Jump to content

takisot

Members
  • Δημοσιεύσεις

    43
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

takisot's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Ωχ και του εξωτερικού; Οποτε τι κάνουμε; Υπάρχει κάποια σύνδεση με πολύ χαμηλο πάγιο; Λογικά θα χρησιμοποιείται ελάχιστα η συσκευή, μονο για επείγουσες κλήσεις και gps data. Ευχαριστώ εκ των προτερων.
  2. Καλησπέρα. Έχω πάρει ένα 2G smartwatch με micro sim για την κορη μου και θέλω να βάλω ένα καρτοκινητό νούμερο το οποιο να έχει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη διάρκεια χρήσης μονάδων (άνω των 6 μηνών) και να λειτουργεί Ελλάδα. Έχετε κάποια πρόταση; Ευχαριστώ
  3. ποιο ειναι το αντιστοιχο θεμα??
  4. Τοτε γιατι οταν κανω ανευρεση προγραμματων που χρησιμοποιουν πολυ ενεργη μνημη, μου αναφερει Nanigator 1,1 mb?:rolleyes:
  5. Μια τελευταια ερωτηση (sorry αν κουρασα): Το navimate μπορω να το απεγκαταστησω πληρως ετσι ωστε να μην τρωει την βασικη μνημη αλλα χωρις να το χασω (αν χρειαστει να το βαλω ξανα στο μελλον)?:rolleyes:
  6. να κανω και μια follow-up ερωτηση... Θελω το πληκτρο για το GPS να ανοιγει το Destinator και οχι το Navimate. Πηγα και το ορισα λοιπον στις Ρυθμισεις-Πληκτρα-πληκρο navimate-αναθεστε ενα προγραμμα και εβαλα το destinator pn. Ομως αφου κανω soft reset, οταν παταω το πληκρο gps ξαναβγαινει το Navimate! Πως μπορω να το κανω να "θυμαται"?:confused:
  7. Χρονια Πολλα σε ολους! Πριν λιγες μερες παρελαβα το "μωρο" και οι εντυπωσεις μου ειναι ιδαιτερα θετικες! Μια ερωτηση: Το navimate πως γινεται να μην φορτωνει αυτοματα καθε φορα που κανω soft-reset?:rolleyes:
  8. Παιδες, γινεται συγχρονισμος με το Oulook μεσω wi-fi? αν ναι, το χτυπησα αυριο! :lol:
  9. Παιδες, θελω τα φωτα σας. Εχω καψουρευτει το μηχανακι, αλλα θελω οπωσδηποτε Destinator. Ειδα οτι παιζουν μεταχειρισμενα Mio a701 σε τιμη κοντα 400 ευρα και σκεπτομουν μηπως επρεπε να προτιμησω κατι τετοιο αρχικα.Εχετε αποψη για τα υπερ/κατα του Μιο σε σχεση με το 3300? Θενκς
×
×
  • Create New...