες

Επιλογες γραφης

Εθνικοι χαρακτηρες

και θα τικαρης μη ενεργο.

Δε ξερω ακριβως το μενου του Yari αλλα πανω κατω ολα τα SE τα ιδια ειναι!

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Ξεκίνα ένα μήνυμα, πάτα Επιλογές, Ρυθμίσεις Γραφής, Εθνικοί Χαρακτήρες, Μη ενεργό. Χρειάζεται να το κάνεις μία φορά και μετά το κρατάει.

Edit: γρήγορος ο manan69t

Read The F...ing Manual First

Θα ανοιξης 1 sms και θα πας

Επιλογες

Επιλογες γραφης

Εθνικοι χαρακτηρες

και θα τικαρης μη ενεργο.

Δε ξερω ακριβως το μενου του Yari αλλα πανω κατω ολα τα SE τα ιδια ειναι!

Αυτό ήταν φίλε Μάνο!

Σ'ευχαριστώ πολύ!!

• The title was changed to Sony Ericsson Yari