stavros11 Δημ. September 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2009 Πολύ καλό το game !!! Δυστηχώς δεν βλέπω να έχω ώρα να το απολαύσω τους δύο πρώτους μήνες κυκλοφορίας, λόγω lower και zertifikat... Ξέρετε :( Αυτό το αεροπλάνο που δίχνει σαν να είσαι μέσα και να βλέπεις το στόχο, το είχε στο CoD4 στο Single. Τώρα στο multiplayer γιατί το βάλανε ?? Θα είναι ο άλλος εκεί πάνω και θα τους τρώει όλους... Ψιλοβλακεία αυτό... Παράθεση my Desktop PC: Intel Core I7-920 2.66GHz - OCZ Gold Low Voltage 6GB 1600MHz - Sapphire 5850 SVGA 1GB - Asus P6T - 2XWD Caviar Blue 640GB - Windows 7 Professional 64bit GR my Phones: HTC HD (Dutty's HD WM6.5 Leo Holly Grail R0) - HTC Desire AMOLED (AOSP Oxygen v2.0.3 Android 2.3 Gingerbread) Σταύρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. September 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2009 Ανυπομονώ να βγεί! Επίσημη κυκλοφορία Ελλάδα 10/11... ΑΡΓΕΙ! @Stavros11: Πρέπει να εἰναι κάτι σαν το airstrike του πρώτου. Λογικά εσυ θα το χειρίζεσαι όταν κάνεις το κατάλληλο streak Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. September 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2009 Tωρα ανακαλυψα αυτο το thread! Tι μου κανατε τωρα? Παω να βαλω ξανα στο pc το 4 μεχρι να ερθει το καινουριο. Θα εχω τελειωσει και απο εξεταστηκες τοτε και θα λιωσω!:dance: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavros11 Δημ. September 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2009 @Stavros11: Πρέπει να εἰναι κάτι σαν το airstrike του πρώτου. Λογικά εσυ θα το χειρίζεσαι όταν κάνεις το κατάλληλο streak Ναι εννοείτε αυτό... Αυτό έλειπε να το έχει και στα perk, να το βάζουν όλοι και αντί πόλεμος κάτω να γίνετε αερομαχία :p:p Παράθεση my Desktop PC: Intel Core I7-920 2.66GHz - OCZ Gold Low Voltage 6GB 1600MHz - Sapphire 5850 SVGA 1GB - Asus P6T - 2XWD Caviar Blue 640GB - Windows 7 Professional 64bit GR my Phones: HTC HD (Dutty's HD WM6.5 Leo Holly Grail R0) - HTC Desire AMOLED (AOSP Oxygen v2.0.3 Android 2.3 Gingerbread) Σταύρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloshonda Δημ. October 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2009 Πολύ καλό το game !!! Δυστηχώς δεν βλέπω να έχω ώρα να το απολαύσω τους δύο πρώτους μήνες κυκλοφορίας, λόγω lower και zertifikat... Ξέρετε :( Αυτό το αεροπλάνο που δίχνει σαν να είσαι μέσα και να βλέπεις το στόχο, το είχε στο CoD4 στο Single. Τώρα στο multiplayer γιατί το βάλανε ?? Θα είναι ο άλλος εκεί πάνω και θα τους τρώει όλους... Ψιλοβλακεία αυτό...φιλε μπορεις να μας βοηθησεις?βαζουμε το joystic αναλογικο για pc και δεν δουλευει στο παιχνιδι ενω στο τεστ στον υπολογιστη στον πινακα ελεγχου δουλευει κανονικα...ξερεις τι πρπει να κανουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. October 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2009 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=8toHfZm6jNE]YouTube - Modern Warfare 2 Infamy (Official HD)[/ame] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. November 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2009 :dance::dance::dance::yahoo: βγηκε...αντε το επαιξε κανεις; ακομα εγκατασταση κανει, πολυ αργει..:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. November 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2009 :dance::dance::dance::yahoo: βγηκε...αντε το επαιξε κανεις; ακομα εγκατασταση κανει, πολυ αργει..:p Eγω Νικο ειμαι ακομη στο download..:shifty: Να ναι καλα το rapidshare που κατεβαζει σφαιρα!!:up: Περιμενω πως και πως να το παιξω!!!:dance: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. November 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2009 Eγω Νικο ειμαι ακομη στο download..:shifty: Να ναι καλα το rapidshare που κατεβαζει σφαιρα!!:up: Περιμενω πως και πως να το παιξω!!!:dance: Σ αυτό το game το Online είναι αυτό που μετράει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavros11 Δημ. November 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2009 Και τα System Requirements για να δείτε αν πρέπει να αλλάξετε PC :p Operating System: Microsoft Windows XP, Windows Vista and Windows 7 (Windows 95/98/ME/2000 are unsupported) Processor: Intel Pentium 4 3.2 GHz or AMD Athlon 64 3200+ processor or better supported Memory: 1 GB RAM Graphics: 256 MB NVIDIA GeForce 6600GT or better or ATI Radeon 1600XT or better DirectX®: Microsoft DirectX® 9.0c Hard Drive: 12GB of free hard drive space Sound: 100% DirectX 9.0c compatible sound card Internet: Broadband connection required for Multiplayer Connectivity. Internet Connection required for activation Παράθεση my Desktop PC: Intel Core I7-920 2.66GHz - OCZ Gold Low Voltage 6GB 1600MHz - Sapphire 5850 SVGA 1GB - Asus P6T - 2XWD Caviar Blue 640GB - Windows 7 Professional 64bit GR my Phones: HTC HD (Dutty's HD WM6.5 Leo Holly Grail R0) - HTC Desire AMOLED (AOSP Oxygen v2.0.3 Android 2.3 Gingerbread) Σταύρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
knight101 Δημ. November 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2009 εγω το αγορασα χθες. πολυ καλο game. το μονο που δεν μαρεσε στο multiplayer ειναι οτι δεν μπορεις να διαλεξεις σερβερ. σε βαζει αυτο απο μονο του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aelmon Δημ. November 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2009 πολυ καλο παιχνιδι το εχω λιοσει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicotine Δημ. November 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2009 Το προηγουμενο νομιζω οτι ηταν πολυ πιο γαματο ως προς την πρωτοτυπια...εκαναν καλη δουλεια αλλα θα μπορουσαν και καλυτερα! Ακομη προσπαθω να δικαιολογησω τα 10 Giga Install! Σιγα τα γραφικα... :S Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
digelo Δημ. November 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2009 Παιδιά τρομερο game. Έχει τρομερά γραφικά αλλά μερικά πραγματα στο gameplay του δεν μου αρέσουν όπως όταν σε πετυχαίνουν σφαίρες δεν πεθαίνεις εύκολα και γεμίζει η οθόνη με σταγόνες αίματος λες και τραβάς βιντεο με κάμερα, με αποτέλεσμα να μην βλέπεις μπροστά σου! Παράθεση Apple Iphone 4s Apple Ipad 2 HTC HD2 Fujitsu Siemens loox n560 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. November 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2009 ΤΙΤΑΝΙΟ παιχνίδι. Εκπληκτικό. Απίστευτο. Ανυπέρβλητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest powerulez Δημ. December 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2009 απλά τέλειο!! παρα πολύ καλά γραφικά τέλειο game play και το καλύτερο είναι ότι η κάθε αποσοτλή είναι διαφορετική.... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. December 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2009 αυτα τα juggernauts ρε παιδι μου σου κοβουν τη χολη:p ...δοκιμαστε να τα σκοτωσετε με sniper. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavros11 Δημ. December 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2009 Μια ερώτηση περί διόπτρων. Άρχισα πριν λίγο καιρό το multiplayer, γιατί ήθελα πρώτα να τερματίσω το single player (πολύ καλό το story πάντως, ενδιαφέρον σαν του CoD4) και είμαι 20 level. Παίρνω ή το SCAR-H ή ένα από την από κάτω κατηγορία (δεν θυμάμαι πως το λένε :p). Στο SCAR είχα red-dot και την έβγαλα για να βάλω holographic. Θεωρητικά, η holographic είναι καλύτερη γιατί για να την ξεκλειδώσεις πρέπει να κάνεις κάποια kill με τη red-dot, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω ποια είναι η ουσιαστική διαφορά τους... Εσείς ποια προτιμάτε?? Παράθεση my Desktop PC: Intel Core I7-920 2.66GHz - OCZ Gold Low Voltage 6GB 1600MHz - Sapphire 5850 SVGA 1GB - Asus P6T - 2XWD Caviar Blue 640GB - Windows 7 Professional 64bit GR my Phones: HTC HD (Dutty's HD WM6.5 Leo Holly Grail R0) - HTC Desire AMOLED (AOSP Oxygen v2.0.3 Android 2.3 Gingerbread) Σταύρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shakm Δημ. February 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2010 (edited) (το μήνυμα διαγράφηκε) Edited May 12, 2022 by shakm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest powerulez Δημ. February 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2010 Το καλύτερο FPS online που έπαιξα ποτε με διαφορα!! μόλις άρχισα το multiplayer μου πήρε 4 μέρες να βγω από το σπίτι μου :P όσοι έχουν φάει μεγάλο κώλυμα με το multiplayer και θέλουν να κάνουμε κάνα nuke μαζί pm me για steam account :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ellohim Δημ. March 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2010 Πολύ καλό game αλλα το single player ειναι απαράδεκτα μικρό !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
verve77 Δημ. March 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2010 Παίζει κανείς από εδώ multi; (αν και έχω καιρό να παίξω, το ψιλοβαρέθηκα, όπως και το singleplayer που ήταν μεν εντυπωσιακό, αλλά πολύ χολυγουντιανό, ψεύτικο και μικρό για τα γούστα μου -ειδικά εκεί που πολεμάς στις αυλές των Αμερικάνων μου ήρθε να το παρατήσω το παιχνίδι :Ρ) Παράθεση What u take is what u give... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyroscesarsc Δημ. March 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2010 Παίζω εγώ multi... 'εχεις κάνει prestige? Το single ήταν ελεηνό... Κλασσικά φιλοαμερικάνικο αλλά και πολύ μικρό... μου πήρε ένα πρωί να το τερματίσω και είχα και καιρό να παίξω gaame του στυλ αυτού... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. March 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2010 Προσωπικά μου άρεσε πάρα πολύ to Single.. Αλλά επειδή δεν το αγόρασα, δεν θα με δείτε Online στο 2, αλλά μόνο στο 1.. :) Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
verve77 Δημ. March 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2010 Παίζω εγώ multi... 'εχεις κάνει prestige? Το single ήταν ελεηνό... Κλασσικά φιλοαμερικάνικο αλλά και πολύ μικρό... μου πήρε ένα πρωί να το τερματίσω και είχα και καιρό να παίξω gaame του στυλ αυτού... Ναι μια φορά έκανα, δεν ξανακάνω άλλη. Παράθεση What u take is what u give... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts