Jump to content

Qtek 8080

PanagiotaroS
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά να κάνω μερικές ερωτήσεις?

Τα 150+ ευρώ που έχουν διαφορά το Qtek από Expansys με της Ace-Hellas είναι μόνο και μόνο για να έχω το update της Hellas που διορθώνει το πρόβλημα με το limit των 70 ελληνικών xαρακτήρων και να έχω ελληνικό menu?

Αφού τρέχει WM2k3 (SE?) το κινητό δεν υπάρχει κάποιο άλλο fix? Από τι εξαρτάται αυτό το limit?

Επίσης, διορθωθήκαν τλκ τα άλλα προβλήματα (ποια είναι αυτά αλήθεια) που έχει το κινητό με το νέο FW?

Και κάτι τελευταίο...ποιες οι διαφορές του με το νέο Qtek?

Thx!

• Απαντήσεις 1,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

paidia den ginetai kaneis na anebasei tin version ayth sto internet...h' na mas pei an tin exei kapoio allo site...estw kai me PM.Den paizetai ayth h ACE-Hellas....:(
Never Underestimate The Dark Side...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Cue (28 Σεπ. 2004 , 16:59)

Επίσης, τι διαφορές υπάρχουν στα παρακάτω?

Qtek 8080

iMate SP2

και

iMate SP3

iMate SP3i

Γιατί αυτό το μπλέξιμο με τα ονόματα?

Στα δυο πρωτα δεν υπαρχει καμμια διαφορα απλα εχουν διαφορετικο ονομα.

Στα δυο τελευταια το πρωτο εχει joypad ενω το δευτερο joystick :)

Ποσα ειπες;;;

Oι γονεις σε βοηθουν να ξεπερασεις προβληματα που δεν θα ειχες αν εισουν ορφανος. :whistle:

Οσοι ειναι ανεγκεφαλοι να ΜΗΝ πατησουν εδω

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Sp3qT3R (28 Σεπ. 2004 , 17:37)

Στα δυο πρωτα δεν υπαρχει καμμια διαφορα απλα εχουν διαφορετικο ονομα.

και 250 ευρώ διαφορά!? :O

Στα δυο τελευταια το πρωτο εχει joypad ενω το δευτερο joystick :)

Ναι γιατί η σχεδίαση είναι διαφορετική? και το ένα λέει επίσης multilingual version :/

7:25 ... :whistle:

pm

pm

pm

pm

pm

:alien: :whistle:

Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Cue (28 Σεπ. 2004 , 17:41)

Ναι γιατί η σχεδίαση είναι διαφορετική?

Αρκετοι λενε πως το joypad ειναι αρκετα δυσκολο για χειρισμο παιχνιδιων αλλα βοηθα στο σερφαρισμα. Ετσι το Qtek 8010 (SP3) απευθυνεται προς επαγγελματιες ενω το Qtek 8020 (SP3i) προς τις μικροτερες ηλικιες :p

Ποσα ειπες;;;

Oι γονεις σε βοηθουν να ξεπερασεις προβληματα που δεν θα ειχες αν εισουν ορφανος. :whistle:

Οσοι ειναι ανεγκεφαλοι να ΜΗΝ πατησουν εδω

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος fotisbasm (28 Σεπ. 2004 , 21:56)

kaneis? na apantish?

Κατέβασε αυτό: http://www.ace-hellas.gr/qtek/ZZZVoUpgradeUT.exe

Κάνε extract τη ROM που κατέβασες και βάλε στον ίδιο φάκελο το ZZZVoUpgradeUT.exe και τρέξτο.

Αυτό είναι απαραίτητο μόνο όταν έχεις ήδη τον 1.7.x. bootloader.

Πες μου εαν παίζει ή όχι

Χρήστης:

Qtek 2020, Qtek 9090, Qtek 8010, Qtek 8020

hp iPAQ h6340, iPAQ rz1710, iPAQ rx3715, iPAQ hx4700

Παλαιότερα:

Qtek 8080, Mio 8390, MPx200, MPx, P800, 6600, N-Gage, T68i, T68, 6210, 6110 και ούτε καν θυμάμαι πιο παλιά...

Το Windows Mobile στην Ελλάδα

Καλησπέρα.

Το ίδιο πρόβλημα με τον φίλο λίγο πιο πάνω. Κατέβασα την τελευαταία έκδοση και κόλλαγε στο σημείο που ξεκινάει η αναβάθμιση. Έβαλα το exe που δώσατε πιο πάνω (από την ACE-HELLAS) και τίποτα... Δοκίμασα να περάσω την προηγούμενη έκδοση, και ώ του θάυματος δούλεψε μια χαρά... Τι δεν πάει καλά με το τελευταίο firmware???

Παιδιά λυπάμαι που θα σας το πώ αλλά αύριο θα έχουμε νέα έκδοση Ελληνικών 1.2.1 που θα διορθώνει το πρόβλημα με τα μικρά Ελληνικά και τους τόνους!

Κάποιος μας έστειλε e-mail για το συγκεκριμένο πρόβλημα και όντως διαπιστώσαμε ότι ο "δαίμων" του "pcιου" δεν είχε την τελευταία έκδοση!

Αύριο το πρωί θα την δοκιμάσουμε και θα την ανεβάσουμε!

Το πρόβλημα που έχετε με τις αναβαθμίσεις είναι βασικά οι διαφορετικές εκδόσεις bootloader της HTC. Με τον flasher που έρχεται η αναβάθμιση ή με τον παραπάνω όμως θα πρέπει να παίζει σε όλους!

Συγγνώμη και πάλι για το πρόβλημα αλλά όταν τρέχουν πολλά project μετάφρασης ταυτόχρονα γίνονται και τέτοια λάθη....

Χρήστης:

Παλαιότερα:

Qtek 8080, Mio 8390, MPx200, MPx, P800, 6600, N-Gage, T68i, T68, 6210, 6110 και ούτε καν θυμάμαι πιο παλιά...

Άλλες πληροφορίες σχετικά με την νέα αναβάθμιση θα έχουμε την ευκαιρία να μάθουμε, όπως για παράδειγμα αν χρησιμοποιείται η έκδοση SE των Windows Smartphone 2003, ή τί γίνεται με την αυτονομία, το bluetooth κλπ, ή θα πρέπει να δοκιμάσουμε μόνοι μας και να τα "ανακαλύψουμε"; Γιατί όπως και να το κάνουμε αυτά είναι τα πραγματικά ζητήματα που πρέπει να μας απασχολούν πρωτίστως και έπειτα για το εάν τα ελληνικά θα έχουν τόνους ή όχι. Δε λέω και αυτό σημαντικό είναι, αλλά εγώ (και πιστεύω αρκετοί χρήστες) θέλω να ξέρω περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το τί πραγματικά βελτιώνει η κάθε νέα αναβάθμιση.

Και μην ξεχνάμε ότι το πραγματικό πρόβλημα αυτής της εκπληκτικής κατά τα άλλα συσκευής είναι η αυτονομία της. Το ζήτημα αυτό έχει επανηλλημένως θιχτεί εδώ, αλλά στην πορεία ξεχάστηκε.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ogc (28 Σεπ. 2004 , 23:58)

Άλλες πληροφορίες σχετικά με την νέα αναβάθμιση θα έχουμε την ευκαιρία να μάθουμε, όπως για παράδειγμα αν χρησιμοποιείται η έκδοση SE των Windows Smartphone 2003, ή τί γίνεται με την αυτονομία, το bluetooth κλπ, ή θα πρέπει να δοκιμάσουμε μόνοι μας και να τα "ανακαλύψουμε"; Γιατί όπως και να το κάνουμε αυτά είναι τα πραγματικά ζητήματα που πρέπει να μας απασχολούν πρωτίστως και έπειτα για το εάν τα ελληνικά θα έχουν τόνους ή όχι. Δε λέω και αυτό σημαντικό είναι, αλλά εγώ (και πιστεύω αρκετοί χρήστες) θέλω να ξέρω περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το τί πραγματικά βελτιώνει η κάθε νέα αναβάθμιση.

Και μην ξεχνάμε ότι το πραγματικό πρόβλημα αυτής της εκπληκτικής κατά τα άλλα συσκευής είναι η αυτονομία της. Το ζήτημα αυτό έχει επανηλλημένως θιχτεί εδώ, αλλά στην πορεία ξεχάστηκε.

Δυστηχώς η HTC δε δίνει δημοσίως τις αλλαγές (όπως και κανένας κατασκευαστής).

Από τη σελίδα της Ο2 βρήκα όμως τα παρακάτω που αφορούν την έκδοση 1.10....

* Updated Microsoft Windows Mobile 2003 for Smartphone operating system build (AKU3).

* New MMS composer: 1.5.0.16

o Enhanced user interface and integrated file browser to attach files.

o Able to receive, playback and forward video MMS but cannot capture video and send directly as the camcorder cannot support .3gp video encoding.

o Solved MMS issue sent from Nokia 6230 phone.

o Launch camera function added.

o GPRS will automatically disconnect after sending and receiving MMS.

* Improved standby time. The amount of improvement is dependant on network conditions, SIM card and usage pattern. Talk time and Bluetooth are not affected.

* Updated a number of network operator names.

* Added Bluetooth serial port support.

* Added ClearType font enhancement.

* Improved T9 text input performance.

* Improved USSD and Cell Broadcast performance.

* Clearer audio quality.

Χρήστης:

Παλαιότερα:

Κατέβασα την πρώτη πρώτη που βάλατε στο site σας μου δούλεψε κανονικά αλλά όπως είπε η ACE δεν είχε βάλει τα sms με 160 χαρακτήρες. Οπότε κατέβασα την δεύτερη και το κουφό είναι το εξής, μετά την αναβάθμιση το κινητό φτάνει μέχρι την οθόνη που λέει windows mobile και κάνει πάλι restart και ξανά το ίδιο. Οπότε και αναγκάστηκα να ξαναβάλω την πρώτη έκδοση.

Murdof καμμία ιδέα για το τι συμβαίνει με την δεύτερη έκδοσή σας;

Το ίδιο ακριβώς πρόβλημα με τον φίλο katsj. Το κινητό δεν κάνει boot. Φτάνει μέχρι την οθόνη των Windows Mobile και μετά τέλος... Προσπαθώ να περάσω την έκδοση 1.7 που κάπου υπήρχε, αλλά μου βγάζει σφάλμα σύνδεσης...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Cue (28 Σεπ. 2004 , 17:41)

και 250 ευρώ διαφορά!? :O

Το καταλαβαίνω ότι είστε απασχολημένοι με τις αναβαθμίσεις :D αλλά μήπως μπορεί καποιος να μου πει τι παίζεται πλζ? :)

Ενδιαφέρομαι να αγοράσω το κινητάκι.

Απ'ότι έχω καταλάβει έχω τις εξής επιλογές.

Από την Ace με ελληνικό menu, ελληνικό T9 και 150-200 ευρώ ακριβότερα.

Από Expansys χωρίς ελληνικό menu, Τ9 και υποστήριξη αλλά 150-200 ευρώ φτηνότερα

Σωστά? :/

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Cue (29 Σεπ. 2004 , 10:37)

Το καταλαβαίνω ότι είστε απασχολημένοι με τις αναβαθμίσεις :D αλλά μήπως μπορεί καποιος να μου πει τι παίζεται πλζ? :)

Ενδιαφέρομαι να αγοράσω το κινητάκι.

Απ'ότι έχω καταλάβει έχω τις εξής επιλογές.

Από την Ace με ελληνικό menu, ελληνικό T9 και 150-200 ευρώ ακριβότερα.

Από Expansys χωρίς ελληνικό menu, Τ9 και υποστήριξη αλλά 150-200 ευρώ φτηνότερα

Σωστά? :/

Επιπλέον:

Από την ACE-Hellas: Ελληνικά manuals, 2 χρόνια εγγύηση με service στην Ελλάδα από την Teleservice, επιδότηση μέσω της ΤΙΜ

Από το Expansys: 1 χρόνος εγγύηση με αποστολή στο εξωτερικό και service στο Dubai (αναλαμβάνει η expansys τα έξοδα αποστολής)

Ψάξε να δεις τι γίνεται με την επιδότηση γιατί θα σου έρθει πάνω κάτω ίδια τιμή.

Χρήστης:

Παλαιότερα:

ΜΕ τη διαφορα οτι δε περνω TIM ουτε ακομα και αν με επιδοτησει η ACE

:p

Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος katsj (29 Σεπ. 2004 , 03:57)

Κατέβασα την πρώτη πρώτη που βάλατε στο site σας μου δούλεψε κανονικά αλλά όπως είπε η ACE δεν είχε βάλει τα sms με 160 χαρακτήρες. Οπότε κατέβασα την δεύτερη και το κουφό είναι το εξής, μετά την αναβάθμιση το κινητό φτάνει μέχρι την οθόνη που λέει windows mobile και κάνει πάλι restart και ξανά το ίδιο. Οπότε και αναγκάστηκα να ξαναβάλω την πρώτη έκδοση.

Murdof καμμία ιδέα για το τι συμβαίνει με την δεύτερη έκδοσή σας;

Το full fix για τα SMS με 160 χαρακτήρες υπάρχει στην έκδοση 1.2.1 που είναι διαθέσιμη από σήμερα!

Εαν χρησιμοποιήσεις παράνομο αντίγραφο της έκδοσης της ROM (κατεβάσεις έκδοση για λάθος IMEI) τότε το τηλέφωνο θα κάνει επανεκκίνηση.

Ο μόνος τρόπος είναι να μπείτε σε bootloader και να περάσετε μια άλλη έκδοση.

Χρήστης:

Παλαιότερα:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος The X (29 Σεπ. 2004 , 10:54)

ΜΕ τη διαφορα οτι δε περνω TIM ουτε ακομα και αν με επιδοτησει η ACE

:p

Υπάρχει και η λύση της Vodafone από τα Radio Shack! Το ξέχασα :o

Χρήστης:

Παλαιότερα:

Έρε τι σκέφτεται ο νους του ανθρώπου.

Δηλαδή η ACE-Hellas αν κατάλαβα καλά προσαρμόζει το ROM που κάνεις download στο IMEI του κινητού σου? Και αν κάποιος που έχει αγοράσει QTEK από την Ελλάδα βάλει τη ROM που έχει όμως γίνει download για άλλο IMEI τι γίνεται? δεν θα λειτουργίε το κινητό?

Η απορία μου πάντως ακόμα δε λύθηκε. Η ACE-Hellas τι κερδίζει από αυτή την ιστορία? Μόνο το όνομά της δυσφημεί. Σιγά τα πολλά QTEK 8080 που έχει να πουλήσει ακόμα.

Άσε που οι καινούργιες συσκευές έρχονται με προεγκατεστημένα τα Ελληνικά. Πόσοι είναι αυτοί που θα αγοράσουν από expansys? 20-30 άτομα? Λίγοι είναι αυτοί που ασχολούνται με αυτά τα θέματα και τα ψάχνουν .

Από την άλλη αυτοί οι λίγοι, οι φανατικοί, που οι περισσότεροι είναι εδώ μέσα στο forum, έχουν μεγάλη αξία για μία εταιρεία που θέλει να εξελίξει ένα προϊόν και μπορούν να λειτουργήσουν σαν beta testers.

Αλλά που μυαλό.

Πάντως από τη μεγάλη διαφορά τιμής, αντιλαμβάνεστε το ποσοστό κέρδους που βγάζει η ACE-Hellas από τις συσκευές, ώστε να παλεύει με νύχια και με δόντια να κρατήσει τις τιμές ψηλά.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος murdof (29 Σεπ. 2004 , 10:56)

Υπάρχει και η λύση της Vodafone από τα Radio Shack! Το ξέχασα :o

Radio Shack?

Έλα μου όμως που έχω Cosmote! :/

Γιατί η ACE-Hellas τόσο υψηλή τιμή? :/

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος murdof (29 Σεπ. 2004 , 10:55)

Το full fix για τα SMS με 160 χαρακτήρες υπάρχει στην έκδοση 1.2.1 που είναι διαθέσιμη από σήμερα!

Εαν χρησιμοποιήσεις παράνομο αντίγραφο της έκδοσης της ROM (κατεβάσεις έκδοση για λάθος IMEI) τότε το τηλέφωνο θα κάνει επανεκκίνηση.

Ο μόνος τρόπος είναι να μπείτε σε bootloader και να περάσετε μια άλλη έκδοση.

Δεν χρησιμοποιώ κανένα παράνομο αντίγραφο!!! Αν είναι έτσι όπως λες τότε γιατί δούλεψε με την πρώτη 1.2 που βάλατε στο site και δεν δουλεύει με την δεύτερη; Αντε να δω με την σημερινή. Και επειδή δείξατε και φοβερή αξιοπιστία αυτές τις μέρες (σαν την υπόθεση με τον Κεντέρη ενα πράμα) λέω να περιμένω μερικές μέρες και να δοκιμάσω μετά την 10η έκδοση που θα βγάλετε! :D Ελπίζω εκτός από κλειδωμένες ROM να έχετε και λίγο humor!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος katsj (29 Σεπ. 2004 , 12:16)

Δεν χρησιμοποιώ κανένα παράνομο αντίγραφο!!! Αν είναι έτσι όπως λες τότε γιατί δούλεψε με την πρώτη 1.2 που βάλατε στο site και δεν δουλεύει με την δεύτερη; Αντε να δω με την σημερινή. Και επειδή δείξατε και φοβερή αξιοπιστία αυτές τις μέρες (σαν την υπόθεση με τον Κεντέρη ενα πράμα) λέω να περιμένω μερικές μέρες και να δοκιμάσω μετά την 10η έκδοση που θα βγάλετε! :D Ελπίζω εκτός από κλειδωμένες ROM να έχετε και λίγο humor!

Εαν έχεις ακόμα πρόβλημα στείλε e-mail στο qtek@ace-hellas.gr με το ΙΜΕΙ σου για να σε βοηθήσουν...

Χρήστης:

Παλαιότερα:

Na sas kanw mia erwtiksi :D

Mporoyme na akousoume mp3/wma ktl ktl.. apo bluetooth headset ?

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος fotisbasm (29 Σεπ. 2004 , 13:07)

murdof

tha mporoyme ka me mikra ellinika grammata na grafoyme 160 xaraktires me kostos ena minima , h akoma prepei na grafoyme ola sta kefalaia?

ΟΧΙ ΠΑΝΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ...

Τα μικρά θεωρούνται unicode και δεν υπάρχει ρουτινά που να τα μετατρέπει σε κεφαλαία (καθώς η λογική των Microsoft συσκευών είναι full-unicode!)

Χρήστης:

Παλαιότερα: