KPONOSS Δημ. January 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2010 Καλημερα σε ολους και καλοσηρθα και εγω στο φορουμ. Ειλικρινα ειμαι εντελως ασχετος με τα smartphone και αν αγοραζα ποτε θα επαιρνα το ΙΡΗΟΝΕ. Ομως λογο τρελης κωλοφαρδιας κερδισα το galaxy στελνωντας ενα μηνυμα στο ΣΚΑΙ 100.3. Αλλα εχω απογοητευτει 1) λογω της μπαταριας που μου κρατει κανα 10ωρο χωρις να ασχοληθω σχεδον καθολου με τη συσκευη, 2) το ξυπνητηρι αμα ειναι κλειστο το τηλεφωνο δε βαραει 3) η φωτ. μηχανη αν και ειναι 5 μεγαπιξελς δεν εχει καμια ρυθμιση δλδ ελεος μεχρι και ενα αρχαιο σονυ ερικσον που ειχα ειχε πολυ περισσοερες επιλογες. 4) δε μπορω να καταλαβω πως μπορω να ορισω σε πια μνημη θελω να αποθηκευω μιας και αγορασα και εξωτερικη μνημη. 5) γενικα περιμενα πολυ περισσοτερες ρυθμισεις λαμβανοντας υπ'οψιν για το τι προοριζετε η συγκεκριμενη συσκευη. Ευχαριστω παιδια, Χαρης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. January 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2010 (edited) Καλημερα σε ολους και καλοσηρθα και εγω στο φορουμ. Ειλικρινα ειμαι εντελως ασχετος με τα smartphone και αν αγοραζα ποτε θα επαιρνα το ΙΡΗΟΝΕ. Ομως λογο τρελης κωλοφαρδιας κερδισα το galaxy στελνωντας ενα μηνυμα στο ΣΚΑΙ 100.3. Αλλα εχω απογοητευτει 1) λογω της μπαταριας που μου κρατει κανα 10ωρο χωρις να ασχοληθω σχεδον καθολου με τη συσκευη, 2) το ξυπνητηρι αμα ειναι κλειστο το τηλεφωνο δε βαραει 3) η φωτ. μηχανη αν και ειναι 5 μεγαπιξελς δεν εχει καμια ρυθμιση δλδ ελεος μεχρι και ενα αρχαιο σονυ ερικσον που ειχα ειχε πολυ περισσοερες επιλογες. 4) δε μπορω να καταλαβω πως μπορω να ορισω σε πια μνημη θελω να αποθηκευω μιας και αγορασα και εξωτερικη μνημη. 5) γενικα περιμενα πολυ περισσοτερες ρυθμισεις λαμβανοντας υπ'οψιν για το τι προοριζετε η συγκεκριμενη συσκευη. Ευχαριστω παιδια, Χαρης. Φιλε Χαρη καλως ηρθες στην ομαδα.λοιπον τα 2 πρωτα παραπονα σου θα λυθουν αμεσα αν κανεις αναβαθμιση,μην περιμενεις απο το NEW PC STUDIO που παρεχει η Samsung γιατι ειναι για κλωτσιες(και πολλες μαλιστα),θα το κανεις μεσω odin πηγαινοντας εδω http://androidforums.com/samsung-i7500/13692-how-odin-galexo-rom-s.html και ακολουθωντας τισ οδηγιες,η νεωτερη rom ειναι η ii5. οσο για τη καμερα,κι εμενα με ειχε στραβωσει στην αρχη αλλα τελικα αν και πληρως αυτοματοποιημενη τραβαει πολυ καλες φωτο (τις συγκρινα με του Ν95-και το οποιο ειναι..ζορικο μηχανημα σε ολα του- σε ιδιες συνθηκες ληψης). περιμενουμε πολυ περισσοτερα οταν το ανεβασουμε σε Android 2,ακομη ειναι σε beta εκδοση αλλα δεν νομιζω να αργησει η κανονικη,εκει θα δουμε τι πουλια πιανει το μηχανακι αυτο και πιστευω οτι τα πουλια αυτα θα ειναι απο -πελεκανους- και πανω!!!!! προς το παρων να ξερεις οτι το κινητο αυτο το -χτιζεις- με το αναλογο προγραμμα για αυτο που θελεις να κανεις,ριξε μια ματια στο market! ελπιζω να βοηθησα υ.γ. εγω το iphone δεν θα το αγαραζα ποτε!! Edited January 8, 2010 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
schumiz Δημ. January 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2010 Καλημερα σε ολους και καλοσηρθα και εγω στο φορουμ. Ειλικρινα ειμαι εντελως ασχετος με τα smartphone και αν αγοραζα ποτε θα επαιρνα το ΙΡΗΟΝΕ. Ομως λογο τρελης κωλοφαρδιας κερδισα το galaxy στελνωντας ενα μηνυμα στο ΣΚΑΙ 100.3. Αλλα εχω απογοητευτει 1) λογω της μπαταριας που μου κρατει κανα 10ωρο χωρις να ασχοληθω σχεδον καθολου με τη συσκευη, 2) το ξυπνητηρι αμα ειναι κλειστο το τηλεφωνο δε βαραει 3) η φωτ. μηχανη αν και ειναι 5 μεγαπιξελς δεν εχει καμια ρυθμιση δλδ ελεος μεχρι και ενα αρχαιο σονυ ερικσον που ειχα ειχε πολυ περισσοερες επιλογες. 4) δε μπορω να καταλαβω πως μπορω να ορισω σε πια μνημη θελω να αποθηκευω μιας και αγορασα και εξωτερικη μνημη. 5) γενικα περιμενα πολυ περισσοτερες ρυθμισεις λαμβανοντας υπ'οψιν για το τι προοριζετε η συγκεκριμενη συσκευη. Ευχαριστω παιδια, Χαρης. Χάρη μου, κι εγώ έχω το κινητό κανά 2βδομάδες και θα προσπαθήσω να σε βοηθήσω όσο μπορώ (γιατί μη φανταστείς ότι κι εγώ είμαι ιδιαίτερα σχετική. Ακόμα το μαθαίνω). Λοιπόν, σχετικά με την μπαταρία πέρα από την αναβάθμιση που πρέπει να κάνεις καλό θα ήταν να κατεβάσεις από το market το task killer. Με αυτό κλείνεις κάποια προγράμματα τα οποία μένουν στο background ανοιχτά παρόλο που εσύ υποτίθεται ότι τα χεις κλείσει. Βάζοντας αυτό εμένα μου κρατάει σχεδόν 2 μέρες με αρκετή χρήση του wi-fi. Όσο για να ρυθμίσεις τη μνήμη απλά ανοίγεις την κάμερα, πατάς το κουμπί του μενού, settings, κι απο κει επιλέγεις ποια μνήμη θες. Οπωσδήποτε όμως κάνε την αναβάθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis1313 Δημ. January 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2010 Χάρη θα συμφωνήσω σε αυτά που είπαν τα παιδιά...Επιπλέον με τις αρχικές rom είχε παρατηρηθεί ένα πρόβλημα με το κουμπί της κάμερας το οποίο αν το πατούσες έστω και ελαφρά έβγζε το κινητό από sleep mode και κατανάλωνε μπαταρία....Αυτό συνέβαινε ακόμα και αν το είχες στην θήκη του ακόμα και αν ήταν ακουμπημένο στο γραφείο.... Με τις νέες rom αυτό δεν ισχύει.... Και μερικές συμβουλές: 1)Πρώτον αν δεν χρησιμοποιείς 3g μετάτρεψέ το σε 2g. 2)Κλείνε πάντα το wifi και το gps αν δεν τα χρησιμοποιείς. 3)Απενεργοποίησε το use background data.... Όλα αυτά σε συνδυασμό με μία καινούρια rom θα σε βοηθήσουν να κρατάει η μπαταρία σου 1,5 -2 μέρες με αρκετή χρήση... Όσο για την κάμερα υπάρχουν πολλά προγράμματα τα οποία αξιοποιούν την πραγματικά καλή κάμερα...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
schumiz Δημ. January 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2010 Χάρη θα συμφωνήσω σε αυτά που είπαν τα παιδιά...Επιπλέον με τις αρχικές rom είχε παρατηρηθεί ένα πρόβλημα με το κουμπί της κάμερας το οποίο αν το πατούσες έστω και ελαφρά έβγζε το κινητό από sleep mode και κατανάλωνε μπαταρία....Αυτό συνέβαινε ακόμα και αν το είχες στην θήκη του ακόμα και αν ήταν ακουμπημένο στο γραφείο.... Με τις νέες rom αυτό δεν ισχύει.... Και μερικές συμβουλές: 1)Πρώτον αν δεν χρησιμοποιείς 3g μετάτρεψέ το σε 2g. 2)Κλείνε πάντα το wifi και το gps αν δεν τα χρησιμοποιείς. 3)Απενεργοποίησε το use background data.... Όλα αυτά σε συνδυασμό με μία καινούρια rom θα σε βοηθήσουν να κρατάει η μπαταρία σου 1,5 -2 μέρες με αρκετή χρήση... Όσο για την κάμερα υπάρχουν πολλά προγράμματα τα οποία αξιοποιούν την πραγματικά καλή κάμερα...... Έχεις κάποιο καλό πρόγραμμα για την κάμερα να προτείνεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. January 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2010 (edited) Έχεις κάποιο καλό πρόγραμμα για την κάμερα να προτείνεις; εγω δοκιμασα αρκετα,το τελευταιο το snapΡhoto pro ηταν πολυ καλο με πολλες ρυθμισεις οι οποιες ομως στην ουσια δεν επενενεργουσαν,στο android 2 θα δουλευουν στα σιγουρα.κι οσο για το task killer οσοι το εχετε βγαλτετο και βαλτε το advansed task killer,φοβερο,το κανεις επιλογη και απο τα widget στην home screen και σου βαζει εικονιδιο που τα κλεινει ολα ακαριαια. σχετικα με την μπαταρια παιδια,εχουν περασει 20 μερες που εχω το κινητο και οσο παει και κραταει και περισοτερο,αν δεν του πολυανοιξω το gps (γιατι αποδεδειγμενα αυτο θανατωνει την μπαταρια) με αρκετο σκαλισμα βγαζω 2,5 μερες ανετα. Edited January 8, 2010 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
schumiz Δημ. January 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2010 εγω δοκιμασα αρκετα,το τελευταιο το snap photo ηταν πολυ καλο με πολλες ρυθμισεις οι οποιες ομως στην ουσια δεν επενενεργουσαν,στο android 2 θα δουλευουν στα σιγουρα. Το κατέβασα.Θα το δοκιμάσω σε λίγο να δω τι γίνεται.Το μόνο που με προβληματίζει είναι ότι θέλει full internet access. Βασικά το χω δει σε αρκετές εφαρμογές στο market. Κι όντας άσχετη, τι σημαίνει αυτό; Ό,τι κάθε φορά που θα το ανοίγω αυτό θα συνδέεται στο internet; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. January 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2010 Το κατέβασα.Θα το δοκιμάσω σε λίγο να δω τι γίνεται.Το μόνο που με προβληματίζει είναι ότι θέλει full internet access. Βασικά το χω δει σε αρκετές εφαρμογές στο market. Κι όντας άσχετη, τι σημαίνει αυτό; Ό,τι κάθε φορά που θα το ανοίγω αυτό θα συνδέεται στο internet; κοιτα,για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο κατεβασε το APNdroid,ειναι απο τα βασικα προγραμματα που εχω στο δικο μου,κανει enable-disable την προσβαση στο internet,οταν το εχεις στο disable κανενα προγραμμα δεν μπορει να εχει προσβαση στο νετ που τα ποδια να χτυπαει κατω.την full internet access πιστευω την ζητανε ολα αυτα τα προγραμματα για τα update Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
schumiz Δημ. January 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2010 κοιτα,για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο κατεβασε το APNdroid,ειναι απο τα βασικα προγραμματα που εχω στο δικο μου,κανει enable-disable την προσβαση στο internet,οταν το εχεις στο disable κανενα προγραμμα δεν μπορει να εχει προσβαση στο νετ που τα ποδια να χτυπαει κατω.την full internet access πιστευω την ζητανε ολα αυτα τα προγραμματα για τα update Α εντάξει!Δεν είμαι τόσο άσχετη τελικά γιατί το χω κατεβάσει ήδη. Σ ευχαριστώ πάρα πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KPONOSS Δημ. January 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2010 (edited) Χάρη θα συμφωνήσω σε αυτά που είπαν τα παιδιά...Επιπλέον με τις αρχικές rom είχε παρατηρηθεί ένα πρόβλημα με το κουμπί της κάμερας το οποίο αν το πατούσες έστω και ελαφρά έβγζε το κινητό από sleep mode και κατανάλωνε μπαταρία....Αυτό συνέβαινε ακόμα και αν το είχες στην θήκη του ακόμα και αν ήταν ακουμπημένο στο γραφείο.... Με τις νέες rom αυτό δεν ισχύει.... Και μερικές συμβουλές: 1)Πρώτον αν δεν χρησιμοποιείς 3g μετάτρεψέ το σε 2g. 2)Κλείνε πάντα το wifi και το gps αν δεν τα χρησιμοποιείς. 3)Απενεργοποίησε το use background data.... Όλα αυτά σε συνδυασμό με μία καινούρια rom θα σε βοηθήσουν να κρατάει η μπαταρία σου 1,5 -2 μέρες με αρκετή χρήση... Όσο για την κάμερα υπάρχουν πολλά προγράμματα τα οποία αξιοποιούν την πραγματικά καλή κάμερα...... Αυτο πως γινετε? ακυρο το βρηκα. Ευχαριστω πολυ παντως. Edited January 12, 2010 by KPONOSS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgexx Δημ. January 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2010 Καλησπέρα.Εχω και εγω ενα galaxy και το εκανα αναβαθμιση στην ii5(πιο πριν ειχα την IG8 οχι την ih8),μετα την αναβαθμιση δεν λειτουργει το ON-OFF στο apndroid και δεν δουλευει το greekmethod.Ειχε κανενας παρομοιο προβλημα?Ξερει κανενας κατι για την rom που ειχα?Αυτο που παρατηρησα μετα την αναβαθμιση εινα οτι η μπαταρια κραταει περισσοτερο οταν η συσκευη ειναι σε αναμονη,αντιθετα οταν χρησιμοποιω το gps το wifi και γενικα τα aplication η μπαταρια ξοδευεται πιο γρηγορα απο πριν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. January 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2010 Καλησπέρα.Εχω και εγω ενα galaxy και το εκανα αναβαθμιση στην ii5(πιο πριν ειχα την IG8 οχι την ih8),μετα την αναβαθμιση δεν λειτουργει το ON-OFF στο apndroid και δεν δουλευει το greekmethod.Ειχε κανενας παρομοιο προβλημα?Ξερει κανενας κατι για την rom που ειχα?Αυτο που παρατηρησα μετα την αναβαθμιση εινα οτι η μπαταρια κραταει περισσοτερο οταν η συσκευη ειναι σε αναμονη,αντιθετα οταν χρησιμοποιω το gps το wifi και γενικα τα aplication η μπαταρια ξοδευεται πιο γρηγορα απο πριν! Αυτο που εξοντωνει την μπαταρια ειναι το gps και δεν ισχυει μονο για το galaxy αλλα για ολες τις συσκευες που το χρησιμοποιουν.Το wifi καταναλωνει κι αυτο αλλα οχι στο σημειο της εξοντωσης της τροφοδοσιας,αυτη η διαφορα που σημειωσες πιο πανω δεν ισχυει αναμεσα στις δυο fw.Οταν εκανες την αναβαθμιση,εκανες hard reset της συσκευης σου???!!!!!!! ειναι απαραιτητο!!!!!!!!αν εχεις κανει απεγκατεστησε και ξαναεγκατεστησε το apndroid και το greekmethod και αν δεις οτι εξακολουθουν τα προβληματα κανε hard reset (ειναι το reset factory defaults). Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgexx Δημ. January 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2010 Αυτο που εξοντωνει την μπαταρια ειναι το gps και δεν ισχυει μονο για το galaxy αλλα για ολες τις συσκευες που το χρησιμοποιουν.Το wifi καταναλωνει κι αυτο αλλα οχι στο σημειο της εξοντωσης της τροφοδοσιας,αυτη η διαφορα που σημειωσες πιο πανω δεν ισχυει αναμεσα στις δυο fw.Οταν εκανες την αναβαθμιση,εκανες hard reset της συσκευης σου???!!!!!!! ειναι απαραιτητο!!!!!!!!αν εχεις κανει απεγκατεστησε και ξαναεγκατεστησε το apndroid και το greekmethod και αν δεις οτι εξακολουθουν τα προβληματα κανε hard reset (ειναι το reset factory defaults). Τελικα το apndroid για να δουλεψει επρεπε να τικαρω και τισ αλλες επιλογες,ενω στο greek input method επρεπε να το ενεργοποιησω στο locale&text και μετα να κρατησω πατημενο το123 και να το διαλεξω και απο εκει(πολυ ευχρηστο προγραμμα).Ισως ηταν ιδεα μου αλλα θυμαμαι μου ειχε κανει εντυπωση το γεγονος οτι με 45 λεπτα πλοηγηση μου ειχε φαει ελαχιστη μπαταρια(σε σχεση με αλλες συσκευες)anyway thanks for everything. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KPONOSS Δημ. January 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2010 Ανβαζω αρχειο avi στη συσκευη απο το pc, το βλεπω να ειναι μεσα στη μνημη, αλλα δε ξερω πως να δω το βιντεο απο τη συσκευη. Ειλικρινα δε καταλαβενω τιποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
heartless Δημ. January 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2010 Πόσο σας κρατάει η μπαταρία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. January 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2010 Πόσο σας κρατάει η μπαταρία; 2,5-3 μέρες με αρκετή χρήση Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aktina Δημ. January 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2010 Σας χαιρετώ.Είμαι καινούργιος σε ότι αφορά τα ενδότερα της mobile tech. πρόσφατα αγόρασα το samsung galaxy και έχω κάποιες σημαντικές απορίες. 1) Πως μηδενίζει ο μετρητής τού χρόνου ομίλίας μου. 2) Πως στέλνω sms σε πολλούς αποδέκτες. 3) Τα video του youtube δεν παίζουν. Θα εκτιμήσω πάρα πολύ την όποια βοήθειά σας και την σπατάλη χρόνου που θα απαιτηθεί γι αυτήν. Με εκτίμηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
heartless Δημ. January 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2010 (edited) Και upgrade μέσω του PC Studio πως κάνουμε; Άλλοτε μου βγάζει πως δεν βρίσκει τη συσκεύη κι άλλοτε πως δεν μπορεί να συνδεθεί στον server. Τι κάνω λάθος; edit: Άκυρο. Το Odin είναι κορυφή. Μακράν το πιο εύκολο upgrade που έχω κάνει σε κινητό. Edited January 16, 2010 by heartless Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis1313 Δημ. January 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2010 Ανβαζω αρχειο avi στη συσκευη απο το pc, το βλεπω να ειναι μεσα στη μνημη, αλλα δε ξερω πως να δω το βιντεο απο τη συσκευη. Ειλικρινα δε καταλαβενω τιποτα. Krone έχω την εντύπωση (δεν βάζω και το χέρι μου στην φωτιά) ότι avi δεν παίζει. Για να παίξεις ταινιούλες στο Galaxy (λόγω ταξιδιών είναι από το πρώτα που έψαξα) ακολούθησε την εξής διαδικασία: 1)Κάνε recode την ταινία - σειρά - βίντεο σε ένα από τα εξής format: MPEG4, H.263, H.264, WMV (προσωπική επιλογή το Mpeg4). 2)Το βίντεο κάντο resize σε 320 x 480 pixels. 3)Άμα θες κάνε encode και τους υπότιτλους πάνω σοτ αρχείο..... Επειδή μπορεί να μην ξέρεις πως να τα κάνεις αυτά ψάξε και βρες το πρόγραμμα WinAVI MP4 Converter ή το Format Factory. Και πάλι προσωπική επιλογή είναι το πρώτο καθώς είναι πολύ πιο εύχρηστο. Ελπίζω να βοήθησα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_x Δημ. January 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2010 Δεν μπορώ να έχω wifi σύνδεση όσο έχω το usb καλώδιο στο pc. Έχει κανείς άλλος αυτό το πρόβλημα ή είμαι μόνο εγώ; Firmware ΙΚ5. Νομίζω το είχα και με το προηγούμενο, το IG8. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. January 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2010 Δεν μπορώ να έχω wifi σύνδεση όσο έχω το usb καλώδιο στο pc. Έχει κανείς άλλος αυτό το πρόβλημα ή είμαι μόνο εγώ; Firmware ΙΚ5. Νομίζω το είχα και με το προηγούμενο, το IG8. με την ΙΚ5 πως πας απο μπαταρια?εχεις αλλες διαφορες απο την IG8 που ειχες πριν? Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
heartless Δημ. January 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2010 Μάλλον πρόβλημα με το δικό μου Galaxy. Η μπαταρία τελειώνει ξαφνικά εντελώς ενώ είναι στο 50% χωρίς να 'χει περάσει 1 μέρα από την προηγούμενη φόρτιση. Το ποσοστό το βλέπω από πρόγραμμα μιας και το σήμα της μπαταρίας είναι γενικότερα για τα μπάζα. Το βάζω να φορτίσει κλειστό. Στην μπαταρία που δείχνει να γεμίζει στις 5 γραμμές μου την δείχνει να 'χει 4 πάντα γραμμές (εκτός από μία φορά που είχε 3), τη στιγμή που το κινητό δεν έχει μπαταρία και δεν ανοίγει.. Σε άλλη φάση μου είχε κλείσει από μπαταρία και το έβαλα να φορτίσει, το άνοιξα να δω ποσοστό μπαταρίας από το πρόγραμμα και ήταν 53%. Τι φταίει; Δεν το έχω ούτε μία βδομάδα και είναι με την ΙΚ5.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cvbill Δημ. January 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2010 σας χαιρετω και γω...ρε παιδια μηπως μπορει να μου προτεινει καποιος ενα αξιοπιστο καταστημα που μπορω να βρω αυτο το κινητο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_x Δημ. January 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2010 με την ΙΚ5 πως πας απο μπαταρια?εχεις αλλες διαφορες απο την IG8 που ειχες πριν? Βελτιώθηκε σίγουρα η κατάσταση με την μπαταρία. Δεν εξαφανίστηκαν εντελώς κάποια προβλήματα, όπως να το βάζεις για φόρτιση και σε 5 λεπτά να πηγαίνει από το 5% στο 40%. Επίσης μια φορά μου άδειασε απότομα από το ~50% στο 5%, αλλά πιστεύω οτι κάτι είχε μείνει να "τρέχει", είχα αφήσει μια εγκατάσταση στην μέση. Άλλες βελτιώσεις, ναί. Ανταποκρίνεται πιό γρήγορα το κινητό, χωρίς να λείπουν οι καθυστερήσεις όταν παίζουν πολλά προγράμματα. Το airplane mode κλείνει και το wifi, και δεν ανοίγει με άλλη εφαρμογή/toggle/widget κλπ., οπότε έπρεπε να ψάξω να βρω widget για airplane mode που να μην μου το κλείνει. Υπάρχει η εφαρμογή Switcher για να ανοιγοκλείνεις wifi/bt/auto-sync/gps, αλλά ακόμα καμμία σχέση με τον comm manager των windows mobile... τουλάχιστον μπορείς τώρα να ανοιγοκλείνεις εύκολα το gps. Το Destinator (trial) έκλεινε όταν άνοιγες άλλη εφαρμογή gps, τώρα όχι. Το bluetooth ακουστικό έπρεπε να το κάνω συνέχεια pairing, τώρα όχι. Δεν μου έρχεται κάτι άλλο... σίγουρα υπάρχουν και άλλες μικροβελτιώσεις που δεν θυμάμαι. Καμμιά απάντηση στο θέμα με το wifi + usb connection που ρώτησα πριν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_x Δημ. January 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2010 σας χαιρετω και γω...ρε παιδια μηπως μπορει να μου προτεινει καποιος ενα αξιοπιστο καταστημα που μπορω να βρω αυτο το κινητο?? Εγώ δεν θα καιγόμουν να πάρω το συγκεκριμένο κινητό (το δικό μου το κέρδισα :-) ). Δεν κοιτάς για κανένα Motorola Milestone (Droid) ή HTC Hero; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts