Jump to content

Έχετε ακόμα Ρ800/Ρ900/Ρ910 κτλ ;

T-mobile
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γεια σας παιδια!

Επειδη τωρα τελευταια χρησιμοποιω ενα P800 θα ηθελα να μου πειτε (αν ειναι ευκολο) αν το τελευταιο firmware για το P800 ειναι το CXC162002 R2F.

Αυτο ειναι, η μηπως εχει βγει και νεοτερο?

Edited by thePRODIGY

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
Αχ το αγαπητο Π800 ποσες φορες το ειχα στειλει για να μου αλλαξουν το πορτακι μιας και εσπαγε το πλαστικο που συγκρατουσε το πληκτρολογιο απο την οθονη :P

Φιλικά Σπύρος

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται

• 1 month later...
Αχ το αγαπητο Π800 ποσες φορες το ειχα στειλει για να μου αλλαξουν το πορτακι μιας και εσπαγε το πλαστικο που συγκρατουσε το πληκτρολογιο απο την οθονη :P

χαχα! Μολις χθες του αλλαξα πορτακι και εγω.

14.90 το κοστος

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

• 4 months later...

έχω ένα p910i απο το 05 η 06 το οποίο το είχα ανενεργό για περίπου 1χρονο και το είχα δώσει στα παιδιά να παίζουνε 11 μηνών (συσκευή κλειστή) ! δούλευα με ένα nokia e75 μέχρι που χάλασε για αδιευκρίνιστο λόγο !

μαντέψτε ! πήρα το 910 από την κούτα των παιδιών και πάτησα να ανοίξει ,έπαθα σοκ ,μπαταριά έως την μέση και δούλευε άψογα !!!!

το μόνο θέμα που είχα ήταν με το πορτάκι που έσπασε επάνω στην μέση και κάποια αριθμητικά πλήκτρα δεν λειτουργούν ,που μπορώ να βρω τέτοιο πορτάκι ?

άσε που σκέφτομαι να το κάνω brand new εάν βρω καινούργιο case +πορτάκι

όπως καταλαβαίνεις το κινητό ήτανε κλειστό και χωρίς μπαταριά ,τα παιδιά βλέπουν τους μεγάλους με τα κινητά και εγώ δεν θέλω ούτε να τα πλησιάζουν !!,οπότε τους το έδωσα να παίζουν αφού προσπαθούν να μας μιμηθούν !

• 4 weeks later...

Eχω το P1i σε άριστη κατάσταση (μετά από 3 + χρόνια !).

Απλά μια καταπληκτική συσκευή. :)

Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison

Eχω το P1i σε άριστη κατάσταση (μετά από 3 + χρόνια !).

Απλά μια καταπληκτική συσκευή. :)

Φοβερο κινητο. Ισως το τελευταιο "μεγαλο" της SE.

To δουλευεις κανονικα?

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

• 3 months later...
Παιδες εχω ακομα το Ρ900 αλλα προσφατα επαθα μια ζημια κι το εκανα resset με αποτέλεσμα να χαθουν κάποια προγραμματακια όπως το handy book , τα οποία δεν μπορω να τα ξαναφορτώσω μιας κι κι χαθηκαν τα cd μου που τα είχα μεσα καμμια βοήθεια ?
Πρεπει Να 'Σαι Λερα Για Να Κυβερνας Γαλερα

Παιδες εχω ακομα το Ρ900 αλλα προσφατα επαθα μια ζημια κι το εκανα resset με αποτέλεσμα να χαθουν κάποια προγραμματακια όπως το handy book , τα οποία δεν μπορω να τα ξαναφορτώσω μιας κι κι χαθηκαν τα cd μου που τα είχα μεσα καμμια βοήθεια ?

δυστηχως εχω χασει προ πολλου τα cd αλλα νομιζω το παρακατω θα σε καλυψει...

http://www.google.gr/search?hl=el&q=handy+book+sony+ericsson+p900&aq=f&aqi=&aql=&oq=

Καπου....κάπως....κάποτε.....κάτι πήγε ΠΟΛΥ ΣΤΡΑΒΑ στην εξέλιξη του ανθρώπινου ειδους :lol:

• 3 months later...
Παλιός P800άρης. Σήμερα το ενεργοποίησα, ύστερα από 5 χρόνια. Συγκίνηση.

Αν η κοινωνία ήταν όπως αυτό το FORUM, τότε χαρά σε όλους μας

(6150, 6210, 6230i, P800, A701, Ε65, Ε71, Α702, E90, iphone4s, iphone 7

• 2 weeks later...
Εχω το P1i το οποιο και χρησιμοποιω κανονικα. Πληρως λειτουργικο και σε καλη κατασταση αλλα δεν το θεωρω ιδιαιτερα πρακτικο λογω ογκου κυριως....

• 1 year later...
  • 2 months later...
εχω P800 και P910 που λειτουργουν κανονικα.γνωριζει κανεις που μπορω να βρω τ αρχεια με την ελληνικη γλωσσα στα μενου;

• 3 months later...
Σήμερα έγινα κάτοχος ενός P990i! Το είχα χρόνια απωθημένο ένα P Series, από πιτσιρικάς! :D

plankton69 - Χρήστος 

iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB 

Έχω ακόμα το p800 (το πήρα όταν πρωτοβγηκε) μου σε άριστη κατάσταση, με μόνη αλλαγή εκείνη της μπαταρίας η οποία τόσα χρόνια μετά ήταν λογικό να τα φτύσει. Που και που το ανοίγω, δουλεύω εφαρμογές κτλ που του είχα μέσα...πρωτοποριακό κινητό και καμαρι!
Ericsson GA 628, Ericsson GH 688, Samsung SGH 600, Panasonic GD30, Nokia 8210, Panasonic GD87, Sony Ericsson P800, Siemens CX 65, Sony Ericsson K750i, Motorola V360v, Qtek S110, Samsung ZV30, Nokia N73, LG KS20, Vodafone 541, Samsung Omnia 16GB, HTC Desire, SE Xperia Neo V, HTC Sensation, LG 4X HD, Coolpad F1, Ecoo E04 Plus, Samsung Note 4, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Note 9 (512/8)

• 1 month later...
Σήμερα έγινα κάτοχος ενός P990i! Το είχα χρόνια απωθημένο ένα P Series, από πιτσιρικάς! :D

Και εγω μολις σημερα.Αλλα δεν θυμαμαι τι κανω...Ειναι vodafone το άτιμο και δεν βγάζω άκρη σε κατι που θέλω να κανω .

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif

Και εγω μολις σημερα.Αλλα δεν θυμαμαι τι κανω...Ειναι vodafone το άτιμο και δεν βγάζω άκρη σε κατι που θέλω να κανω .

Εμένα ευτυχώς είναι unbranded. Το οποίο φυσικά δίνει κάποια παραπάνω προτερήματα, πχ δεν μου ζορίζει το μυαλό για το πως θα γίνει «μαμά»...

Παράλληλα, έκανα την αφή και άρχισα το tweaking. Πλέον τρέχει σαν «Maemo style» smartphone! ;)

plankton69 - Χρήστος 

Το P900 που έχω ειναι μαμα.Αυτο δυστυχώς οχι,ελπίζω να μπορέσω να το κάνω και αυτο.Προς το παρών προσπαθώ να δω πως γυρνάω απο 3g σε 2g...Άκρη δεν εχω βγάλει όμως.

Το P900 που έχω ειναι μαμα.Αυτο δυστυχώς οχι,ελπίζω να μπορέσω να το κάνω και αυτο.Προς το παρών προσπαθώ να δω πως γυρνάω απο 3g σε 2g...Άκρη δεν εχω βγάλει όμως.

Λογικά είναι τα ίδια...

Μενού > Εργαλεία > Πιν. Ελέγχου > Συνδέσεις > Κινητά δίκτυα > βελάκι τίτλου μέσα το υπομενού (πάνω, εκεί που λέει κινητά δίκτυα) > Δίκτυα GSM/3G

plankton69 - Χρήστος 

Αμ δεν είναι....Αλλά αυτο που είπες με βοήθησε και το βγήκα.Ευχαριστω!!Πρέπει να βρω επειγόντως data cable για να το σουτάρω...Μήπως γνωρίζεις το τελευταιο Firmware για να το βρω? Edited by arfi-gorgona