corduroy27 Δημ. May 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2009 Θεωρώ το θέμα πολύ σοβαρό και αν και δεν έχω πρόβλημα μέχρι τώρα, ίσως να ήταν καλή ιδέα μια ομαδική διαμαρτυρία προς τη wind, (σε πρώτη φάση) και αν δε γίνει κάτι, σε άλλους αρμόδιους φορείς... Απ' ότι βλέπω είναι αρκετοί αυτοί που έχουν πρόβλημα. Είναι πραγματικά πολύ κρίμα να πηγαίνει χαμένη μια τόσο καλή κίνηση, (για το 50% bonus μιλάω), λόγω της μη αξιοπιστίας του συστήματος. Ακόμα χειρότερα, να ταλαιπωρείται κόσμος με αλλαγές καρτών κλπ. Είμαι υπέρ της ηλεκτρονικής ανανέωσης 100% με δεδομένη την ασφάλεια και αξιοπιστία των συναλλαγών. Κάτι τέτοιο, μόνο καλό μπορεί να κάνει, στις τσέπες μας... τον χρόνο μας... το περιβάλλον το ίδιο ρε αδερφέ... (λιγότερες κάρτες, κλπ.) Ελπίζω να δοθεί η αρμόζουσα σημασία στο θέμα από όλους μας-τους. Παράθεση Peace... Love... Freedom... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. May 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2009 Θεωρώ το θέμα πολύ σοβαρό και αν και δεν έχω πρόβλημα μέχρι τώρα, ίσως να ήταν καλή ιδέα μια ομαδική διαμαρτυρία προς τη wind, (σε πρώτη φάση) και αν δε γίνει κάτι, σε άλλους αρμόδιους φορείς... Απ' ότι βλέπω είναι αρκετοί αυτοί που έχουν πρόβλημα. Είναι πραγματικά πολύ κρίμα να πηγαίνει χαμένη μια τόσο καλή κίνηση, (για το 50% bonus μιλάω), λόγω της μη αξιοπιστίας του συστήματος. Ακόμα χειρότερα, να ταλαιπωρείται κόσμος με αλλαγές καρτών κλπ. Είμαι υπέρ της ηλεκτρονικής ανανέωσης 100% με δεδομένη την ασφάλεια και αξιοπιστία των συναλλαγών. Κάτι τέτοιο, μόνο καλό μπορεί να κάνει, στις τσέπες μας... τον χρόνο μας... το περιβάλλον το ίδιο ρε αδερφέ... (λιγότερες κάρτες, κλπ.) Ελπίζω να δοθεί η αρμόζουσα σημασία στο θέμα από όλους μας-τους. εμεισ δινουμε πολυ μεγαλη σημασια στο θεμα, η wind μασ εχει γραμμενουσ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. May 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2009 "CRM to me fromCRM <CRM@wind.com.gr> dateThu, May 7, 2009 at 12:27 PM subjectPrepaid info Αγαπητέ συνδρομητή, Προσπαθούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας, ανεπιτυχώς. Παρακαλούμε αλλάξτε τις τις τοπικές ρυθμίσεις του Browser σύμφωνα με τα παρακάτω: ΙS>Tools / Internet Options / Privacy (Must be LOW). Με εκτίμηση, ΤΜΗΜΑ ΓΡΑΠΤΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ e-mail: crm@wind.com.gr" H επίσημη απάντηση του Wind CC για το πρόβλημα της online ανανέωσης. Για δοκιμάστε γιατί εγώ σε γενικές γραμμές (μετά από 2-3 προσπάθειες) μπορώ να ανανεώνω online. Bλακείες λένε, δοκίμασα με τις αλλαγές και πάλι το ίδιο βγάζει "δημιουργήθηκε σφάλμα με τη τράπεζα" όπως εδώ και 1,5 μήνα δηλαδή. Μας κοροιδεύουν μου φαίνεται... Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. May 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2009 Bλακείες λένε, δοκίμασα με τις αλλαγές και πάλι το ίδιο βγάζει "δημιουργήθηκε σφάλμα με τη τράπεζα" όπως εδώ και 1,5 μήνα δηλαδή. Μας κοροιδεύουν μου φαίνεται... γιατι δεν εκπλησομαι καθολου?μα καθολου ομωσ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ababapanos Δημ. May 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2009 σημερα δοκιμασα και εκανα για πρωτη φορα on line ανανεοσι 20 εθρο και εγινε αμεσως , μου εδωσε και 10 ευρω δωρο.... η καρτα μου ειναι της τραπεζας πειρεως και ολα μια χαρα Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. May 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2009 σημερα δοκιμασα και εκανα για πρωτη φορα on line ανανεοσι 20 εθρο και εγινε αμεσως , μου εδωσε και 10 ευρω δωρο.... η καρτα μου ειναι της τραπεζας πειρεως και ολα μια χαρα Για προσπάθησε την δεύτερη, τρίτη φορά και τα ξαναλέμε αν θα είναι όλα καλά. ;) :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. May 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2009 Εγω εχω κανει γυρω στις 15 ανανεωσεις και ποτε δεν ειχα προβλημα, κυριως με alpha αλλα και με πειραιως μια φορα. Δεν ξερω αν παιζει ρολο αλλα εγω εχω κανει και λογαριασμο (δηλαδη πριν την ανανεωση βαζω username και password). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
H2SO4 Δημ. May 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2009 Εγω εχω κανει γυρω στις 15 ανανεωσεις Προλαβαινεις να φας τις μοναδες σου η οχι??:lol::lol: 15 ανανεωσεις!! :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. May 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2009 Προλαβαινεις να φας τις μοναδες σου η οχι??:lol::lol: 15 ανανεωσεις!! :blink: Για αλλους βρε..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. May 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2009 Εγω εχω κανει γυρω στις 15 ανανεωσεις και ποτε δεν ειχα προβλημα, κυριως με alpha αλλα και με πειραιως μια φορα. Δεν ξερω αν παιζει ρολο αλλα εγω εχω κανει και λογαριασμο (δηλαδη πριν την ανανεωση βαζω username και password). Ακόμα και username & password να βάλεις, τα ίδια σκ@τ@ είναι... Οι κάρτες μπλοκάρονται... :down: Anyway, επίσημη τοποθέτηση-απάντηση από την Γουίντ θα πάρουμε ποτέ; Μπορούμε να υποβάλλουμε επίσημη ερώτηση μέσω myphone; Και δεν ομιλώ για απαντήσεις του στυλ «μήπως δε βάζετε σωστά τα στοιχεία της κάρτας σας;», «μήπως δεν έχετε επαρκές υπόλοιπο;», «μήπως κάνετε συχνά ύποπτες ηλεκτρονικές συναλλαγές;» απαντήσεις οι οποίες εκνευρίζουν ακόμα περισσότερο κάθε λογικό άτομο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
H2SO4 Δημ. May 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2009 Απορω παντως πως μερικοι κανουν 15 ανανεωσεις χωρις προβλημα, και αλλοι δεν καταφερνουν ουτε μια....πρεπει να εχει παιχτει γερη λαλακια καπου στο συστημα...τωρα της wind, εμπορικης, velti, ενας θεουλης ξερει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. May 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2009 Απορω παντως πως μερικοι κανουν 15 ανανεωσεις χωρις προβλημα, και αλλοι δεν καταφερνουν ουτε μια....πρεπει να εχει παιχτει γερη λαλακια καπου στο συστημα...τωρα της wind, εμπορικης, velti, ενας θεουλης ξερει... Δεν έχει σημασία εγώ είχα κάνει πάνω από 10 ηλεκτρονικές ανανεώσεις σε γνωστούς και φίλους με τη πρώτη mastercard της alpha που είχα και όταν απλά μου άλλαξε και μου ήρθε η καινούργια, έκανα 3 συναλλαγές τη πρώτη μέρα και μπλόκαρε, οπότε τυχαίο είναι δε ξέρω τι να πω... Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
beba Δημ. May 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2009 Εχει κάνει κάποιος ανανεωση με visa electron ταχυδρομικου ταμιευτηριου? Μου βγαζει οτι δημιουργηθηκε λαθος κατα τη συναλλαγη με την τραπεζα. Προσπαθησα και με maestro eurobank και μου λεει οτι ηταν ανεπιτυχης η ανανεωση. Προσπάθησα και με explorer και οταν παταω το ποσο μου βγαζει οτι ο χρονος παραμονης εχει ληξει (κατι τέτοιο). Τι μπορει να φταίει? Να δοκιμαζω συνεχεια ή να παω στο περίπτερο? Επίσης στο ονομα κατοχου της καρτας παιζει ρολο το αν θα ειναι ελληνικοι ή λατινικοι χαρακτήρες? Κι εκει που λεει ημερομηνία λήξης ο πρωτος αριθμός δεν ειναι ο μήνας και ο δευτερος το έτος? Κάνω μηπως εκει κάποιο λάθος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. May 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2009 οτι κ να κανεισ ανανεωση δεν προκειται να κανεισ Μ`αρεσει ο τροπος που το ειπες :lol: @beba: Η καρτα σου εχει banαριστει οπως και πολλων αλλων απο το συστημα της wind. Λυση δεν υπαρχει, εκτος και αν επανεκδοσεις την καρτα, που και παλι πανω απο 2-3 ανανεωσεις αποκλειεται να καταφερεις να κανεις. Οποτε απλα ξεχασε την on line ανανεωση εως οτου φτιαξουν το συστημα τους σε μερικα χρονια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. May 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2009 Δεν είμαι σίγουρος ότι μπανάρεται η κάρτα. Κάτι σκαλώνει, σίγουρα, αλλά δε νομίζω ότι μπανάρεται. Γιατί αυτό νόμιζα κι εγώ, αλλά όσες φορές μου το έκανε εγώ τελικά κατάφερνα να τη χρησιμοποιήσω. Βέβαια προσπαθούσα πάνω από 200 φορές, αλλά στο τέλος γινότανε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
beba Δημ. May 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2009 @beba: Η καρτα σου εχει banαριστει οπως και πολλων αλλων απο το συστημα της wind. Λυση δεν υπαρχει, εκτος και αν επανεκδοσεις την καρτα, που και παλι πανω απο 2-3 ανανεωσεις αποκλειεται να καταφερεις να κανεις. Οποτε απλα ξεχασε την on line ανανεωση εως οτου φτιαξουν το συστημα τους σε μερικα χρονια. Το θέμα είναι οτι πρωτη φορά πηγα να κανω online ανανεωση. Δεν την εχω ξαναχρησιμοποιησει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. May 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2009 Το θέμα είναι οτι πρωτη φορά πηγα να κανω online ανανεωση. Δεν την εχω ξαναχρησιμοποιησει. Συνέχισε να προσπαθείς. Κάποια στιγμή θα την πάρει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. May 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2009 Aν έχετε κάρτα Πειραιώς - σας το έχω ξαναπεί - και σας έχει «μπαναριστεί» η κάρτα, δημιουργήστε μια εικονική WEBUY κάρτα. Έτσι θα μπορέσετε να κάνετε ανανέωση. Αν μπαναριστεί και η WEBUY, δημιουργήστε άλλη, ούτως ή άλλως δωρεάν είναι και δημιουργείται την ίδια στιγμή. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. May 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2009 Ναι μεν εχει δωρεαν εκδοση αλλα πλεον η φορτιση χρεωνεται. Οποτε δεν ειναι και η καλυτερη λυση... Απόκτηση κάρτας ΔΩΡΕΑΝ Επανέκδοση κάρτας ΔΩΡΕΑΝ Φόρτιση κάρτας* 1% επί της αξίας της φόρτισης ελάχιστη χρέωση: €1 μέγιστη χρέωση €5 Εκφόρτιση κάρτας** €1 * Οι 4 πρώτες φορτίσεις είναι δωρεάν (οι 2 πρώτες από καταθετικό λογαριασμό και οι 2 πρώτες από πιστωτική κάρτα της Τράπεζας Πειραιώς) ** Σε περίπτωση που το ποσό της εκφόρτισης είναι ≤ 1€, τότε θα εισπραχθεί ως έξοδο εκφόρτισης το συνολικό ποσό της εκφόρτισης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. May 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2009 Ολοκληρη επιστημη εχει καταντησει η ηλεκτρονικη ανανεωση.συμβουλες επι συμβουλων κ ολα αυτα για κατι το οποιο θα επρεπε να γινεται πανευκολα κ χωρις κανενα προβλημα.απιστευτο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. May 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2009 Ναι μεν εχει δωρεαν εκδοση αλλα πλεον η φορτιση χρεωνεται. Οποτε δεν ειναι και η καλυτερη λυση... Απόκτηση κάρτας ΔΩΡΕΑΝ Επανέκδοση κάρτας ΔΩΡΕΑΝ Φόρτιση κάρτας* 1% επί της αξίας της φόρτισης ελάχιστη χρέωση: €1 μέγιστη χρέωση €5 Εκφόρτιση κάρτας** €1 * Οι 4 πρώτες φορτίσεις είναι δωρεάν (οι 2 πρώτες από καταθετικό λογαριασμό και οι 2 πρώτες από πιστωτική κάρτα της Τράπεζας Πειραιώς) ** Σε περίπτωση που το ποσό της εκφόρτισης είναι ≤ 1€, τότε θα εισπραχθεί ως έξοδο εκφόρτισης το συνολικό ποσό της εκφόρτισης. Ε ας τη φορτώσεις με 10€ και θα χρεωθείς με 1€ επιπλέον, σιγά. Εν ανάγκη δεν είναι δα και κανά τεράστιο ποσό το 1€ που θα χρεωθείς. Θα εξυπηρετηθείς όμως 100%. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosman Δημ. May 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2009 Εγω παιδες μονο μια ανανεωση εχω καταφερει συνολικα με VISA Electron Πειραιως Πλεον το μηνυμα το κλασσικο ειναι Δημιουργήθηκε λάθος κατά την διάρκεια της συναλλαγής σας με την τράπεζα. Τους εστειλα κ μαιλ αλλα αφου διαβαζω τοσα ατομα με προβλημα κλαφτα. Η υπηρεσια ειναι διαμεσο της Velti κ επειτα στην Εμπορικη Τραπεζα, δεν ειμαι κ πολυ αισιοδοξος δηλαδη μιας κ περνα απο 3 υπηρεσιες η πληροφορια. :S PS: Mονο στην Ελλαδα παιδες αυτα τα προβληματα! Τοσα χρονια συναλλαγες απο εξωτερικο δεν εχω συναντησει το παραμικρο προβληματακι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. May 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2009 Εγω παιδες μονο μια ανανεωση εχω καταφερει συνολικα με VISA Electron Πειραιως Πλεον το μηνυμα το κλασσικο ειναι Δημιουργήθηκε λάθος κατά την διάρκεια της συναλλαγής σας με την τράπεζα. Τους εστειλα κ μαιλ αλλα αφου διαβαζω τοσα ατομα με προβλημα κλαφτα. Η υπηρεσια ειναι διαμεσο της Velti κ επειτα στην Εμπορικη Τραπεζα, δεν ειμαι κ πολυ αισιοδοξος δηλαδη μιας κ περνα απο 3 υπηρεσιες η πληροφορια. :S PS: Mονο στην Ελλαδα παιδες αυτα τα προβληματα! Τοσα χρονια συναλλαγες απο εξωτερικο δεν εχω συναντησει το παραμικρο προβληματακι. εχει εξελιχθει στην ντροπη τησ wind αυτη η ιστορια Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosman Δημ. May 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2009 Εξελιξεις στην ιστορια: Λοιπον περασα απο καταστημα της Πειραιως γιατι δεν μπορουσα ουτε μετρητα απο ΑΤΜ να σηκωσω. -Καλημερα σας πρεπει να εχει μπλοκαρει η καρτα θα μπορουσαμε να το δουμε; -Βεβαιως (Μετα απο καποια τηλεφωνα του υπαλληλου) -Με ενημερωσαν απο την VISA (ναι για τον ΟΜΙΛΟ VISA τον ιδιο μιλαμε) οτι η καρτα εχει μπλοκαριστει για πιθανη υποκλοπη στοιχειων -LOOOOOL λεω στον υπαλληλο (οχι ακριβως ετσι) και τον ενημερωνω για την κατασταση στην σελιδα της Wind και αν γνωριζει και αλλα μπλοκαρισματα, δεν ηταν πολυ αναλυτικος παρολα αυτα ηταν και αλλος ενας με μπλοκαρισμενη καρτα που διαμαρτυρωνταν αφου καθε εβδομαδα παει στην τραπεζα για καινουργια. Ερωτηση: Η τραπεζα Πειραιως ειναι για τα μπαζα, η WIND ειναι για τα μπαζα, η και οι δυο τους; Θυμωσα λιγακι να σας πω την αληθεια οχι για την εκδοση της νεας καρτας που πηρε 5 λεπτα αλλα γιατι η ιδια η VISA θεωρησε οτι γινοταν υποκλοπη στοιχειων μετα απο χρηση χρεωστικων καρτων εδω και 5 χρονια!!!!! HINT: Οταν γινετε εσφαλμενη συναλλαγη απο την σελιδα της Wind εχει ενα εμαιλ για support, εστειλα αλλα σημερα ειδα στο mailbox μου Your message: From: ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ Subject: Ηλεκτρονική ανανέωση χρόνου ομιλίας Could not be delivered because of 550 5.1.1 User unknown The following recipients were affected: info@wind.com.gr ---------- Τα νευρα μου εγιναν affected και οχι η WIND... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
beba Δημ. May 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2009 Τηλεφωνησα στο ταχυδρομικο ταμιευτηριο. Οι καρτες VISA ELECTRON ειναι μπλοκαρισμένες και δεν γίνεται να κανω αγορά online. Αρα σε εμενα τουλαχιστον ειναι θεμα τραπεζας..:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts