Jump to content

Qtek 8080

PanagiotaroS
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Χαιρετώ το φόρουμ! Μήπως έχει παρατηρήσει κάνεις όταν χρησιμοποιεί το

handsfree παράσιτα. Εμένα μου παρουσιάζει αλλά μόνο όταν μιλάω στο τηλέφωνο όχι όταν ακούω mp3.Καμιά ιδέα.

Κώστας. :)

ΥΓ. Αλήθεια μηπως γνωρίζει κανείς που κυκλοφορεί πλήρες το DVD-to-Mobile για το κινητό μας:

Just me...

• Απαντήσεις 1,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος KyleKatarn ( 5 Οκτ. 2004 , 17:29)

Παιδιά έχει κανείς το κινητό αγορασμένο από εξωτερικό; Αν ναι, έχετε καταφέρει να βελτιώσετε την αυτονομία που όπως φαίνεται βελτιώθηκε με την ελληνική ROM από Ace Hellas;

Ne, dokimase tin ROM tis imate:

_http://www.clubimate.com/Support/RUUv2.60Inst1.10.15.2_CDL_v1.11.15.32.zip

Episis i rom tis O2 Xphone pou einai akrivos idia me tis ace-hellas(radio and mms versions).

Exo to Qtek8080 agorasmeno apo tin ace, alla tis exo dokimasei kai tis 2 parapano rom.

... είναι τα βλέφαρά μου διάφανες αυλαίες.

Όταν τα ανοίγω, βλέπω εμπρός μου ότι κι αν τύχει

όταν τα κλείνω, βλέπω εμπρός μου ότι ποθώ - (Ανδρέας Εμπειρίκος)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ogc ( 5 Οκτ. 2004 , 15:26)

Γιατί δεν μας απαντάει ο murdof αν όλοι αυτό οι ισχυρισμοί περί προβλήματα ASCII ισχύουν;

Αν και από προσωπική μου εμπειρία δεν έχω αντιμετωπίσει το παραμικρό πρόβλημα με τα Ελληνικά ούτε στα προγράμματα (αλλήθεια πόσα προγράμματα για smartphones έχουν ελληνικά user και pass; Αν ξέρει κάποιος ένα ας μου το πει) ούτε και στις επαφές, οι οποίες λειτουργούν κανονικότατα και ο συγχρονισμός με το Outlook είναι άψογος.

Έχω το κινητό από τότε που ήρθε στην ελλάδα και ποτέ δεν αντιμετώπισα το παραμικρό πρόβλημα με τα Ελληνικά, έχοντας εγκαταστήσει πάμπολες εφαρμογές.

Το μόνο πρόβλημα του κινητού ΗΤΑΝ η αυτονομία του που από ότι φαίνεται έχει βελτιωθεί κατακόρυφα. Α ξέχασα και τα προβλήματα με κάποιες κάρτες μνήμης. Αλήθεια τί γίνεται με το θέμα αυτό;

Είναι όντως ένα πρόβλημα που αναλύεται ως εξής:

Για να στείλεις SMS 160 χαρακτήρων πρέπει να χρησιμοποιείς GSM Standard χαρακτήρες. Αυτό σημαίνει ότι το Α,Β,Ε (ελληνικά Unicode) δεν υπάρχουν στο GSM Standard.

Από τη στιγμή που τα αφαιρέσαμε αυτά και τα αντικαταστήσαμε με τα Αγγλικά παρουσιάστηκε το εξής πρόβλημα που επιβεβαιώσαμε χτές:

Εαν περάσετε ένα όνομα στις επαφές που ξεκινάει από χαρακτήρα κοινό με τα Αγγλικά (π.χ. Ν - Νικολόπουλος) τότε αυτό το Ν θα μπεί στη ταξινόμηση με τα Αγγλικά ονομάτα και όχι με τα Ελληνικά.

Άρα είναι κάτι που μπορεί να λυθεί έχοντας ένα keyboard με Unicode και ένα με GSM Standard για SMS. Αυτό είναι υποχρεωτικό καθώς δεν υπάρχει στα smartphone εσωτερική ρουτινά που να μετατρέπει τα Unicode σε GSM Standard όπως στα άλλα τηλέφωνα.

Αυτό είναι πρόβλημα στο ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΜΑΣ και θα φροντίσουμε να λύσουμε όσο το δυνατό πιο γρήγορα παρέχοντας δυο input methods όπως ανέφερα και πιο πάνω.

Χρήστης:

Qtek 2020, Qtek 9090, Qtek 8010, Qtek 8020

hp iPAQ h6340, iPAQ rz1710, iPAQ rx3715, iPAQ hx4700

Παλαιότερα:

Qtek 8080, Mio 8390, MPx200, MPx, P800, 6600, N-Gage, T68i, T68, 6210, 6110 και ούτε καν θυμάμαι πιο παλιά...

Το Windows Mobile στην Ελλάδα

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος maverick_sn ( 5 Οκτ. 2004 , 23:52)

ALLA h pwlitria OYTE pou iksere gia tin marka ase pou tin prwth fora akouse gia Qtel kai nomize oti ths elega gia tin Q Telecom!!!

Μήπως της έλεγες Qtel και όχι Qtek :-P

Αφού έχεις το φυλλάδιο ίσως πρέπει να πας να της δείξεις τη φωτογραφία! Σίγουρα μετά θα δει το κομπιούτερ της και την αποθήκη της και θα καταλάβει ότι υπάρχει Qtek στο κατάστημα της! :p

Χρήστης:

Qtek 2020, Qtek 9090, Qtek 8010, Qtek 8020

hp iPAQ h6340, iPAQ rz1710, iPAQ rx3715, iPAQ hx4700

Παλαιότερα:

Qtek 8080, Mio 8390, MPx200, MPx, P800, 6600, N-Gage, T68i, T68, 6210, 6110 και ούτε καν θυμάμαι πιο παλιά...

Το Windows Mobile στην Ελλάδα

Paidia kalimera. Agorasa ena qtec 8080 apo exoteriko. Tou perasa tin anabathmisi tis ace-hellas kai leitoourgouse horis kanena problima. Molis tou perasa tin kainouria version tis ace, mou ebgale 100% alla meta sbhnei, den kanei boot me tipota. Pao na tin xanaperaso kai tipota, stamataei stin arxi. Opoios xerei kati as me boithisei. Den pernaei oute tin palia, kai den mou anagnorizei tin rom katholou! Kapoio tropo na peraso ton plaio bootloader?? Exotrellathei...

Για να κατεβασεις τη version Ο2 Xphone πρεπει να εισαι συνδρομητης της Ο2? Κατι βλεπω για registration και ΙΜΕΙ number! Κανει το ΙΜΕΙ του Qtek μας?

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος fotisbasm ( 5 Οκτ. 2004 , 21:01)

enoeis p.x. paixnidia se java (.jar) ?????

Ναι ;)

Ποσα ειπες;;;

Oι γονεις σε βοηθουν να ξεπερασεις προβληματα που δεν θα ειχες αν εισουν ορφανος. :whistle:

Οσοι ειναι ανεγκεφαλοι να ΜΗΝ πατησουν εδω

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος iggy75 ( 6 Οκτ. 2004 , 10:15)

Για να κατεβασεις τη version Ο2 Xphone πρεπει να εισαι συνδρομητης της Ο2? Κατι βλεπω για registration και ΙΜΕΙ number! Κανει το ΙΜΕΙ του Qtek μας?

Oxi ! Den kanei to IMEI tou Qtek

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mkarokis ( 6 Οκτ. 2004 , 15:06)

re sy fotisbasm den imoun melos sto forum... den to ixera. tora ti kano... pou den anabei me tipota

Ti enoeis den anavei me tipota? Den mpanei ston bootloader?

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mkarokis ( 6 Οκτ. 2004 , 15:06)

re sy fotisbasm den imoun melos sto forum... den to ixera. tora ti kano... pou den anabei me tipota

Bgale tin mpataria baltin krata patimeno to koumpi tis cameras kai pata to on! Tha mpei ston bootloader tha to baleis stin basi kai tha trekseis to firmware upgrade apo to PC sou.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος HuskerDu ( 6 Οκτ. 2004 , 15:10)

Oxi ! Den kanei to IMEI tou Qtek

Η εκδοση της i-mate που δινεις σε ενα link πιο πανω κανει? Την εχω κατεβασει και λεω να βαρεσω ενα upgrade. Δε νομιζω να εχω τιποτα κολληματα και κλειδωματα??

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος iggy75 ( 6 Οκτ. 2004 , 22:10)

Η εκδοση της i-mate που δινεις σε ενα link πιο πανω κανει? Την εχω κατεβασει και λεω να βαρεσω ενα upgrade. Δε νομιζω να εχω τιποτα κολληματα και κλειδωματα??

Ne, den einai kleidomeni kai doulevei mia xara. (Na apofygeis ti rom tis Qtek 1.9.14.1, polla bugs, to sovarotero i aftonomia tis battery, oute 24 ores)

Παιδιά να ρωτήσω κάτι εσάς που το έχετε πάρει από εξωτερικό και έχει αγγλικά Windows, μπορεί να γράψει και να διαβάσει ελληνικά παντού (e-mail, SMS, αρχεία, κλπ) ή χρειάστηκε να περάσετε κάποιο update?

Ευχαριστώ πολύ.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος KyleKatarn ( 7 Οκτ. 2004 , 09:27)

Παιδιά να ρωτήσω κάτι εσάς που το έχετε πάρει από εξωτερικό και έχει αγγλικά Windows, μπορεί να γράψει και να διαβάσει ελληνικά παντού (e-mail, SMS, αρχεία, κλπ) ή χρειάστηκε να περάσετε κάποιο update?

Ευχαριστώ πολύ.

Ελληνικα δεν μπορει να γραψει πουθενα, αλλα μπορει να τα διαβασει ανετα απο παντου (καταλογος, SMS).

Επειδη εχω μπερδευτει με τα version του τηλεφωνου θα ηθελα καποιος να με διαφωτησει! Το τηλεφωνο γραφει Windows Mobile version 4.20.0 και ROM update Operator 1.7.10.2

Tι σημαινουν ακριβως αυτα και ποια ειναι τα latest??

Φίλε μου iggy75, ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση. Μπορεί αυτό το πρόβλημα να διορθωθεί με κάποιο τρόπο ή θα πρέπει να γράφω τα μηνύματά μου συνέχεια με greeklish;

Ευχαριστώ

Όσον αφορά στα java midlets που ρωτούν μερικοί.

Java Midlets μπορούν να παίξουν ΚΑΝΟΝΙΚΑ στο Qtek 8080 και προγράμματα και παιχνίδια, αρκεί φυσικά να υπάρχει κάποια java runtime.

Στο Mitac υπάρχει μια java runtime και ένας java launcher. Τα αρχεία αυτά είναι τα JavaMan και JavaWM, τα οποία με λίγο ψάξιμο μπορείτε να τα βρείτε στο Internet. Όταν τα βρείτε εγκαταστήστε τα στο Qtek.

Έπειτα κατεβάστε java midlets (ένα πολύ καλό site με πολλά δωρεάν προγράμματα είναι το http://www.midlet.org). Προσοχή, μόνο τα .jar δουλεύουν και αυτά όχι όλα.

Αντιγράψτε το αρχείο .jar σε κάποιο σημείο του κινητού πχ. My Documents και τρέξτε το από τον File Manager. Θα ανοίξει o launcher ο οποίος θα προσπαθήσει να εγκαταστήσει το αρχείο. Όταν το αρχείο εγκατασταθεί μπορείτε να το τρέξετε κανονικότατα μέσα από τον launcher.

Σημειώνω ότι η Java runtime που υπάρχει στο Mitac είναι κατασκευή της IBM και δεν διατίθεται δωρεάν από το site της Mitac, ενώ όσα αναφέρω παραπάνω τα έχω δοκιμάσει στο Qtek μου 8080 με την τελευταία αναβάθμιση της ACE-Hellas και δουλεύουν κανονικά. Κάποιο πρόβλημα που παρατήρησα είναι ότι δεν εγκαθίστανται όλα τα .jar με την πρώτη.

Αυτά τα ολίγα για την ώρα................. :)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος fotisbasm ( 6 Οκτ. 2004 , 15:13)

katevase aythn thn ekdosh ROM http://www.qtek.nu/files/1.9.14.1.zip

einai h kanonikh ekdosh toy qtek kai enoeite einai sta agglika kai oxi sta ellinika.

Thn katevasa kai testaro gia results apo shmera.H ACE Hellas exei akoma pio anavathmismenh ROM??? To kinito mou einai apo UK kai mallon den tha doulepsei ths ACE.

Arage boroun epi pliromi na mou perasoun thn Ellhnikh???

Pantos paides go to:

http://airfagev.com/index.asp

http://smartphone.kleinweder.ch/downloads/index.php

http://www.coolsmartphone.com/index.php

Vrika poly pragma ekei.... ; - )

More

http://trans.voila.fr/voila?systran_lp=fr_en&systran_id=Voila-fr&systran_url=http://www.smartphonefrance.info/rom.asp&systran_f=1097153105

http://your.ultimatesmartphone.com/index.php

http://www.smartphone.net

http://www.orangesp.com/

......:-)

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος HuskerDu ( 6 Οκτ. 2004 , 00:30)

Ne, dokimase tin ROM tis imate:

_http://www.clubimate.com/Support/RUUv2.60Inst1.10.15.2_CDL_v1.11.15.32.zip

Episis i rom tis O2 Xphone pou einai akrivos idia me tis ace-hellas(radio and mms versions).

Exo to Qtek8080 agorasmeno apo tin ace, alla tis exo dokimasei kai tis 2 parapano rom.

To Qtek mou einai apo UK. Doulepse h ROM pou katevasa apo Souhdia.H alles 2 pou exo (club Imate kai 1 allh) den exoun doulepsei me error Invalid product ID.

Provlhma me to IMEI moy ypothetw....any IDEAS????

Ante na vgalo akri....

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος alkis12 ( 7 Οκτ. 2004 , 12:31)

To Qtek mou einai apo UK. Doulepse h ROM pou katevasa apo Souhdia.H alles 2 pou exo (club Imate kai 1 allh) den exoun doulepsei me error Invalid product ID.

Provlhma me to IMEI moy ypothetw....any IDEAS????

Ante na vgalo akri....

To Invalid Error product ID 112 or 117 den exei sxesi me IMEI kai kleidomata, alla me ton bootloader. Poion exeis?

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος HuskerDu ( 7 Οκτ. 2004 , 15:26)

To Invalid Error product ID 112 or 117 den exei sxesi me IMEI kai kleidomata, alla me ton bootloader. Poion exeis?

Exo boot loader

"Smart phone

v1.07.01 doc"

(Ayto to 3 colour screen patontas to Power button kai tis Cameras together...)

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος alkis12 ( 7 Οκτ. 2004 , 15:51)

Exo boot loader

"Smart phone

v1.07.01 doc"

(Ayto to 3 colour screen patontas to Power button kai tis Cameras together...)

Xrisimopoiise ton flasher pou exei kanei post o Murdof prin 2-3 selides.