Jump to content

[Επίσημο] HTC Hero

NTROPIC
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ευχαριστώ αδερφέ, έφυγα :)

---------------

https://www.redball.gr = Από οπαδούς, για οπαδούς, μπες στην Γαύρικη παρέα σήμερα!

• Απαντήσεις 3,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

@pik

Πήγα σήμερα στο πλαίσιο και είδα το Hero...

Τελικά είχες απόλυτο δίκιο. ΚΟΥΚΛΙ ΣΕ ΚΑΦΕ :D

Δεν περίμενα να μου αρέσει τόσο. Μάλλον αφήνω στην άκρη το λευκό :shifty:

Το περιεργάστηκα αρκετά λεπτά. Πολύ ποιτικό κινητό, γρήγορο, αλλά ήθελα λίγο μεγαλύτερη οθόνη, ή μαλλον λίγο πιο πλατιά, προτιμώ πλάτος από διαγώνιο (ίσως επειδή συνήθισα σε ΒΒ)

το ποιο ποιοτικο κινητο αυτην την στιγμη και σε καφε εχει ενα ιδαιτερο βιομηχανικο ᾽᾽στρατιωτικο᾽᾽design.

επισης βλεπω πως η HTC αρχιζει και βγαζει widgets η ιδια για τα κινητα android...

ενα παραδειγμα

το επομενο Bravo θα ειναι πραγματικα κορυφαιο....

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Γεια σας παιδια!εχω ενα νοκια 5800!αλλα θελω να αγορασω ενα htc hero μιας και το android λογισμικο μου φαινετε τελειο:D!εχω ομως μια απορια:αν το αγορασω απο αγγλια το τηλεφωνο μεσο e-bay υπαρχει περιπτωση να ειναι κλειδωμενο σε καποιο παροχο και να μην μπορω να το δουλευω με την καρτα της cosmote;;αν ναι μπορω να το ξεκλειδωσω οπως γινεται και στα iphone;

εγω το ειχα αγορασει απο Αγγλια περιπου 400Ε σταλμενο απο online store.

πρεπει να υπολογιζεις πως μιλαω για κινητο εντελως unlocked unbranded μονο HTC>!

να προσεξεις μονο και να πληροφορηθεις για τα orange μην εχεις προβλημα.

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Γεια σας παιδια!εχω ενα νοκια 5800!αλλα θελω να αγορασω ενα htc hero μιας και το android λογισμικο μου φαινετε τελειο:D!εχω ομως μια απορια:αν το αγορασω απο αγγλια το τηλεφωνο μεσο e-bay υπαρχει περιπτωση να ειναι κλειδωμενο σε καποιο παροχο και να μην μπορω να το δουλευω με την καρτα της cosmote;;αν ναι μπορω να το ξεκλειδωσω οπως γινεται και στα iphone;
Οταν το αγοάσεις απλά κοίτα να λέει EU και unloked.Όλα τα υπόλοιπα είναι απλά...δέν έχει τα κλειδώματα του iphone ή του symbian,είναι πιό ευέλικτο λογισμικό.Η προσωπική μου άποψη είναι άν το πάρεις μήν βάλεις κάποια πειραγμένη rom όσο καλή και αν είναι μιάς και η έκδοσή 2.1(τωρα είναι η 1.5 επίσημα)δεν αργεί και θα δώσει στο κινητό ώθηση για ακόμη καλύτερα πράγματα...Κατα τα άλλα είναι η καλύτερη συσκευή(μαζι με το iphone)που δοκίμασα ποτέ.Μην ψάχνεις για ράδιο ούτε για τέλια φωτογραφία.Όλα τα άλλα τα κάνει για πλάκα.
...Εχω προβλημα και ξερω πως το ξερω...

Ευχαριστω για τις απαντησεις!στην περιγραφη δεν λεει ουτε unlocked αλλα ειναι απο αγγλια οποτε ελπιζω να ειναι ευρωπαικο.βασικα εστειλα mail στο παλικαρι που το πουλαει και θα μου απαντησει!

This Phone is at the original factory setting ready for a Google account to be paired with the it!! αυτο λεει στην περιγραφη αλλα δεν μου λυνει καμια απορια:P

Όλα οκ πήγαν. Το περίεργο είναι πως έβαλα σχεδόν΄ολα τα παλιά μου προγράμματα μέσα (δεν έχω βάλει ακόμα κάποιο GPS αλλά άντε να είναι άλλα 7 ΜΒ αυτό) και έχω 110 ΜΒ χώρο ελεύθερο. Δεν μπορώ να καταλάβω τι ακριβώς είχα κάνει την πρώτη φορά που το φόρτωσα, πως είχα μείνει με 15 :(

Τεσπά όλα οκ :)

---------------

https://www.redball.gr = Από οπαδούς, για οπαδούς, μπες στην Γαύρικη παρέα σήμερα!

Όλα οκ πήγαν. Το περίεργο είναι πως έβαλα σχεδόν΄ολα τα παλιά μου προγράμματα μέσα (δεν έχω βάλει ακόμα κάποιο GPS αλλά άντε να είναι άλλα 7 ΜΒ αυτό) και έχω 110 ΜΒ χώρο ελεύθερο. Δεν μπορώ να καταλάβω τι ακριβώς είχα κάνει την πρώτη φορά που το φόρτωσα, πως είχα μείνει με 15 :(

Τεσπά όλα οκ :)

Να καθαριζεις που και πο την cashe απο το προγραμμα περιηγησης στο ιντερνετ!

Αυτο ειναι σιγουρα και αν το παρατηρησεις απο ωρα θα δεις οτι μετα απο καθε σου σερφαρισμα,η μνημη σου θα μειωνεται ξανα κ ξανα..:)

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

Καλημέρα :)

Κοίτα ο Dolphin έχει μια ρύθμιση που την σώζει στην SD που είναι ατελείωτη. Άρα δεν ήταν αυτό, κάτι άλλο πρέπει να έχω κάνει αλλά αγνοώ τι. Για αυτό και αν δείς 50 pages τώρα, διαμαρτύρομαι συνέχεια για το χώρο του κινητού. Αλλά πλέον όπως το βλέπω, οκ καλά θα ήταν να υπάρχει το app2sd αλλά όχι τόσο σημαντικό όσο το πίστευα πριν.

Κυρίως έκανα το post μην την πατήσουν άλλοι νέοι χρήστες (το έχω από τον Οκτώβρη) όπως εγώ :)

---------------

Καλημέρα... Επειδή είδα ότι πολλοί χρησιμοποιούν το ChompSMS, είχα μια εποικινωνία με το παιδί που το έφτιαξε και μου είπε να μου στείλει τα strings για μετάφραση...

Οπότε άμα χρειαστώ βοήθεια μιας και δεν είμαι κανένας expert των linux φαντάζομαι ότι θα προσφερθούν κάποιοι γνωρίζοντες από εδώ μέσα....

Toυ έκανα είδη 2 προτάσεις και μου είπε ότι θα τις υλοποιήσει: 1) Να προσθέσει την δυνατότητα σε κάθε conversation να βλέπεις τον αριθμό των μηνυμάτων (όπως το έχει η default εφαρμογή για τα μηνύματα) και 2) Όταν πατήσεις σε ένα conversation σου ανοίγει παράθυρο που πάνω πάνω έχει μια μπάρα με το όνομα της επαφής. Του είπα να βάλει εκεί ενα εικονιδιάκι που να σου ανοιγει την επαφή αμέσως...

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Μιλησα με το παιδι με το htc hero απο αγγλια και μου ειπε πως ειναι κλειδωμενο στο δικτυο της orange...υπαρχει καποιος σιγουρος και ευκολος τροπος να το ξεκλειδωσω για να δουλευει και σε δικα μας δικτυα;σορρυ για το πριξιμο:O

Kalagas Handcent > ChompSms :)

---------------

Μιλησα με το παιδι με το htc hero απο αγγλια και μου ειπε πως ειναι κλειδωμενο στο δικτυο της orange...υπαρχει καποιος σιγουρος και ευκολος τροπος να το ξεκλειδωσω για να δουλευει και σε δικα μας δικτυα;σορρυ για το πριξιμο:O

Εχεις προσωπικο μηνυμα φιλε μου!;)

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

Kalagas Handcent > ChompSms :)

Μ'αρέσει περισσότερο το ChompSMS γιατί μπορείς και αλλάζεις γραμματοσειρές και χρώματα και στην κεντρική οθόνη (εκεί που βλέπεις όλα τα conversations) ενώ στο Handcent SMS δεν μπορείς...

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Ακουγεται οτι το Αμερικανικο μοντελο θα παει κατευθειαν σε 2.1 (Flan).

Sprint announces HTC Hero getting Android 2.1, not 2.0

http://www.htcheroblog.com/2009/12/18/htc-updating-hero-straight-to-android-2-1/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+HtcHeroBlog+%28HTC+Hero+Blog%29&utm_content=Twitter

Μ'αρέσει περισσότερο το ChompSMS γιατί μπορείς και αλλάζεις γραμματοσειρές και χρώματα και στην κεντρική οθόνη (εκεί που βλέπεις όλα τα conversations) ενώ στο Handcent SMS δεν μπορείς...

Μπορείς βρε συ, κατέβασε και θα το δεις και μόνος σου !!!

Τα πάντα :)

---------------

να ρωτησω κατι, εχετε καμια ιδεα γνωση γτ μονο στο default προγραμμα για μηνυματα δουλευει το πληκτρολογιο το greek input για 160 χαρακτηρες ενω στα αλλα προγραμματακια-εφαρμογες δεν δουλευει;

όνειρα σα τα καράβια

στα ρηχά ξεπέσατε

σας τα πήραν τα ταξίδια

και στην άμμο δέσατε

να ρωτησω κατι, εχετε καμια ιδεα γνωση γτ μονο στο default προγραμμα για μηνυματα δουλευει το πληκτρολογιο το greek input για 160 χαρακτηρες ενω στα αλλα προγραμματακια-εφαρμογες δεν δουλευει;

Για δοκίμασε να στείλεις κείμενο SMS με πεζά αγγλικά--κόβεται στους 70 χαρακτήρες! Αν είναι δυνατόν!

Μιας και μιλάμε για SMS, φόρτωσα την RUU_Hero_HTC_WWE_2.73.405.66 και μετά από κανά-δυό reboot, στάνιαρε το τηλέφωνο. Όμως παρατηρώ ότι μου "κρεμάει" (κρασάρει) η native εφαρμογή για SMS. Είτε στέλνω μικτά ελληνικά-λατινικά, είτε απαντώ σε ελληνικά κλπ. για κάποιο λόγο, πού και πού, το πρόγραμμα κρασάρει. Έχει άλλος εντοπίσει πρόβλημα με την μαμίσια εφαρμογή SMS; Επιβεβαιώνει κανείς το μπλέξιμο αν στείλουμε σε λατινικούς χαρακτήρες το όριο των 70 chars;

Και κανά-δυό απορίες:

(α) στο iPhone και στα θνητά τηλέφωνα, υπάρχει ρύθμιση για MMS server. Εδώ, πού στο καλό ρυθμίζω στα μηνύματα τις παραμέτρους MMS;

(β) όταν ένα μήνυμα παραδίδεται, δεν υπάρχει συγκεκριμένη ένδειξη, σωστά; Πώς θα ξέρω ότι έφυγε ή εκκρεμεί η αποστολή ή και η παράδοση; Βλέπω μόνο τις επιλογές από το Pop-up menu όταν πατάω το μήνυμα;

Θα περίμενα πιο καλή διαχείρηση στα μηνύματα, για να είμαι ειλικρινής...

Δεν θέλω να πάω πίσω στο iPhone! :X

(β) όταν ένα μήνυμα παραδίδεται, δεν υπάρχει συγκεκριμένη ένδειξη, σωστά; Πώς θα ξέρω ότι έφυγε ή εκκρεμεί η αποστολή ή και η παράδοση; Βλέπω μόνο τις επιλογές από το Pop-up menu όταν πατάω το μήνυμα;

Θα περίμενα πιο καλή διαχείρηση στα μηνύματα, για να είμαι ειλικρινής...

Δεν θέλω να πάω πίσω στο iPhone! :X

Να μην πας :) Το τελευταίο γίνεται μέσω εφαρμογής, εμένα πχ στην Handcent Sms υπάρχει ειδική ρύθμιση για αυτό. Είναι free, ψάξε στο Market.

---------------

και στο handcent sms γίνεται να αλλάξεις φοντ/στύλ μόνο έξτρα που έχει το chomp είναι να μπορείς να στέλνεις μυνήματα μέσω του σέρβερ του που στα χρεώνει 8σεντ το μύνημα. Εγώ μίλησα σήμερα με το προγραματιστή του handcent και του είπα για το πρόβλημα που υπάρχει με τα ελληνικά και είπε θα το κοιτάξει. Εγώ προσωπικά του υποσχέθηκα donation αν το φτιάξει και οτι θα το προωθήσω στα ελληνικά φόρουμ.

Αν μετράω σωστά εμένα ούτε με την εφαρμογή τη στάνταρ μου γράφει με τα κεφαλαία πάνω απο 140 χαρακτήρες (Ελληνικό τηλέφωνο) έγραψα και στο επίσημο φόρουμ αλλα η αντιπροσωπεία μάλλον το έχει εγκαταλείψει το σίτε/φόρουμ.

Επίσης ξέρει κανείς πως μπορείς να κάνεις το τηλέφωνο να ανάβει απο σβηστό για το ξυπνητήρι? Δεν θέλω να το έχω ανοιχτό όλο το βράδυ...

Android User since 1.3 , FOSS enthousiast, gadget maniac in rehab.

Για το θέμα Donation πες του πως αν το φτιάξει κάνω και εγώ άνετα. (αν μιλάς για το handcent!). Κατά τα άλλα όχι δεν γνωρίζω προσωπικά, το βράδυ κυρίως φορτίζει το κινητό, δίπλα κάτω από το κρεββάτι (εε όχι ακριβώς, είναι πολύπλοκη κατασκευή :blink:

Πάντως σχετικά με το πρόβλημα, εγώ ξέρω τι φταίει (το λέω γιατί δεν ξέρω αν είναι ευρέως γνωστό αυτό, δεν είδα κάποιον να το γράφει εδώ), αν θες πεστο και στο παιδί αφού έχεις επικοινωνία. Και ξέρω γιατί κατά λάθος είχα κάνει μια ρύθμιση στο Ν73 που είχα παλιότερα και είχε το ίδιο πρόβλημα. Αυτό είναι το εξής: Στο Nokia N73 υπάρχει μια ρύθμιση λοιπόν όπου ορίζεις πως θες Full Support στους χαρακτήρες ή μια άλλη ρύθμιση που δεν θυμάμαι πως το γράφει. Όταν επιλέγεις Full Support τότε σου στέλνει με 70 χαρακτήρες στα Ελληνικά ενώ όταν επιλέγεις στην άλλη, στο κάνει κανονικά όπως είναι παντού.

Μήπως είναι κάτι αντίστοιχο;

---------------

Μπορεί κανείς που έχει πάρει το κινητό απέξω να ανεβάσει κάπου τη ρομ που δίνει η htc να τη δοκιμάσουμε και οι έλληνες αν αξίζει τίποτα?
Android User since 1.3 , FOSS enthousiast, gadget maniac in rehab.

Μπορεί κανείς που έχει πάρει το κινητό απέξω να ανεβάσει κάπου τη ρομ που δίνει η htc να τη δοκιμάσουμε και οι έλληνες αν αξίζει τίποτα?

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=559622

.

Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB.

το ποιο ποιοτικο κινητο αυτην την στιγμη και σε καφε εχει ενα ιδαιτερο βιομηχανικο ᾽᾽στρατιωτικο᾽᾽design.

επισης βλεπω πως η HTC αρχιζει και βγαζει widgets η ιδια για τα κινητα android...

ενα παραδειγμα

το επομενο Bravo θα ειναι πραγματικα κορυφαιο....

Aκριβώς, πολύ βιομηχανικό design, μου αρεσουν αυτά...

Οι φωτό αδικούν πολύ το καφε Hero.

Βέβαια δεν εχω δει το λευκό από κοντά...

"There's a story still unread"

Aκριβώς, πολύ βιομηχανικό design, μου αρεσουν αυτά...

Οι φωτό αδικούν πολύ το καφε Hero.

Βέβαια δεν εχω δει το λευκό από κοντά...

Xa έχω το λευκό άστο καλύτερα δεν παίζεται σε σχέση με το magic με το iphone είναι πολύ ποιό όμορφο....

παιδιά ας μην γελιόμαστε

το πρώτο κινητό ειναι το iphone και μετά είναι όλα τα άλλα,και μέσα σε όλα τα άλλα είναι το hero πρώτο,και είμαι πολύ ευτυχισμένος που τα έχω και τα δυο :lol:

αλλά χωρίς το hero μπορώ,χωρίς το iphone δεν μπορώ :(

χαχα τα ίδια !!!!! Είχα το magic πήρα το hero και κρατάω το iphone.....best phones ever....