Jump to content

Qtek 8080

PanagiotaroS
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μία απορία. Το radio handsfree της Motorola (fm100) έχει jack 2,5", άρα συνδέεται με το 8080. Μιας και έχει μπαταρία προφανώς λειτουργεί κι΄όλας.

Το θέμα είναι κατά πόσον η ακρόαση θα διακόπτεται εάν καλέσει κάποιος και επίσης εάν το κουμπί αποδοχής/λήξης της κλήσης θα λειτουργεί.

Είχα δοκιμάσει τα ακουστικά του qtek στο t720 και δεν έπαιζαν :worry:

Ακουγόντουσαν μόνο κάτι παράσιτα.

http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg

Eimai neos katoxos tou qtek kai exw merika mikroprovlimatakia kai xreiazomai voi8eia:(

1) Pws mporeis na xreishmopoihseis thn karta giati otan vazw mia adeia den deixnei tpt

2) Pws mporw na metakinhsw ta eikoneidia sto start?

3) Giati ta vasika programata exoun titlous tous sta gallika? Mporw na to alla3w h?

4) Rom update pws ginetai mesw bluettoth?

Ποσα ειπες;;;

Oι γονεις σε βοηθουν να ξεπερασεις προβληματα που δεν θα ειχες αν εισουν ορφανος. :whistle:

Οσοι ειναι ανεγκεφαλοι να ΜΗΝ πατησουν εδω

1) Egw xreisimopoiw to smart explorer alla yparoyn kai ena swro alla programatakia

2) Apo oti katalava den ginetai:(

Ποσα ειπες;;;

Oι γονεις σε βοηθουν να ξεπερασεις προβληματα που δεν θα ειχες αν εισουν ορφανος. :whistle:

Giati otan steno minima o paraliptis (e-710) den lambanei olo to minima?To stelno me ellhniko T9(me tin grami apo kato) exo tsekarismeno to unicode stis rithmiseis alla parola auto to minima mou pou den upervenei tous 160 xaraktires den ftanei olokliro.Exei tin ellhniki rom apo tin ace hellas.To agorasa apo Tim. :(

hlias77, νομίζω ότι έχει αναφερθεί πιο πάνω ότι μέχρι 70 χαρακτήρες μπορούν να σταλούν. Δες το και εσύ στο thread αυτό είναι.

Μια ερώτηση και από εμένα. Αγόρασα ένα SPV E200 από Αγγλία κλειδωμένο. Μπορώ να περάσω κατευθείαν το τελευταίο ελληνικό firmware της ACE-Hellas ή πρέπει να το ξεκλειδώσω πρώτα και μετά να περάσω το firmware.

Κανε το desimlock πρωτα για να εισαι σιγουρος εχω και τον κωδικο αν θελεις: 56977403 :)

Ποσα ειπες;;;

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος slk200c ( 8 Σεπ. 2004 , 16:21)

hlias77, νομίζω ότι έχει αναφερθεί πιο πάνω ότι μέχρι 70 χαρακτήρες μπορούν να σταλούν. Δες το και εσύ στο thread αυτό είναι.

Se euxaristo gia tin apantisi.To exo dei auto alla to paraxeno einai oti exo stili kai minima me 160 xaraktires kai to pire.Mia fora egine auto.Tis upoloipes tipota.

καλησπερίζω και γω με την σειρά μου. αν και γω δεν είμαι κάτοχος του συγκεκριμένου κινητού,θα θελα να κάνω μερικές ερωτησούλες, κυρίως σε ότι αφορά στα windows based κινητά.

Εχω ενα ρ800 , για το οποίο έχω βρει ένα σωρό προγράμματα και εφαρμογές, που άλλα μου κάνουν την ζωή ευκολότερη, και άλλα .. δυσκολότερη.

Τα windows ποκετ που τρέχει το κινητό σας, τι προγράμματα μπορούν να τρέξουν?φαντάζομαι όχι κανονικά προγράμματα πισί , έτσι? και υπάρχουν πολλά τέτοια προγραμματάκια στο εμπόριο?

Μπορεί να συγκριθεί άμεσα ο αριθμός τους με τα symbian series 7 προγράμματα, ή οχι?

mpampir has spoken

Νέο Blog! :

www.mpampir.com

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mpampir ( 9 Σεπ. 2004 , 15:21)

Τα windows ποκετ που τρέχει το κινητό σας, τι προγράμματα μπορούν να τρέξουν?φαντάζομαι όχι κανονικά προγράμματα πισί , έτσι? και υπάρχουν πολλά τέτοια προγραμματάκια στο εμπόριο?

Μπορεί να συγκριθεί άμεσα ο αριθμός τους με τα symbian series 7 προγράμματα, ή οχι?

Τα προγραμματα δεν εχουν καμμια σχεση με του pc εστω κι αν εχουν τις ιδιες καταληξεις :confused: και δεν φτανουν με κανενα τροπο τα προγραματα των symbian λογω του οτι ειναι πιο καινουργια και πιο "κλειδωμενα" απο τα symbian :cry:

Ποσα ειπες;;;

Η καλυτερη ROM για Qtek 8080 και SPV e200

Δεν πινει γρηγορα την μπαταρια, εχει 11 προεγκατεστημενα προγραμματα και επιτρεπει ακομα και Java :cool:

Ποσα ειπες;;;

Το desimlock που αναφέρεις Sp3qT3R πως γίνεται.

Μεχρι στιγμής το μόνο που έχω βρει είναι ένα πρόγραμμα από http://www.imei-check.co.uk που με 20 λίρες σου στέλνειο ένα πρόγραμμα που σου ξεκλειδώνει το κινητό.

Αν τώρα εγκαθιστώντας άλλη ROM το κινητό είναι ελεύθερο για όλα τα δίκτυα αυτό θα ήταν ευχής έργο.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος fotisbasm (11 Σεπ. 2004 , 13:41)

gia pes ! :)

thn exeis valei kai tin exeis dokimasei kala? (diladi tin exeis testari) Poies einai oi 11 egkatestimenes efarmoges ? einai kseklidotes oi trial?

Φυσικα και την εχω βαλει :p

Τα προγραματακια που εχει εγκατεστημενες ειναι το ΜΜS editor, amazing explorer , System explorer, Midlet Manager(Java), Amazing Store, Pocket Msn, Smart Secure, Space maker κ.α ( αυτα που αναφερονται βρισκονται στο start τα υπολοιπα ειναι στο συστημα ;) )

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος slk200c (11 Σεπ. 2004 , 15:10)

Το desimlock που αναφέρεις Sp3qT3R πως γίνεται.

Μεχρι στιγμής το μόνο που έχω βρει είναι ένα πρόγραμμα από http://www.imei-check.co.uk που με 20 λίρες σου στέλνειο ένα πρόγραμμα που σου ξεκλειδώνει το κινητό.

Αν τώρα εγκαθιστώντας άλλη ROM το κινητό είναι ελεύθερο για όλα τα δίκτυα αυτό θα ήταν ευχής έργο.

Οι οδηγιες που εχω για αυτο ειναι πως:

1) Βαζεις μια διαφορετικη σιμ καρτα απο Orange

2)Αφου βαζεις το πιν σου, εμφανιζεται το μυνημα πως το τηλεφωνο ειναι κλειδωμενο και ζητα ενα κωδικο για να ξεκλειδωθει

3)Βαζεις το κωδικο MOD EDIT: Που θα μου ζητήσεις με PM να σου στείλω και τελειωσες

:D

Ποσα ειπες;;;

Ο κωδικος που καλυφθηκε πιο πανω ειναι εντελως δωρεαν και δινεται απο την "Πορτοκαλι" χωρις καμμια απολυτως χρεωση :D

Ποσα ειπες;;;

Τελικά για να μην διακινδυνεύσω τίποτα το ξεκλείδωσα.

Για να βάλω την ROM που προτείνεις, πως γίνεται?

Πρέπει να φλασάρεις τη ROM και αν ναι πως γίνεται αυτό?

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος slk200c (14 Σεπ. 2004 , 22:32)

Τελικά για να μην διακινδυνεύσω τίποτα το ξεκλείδωσα.

Για να βάλω την ROM που προτείνεις, πως γίνεται?

Πρέπει να φλασάρεις τη ROM και αν ναι πως γίνεται αυτό?

Για να την βαλεις στο τηλεφωνο πρωτα κανεις sync με το pc μεσω της βασης που υπαρχει μεσα στο πακετο και απλα ανοιγεις τη ROM και τελειωσες ;)

Ποσα ειπες;;;

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Sp3qT3R (15 Σεπ. 2004 , 15:13)

Για να την βαλεις στο τηλεφωνο πρωτα κανεις sync με το pc μεσω της βασης που υπαρχει μεσα στο πακετο και απλα ανοιγεις τη ROM και τελειωσες ;)

Πάντως την έκδοση από το smart.com.ph την έβαλα μπαίνοντας στο bootloader βάζοντας το κινητό στο cradle και έτρεξα τη ROM. Μια χαρά.

Θα σου συνηστούσα να περιμένεις την νέα ελληνική έκδοση η οποία και λύνει όλα τα προβλήματα του 8080. Δεν νομίζω να αργήσει πια. ;)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος fotisbasm (15 Σεπ. 2004 , 20:23)

bgazei ayto akrivos to minima :

ERROR 117 : INVALID MODEL ID

tin 3ana stelneis afou sou dei3ei auto to minima ;)

Ποσα ειπες;;;

Αποκλειτε να μην γινεται αφου και σε μενα εβγαλε αυτο το, αλλα την 2η φορα μπηκε χωρις κανενα προβλημα :)

Ποσα ειπες;;;