Jump to content

[Επίσημο] HTC Hero

NTROPIC
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Λοιπον τελικα οντως το sync ηταν μεσα στην καρτα μνημης ενω εκανα την εγκατασταση κανονικα με το τηλεφωνο συνδενεμενο δεν το εβλεπε το προγραμα στην συνεχεια δοκιμασα να το βγαλω βαλω αλλα παλι τα ιδια ο υπολογιστης εβλεπε μονο την καρτα μνημης πως θα το κανω που να καταφερω να κανω συχρονισμο ?

Αφού συνδέσεις το τηλ με το usb και το pc

σύρε το δάχτυλο σου πάνω στη μπάρα όπως θα δεις

στo 3:20 λεπτό

και πάτα να κάνει sync με το pc :)

Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB.

• Απαντήσεις 3,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εχω win vista και τωρα το εβγαλα και θα κανω επανεκινηση και θα κατεβασω την πιο καινουργια εκδοση αντε να δουμε

Ναι μου δειχνει το usb τ παταω και μου λεει για προσαρτηση καρτας μνημης ο υπολογιστης βλεπει την καρτα μνημας κανονικοτατα αλλα το sync δεν βλεπει το τηλεφωνο

Φιλικά Σπύρος

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται

Επισκέπτης
εχω την εντυπωση πως εξαρταται τι λογισμικο εχεις στον υπολογιστη...

δλδ απο οσο ξερω win xp sp3 και windows 7 δε δουλευει το προγραμμα

Λειτουργεί μια χαρά στα Windows 7 64bit κάνοντας μερικές αλλαγές:

http://computelive.com/how-to-fix-htc-hero-sync-problem-in-windows-7/

:)

Λειτουργεί μια χαρά στα Windows 7 64bit κάνοντας μερικές αλλαγές:

http://computelive.com/how-to-fix-htc-hero-sync-problem-in-windows-7/

:)

Ναι έτσι το έχω κάνει και γω σε win 7 64bit

τα αρχεία θα τα βρεις εδώ

http://handheld.softpedia.com/progDownload/HTC-Hero-Drivers-Download-81097.html

Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB.

ωραια....εμεις με Μακ πρεπει να βαλουμε αναγκαστικα Παραθυρα σωστα...;

κριμα...

εναμισυ χρονο τωρα δεν εχω βαλει....

Δημήτρης

XS Max 512gb.

ωραια....εμεις με Μακ πρεπει να βαλουμε αναγκαστικα Παραθυρα σωστα...;

κριμα...

εναμισυ χρονο τωρα δεν εχω βαλει....

Βασικά όπως είπε και BillDanos (νομίζω) λίγα ποστ πιο πίσω, αν έχεις της επαφές σου σε gmail για το μόνο που θες να κάνεις sync είναι πχ για να κάνεις αναβάθμιση...

Παιδια βοηθεια λοιπον κατεβασα την πιο καινουργια εκδοση του sync παλι τα ιδια παλι δεν το βλεπει το κινητο αν και πριν ενα λεπτο και αφοτου ειχα αποσυνδεσει το κινητο μου λεει οτι ειναι αδυνατη η δημιουργια συνοδου κατι τετοιο λετε απλα το προγραμμα να θελει το χρονο του για να κανει το sync ?

Λοιπον αφου το ξανα εβαλα και ξανα δοκιμασα και αφου το αφησα αρκετη ωρα μου πεταξε ενα παραθυρο λεγοντας μου αυτο : δεν ειναι η δυνατη η δημιουργια συνοδου διαχειρισης συσκευων και απο κατω Οκ παταω το OK και μου εβγαλε το προγραμα στην επιφανεια απο κει που το ηταν στην μπαρα τι κανω τωρα ? :(

Φιλικά Σπύρος

Φίλε spireto (χρόνια σου πολλά κιόλας), έχω τα windows 7 και δεν είχα κανενα πρόβλημα. Θα σου πρότεινα να ξεσυνδέσεις το τηλ., να κανεις unistall to htc sync, να κάνεις restart το pc, να ξανακάνεις Install το htc sync 2.0.8, να ξανακάνεις restart στο pc, κάνε και ένα restart στο τηλέφωνο και μετά να συνδέσεις το τηλ. στο pc αφού έχεις ανοίξει το htc sync.

Θα αναγνωρίσουν τα windows το τηλέφωνο και θα κάνουν τη δουλειά μόνα τους. Τουλάχιστον έτσι το έκανα εγώ και δεν είχα πρόβλημα ποτέ. Α ξέχασα να σου πώ όταν τα windows αναγνωρίσουν το τηλ. και κάνουν τα απαραίτητα install, από το τηλέφωνο κατέβασε την οθόνη ειδοποιήσεων και πάτα την επιλογή ΗΤC Sync.

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Φασαρια ολοκληρη και ηδη εχω βγαλει βαλει το sync 3 φορες εχω κανει επανακινηση καλα θα το δοκιμασω οταν βρω χρονο

Φιλικά Σπύρος

Παιδια, δοκιμαζω την νεα AOSP ROM 2.0.1 για HERO απο εδω http://htcpedia.com/forum/showthread.php?t=1528.

Παει καλυτερα απο οποιαδήποτε 2.1 εχω δοκιμασει. Βεβαια δεν εχει το HTC Sence, αλλα δεν με ενοχλεί καθόλου!! Τα παιζει ολα που λενε και ταχυτατα!!!:D

Παιδια, δοκιμαζω την νεα AOSP ROM 2.0.1 για HERO απο εδω http://htcpedia.com/forum/showthread.php?t=1528.

Παει καλυτερα απο οποιαδήποτε 2.1 εχω δοκιμασει. Βεβαια δεν εχει το HTC Sence, αλλα δεν με ενοχλεί καθόλου!! Τα παιζει ολα που λενε και ταχυτατα!!!:D

Την πέρασες σε ελληνικό Hero (δηλ. της Ace Hellas); Το sense έπαιζε στην 1.6 ήδη; Δηλαδή, θα μας λείψει, λες;

Την πέρασες σε ελληνικό Hero (δηλ. της Ace Hellas); Το sense έπαιζε στην 1.6 ήδη; Δηλαδή, θα μας λείψει, λες;

Οχι, εβαλα τα Ελληνικα απο το Market. παιζουν μια χαρα. Η ROM αυτη δεν εχει ΤΙΠΟΤΑ της HTC. Ειναι ολα STOCK Goggle.

χωρίς video playback απ'ότι διαβάζω (ούτε απο youtube) και με την κάμερα στα 3Mpixel...

..αξίζει?

Εμενα δεν με ενοχλεί (για την ωρα να μη μπορω να δω βιντεο απο το youtube.) δεν ειναι και το τελος του κοσμου. Η καμερα παιζει μια χαρα εαν την ρυθμίσεις στα 3Mpixel...

Επισκέπτης
Εμενα δεν με ενοχλεί (για την ωρα να μη μπορω να δω βιντεο απο το youtube.) δεν ειναι και το τελος του κοσμου. Η καμερα παιζει μια χαρα εαν την ρυθμίσεις στα 3Mpixel...

Εγώ περιμένω τη μαμά HTC γιατί το sense δίνει στο τηλέφωνο μια πιο ...όμορφη εικόνα!

Το θέμα είναι ότι διαβάζω διάφορα για το νέο firmware από την HTC του στυλ "κυκλοφορεί τώρα όπου να 'ναι" ή "κυκλοφορεί τον Φεβρουάριο"!

:confused:

Εγώ περιμένω τη μαμά HTC γιατί το sense δίνει στο τηλέφωνο μια πιο ...όμορφη εικόνα!

Το θέμα είναι ότι διαβάζω διάφορα για το νέο firmware από την HTC του στυλ "κυκλοφορεί τώρα όπου να 'ναι" ή "κυκλοφορεί τον Φεβρουάριο"!

:confused:

Βαζεις και μονος σου τα widgets του Sence... δεν χρειάζεσαι την HTC !

Έλα ντε.

Δεν υπάρχε για Φεβρουάριο τίποτα παρά μόνο μια πηγή που έβαλα 1-2 σελίδες πίσω για τις αρχές του 2010 (που βέβαια αρχές είναι είτε 1η Ιανουαρίου είτε Μάρτιο!!). Αν όντως αληθεύει είναι ξενέρωμα απίστευτο...

---------------

https://www.redball.gr = Από οπαδούς, για οπαδούς, μπες στην Γαύρικη παρέα σήμερα!

Επισκέπτης

χμ... Με βάζεις σε σκεψεις τώρα μιας και το hero δεν είναι η βασική συσκευή που χρησιμοποιώ καθημερινά, οπότε μπορεί να πειραματιστώ! Αν όμως δεν μου κάτσει που θα βρω μετά την original rom που έχω τώρα? Στο site της HTC δεν με αφήνει να την κατεβάσω βάζοντας το serial γιατί μάλλον είναι από την Ace hellas και περιμενουν το "δικό μας" update!

χμ... Με βάζεις σε σκεψεις τώρα μιας και το hero δεν είναι η βασική συσκευή που χρησιμοποιώ καθημερινά, οπότε μπορεί να πειραματιστώ! Αν όμως δεν μου κάτσει που θα βρω μετά την original rom που έχω τώρα? Στο site της HTC δεν με αφήνει να την κατεβάσω βάζοντας το serial γιατί μάλλον είναι από την Ace hellas και περιμενουν το "δικό μας" update!

μα... και την 2.1 να βγαλει η HTC παλι θα πρεπει να περιμενεις να βγαλει η ACE HELLAS το "Ελληνικο Update" οπότε σίγουρα θα εχει ερθει το Πασχα:lol::lol::lol:

ΑΣΤΕΙΕΥΟΜΑΙ, αλλα εαν δεν θελεις να πειραξεις το τηλεφωνο σου με αλλες ΡΟΜ και root και εγγυήσεις κλπ, καλα θα κανεις να περιμενεις!

Επισκέπτης
μα... και την 2.1 να βγαλει η HTC παλι θα πρεπει να περιμενεις να βγαλει η ACE HELLAS το "Ελληνικο Update" οπότε σίγουρα θα εχει ερθει το Πασχα:lol::lol::lol:

ΑΣΤΕΙΕΥΟΜΑΙ, αλλα εαν δεν θελεις να πειραξεις το τηλεφωνο σου με αλλες ΡΟΜ και root και εγγυήσεις κλπ, καλα θα κανεις να περιμενεις!

Βασικά τώρα που διάβασα στο site που πόσταρες το τι κάνει και τι όχι η έκδοση αυτή ...ξενέρωσα λίγο!

:p

Άσχετο: Backup στις εφαρμογές ως κάνω? Δηλαδή αν κάνω ένα factory reset κλπ, θα πρέπει να τις περάσω από την αρχή? Και τα data αυτών των εφαρμογών???

επειδη βλεπω οτι ασχολειστε με ψιλο δουλειες :p

root στα Hero με την 2.73 στο νεο kernel...με ποιον τροπο καποιος εχει καταφερει να το κανει??:O

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

επειδη βλεπω οτι ασχολειστε με ψιλο δουλειες :p

root στα Hero με την 2.73 στο νεο kernel...με ποιον τροπο καποιος εχει καταφερει να το κανει??:O

για δες εδω κουκλε!

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=559613

δεν γινεται Γιωργο...εχω δοκιμασει καθε πιθανο και δυνατο τροπο απο ολους οσους εχουν αναφερθει παντου!!!

δεν αφηνει το τηλ να μπει σε recovery κατασταση..και αν δεν γινει αυτο τπτ δεν προχωραει!!:mad:

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

Τα widgets ίσως (πώς όμως;;)), την εφαρμογή People;

Και επίσης, αυτές οι custom ROMs υποστηρίζουν Exchange ActiveSync;

Παρομοίως... :confused:

Αν περάσω την leaked ROM της HTC για το 2.1, θα μπορώ να επιστρέψω στην επίσημη, είτε αυτή είναι η 1.5 είτε η 2.1 είτε η όποια άλλη;

NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)...

http://www.everythingaboutebooks.com