Spyroscesarsc Δημ. March 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2010 Ναι μια φορά έκανα, δεν ξανακάνω άλλη. χαχαχα! Εγώ ετοιμάζομαι γιά την 2η! 'οσα prestige κάνεις ξεκλειδώνεις και τίτλους... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
verve77 Δημ. March 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2010 ^ Ναι δεν λέω όχι, αλλά για ορισμένα titles παραπάνω βαριέμαι να ξεκινάω από την αρχή και να ξαναξεκλειδώνω όπλα κτλπ :S nickname: frazer παρεπιπτόντως :) Παράθεση What u take is what u give... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. March 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2010 Προσωπικά μου άρεσε πάρα πολύ to Single. Και εμενα μου αρεσει το Single player (δεν το τελειωσα ακομα!) Onile δεν το εχω δοκιμασει ακομα. Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captain_cook Δημ. March 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2010 Και εμενα μου αρεσει το Single player (δεν το τελειωσα ακομα!) Onile δεν το εχω δοκιμασει ακομα. Eγω δεν έπαιξα καθόλου το Single Player, πήγα κατευθείαν στο online. :p To throwing knife απλά τα σπάει!! Άμα μάθεις να το χρησιμοποιείς..! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest powerulez Δημ. March 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2010 Παίζω εγώ multi... 'εχεις κάνει prestige? Το single ήταν ελεηνό... Κλασσικά φιλοαμερικάνικο αλλά και πολύ μικρό... μου πήρε ένα πρωί να το τερματίσω και είχα και καιρό να παίξω gaame του στυλ αυτού... είμαι στο τέταρτο prestige και πάω για το 5ο... :P νομίζω δεν έχει νόημα να μένεις στο ίδιο prestige από την στιγμή που παίζεις το παιχνίδι.. είναι σαν να πετάς τις ώρες σου νομίζω... πάντως οφείλω να το ομολογήσω ότι το multiplayer είναι το κάτι άλλο!!! :D Steam acc: powerulez Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts