Jump to content

[Επίσημο] HTC Hero

NTROPIC
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Επισκέπτης
Και IMAP μπορεί να βάλεις. Εγώ δοκίμασα με POP

Α οκ! Εγώ δυστυχώς θα πρέπει να πάω να το παραλάβω μόνος από την Γενική Ταχυδρομική γιατί τα εξυπνοπούλια με έψαχαν στην παλιά διεύθυνση της δουλειάς...

Οπότε το βράδυ τα ...σπουδαία!

:)

• Απαντήσεις 3,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

550 το πουλάνε στη Cyta, εγώ όμως το πήρα 480, όσο δικαιούνται να το πάρουν οι υπάλληλοί της μέσω ενός φίλου υπαλλήλου...
κατάλαβα... expansys αν θα το πιάσο γιατί ένεχο όρεξει να με κέλφκει η κάθε cyta
NOKIA 3310 - NOKIA 3330 - NOKIA 6600 - NOKIA 6630 - SE P990i - Imate jasjar - NOKIA N95 - Sony Ericsson W800 - HTC Touch Pro - LG Secret - NOKIA N70 - HTC HD2 - Samsung Galaxy ACE - HTC ONE X - iPhone 5 - LG G2 - NOKIA Lumia 1520 - Moto X - iPhone 6 - Note 5 - iPhone 6S - S7 Edge

κατάλαβα... expansys αν θα το πιάσο γιατί ένεχο όρεξει να με κέλφκει η κάθε cyta

Κοιτα και το play247 460 νομιζω το εχει;)

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

bill και εσυ εδω βλεπω....

για πες εντυπωσεις...

ησουν και εσυ απο την εποχη της 1.0.1 σε Αιφον και θελω να μου πεις πχ κατι που σε ενθουσιασε...

και μην μου πεις την μπαταρια... :p

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Επισκέπτης
:eek::eek:!!!377€?Το πηρες με εκπτωση η τοσο το εχει η Wind?

Δεν ξερω, όπως έιπα είμαστε εταιρικοί πελάτες και δεν ξέρω αν οι χρεώσεις αλλάζουν!

Δεν ξερω, όπως έιπα είμαστε εταιρικοί πελάτες και δεν ξέρω αν οι χρεώσεις αλλάζουν!

Αλλάζουν αλλιώς τι B2B προσφέρουν; Πρέπει να είναι της τάξεως του -10% από την λιανική. Μήπως είναι και χωρίς ΦΠΑ;

Twitter.

[sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club

Επισκέπτης
bill και εσυ εδω βλεπω....

για πες εντυπωσεις...

ησουν και εσυ απο την εποχη της 1.0.1 σε Αιφον και θελω να μου πεις πχ κατι που σε ενθουσιασε...

και μην μου πεις την μπαταρια... :p

Κοίτα, δεν τρελάθηκα ακόμη μιας και δεν το δοκίμασα. Το πήρα απλά γιατί είχα μια προηγούμενη εμπειρία με το HTC Tattoo και το android μου άφησε αρκετά καλές εντυπώσεις έστω και σε αυτή τη συσκευή. Οπότε είπα να το δοκιμάσω σε κάτι πιο δυνατό από πλευράς hardware για να έχω ολοκληρωμένη άποψη. Το iphone δεν φαίνεται να απειλείται ακόμη (το 3gs έχω), αλλά σίγουρα το android με εντυπωσίασε περισσότερο από τo symbian και τα Windows Mobile!

Εντυπώσεις σταδιακά μιας και τώρα το ανοίγω. Η συσκευασία πάντως, έχει περιγραφή των χαρακτηριστικών στα Ελληνικά στο πίσω μέρος κανονικά τυπωμένα (εννοώ όχι με αυτοκόλητο κλπ κλπ).

:)

Κοιτα και το play247 460 νομιζω το εχει;)
€404.99 σπό το expansys...
NOKIA 3310 - NOKIA 3330 - NOKIA 6600 - NOKIA 6630 - SE P990i - Imate jasjar - NOKIA N95 - Sony Ericsson W800 - HTC Touch Pro - LG Secret - NOKIA N70 - HTC HD2 - Samsung Galaxy ACE - HTC ONE X - iPhone 5 - LG G2 - NOKIA Lumia 1520 - Moto X - iPhone 6 - Note 5 - iPhone 6S - S7 Edge

Επισκέπτης

Και ναι έχω την πρωτη ερώτηση:

Από ότι βλέπω το τηλέφωνο έχει build number 2.73.405.38 και στο site της htc υπάρχει η 2.73.405.5 αλλά δεν με αφήνει να την κατεβάσω με το s/n που βάζω!

Η μήπως να μην κάνω τίποτα και νε περιμένω την επίσημη 2.1?

Το κατέβασα αλλά δεν μπορώ να το κάνω install γιατί είναι σε jar και jad μορφή. Πώς κάνω install τέτοια αρχεία?

Nα και κάτι άλλο πολύ καλό: iGO My way™ 2009

Bέβαια στο επίσημο site δεν λέει πουθένα για αγορά αλλά μάλλον όπου να 'ναι θα βγει....

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Πάντως έχοντας πλέον την εμπειρία του Dolphin στο Android, δεν βλέπω γιατί ο Opera να είναι καλύτερος. Είναι θεικός Browser, τα κάνει όλα και συμφέρει :)

---------------

https://www.redball.gr = Από οπαδούς, για οπαδούς, μπες στην Γαύρικη παρέα σήμερα!

Το κατέβασα αλλά δεν μπορώ να το κάνω install γιατί είναι σε jar και jad μορφή. Πώς κάνω install τέτοια αρχεία?

Nα και κάτι άλλο πολύ καλό: iGO My way™ 2009

Bέβαια στο επίσημο site δεν λέει πουθένα για αγορά αλλά μάλλον όπου να 'ναι θα βγει....

Δεν υπάρχει ακόμα για Android, μια beta υπάρχει σε WM πάντως

---------------

https://www.redball.gr = Από οπαδούς, για οπαδούς, μπες στην Γαύρικη παρέα σήμερα!

Στο επίσιμοsite λέει ΝEW για Android ενώ για WM λέει coming soon.

Τώρα το ότι δεν βγει ακόμα αυτό μάλλον ισχύει γιατί δεν έχει πουθενά να κάνεις αγορά. Αλλά για να το έβγαλαν σαν NEW product πιστεύω ότι είναι θέμα ημερών...

Πάντως έχοντας πλέον την εμπειρία του Dolphin στο Android, δεν βλέπω γιατί ο Opera να είναι καλύτερος. Είναι θεικός Browser, τα κάνει όλα και συμφέρει :)

Πώς είναι θεϊκός και δεν παίζει τα flash? Το site μου πχ δεν το παιζει.

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων.

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

μια εικονα χιλιες λεξεις...

δυνατοτητα να δεις ολα τα screens στην 2.1

προσεξτε τα νεa widgets...

ενα πολυ καλο κινητο για μενα γινεται αριστο....

http://img684.imageshack.us/img684/9726/snap20091206162224.png

Δημήτρης

XS Max 512gb.

αυτα βλεπω και ψηνομαι για android. σκεφτομαι μηπως ειναι νωρις για android και να περιμενω ακομα λιγο αλλα αμα βλεπω τετοια βελτιωση στο λειτουργικο το σκεφτομαι ιδιαιτερως. παντως αν συγκρινει κανεις τα βηματα βελτιωσης των wm με το android ειναι σαν να συγκρινουμε χελωνα με ferrari. :lol:

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

Πήρα και εγώ το κινητό Ελληνικό επίσημο, ακόμη δεν έχω ασχοληθεί πολύ για να μάθω τα χούγια του! Έφαγα 3 μέρες για να διαβάσω τις 112 σελίδες του thread και έχω να πω ότι χρειάζεται ένα καλό cleanup αφού το μεγάλο μέρος αφορά πως και απο πού να το αγοράσω και πότε θα κυκλοφορήσει...

Με τα ελληνικά έχω θέμα με το speeddialling έχω στείλει και μαιλ στο support της htc αλλά οι απαντήσεις δεν βγάζουν νόημα... (Μάλλον ταϊβανέζοι τις γράφουν σε αγγλικά γτπ).

Ένα άλλο θέμα είναι με duplicates contacts πως το φτιάχνω αυτό ? Απο το gmail (έβαλα αναγκαστικά για μαρκετ, μέχρι τώρα είχα yahoo)

Επίσης πως αγοράζει κάποιος μια εφαρμογή αφού το market paid δεν παίζει ακόμη ελλάδα. Το λέω γιατι και απο androlib λχ λινκ σου δίνει που δεν ανοιγει σε μας.

Επίσης με το htc widget facebook έχει κανεις άλλος πρόβλημα? Αρνείται πεισματικά να με συνδέσει... (εννοώ αυτό που υπάρχει όταν προτανείγεις το τηλέφωνο ή που το βρίσκεις στις ρυθμίσεις).

Τα αξεσουάρ τα ορίτζιναλ τα βρίσκουμε πουθενά ελλάδα ή να τα παραγγείλω από το htc.com.eu ? (θέλω το κιτ για το αμάξι και την έξτρα μπαταρία για φόρτιση στο δρόμο).

Ευχαριστώ όλους που θα μπουν στο κόπο να απαντήσουν, πάντως από τα 3 linux κινητά που είχα στην κατοχή μου είναι το καλύτερο (A1200,vodafone 360 M1, Openmoko) αλλά με το παράπονο θα μείνω για συγχρονισμό με Evolution μου φαίνεται (πλην Openmoko).

Android User since 1.3 , FOSS enthousiast, gadget maniac in rehab.

Επισκέπτης
Πήρα και εγώ το κινητό Ελληνικό επίσημο, ακόμη δεν έχω ασχοληθεί πολύ για να μάθω τα χούγια του! Έφαγα 3 μέρες για να διαβάσω τις 112 σελίδες του thread και έχω να πω ότι χρειάζεται ένα καλό cleanup αφού το μεγάλο μέρος αφορά πως και απο πού να το αγοράσω και πότε θα κυκλοφορήσει...

Με τα ελληνικά έχω θέμα με το speeddialling έχω στείλει και μαιλ στο support της htc αλλά οι απαντήσεις δεν βγάζουν νόημα... (Μάλλον ταϊβανέζοι τις γράφουν σε αγγλικά γτπ).

Ένα άλλο θέμα είναι με duplicates contacts πως το φτιάχνω αυτό ? Απο το gmail (έβαλα αναγκαστικά για μαρκετ, μέχρι τώρα είχα yahoo)

Επίσης πως αγοράζει κάποιος μια εφαρμογή αφού το market paid δεν παίζει ακόμη ελλάδα. Το λέω γιατι και απο androlib λχ λινκ σου δίνει που δεν ανοιγει σε μας.

Επίσης με το htc widget facebook έχει κανεις άλλος πρόβλημα? Αρνείται πεισματικά να με συνδέσει... (εννοώ αυτό που υπάρχει όταν προτανείγεις το τηλέφωνο ή που το βρίσκεις στις ρυθμίσεις).

Τα αξεσουάρ τα ορίτζιναλ τα βρίσκουμε πουθενά ελλάδα ή να τα παραγγείλω από το htc.com.eu ? (θέλω το κιτ για το αμάξι και την έξτρα μπαταρία για φόρτιση στο δρόμο).

Ευχαριστώ όλους που θα μπουν στο κόπο να απαντήσουν, πάντως από τα 3 linux κινητά που είχα στην κατοχή μου είναι το καλύτερο (A1200,vodafone 360 M1, Openmoko) αλλά με το παράπονο θα μείνω για συγχρονισμό με Evolution μου φαίνεται (πλην Openmoko).

Τι build number έχεις στο firmware? Το FB ούτε σε μένα θέλει να κάνει login (ενω το twitter και το flickr έπαιξαν μια χαρα!)

firmware 1.5

basic build 63.18.55.06FU_6.35.07.08

kernel 2.6.27-0078c992

release 2.73.405.38

software 1.0.0.A6288

Φλικρ και μένα παίζει τζάμι, τουίτερ δεν έχω... το τηλέφωνο δεν έχει πειραχθεί/φλασαριστεί

Android User since 1.3 , FOSS enthousiast, gadget maniac in rehab.

Πώς είναι θεϊκός και δεν παίζει τα flash? Το site μου πχ δεν το παιζει.

Boy δεν υπάρχει υποστήριξη σε Android για Flash (δεν είναι θέμα Dolphin, αν δεν το υποστηρίξει επίσημα η Adobe). Η Adobe λοιπόν λέει στο πρώτο τρίμηνο του 2010 θα το δούμε, στην αναμονή :)

Δες περισσότερα εδώ: http://database.leakdroid.net/images-post/leakdroid/FlashAndroid.jpg

Καλημέρα και καλορίζικος τόσο με το κινητό όσο και στην παρέα μας :D

α) Όταν λες θέμα με το Speeddialing, ποιό είναι ακριβώς το πρόβημα;

β) Σου πέρασε διπλές επαφές; Εμένα δεν παρουσίασε κάποιο τέτοιο πρόβλημα, για αυτό και ρωτάω

γ) Το Market έχει να κάνει με ποιές χώρες είναι επίσημα το κινητό σε διάθεση.Στην Ελλάδα δεν είναι επίσημα ακόμα και άρα δεν έχουμε Market. Λύσεις υπάρχουν πάντως :)

δ) Σε Wi-Fi συνδέεσαι ή με Internet; Εμένα συνδέεται μια χαρά μέσω της εφαρμογής που υπάρχει στο Market αλλά και με την δική του.

ε) Εγώ αγόρασα ένα που υπάρχει στο Expansys για το αμάξι μαζί με φορτιστή. Αν θες δες το, μια χαρά με έχει βολέψει ως τώρα

Καλοτάξιδο :)

ΥΓ

Κακά νέα για το 2.1 -> http://www.androidcentral.com/sprint-android-20-coming-first-half-2010-hero-moment Αν όντως αληθεύει και ισχύει και για εμάς, είναι ξενέρωμα)

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων.

---------------

μια εικονα χιλιες λεξεις...

δυνατοτητα να δεις ολα τα screens στην 2.1

προσεξτε τα νεa widgets...

ενα πολυ καλο κινητο για μενα γινεται αριστο....

http://img684.imageshack.us/img684/9726/snap20091206162224.png

πανεμορφο! τυχεροι :D