kalagas Δημ. December 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2009 Boy δεν υπάρχει υποστήριξη σε Android για Flash (δεν είναι θέμα Dolphin, αν δεν το υποστηρίξει επίσημα η Adobe). Η Adobe λοιπόν λέει στο πρώτο τρίμηνο του 2010 θα το δούμε, στην αναμονή :) Πως δεν υποστηρίζει flash το Android? Ο default Browser που έχει ανοίγει κανονικά site με flash, όπως και το δικό μου (foodsafe.gr), ενώ ο dolphin εκεί που έχω βάλει flash μου βγάζει μόνο κουτάκια... Άρα μάλλον είναι πρόβλημα του dolphin... Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lanc3lot Δημ. December 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2009 Oooook :lol: Άρα η επίσημη ανακοίνωση της Adobe είναι ψευδής, φαίνεται θέλουν να ταλαιπωρούνται άσκοπα τα παιδιά :) Παράθεση --------------- https://www.redball.gr = Από οπαδούς, για οπαδούς, μπες στην Γαύρικη παρέα σήμερα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbil Δημ. December 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2009 Το flash είναι μόνο ενεργοποιημένο στις rom της HTC στον browser της HTC, η adobe μιλάει γενικότερα για την πλατφόρμα του android. Παράθεση Βαρέθηκα με αυτά που ακούω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lanc3lot Δημ. December 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2009 Μάλιστα, ty mister :) Πάντως δεν πρέπει να είναι ενεργοποιήμενο το Flash Video. Δοκίμασα να μπω με τον μαμίσιο στο Game Trailers και δεν παίζει τίποτα. Άρα μόνο ίσως το απλό Flash (αν και το youtube που είναι flv το παίζει κανονικά) Παράθεση --------------- https://www.redball.gr = Από οπαδούς, για οπαδούς, μπες στην Γαύρικη παρέα σήμερα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. December 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2009 Παιδιά έχω βάλει κάτι βιντεάκια σε μορφή mp4, που τα είχα τραβήξει από το nokia 6220 classic (5Mp carlzeiss) περίπου 40ΜΒ και το HERO δεν τα παίζει με τίποτα. Αρχίζει και κολάει η εικόνα και ακούγεται μόνο ο ήχος. Δοκίμασα αρκετούς media player από το Market αλλά τίποτα. Μήπως φταίει το μέγεθος (αν και μου φαίνεται δύσκολο) ή φταιει κάτι άλλο? Δοκίμασα και το Aνdroid Converter να τα μετατρέψω αλλά εκτός από ότι η ποιότητα έπεσε πολύ, πάλι κολούσε η εικόνα. Υπάρχει καμιά λύση? Γιατί νομίζω ότι το Android υποστηρίζει mp4 και το HERO έχει πολύ καλύτερο επεξεργαστή από το nokia 6220 classic που είχα. Με ξενέρωσε λίγο η αδυναμία να αναπαράγει τα συγκεκριμένα mp4... Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Επισκέπτης Δημ. December 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2009 firmware 1.5 basic build 63.18.55.06FU_6.35.07.08 kernel 2.6.27-0078c992 release 2.73.405.38 software 1.0.0.A6288 Φλικρ και μένα παίζει τζάμι, τουίτερ δεν έχω... το τηλέφωνο δεν έχει πειραχθεί/φλασαριστεί Οκ, την ίδια έκδοση έχω και γω! Επίσης από σήμερα το πρωί παίζει και το login στο Facebook! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ckphone Δημ. December 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2009 Boy δεν υπάρχει υποστήριξη σε Android για Flash (δεν είναι θέμα Dolphin, αν δεν το υποστηρίξει επίσημα η Adobe). Η Adobe λοιπόν λέει στο πρώτο τρίμηνο του 2010 θα το δούμε, στην αναμονή :) Στο ελληνικό της Ace έχει φλας! Το τσέκαρα και μέσα από τα programs! Παράθεση Android User since 1.3 , FOSS enthousiast, gadget maniac in rehab. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Επισκέπτης Δημ. December 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2009 24 ώρες μετά την πρώτη επαφή και τελικά ...κόλλησα σε σημείο που ο θρόνος του iphone αρχίζει να ...τρέμει (για την ώρα)! Τη μεγάλη διαφορά, εκτός από τα καλούδια του λειτουργικού, την κάνει η capacitive οθόνη μιας και η αίσθησή της είναι σχεδόν όπως και του iphone (αν το hero είχε γυαλί μπροστά τότε θα ήταν 100% ίδιες!). Όσο και αν κάποιοι δεν το θεωρούν σημαντικό, η capacitive οθόνη μεταμορφωνει ριζικά την εμπειρία χρήσης μιας συσκευής! Το τηλέφωνο ενοποίησε όλες τις υπηρεσίες mail, fb, twitter, flickr με μοναδικό τρόπο και όλες οι ενημερώσεις ενσωματώνονται στις ειδοποιήσεις της συσκευής! Επίσης δεν χρειάστηκα απολύτως κανένα software στο laptop (χρησιμοποιώ mac και είχα ένα άγχος και μάλιστα πέρασα μέχρι και win7 με bootcamp για καλό και για κακό), μιας και όλες μου οι επαφές και τα calendar βρισκόταν στο google account μου και ήρθαν αυτόματα στο hero χωρίς κανένα sync με το laptop! Οπότε υποθέτω θα χρειαστώ το desktop sync μόνο για τις αναβαθμίσεις του hero. Γενικώς το τηλέφωνο πετάει και δεν εμφανίζει ιδιαίτερα σημάδια κόπωσης ακόμη και όταν το "φορτώνω" πολύ. Απο εφαρμογές φαίνεται να υπάρχουν πολλές και τώρα τις δοκιμάζω σιγα σιγά από το market. Ξεχώρισα όμως ήδη μία που μου έλειπε από το iphone: Locale λέγεται και μπορείς να καθορίσεις τη συμπεριφορά του τηλεφώνου ανάλογα με το που βρίσκεσαι (με εντοπισμό από wifi ή gps), την ώρα, την κατάσταση της μπαταρίας κλπ. Πχ το έχω ρυθμίσει όταν είμαι στο σπίτι και η ώρα είναι πριν τις 12 το βράδυ, να ανοίγει μόνο του το wifi, να κουδουνίζει δυνατά, να έχει το επίπεδο της φωτεινότας που θέλω, να ανοιγει το bluetooth κλπ! Αντίστοιχα όταν είμαι στο σπίτι και η ώρα είναι μεταξύ 12 το βράδυ και 8 το πρωί, να αφήνει ανοιχτό το wifi, να κλεινει το bluetooth αλλά να μειώνει την ένταση των ειδοποιήσεων στο ελάχιστο για να μην ενοχλούν! Υποψιάζομαι πως αν βγει και η αναβάθμιση στο 2.1, το iphone θα κάτσει για λίγο στην άκρη (εντάξει δεν μπορώ να πω πως θα κρατήσει πολύ αλλά είναι το μόνο τηλέφωνο που μου έκανε εντύπωση τα τελευταία 2 χρόνια μετά το iphone). :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. December 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2009 Και εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος από τον Ήρωα. Σε σημείο που έχω ξεχάσει -σχεδόν- το iPhone. Και υπάρχουν αρκετά διαμάντια εφαρμόγες. Καιρός να αρχίσουμε να ψάχνουμε και να τα αναφέρουμε στο σχετικό θεμα... Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. December 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2009 ωραια πραγματα ακουω.... Bill την μουσικη απο το iTunes πως τη πετας μεσα στο κινητο; κανει sync ή απλα drag n drop? εχω και εγω ΜΒΡ. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spireto_2158 Δημ. December 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2009 Υπάρχει στο market κάποια εφαρμογή που να μας επιτρέπει την προβολή ταινιών; Παράθεση Φιλικά Σπύρος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
omokas Δημ. December 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2009 Γεια σας το πηρα και εγω απο το VNP.gr και εκανε 460 ευρω. Ηρθε με αγγλικη εκδοση ενω μου ειπαν οτι ειναι η ελληνικη και ειχε την εκδοση 2.73.405.5 και χρησιμοποιησα το Flashrec για να το χακαρο με custom recovery και μετα με την MoDaCo's (Paul) ROM 3.0. Aλλα εχω προβλημα με τα μηνυματα, απλα λεει "Unable to send" ενω ολα (email , mms) λειτουργουν. Εκανα μεχρι και UPDATE με το προγραμα απο την ιστοσελιδα της HTC , αλλα τιποτα.:worry::cry: Η baseband version ειναι 63.18.55.06EU_6.35.06.18. Αν καποιος μπορει να εξηγησει εναν ευκολο τροπο να την κανω update χωρις μεγαλο κινδυνο γιατι δεν θελω να χρησιμοποιω την συσκευη σαν τουβλο (Βrick) μετα... EDIT : Τελικα πηρα το θαρος και εκανα Radio Flash και το αφησα καμια 15 λεπτα να ειμαι σιγουρος, δοξα τον θεο ολα ΟΚ :) Αλλα το sms ακομα εκει , δεν λειτουργει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Επισκέπτης Δημ. December 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2009 ωραια πραγματα ακουω.... Bill την μουσικη απο το iTunes πως τη πετας μεσα στο κινητο; κανει sync ή απλα drag n drop? εχω και εγω ΜΒΡ. Να σου πω την αλήθεια αυτό δεν το έψαξα ακόμη! Για την ώρα έβαλα στο hero την micro SD κάρτα των 8gb που είχα στο Blackberry 9700 και το συγχρόνιζα με το blackberry desktop manager για mac. Οπότε τα songs υπήρχαν στην κάρτα και τα είδε με τη μία το hero (με τα covers κλπ). Δεν είναι μόνιμη λύση όμως και πρέπει να το ψάξω! Υποθέτω παντως πως σύντομα με την έκδοση 2.1 και τα σχετικά tools που θα βγουν, θα έχουμε επίσημη λύση για sync με το mac! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spireto_2158 Δημ. December 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2009 Παιδια καλημερα . Αντιμετωπιζω το εξης προβλημα αρκετες φορες ο Ηρωας μου εχει παρουσιασει αδυναμια αποστολης σμς δηλαδη πχ εχθες το βραδυ δεν μου εστειλε 2 μηνυματα του εδωσα εντολη να προσπαθησει ξανα και μου εβγαλε ενα παραθυρο λεγοντας οτι δεν μπορει να το στειλει μου λεει επισης αυτο mms.android.com και αναγκαστικο κλεισιμο αυτο μου το παρουσιαζει αρκετα συχνα απο την ημερα αγορας του . Επισης αρκετες φορες αποτυγχανει να μπει σε ιστοσελιδες το ιδιο μου κανει και στο μαρκετ και εκει ορισμενες φορες σαν να μην βλεπει το ασυρματο δικτυο που ειμαι συνδεδεμενος Βοηθεια τι να κανω !!!??? Τελος να προσθεσω οτι ειναι αγορασμενο απο Πλαισιο με ρομ της ace χωρις ροοτ και δεν το εχω ουτε βδομαδα Παράθεση Φιλικά Σπύρος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Επισκέπτης Δημ. December 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2009 Παιδια καλημερα . Αντιμετωπιζω το εξης προβλημα αρκετες φορες ο Ηρωας μου εχει παρουσιασει αδυναμια αποστολης σμς δηλαδη πχ εχθες το βραδυ δεν μου εστειλε 2 μηνυματα του εδωσα εντολη να προσπαθησει ξανα και μου εβγαλε ενα παραθυρο λεγοντας οτι δεν μπορει να το στειλει μου λεει επισης αυτο mms.android.com και αναγκαστικο κλεισιμο αυτο μου το παρουσιαζει αρκετα συχνα απο την ημερα αγορας του . Επισης αρκετες φορες αποτυγχανει να μπει σε ιστοσελιδες το ιδιο μου κανει και στο μαρκετ και εκει ορισμενες φορες σαν να μην βλεπει το ασυρματο δικτυο που ειμαι συνδεδεμενος Βοηθεια τι να κανω !!!??? Τελος να προσθεσω οτι ειναι αγορασμενο απο Πλαισιο με ρομ της ασε χωρις ροοτ και δεν το εχω ουτε βδομαδα Δεν παρατήρησα κάτι αντίστοιχο στο δικό μου hero. Δοκίμασες να του κάνεις factory reset? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spireto_2158 Δημ. December 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2009 να φανταστω με το ρεσετ διαγραφονται ολα ε ? Μπορω τουλαχιστον να κανω καποιο backup στις επαφες τουλαχιστον ? . Πως ειπαμε κανουμε το φακτορι ρεσετ ? Παράθεση Φιλικά Σπύρος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Επισκέπτης Δημ. December 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2009 να φανταστω με το ρεσετ διαγραφονται ολα ε ? Μπορω τουλαχιστον να κανω καποιο backup στις επαφες τουλαχιστον ? . Πως ειπαμε κανουμε το φακτορι ρεσετ ? Ναι διαγράφονται όλα (εκτός από αυτά που είναι στην κάρτα μνήμης) και το τηλέφωνο μετά το restart θα είναι όπως την πρώτη μέρα που το άνοιξες. Backup επαφών θα πάρεις με το htc sync που πρέπει να εγκαταστήσεις στο pc. Εκτός αν οι εφαφές σου ειναι σε google account οπότε δεν σε νοιάζει τίποτα! To factory reset είναι στο μενου: settings->security κάτω κάτω. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spireto_2158 Δημ. December 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2009 Που το βρισκω το sync δεν ειχε CD η κουτα του . Αρα πρεπει να σημειωσω και καθε εφαρμογη που του ειχα βαλει πφφ τρεχα γυρευε σε περιπτωση που δεν φτιαξει τι κανουμε τοτε παει για σερβις ? Παράθεση Φιλικά Σπύρος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Επισκέπτης Δημ. December 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2009 Που το βρισκω το sync δεν ειχε CD η κουτα του . Αρα πρεπει να σημειωσω και καθε εφαρμογη που του ειχα βαλει πφφ τρεχα γυρευε σε περιπτωση που δεν φτιαξει τι κανουμε τοτε παει για σερβις ? http://www.htc.com/europe/support.aspx Νομίζω πως υπάρχει και μέσα στην micro sd κάρτα που είχε στη συσκευασία. Ε αν δεν διορθωθεί το πρόβλημα αναγκαστικά κάποιος πρέπει να το δει! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. December 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2009 καλημερα! δεν νομιζω να ειναι ζητημα hw Σπυρο! (χρονια πολλα για χθες κι ολας!) θα σου φτιαξει με ενα φλασαρισμα κανονικα. Bill αυτο με το sync επισημο για Μακ που το ακουσες; μακαρι γιατι ειναι κριμα να μην υπαρχει για android κατι τετειο σπο την στιγμη που η ιδια η Google ποτε με την sdk ποτε με τον browser υποστηριζει κανονικα Mac... θα ηταν απλα τελειο! Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Επισκέπτης Δημ. December 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2009 καλημερα! δεν νομιζω να ειναι ζητημα hw Σπυρο! (χρονια πολλα για χθες κι ολας!) θα σου φτιαξει με ενα φλασαρισμα κανονικα. Bill αυτο με το sync επισημο για Μακ που το ακουσες; μακαρι γιατι ειναι κριμα να μην υπαρχει για android κατι τετειο σπο την στιγμη που η ιδια η Google ποτε με την sdk ποτε με τον browser υποστηριζει κανονικα Mac... θα ηταν απλα τελειο! Με το νέο android sdk κλπ είναι απλά θέμα χρόνου να ασχοληθεί κάποιος και να το ενσωματώσει στο isync :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spireto_2158 Δημ. December 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2009 Ωραια ευχαριστω παιδια θα προσπαθησω να το κανω το απογευμα και ας ελπισουμε οτι θα φτιαξει btw ευχαριστω για τα χρονια πολλα :-) Παράθεση Φιλικά Σπύρος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lanc3lot Δημ. December 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2009 Καιρός να αρχίσουμε να ψάχνουμε και να τα αναφέρουμε στο σχετικό θεμα... Έβαλα 25 εφαρμογές :) Θα επανέλθω με τις υπόλοιπες που έχω, λογικά αύριο κάποια στιγμή :) Παράθεση --------------- https://www.redball.gr = Από οπαδούς, για οπαδούς, μπες στην Γαύρικη παρέα σήμερα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spireto_2158 Δημ. December 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2009 Λοιπον τελικα οντως το sync ηταν μεσα στην καρτα μνημης ενω εκανα την εγκατασταση κανονικα με το τηλεφωνο συνδενεμενο δεν το εβλεπε το προγραμα στην συνεχεια δοκιμασα να το βγαλω βαλω αλλα παλι τα ιδια ο υπολογιστης εβλεπε μονο την καρτα μνημης πως θα το κανω που να καταφερω να κανω συχρονισμο ? Παράθεση Φιλικά Σπύρος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georpapa Δημ. December 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2009 εχω την εντυπωση πως εξαρταται τι λογισμικο εχεις στον υπολογιστη... δλδ απο οσο ξερω win xp sp3 και windows 7 δε δουλευει το προγραμμα Παράθεση όνειρα σα τα καράβια στα ρηχά ξεπέσατε σας τα πήραν τα ταξίδια και στην άμμο δέσατε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts