psybill Δημ. October 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2004 σε ενα μονο θα συμφωνησω με το Murdof-ACe. δεν θελουν να πουλησουν χωριστα τη δουλεια τους αλλα να υποστηριξουν μονο τους δικους τους πελατες. ειναι δικαιωμα τους, οπως και μας ειναι δικαιωμα μας να τους κρινουμε και να λεμε οτι καταστρεφουν την εικονα που μεχρι σημερα ειχαν φτιαξει. οι παρατηρησεις μου τωρα: σε καμια περιπτωση δεν θεωρω οτι εξαπατηθηκα που πηρα ενα τηλεφωνο με 250€, δηλαδη τουλαχιστον στη μιση τιμη. αν λαβεις λοιπον υπ' οψιν οτι εχω ενα original qtek σε καταπληκτικη τιμη και μαλιστα οταν μπορουσα να βαλω την ελληνικη rom που κυκλοφορουσε ελευθερη και νομιμα σε ολον τον κοσμο στην κυριολεξια. γιατι λοιπον δεν ειχατε κλειδωσει την προηγουμενη rom ή ακομα χειροτερα και την 1.10.10 την πρωτη μερα? δεν ηταν δουλεια δικια σας αυτη? το κανατε μολις ειδατε την "απειλη" απο το expansys. που στο κατω κατω σιγα την απειλη. το expansys πουλαει κυριως i-mate. τα qtek μπορει να ηταν κατι προσωρινο, μια απλη προσφορα. ποσοι να το παρουν παρουν πια απο κει, 5-10 ατομα? εμεις ειμαστε αυτοι που διαφημιζουμε το τηλεφωνο και τη δουλεια σας σε ατομα που ουτε καν με την φαντασια τους δεν ηξεραν οτι κυκλοφορει τετοιο τηλεφωνο. μερικες φορες μπερδευουμε οτι το forum δεν ειναι η πραγματικοτητα. και τελος κατι για το service και την εγγυηση. ξαναλεω οτι χαρτια που ερχονται μαζι με το κινητο, αναφερουν 24μηνη εγγυηση και επιπλεον σε επικοινωνια μου με την teleservice μου ειπαν οτι υποστηριζουν κανονικα την συσκευη. εκτος και αν κατι αλλαξε στη συνεχεια. αυτα και απο μενα. σε καμια περιπτωση δεν θελω να θεωρηθει προσωπικη επιθεση σε σενα Σπυρο. εξαλλου μονο εσυ ξερεις ποσο με εχεις βοηθησει να μαθω αυτα που ξερω τωρα. παντα φιλικα... Βασιλης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
el00140 Δημ. October 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος psybill (12 Οκτ. 2004 , 10:31) και τελος κατι για το service και την εγγυηση. ξαναλεω οτι χαρτια που ερχονται μαζι με το κινητο, αναφερουν 24μηνη εγγυηση και επιπλεον σε επικοινωνια μου με την teleservice μου ειπαν οτι υποστηριζουν κανονικα την συσκευη. εκτος και αν κατι αλλαξε στη συνεχεια. αυτα και απο μενα. σε καμια περιπτωση δεν θελω να θεωρηθει προσωπικη επιθεση σε σενα Σπυρο. εξαλλου μονο εσυ ξερεις ποσο με εχεις βοηθησει να μαθω αυτα που ξερω τωρα. παντα φιλικα... Βασιλης Καλά όλα αυτά με το service και την εγγύηση αλλά εγώ που το πήγα την Παρασκευή στην Teleservice μου είπαν μια βδόμάδα γιατί πρεπεί να το στείλουν στα κεντρικά. Ποια κεντρικά αυτοί δεν είναι το επίσημο service??? Προσωπικά να τα βράσω τα δυο χρονια service αν είναι τύπου Nokia. Μια χαρα ήμουν με την SE, 1 χρόνος service αλλά δεν έμενα χωρίς κινητό για πάνω από μια μέρα. Αυτά... Παράθεση Just me... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
murdof Δημ. October 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος psybill (12 Οκτ. 2004 , 10:31) σε ενα μονο θα συμφωνησω με το Murdof-ACe. δεν θελουν να πουλησουν χωριστα τη δουλεια τους αλλα να υποστηριξουν μονο τους δικους τους πελατες. ειναι δικαιωμα τους, οπως και μας ειναι δικαιωμα μας να τους κρινουμε και να λεμε οτι καταστρεφουν την εικονα που μεχρι σημερα ειχαν φτιαξει. οι παρατηρησεις μου τωρα: σε καμια περιπτωση δεν θεωρω οτι εξαπατηθηκα που πηρα ενα τηλεφωνο με 250€, δηλαδη τουλαχιστον στη μιση τιμη. αν λαβεις λοιπον υπ' οψιν οτι εχω ενα original qtek σε καταπληκτικη τιμη και μαλιστα οταν μπορουσα να βαλω την ελληνικη rom που κυκλοφορουσε ελευθερη και νομιμα σε ολον τον κοσμο στην κυριολεξια. γιατι λοιπον δεν ειχατε κλειδωσει την προηγουμενη rom ή ακομα χειροτερα και την 1.10.10 την πρωτη μερα? δεν ηταν δουλεια δικια σας αυτη? το κανατε μολις ειδατε την "απειλη" απο το expansys. που στο κατω κατω σιγα την απειλη. το expansys πουλαει κυριως i-mate. τα qtek μπορει να ηταν κατι προσωρινο, μια απλη προσφορα. ποσοι να το παρουν παρουν πια απο κει, 5-10 ατομα? εμεις ειμαστε αυτοι που διαφημιζουμε το τηλεφωνο και τη δουλεια σας σε ατομα που ουτε καν με την φαντασια τους δεν ηξεραν οτι κυκλοφορει τετοιο τηλεφωνο. μερικες φορες μπερδευουμε οτι το forum δεν ειναι η πραγματικοτητα. και τελος κατι για το service και την εγγυηση. ξαναλεω οτι χαρτια που ερχονται μαζι με το κινητο, αναφερουν 24μηνη εγγυηση και επιπλεον σε επικοινωνια μου με την teleservice μου ειπαν οτι υποστηριζουν κανονικα την συσκευη. εκτος και αν κατι αλλαξε στη συνεχεια. αυτα και απο μενα. σε καμια περιπτωση δεν θελω να θεωρηθει προσωπικη επιθεση σε σενα Σπυρο. εξαλλου μονο εσυ ξερεις ποσο με εχεις βοηθησει να μαθω αυτα που ξερω τωρα. παντα φιλικα... Βασιλης Κάνεις λάθος ότι δεν υποστηρίζουμε τους υπόλοιπους. Τηλεφωνικά και μέσω e-mail βοηθάμε τους πάντες και χρήστες ακόμη SPV, άσχετα εαν το λένε συνήθως στο τέλος, τους βοηθάμε πάντα. Το ότι δε δίνονται τα updates σε αυτούς πλέον είναι κάτι απολύτως φυσιολογικό καθώς εμείς δεν έχουμε λάβει φράγκο από κανέναν για τα Ελληνικά, ούτε από την HTC ούτε από την Dangaard ούτε από το expansys. Δεν είπε κανένας ναι ρε παιδιά υπήρχε αυξημένο κόστος και στη μετάφραση και στα manuals και στην υποστήριξη των πελατών αλλά η ACE-Hellas είχε ίδια τιμή με την expansys όλο αυτό τον καιρό; Για πες μου ποιος έβγαζε περισσότερα στη κάθε πώληση; Αλλά μόνο η ACE-Hellas κατηγορήθηκε για αισχροκέρδια! Αυτή τη συζήτηση δεν τη καταλαβαίνω καθόλου. Το expansys έβγαλε μια προσφορά. Είναι υποχρεωμένη η ACE-Hellas να βγάλει την ίδια προσφορά; Ελεύθερη είναι η αγορά, τα ζυγίζει ο καθένας τι του προσφέρει η κάθε λύση και αποφασίζει. Η ROM κλειδώθηκε για να αποφύγουμε αυτά που γίνονται τώρα. Ο κόσμος νομίζει ότι μπορεί να χρησιμοποιεί τα Ελληνικα ελεύθερα ενώ από τη πρώτη version υπάρχει η σημείωση ότι είναι μόνο για πελάτες της ACE-Hellas. Άρα αυτό που λες νόμιμα μπορούσε κάποιος να χρησιμοποιήσει την 1.1.10 ΔΕΝ ισχύει. Ο κόσμος νομίζει ότι έχει 2 χρόνια υποστήριξη από την Teleservice. ΔΕΝ ΕΧΕΙ! Αυτή που σου είπε ότι έχει σκέφτηκε "αλά Nokia" και ότι η εγγύηση υπάρχει στη τιμή σε όλες τις συσκεύες από το εργοστάσιο. Δεν είναι το ίδιο με τα Qtek. Ο καθένας διαλέγει την εγγύηση του. Θέλουμε να καταλάβουν οι πελάτες τι παίρνουν όταν αγοράζουν από το expansys όχι για να βγάλουμε εμείς τα λεφτά αλλά γιατί όταν τους χαλάσει θα έρθουν και θα βρίζουν εμάς ότι δεν τους το εφιάξε δωρεάν η Teleservice. Εσύ φίλε Βασίλη που διαφημίζεις τη δουλειά της ACE-Hellas πρέπει να κάτσεις να αναλύσεις στον καθένα τα πλεονεκτήματα που έχει από την ACE-Hellas και να υποστηρίξεις τη προσπάθεια της. Εμείς δεν έχουμε το πρόβλημα του expansys με τις 800 συσκευές σε στοκ που τώρα τις δίνουν με διάφορα δωράκια για να ξεπουλήσουν. Η εταιρία πλέον έχει επικεντρωθεί στο 8010 που θα βγεί τον άλλο μήνα. Δε περιμένουμε να πουλήσουμε άλλα 8080 αλλά θέλουμε αυτοί που θα το πάρουν από το expansys να ξέρουν τι αγοράζουν και να μην μας κατηγορήσουν ότι εμείς δεν τους ειδοποιήσαμε (και αναφέρομαι στο πρόβλημα της εγγύησης που δυστηχώς σε ενημέρωσαν λάθος από την Teleservice). Δεν έχει νόημα εγώ ή η εταιρία να απολογηθεί για τη τιμολογιακή πολιτική της. Απλά αυτή είναι η τιμή (όπως ήταν πάντα) και αυτά είναι τα πλεονεκτήματα που προσφέρουμε. Όποιος θέλει να πάρει τη προσφορά του expansys να την πάρει αλλά να ξέρει ακριβώς τι αγοράζει. Αυτό είναι το μήνυμα που θέλουμε να περάσουμε ώστε να μην έχουμε δυσαρεστημένους χρήστες του 8080.... Αναφέρω ξανά τα παραπάνω είναι προσωπικές μου απόψεις (καλύτερα να το βάλω στο signature να τελειώνω) Παράθεση Χρήστης: Qtek 2020, Qtek 9090, Qtek 8010, Qtek 8020 hp iPAQ h6340, iPAQ rz1710, iPAQ rx3715, iPAQ hx4700 Παλαιότερα: Qtek 8080, Mio 8390, MPx200, MPx, P800, 6600, N-Gage, T68i, T68, 6210, 6110 και ούτε καν θυμάμαι πιο παλιά... Το Windows Mobile στην Ελλάδα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
murdof Δημ. October 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος el00140 (12 Οκτ. 2004 , 10:54) Καλά όλα αυτά με το service και την εγγύηση αλλά εγώ που το πήγα την Παρασκευή στην Teleservice μου είπαν μια βδόμάδα γιατί πρεπεί να το στείλουν στα κεντρικά. Ποια κεντρικά αυτοί δεν είναι το επίσημο service??? Προσωπικά να τα βράσω τα δυο χρονια service αν είναι τύπου Nokia. Μια χαρα ήμουν με την SE, 1 χρόνος service αλλά δεν έμενα χωρίς κινητό για πάνω από μια μέρα. Αυτά... Απλά το στέλνουν στη Λεωφόρο Αθηνών. Παράθεση Χρήστης: Qtek 2020, Qtek 9090, Qtek 8010, Qtek 8020 hp iPAQ h6340, iPAQ rz1710, iPAQ rx3715, iPAQ hx4700 Παλαιότερα: Qtek 8080, Mio 8390, MPx200, MPx, P800, 6600, N-Gage, T68i, T68, 6210, 6110 και ούτε καν θυμάμαι πιο παλιά... Το Windows Mobile στην Ελλάδα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. October 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2004 επειδη ποτε δεν μου αρεσαν τα συνεχομενα ποστ σε στυλ μονομαχιας θα πω κατι ακομα και σταματω. εσεις μπορει να αναφερατε στο site σας οτι η ελληνικη rom ειναι μονο για τους πελατες της ace, ομως εγω δεν ξερω κανενα που να του προσφερεται κατι στο πιατο και να μην το παιρνει. οσο για την 1.1.10 μπορει η διατυπωση "νομιμα" να ηταν λαθος, ομως το ξερεις πολυ καλα οτι επειδη δεν ειχε το κλειδωμα στο ΙΜΕΙ κυκλοφορησε. πολυ καλα κανετε και ριχτετε το βαρος στο 8010. και εγω αυτο ηθελα. απλα η πολυ καλη προσφορα και η καθυστερηση του 8010 με οδηγησαν στο 8080. γι αυτο πιστευω οτι δεν θα επρεπε να ειχατε προκαλεσει τοση φασαρια για ενα τηλεφωνο που σχεδον εχει πεθανει. αντιθετα με την κυκλοφορια του 8010, να κανατε μια ωραια ανακοινωση οτι η rom θα διατιθεται μονο σε οσους επαιρναν το τηλεφωνο απο Ελλαδα και σε συνδυασμο με μια λογικη τιμη, ειμαι σιγουρος οτι κανενας δεν θα ειχε να πει τιποτα κακο για σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsj Δημ. October 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος murdof (12 Οκτ. 2004 , 11:06) Κάνεις λάθος ότι δεν υποστηρίζουμε τους υπόλοιπους. Τηλεφωνικά και μέσω e-mail βοηθάμε τους πάντες και χρήστες ακόμη SPV, άσχετα εαν το λένε συνήθως στο τέλος, τους βοηθάμε πάντα. Το ότι δε δίνονται τα updates σε αυτούς πλέον είναι κάτι απολύτως φυσιολογικό καθώς εμείς δεν έχουμε λάβει φράγκο από κανέναν για τα Ελληνικά, ούτε από την HTC ούτε από την Dangaard ούτε από το expansys. Δεν είπε κανένας ναι ρε παιδιά υπήρχε αυξημένο κόστος και στη μετάφραση και στα manuals και στην υποστήριξη των πελατών αλλά η ACE-Hellas είχε ίδια τιμή με την expansys όλο αυτό τον καιρό; Για πες μου ποιος έβγαζε περισσότερα στη κάθε πώληση; Αλλά μόνο η ACE-Hellas κατηγορήθηκε για αισχροκέρδια! Αυτή τη συζήτηση δεν τη καταλαβαίνω καθόλου. Το expansys έβγαλε μια προσφορά. Είναι υποχρεωμένη η ACE-Hellas να βγάλει την ίδια προσφορά; Ελεύθερη είναι η αγορά, τα ζυγίζει ο καθένας τι του προσφέρει η κάθε λύση και αποφασίζει. Η ROM κλειδώθηκε για να αποφύγουμε αυτά που γίνονται τώρα. Ο κόσμος νομίζει ότι μπορεί να χρησιμοποιεί τα Ελληνικα ελεύθερα ενώ από τη πρώτη version υπάρχει η σημείωση ότι είναι μόνο για πελάτες της ACE-Hellas. Άρα αυτό που λες νόμιμα μπορούσε κάποιος να χρησιμοποιήσει την 1.1.10 ΔΕΝ ισχύει. Ο κόσμος νομίζει ότι έχει 2 χρόνια υποστήριξη από την Teleservice. ΔΕΝ ΕΧΕΙ! Αυτή που σου είπε ότι έχει σκέφτηκε "αλά Nokia" και ότι η εγγύηση υπάρχει στη τιμή σε όλες τις συσκεύες από το εργοστάσιο. Δεν είναι το ίδιο με τα Qtek. Ο καθένας διαλέγει την εγγύηση του. Θέλουμε να καταλάβουν οι πελάτες τι παίρνουν όταν αγοράζουν από το expansys όχι για να βγάλουμε εμείς τα λεφτά αλλά γιατί όταν τους χαλάσει θα έρθουν και θα βρίζουν εμάς ότι δεν τους το εφιάξε δωρεάν η Teleservice. Εσύ φίλε Βασίλη που διαφημίζεις τη δουλειά της ACE-Hellas πρέπει να κάτσεις να αναλύσεις στον καθένα τα πλεονεκτήματα που έχει από την ACE-Hellas και να υποστηρίξεις τη προσπάθεια της. Εμείς δεν έχουμε το πρόβλημα του expansys με τις 800 συσκευές σε στοκ που τώρα τις δίνουν με διάφορα δωράκια για να ξεπουλήσουν. Η εταιρία πλέον έχει επικεντρωθεί στο 8010 που θα βγεί τον άλλο μήνα. Δε περιμένουμε να πουλήσουμε άλλα 8080 αλλά θέλουμε αυτοί που θα το πάρουν από το expansys να ξέρουν τι αγοράζουν και να μην μας κατηγορήσουν ότι εμείς δεν τους ειδοποιήσαμε (και αναφέρομαι στο πρόβλημα της εγγύησης που δυστηχώς σε ενημέρωσαν λάθος από την Teleservice). Δεν έχει νόημα εγώ ή η εταιρία να απολογηθεί για τη τιμολογιακή πολιτική της. Απλά αυτή είναι η τιμή (όπως ήταν πάντα) και αυτά είναι τα πλεονεκτήματα που προσφέρουμε. Όποιος θέλει να πάρει τη προσφορά του expansys να την πάρει αλλά να ξέρει ακριβώς τι αγοράζει. Αυτό είναι το μήνυμα που θέλουμε να περάσουμε ώστε να μην έχουμε δυσαρεστημένους χρήστες του 8080.... Αναφέρω ξανά τα παραπάνω είναι προσωπικές μου απόψεις (καλύτερα να το βάλω στο signature να τελειώνω) Αυτό μάλιστα είναι απάντηση αναλυτική δομημένη και με επιχειρήματα. Αυτό ζητήθηκε από την αρχή τουλάχιστον από μένα. Αλλά ο εκνευρισμός όλων μας και μένα μαζί δεν υπήρχε λόγος να δημιουργηθεί. Από εδώ και πέρα ας κάνουμε κάτι πιο εποικοδομητικό. Και μου άρεσε πολύ το σκεπτικό του psybill είναι μια συσκευή που πεθαίνει. Και το ξεκαθάρισμα του Murdof κάνει την ελληνική προσπάθεια για το 8010 να φαίνεται δελεαστική. Ας σταματήσουμε εδώ και ας κάνουμε κάτι δημιουργικό. Murdof για τα ελληνικά SMS και την περίεργη διάταξη του πληκτρολογίου έχω να σου προτείνω λύσεις. Η εμπειρία μου έχει να κάνει με το P800 στο οποίο είχα συνεισφέρει για την δημιουργία ελληνικού πληκτρολογίου. Αν σε ενδιαφέρει ευχαρίστως να το συζητήσουμε και με pm. Ήδη σου έστειλα pm γιαυτό το θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThomasK Δημ. October 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2004 Έχω καιρό να στείλω στο forum, και αυτό διότι βαρέθηκα να διαβάζω μηνύματα από χρήστες που παραπονιούνται για το τί κάνει η ACΕ με την ROM καθώς επίσης και χρήστες να δικαιολογούνται γι αυτήν (προφανώς εργάζονται κιόλας εκεί). Αυτό που βασικά με ενόχλησε και είπα να πάρω θέση μόνο με αυτό το μήνυμα είναι ουσιαστικά οι επιθετικοί χαρακτηρισμοί που δεχθήκαμε εμείς που το αγοράσαμε από την expansys. Παράνομο software, την πατήσαμε, κορόϊδα και όλα αυτά τα σχετικά και μάλιστα από εργαζόμενο (μάλλον) της εταιρείας ο οποίος στη διάρκεια των μηνυμάτων του forum μπορώ να πω πως έχει βοηθήσει αρκετούς σε προβλήματα που είχαν. Θα πω λοιπόν πως θα συμφωνήσω μαζί του πως η αγορά είναι ελεύθερη, απλά θα προσθέσω πως ο καθένας αναλόγως με το πως πληρώνει και τί ποσότητες αγοράζει διαμορφώνει και την τιμή του. Άλλωστε έχει γίνει αντίστοιχο θέμα πολλές φορές στο παρελθόν από άλλες εταιρείες. Αρπαχτές κάνουν όλοι, και αυτοί που στην αρχή νομίζουν πως έχουν το μονοπώλειο και χρεώνουν υπερβολικά το προϊόν και αυτοί που αγοράζουν τεράστειες ποσότητες και μετά ρίχνουν την τιμή υπερβολικά και μαζεύουν κόσμο. Δηλαδή αρπαχτή κάνουν και τα γυμναστήρια, τα Weider τα οποία έχουν τρελάνει τις τιμές δημιουργόντας πρόβλημα σοβαρό στην αγορά, για παράδειγμα. Κορόϊδα νομίζω πως είναι βαριά έκφραση λόγο των παραπάνω. Επίσης δεν θα μπω στη διαδικασία να πω ποιος είναι κορόιδο και ποιος όχι. Όσο για την ROM, όποιος θέλει ελληνικά την πληρώνει, όποιος δεν θέλει δεν πληρώνει, και όποιος θέλει ελληνικά και χωρίς να πληρώσει αρκετά χρήματα είτε για το τηλέφωνο είτε για το software περιμένει την Paragon να βγάλει και το Language Extender (Greek Support) για Smartphones, όπως έκανε και με τα Ipaq και είναι άριστα. Ενημερωτικά αναφέρω, πως μόλις έγραφα το μήνυμα μου απάντησε η Orlova από την Paragon. Η Paragon λοιπόν θεωρεί το QTEK 8080 ως Pocket PC, και το Language Extender που έχει για το Ipaq μπορεί να εγκατασταθεί και στο Qtek. Οπότε ούτε γάτα ούτε ζημιά. Όποιος θέλει μπορεί να πάει στο site http://greek.pocket-pc.penreader.com/Language_Extender_Greek_Shopping_area_for_LE_Greek.html για να το αγοράσει. Τελικά αλήθεια, ποιά είναι τα κορόϊδα. Τεχνική υποστήριξη;; Θα συμφωνήσω πως ο καθένας επιλέγει την εγγύηση που θέλει και είναι πρόβλημα του καθενός. Θα συμφωνήσω επίσης για το ότι είναι επιλογή της εταιρείας για το αν θα υποστηρίξει το τηλέφωνο ή όχι. Αυτό όμως με την προϋπόθεση πως αναφέρεται στο συμβόλαιο που έχει με την Qtek. Τουλάχιστον έτσι γνωρίζω πως γίνεται όλα τα χρόνια που ο αδελφός μου εργάζεται σε εταιρείες ανάλογες. Διαφορετικά θα πρέπει να ξεκινήσει να υποστηρίζει και τα υπόλοιπα τηλέφωνα. Και εδώ μπαίνει το ερώτημα. Τί γίνεται με αυτόν που έμενε μόνιμα Αγγλία, το αγόρασε από εκεί και επέστρεψε πίσω στην ελλάδα;;; Ούτε αυτός υποστηρίζεται τεχνικά. Διότι αυτό μας λέτε... Περίεργο δεν ακούγεται; Κλείνοντας, αναφέρω πως και εγώ προγραμματιστής είμαι, και κώδικα γράφω, δεν σημαίνει πως αυτό που φτιάχνω δεν το πουλάω σε όλους, διότι τότε θα χάσω. Και αυτό το αναφέρω για τα μπανάκια που ακούστηκαν για μερικούς όταν άλλοι δούλευαν. Όλοι δουλεύουμε (οι περισσότεροι τουλάχιστον), όλοι ουσιαστικά δεν κάνουμε διακοπές το καλοκαίρι (δεν είναι διακοπές οι 5 ή οι 10 μέρες), αλλά έχω συνειδητοποιήσει πως αυτή είναι η δουλειά μου. Αν μπορούσα και εγώ διακοπές θα έκανα... Δεν είναι λοιπόν δικαιολογία το ότι όταν άλλοι έκαναν μπανάκια, άλλοι έκαναν μετάφραση, για να μην πουλάμε το προϊόν σε όλους. Αυτή είναι η δουλειά μας, και έτσι είναι, διαφορετικά την αλλάζουμε για να κάνουμε και εμείς μπανάκια. Τέλος θα δοκιμάσω την έκδοση της Paragon και θα ενημερώσω το forum για το αν παίζει και αν είναι καλό. Στο ipaq πάντως που το έχω βάλει είναι μία χαρά. Αυτό για αυτούς που υποτίθεται πως κλαίνε, όπως ειπώθηκε σε προηγούμενο μήνυμα, τα κορόιδα σαν και εμένα δηλαδή. :rolleyes: :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
murdof Δημ. October 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος katsj (12 Οκτ. 2004 , 16:02) Murdof για τα ελληνικά SMS και την περίεργη διάταξη του πληκτρολογίου έχω να σου προτείνω λύσεις. Η εμπειρία μου έχει να κάνει με το P800 στο οποίο είχα συνεισφέρει για την δημιουργία ελληνικού πληκτρολογίου. Αν σε ενδιαφέρει ευχαρίστως να το συζητήσουμε και με pm. Ήδη σου έστειλα pm γιαυτό το θέμα. Έχουμε έτοιμη λύση με 2 keyboard drivers. Ένα unicode και ένα για SMS. Αλλά επειδή η λύση δεν είναι τόσο καλή κοιτάζουμε εαν καταφέρουμε πριν φύγει το SMS να αλλάζει η συσκευή τα Unicode σε GSM. Στο SDK δεν αναφέρεται κάτι τέτοιο οπότε γίνονται πειράματα για να το δούμε... Είναι η ιδανική λύση και πιστεύω οι δοκιμές να βγάλουν αποτέλεσμα σύντομα! Παράθεση Χρήστης: Qtek 2020, Qtek 9090, Qtek 8010, Qtek 8020 hp iPAQ h6340, iPAQ rz1710, iPAQ rx3715, iPAQ hx4700 Παλαιότερα: Qtek 8080, Mio 8390, MPx200, MPx, P800, 6600, N-Gage, T68i, T68, 6210, 6110 και ούτε καν θυμάμαι πιο παλιά... Το Windows Mobile στην Ελλάδα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slk200c Δημ. October 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος fotisbasm (12 Οκτ. 2004 , 14:10) Και τέλος , μου αρέσει που λέτε . ‘’ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ACE-HELLAS ΧΑΝΕΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΄΄ Σωπα ρε !!!!!! ,λες και εσείς που κλαίτε για την κλειδωμένη ROM , λες και τα αγοράσατε από την ACE και θα χάσει πελάτες η ACE. ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΣΕΙ !!!! Όλοι εν δυνάμει πελάτες είμαστε. Προφανώς όταν λέμε ότι θα χάσει, εννοούμε στο μέλλον και όχι απαραίτητα επειδή κάποιος από εδώ δεν θα αγοράσει προϊόντα της ACE-Hellas αλλά επειδή με την εμπορική πολιτική της, που προσπαθεί να δημιουργήσει μια κλειστή ομάδα ημετέρων, ακούγονται αρνητικά σχόλια για την εταιρεία. Και στο εμπόριο δεν ισχύει η άποψη ότι και η αρνητική διαφήμιση καλή είναι. Όσο για το εγγύηση μόνο εάν τη σύμβαση με την Teleservice την έχει υπογράψει η Ace-Hellas δεν ισχύει για κινητά που δεν πουλήσε η ίδια. Εάν όμως κάτι τέτοιο δεν ισχύει και η σύμβαση της Teleservice είναι με την κατασκευάστρια εταιρεία, τότε ισχύει και για τα QTEK του εξωτερικού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sugardad Δημ. October 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2004 Loipon Erwthksh Windows MS 2003 SmartPhone Ekdosh 4.20.0 (build 13349) Ekdosh Pompodekth 1.12.00 Ekdosh Ellhnikwn 1.1.0 Operator 1.7.10.4 Manufacturer 1.11.10.0 M$ 4.20.13349.0 Xreiazomai to Update ths ACE? Παράθεση ::LiNK RaMoNe ------------------ Hey, Ho! Let's Go! ------------------- :Xhttp://www.eff.org/br/brstrip.gif:X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sugardad Δημ. October 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2004 Apo th dikh mou optikh..... pisteyw pws DEN einai k tipota na ginei afto mias k ama exoun thn eyxereia gia hard programming panw sth ROM k oxi mono se epipedo metaglwtishs twn language files mporoun ANETA na pros8esoun ena private sub otan patame to send If UCASE$ einai small AND greek na ta kanei Capital k katopin SEND end if (LoL) To pare8esa poly a8wa k poly "paidika alla etsi einai.... Παράθεση ::LiNK RaMoNe ------------------ Hey, Ho! Let's Go! ------------------- :Xhttp://www.eff.org/br/brstrip.gif:X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsj Δημ. October 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος murdof (12 Οκτ. 2004 , 16:17) Έχουμε έτοιμη λύση με 2 keyboard drivers. Ένα unicode και ένα για SMS. Αλλά επειδή η λύση δεν είναι τόσο καλή κοιτάζουμε εαν καταφέρουμε πριν φύγει το SMS να αλλάζει η συσκευή τα Unicode σε GSM. Στο SDK δεν αναφέρεται κάτι τέτοιο οπότε γίνονται πειράματα για να το δούμε... Είναι η ιδανική λύση και πιστεύω οι δοκιμές να βγάλουν αποτέλεσμα σύντομα! Σπύρο (αυτό δεν είναι το όνομα σου; και επέτρεψε μου τον ενικό) Αν αυτό που λες δεν είναι εφικτό η καλύτερη λύση είναι η πρώτη η οποία ακολουθείται και στα καθαρά PPC. Δηλαδή ένα πληκτρολόγιο Αγγλικό ένα Unicode Ελληνικό και ένα GREEK-LATIN για όσους δεν χρησιμοποιούν Τ9 με την μορφή όμως πρώτα τα ελληνικά -λατινικά και μετά τα καθαρά αγγλικά ώστε να μην χρειάζεται να αλλάζεις και πληκτρολόγιο όταν γράφεις Ελληνικά και θέλεις απλά να εισάγεις μια αγγλική λεξη. Αυτό ακόμα και αν φτιάξετε το κόλπο με την μετατροπή θεωρείται απαραίτητο γιατί είναι πολλοί που δεν χρησιμοποιούν Τ9 αν δεις στατιστικά της SE θα πάθεις πλάκα για το πόσος κόσμος απεχθάνεται το Τ9 γιατί απλά δεν μπορεί να το καταλάβει και δεν διαθέτει χρόνο για να το καταλάβει. Αυτή την στιγμή αν έχω καταλάβει καλά στις επαφές δεν είναι καθαρά unicode ελληνικά ή κάνω λάθος. Από την άλλη το SDK σου δείνει την δυνατότητα ανάλογα με την εφαρμογή να μπορείς να προεπιλέξεις πληκτρολόγιο; Αυτό θα βοηθούσε πάρα πολύ. Πάντως σε ένα πράγμα που κανείς δεν φτάνει το 8080 είναι στην αναζήτηση ταυτόχρονα αγγλικών και ελληνικών επαφών! Σε όσα κινητά έχω δει για να το κάνεις αυτό είσαι αναγκασμένος να αλλάξεις γλώσσα πριν την αναζήτηση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sugardad Δημ. October 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2004 PROBLEMO ekana update to kinhto kanei boot anabei to blue led kai molis deiksei to winlogo kanei k pali reset!!!! meta apo ayto ekana HardReset power + record kai sthn o8onh gia bootloader pathsa to joy epeleksa to 8 k to thlefwno ekane fade out [....] meta ekane k pali boot alla pali ta idia!! HeLP! ? ---EDIT Dokimasa k pali na kanw anaba8mish Katebasa kai thn ROM pou exei ry8miseis gia oles tis etairies TZIFOS! :( :( Otan paei na kanei anaba8mish DEN anagnwrizei thn ROM version tou thlefwnou apla anafere se ti rom 8a to anaba8misei... To programma perna th prwth fash ok 100% k sth deyterh fash DEN proxwra KA8OLOU to programma k teleiwnei me ERROR 113 k leei ta gnwsa peri afaireshs mpataria restart k anaba8mishs ek neou enw to kinhto paramenei kollhmeno se 2h fash me 0% completion level To mono pragma pou anaba8mistike ap'oti fainetai sto kinhto einai o bootloader o opoios leei ekdosh 1.07.01 An aurio DEN exw apotelesmata apo th boh8eia pou 8a labw 8a to paw pisw ws DOA k 8a parw ena neo, de blepw fws... :( Poly kakh prwth empeiria eixa :( :( :( :( Opws eipe k o forest "SH1T Happens" Παράθεση ::LiNK RaMoNe ------------------ Hey, Ho! Let's Go! ------------------- :Xhttp://www.eff.org/br/brstrip.gif:X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis12 Δημ. October 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος andy (12 Οκτ. 2004 , 01:30) re paidia i antigrafi epafon apo ti sim sti mnimi tou 8080 kai antistrofa pos ginete;xerei kaneis; FILE ANDY EKATSA KAI EPSAKSA ligo KAI VRHKA OTI TO PARAKATO SITE ISOS SE ENDIAFEREI...FAINETAI OTI KANEI AFTA POY THESSSSS http://www.jeyo.com/products/JeyoMobileCompanion.asp CHECK IT...... Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harryal Δημ. October 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2004 exei dokimasei kaneis an to kinito sunergazetai me to bluetooth hands free tis ericsson hbh-200? episis sd cards mexri ti megethos anagnwrizei? oi akribes kartes pou einai ipsilis taxutitas (32x, 45x) exoun kammia diafora sto 8080? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sp3qT3R Δημ. October 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2004 Υπαρχει κανενα καλο site με σπασμενες εφαρμογες και java midlets για το qtek γιατι ψαχνω και δεν βρισκω :( Παράθεση Ποσα ειπες;;; Oι γονεις σε βοηθουν να ξεπερασεις προβληματα που δεν θα ειχες αν εισουν ορφανος. :whistle: Οσοι ειναι ανεγκεφαλοι να ΜΗΝ πατησουν εδω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harryal Δημ. October 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος fotisbasm (13 Οκτ. 2004 , 18:52) 1. me to HBH -60 kai to HBH -65 sinergazete telia ta exo kai ta doyleyo me to 8080. logika sinergazete me to hbh 200 2. mexri 1 GB !!!!! (oxi opos ta ericsson poy exei mexri MS 128MB) 3. nai exoyn sto otan exeis polla arxia mesa stin SD ta diavazei poio grigora . file se euxaristw gia tis ameses apantiseis!!! :D sxetika me tin mnimi eixa diavasei se proigoumenes selides tou thread oti den sunergazetai me kingston... mporei na mou proteinei kapoios kapoia marka i opoia einai 100% compatible? gia na min agorasw kammia kai trexw meta :!: exw brei tin Lexar Media Secure Digital SD Memory Card 1GB 115 eurw, tin Lexar Media Secure Digital SD Memory Card 1GB High Speed 32x 140 eurw, tin PQI Secure Digital SD Memory Card 1GB High Speed 45x 141 eurw kai tin ATP Secure Digital SD Memory Card 1GB High Speed 60x :!: (taxitati etsi!) 131 eurw [pigi http://www.play247.gr] i lexar einai gnwsti marka alla i ATP kai i PQI mou einai agnwstes.. an exei parei kapoios kapoies apo tis proanaferomenes markes i gnwrizei kati, panta se sxesi me to QTEK8080, please let me know. euxaristw. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. October 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος harryal (13 Οκτ. 2004 , 15:03) exei dokimasei kaneis an to kinito sunergazetai me to bluetooth hands free tis ericsson hbh-200? μια διευκρινηση μονο για το ΗΒΗ-200. οπως σου ειπε και ο fotisbasm πιστευω οτι θα δουλευει κανονικα. ομως δεν νομιζω να μπορεις να εκμεταλευτεις τις υπολοιπες δυνατοτητες του. δηλαδη την αναγνωρηση κλησης στην οθονη του bt ή την λιστα κλησεων. εδω καλα καλα ουτε τα smartphone της sony-ericsson δεν το εκμεταλευονται σωστα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsj Δημ. October 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος harryal (13 Οκτ. 2004 , 19:13) file se euxaristw gia tis ameses apantiseis!!! :D sxetika me tin mnimi eixa diavasei se proigoumenes selides tou thread oti den sunergazetai me kingston... mporei na mou proteinei kapoios kapoia marka i opoia einai 100% compatible? gia na min agorasw kammia kai trexw meta :!: exw brei tin Lexar Media Secure Digital SD Memory Card 1GB 115 eurw, tin Lexar Media Secure Digital SD Memory Card 1GB High Speed 32x 140 eurw, tin PQI Secure Digital SD Memory Card 1GB High Speed 45x 141 eurw kai tin ATP Secure Digital SD Memory Card 1GB High Speed 60x :!: (taxitati etsi!) 131 eurw [pigi http://www.play247.gr] i lexar einai gnwsti marka alla i ATP kai i PQI mou einai agnwstes.. an exei parei kapoios kapoies apo tis proanaferomenes markes i gnwrizei kati, panta se sxesi me to QTEK8080, please let me know. euxaristw. Εγώ έχω την Media Secure Digital SD Memory Card 256ΜB High Speed 32x και λειτουργεί χωρίς κανένα πρόβλημα! Πάντως γνώμη μου πάρε κάποια MiniSD έτσι ώστε να μπορείς να την χρησιμοποιήσεις και σε κάποια μελλοντική συσκευή όπως το 8010. ;) Με τον SD adaptor θα είσαι μια χαρά με το 8080 σου. Πάντως και η Lexar και η SanDisk είναι μια χαρά και είναι και καλές μάρκες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harryal Δημ. October 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2004 to fantazomai oti den tha paizoun oles oi dunatotites... anyway apo to olotela pou lene... file fotisbasm i sandisk sd 1gb itan i apli pou xrisimopoiises i i grigori??? an gnwrizeis kana magazi athina pou na exei se kali timi sandisk i trascend let me know. episis mias kai exeis megaluteri empeiria, mipws den axizei na parw 1 sd tou 1gb alla p.x. 2 sd twn 512? thnx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harryal Δημ. October 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος katsj (13 Οκτ. 2004 , 19:51) Εγώ έχω την Media Secure Digital SD Memory Card 256ΜB High Speed 32x και λειτουργεί χωρίς κανένα πρόβλημα! Πάντως γνώμη μου πάρε κάποια MiniSD έτσι ώστε να μπορείς να την χρησιμοποιήσεις και σε κάποια μελλοντική συσκευή όπως το 8010. ;) Με τον SD adaptor θα είσαι μια χαρά με το 8080 σου. Πάντως και η Lexar και η SanDisk είναι μια χαρά και είναι και καλές μάρκες ti to 8010 mono miniSD pairnei?? kala pou mou topes!!! epeidi den to exw psaxei oi MiniSD einai pio akribes apo tis aples? kai o adaptor poso peripou paei? apo oti epsaxa oi MiniSD pane mexri 512mb :-( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsj Δημ. October 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος harryal (13 Οκτ. 2004 , 19:59) ti to 8010 mono miniSD pairnei?? kala pou mou topes!!! epeidi den to exw psaxei oi MiniSD einai pio akribes apo tis aples? kai o adaptor poso peripou paei? apo oti epsaxa oi MiniSD pane mexri 512mb :-( Nai mono miniSD pairnei kai einai elaxista pio akribes kai ton adaptor sto dinoun mazi panta! Gia ti xoritikotita den ksero na sou po! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The X Δημ. October 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος harryal (13 Οκτ. 2004 , 19:13) sxetika me tin mnimi eixa diavasei se proigoumenes selides tou thread oti den sunergazetai me kingston... mporei na mou proteinei kapoios kapoia marka i opoia einai 100% compatible? gia na min agorasw kammia kai trexw meta :!: H πιο compatible μνημη με διαφορα ειναι η SanDisk Και οταν μιλαμε για SanDisk μιλαμε για την αρχηγο των flash cards...αρχηγου παροντος... Γνωμη μου...παρε μια sd απο εξωτερικο...βρισκεις μεχρι 1 GB σε εξεφτελιστικες θα ελεγα τιμες Παράθεση Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsj Δημ. October 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2004 Yparxoyn kai edo ftines! play247 kai xoris eksoda apostolis ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harryal Δημ. October 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος The X (14 Οκτ. 2004 , 00:48) H πιο compatible μνημη με διαφορα ειναι η SanDisk Και οταν μιλαμε για SanDisk μιλαμε για την αρχηγο των flash cards...αρχηγου παροντος... Γνωμη μου...παρε μια sd απο εξωτερικο...βρισκεις μεχρι 1 GB σε εξεφτελιστικες θα ελεγα τιμες exeis kana site kata nou? apo oti eida pantws minisd uparxoun mexri 512 mb.. pera apo ti mnimi exw to tilefwnaki edw kai kati wres sta xeria mou kai exw tis exis apories: 1)mporw na steilw ena arxeio p.x. mp3 mesw bluetooth? sta services pou fainetai na diathetei to kinito mesw BT einai to dial-up connection kai to voice gateway... 2)otan ginetai anaparagwgi video mporw na to kanw na fainetai full screen??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts