sakhs9 Δημ. October 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2009 ρε παιδια στο nokia n95-8g δεν μπορω να γραψω γραμματα (μονο αριθμους) κατα την διαδικασια ενεργοποιησης στο σειριακο αριθμο που βγαζει το ****** υπαρχουν γραμματα και αριθμοι εγω τι πατατα κανω; οκ ακυρο υπηρχε απαντηση λιγο πιο πανω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. October 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2009 ποιος είναι ο τελευταίος χάρτης και ποια η τελευταία έκδοση? Έχω την NDrive 3.5.27 Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. October 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2009 ποιος είναι ο τελευταίος χάρτης και ποια η τελευταία έκδοση? Έχω την NDrive 3.5.27 Απο εκδοση προγραμματος καλα εισαι. Απο χαρτες τωρα ο τελεταιος navigreece της CIT ειναι ο 2009.07 και ο τελευταιος GRC της TeleAtlas ειναι ο 2009.06. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. October 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2009 Δύο χάρτες??? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. October 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2009 Δύο χάρτες??? Ναι εγω εχω και τους δυο. Ο ενας καλυπτει τον αλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. November 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2009 Πως γίνεται να "εξαφανίσουμε" τα εικονίδια από την έκθεση; Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. November 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2009 Πως γίνεται να "εξαφανίσουμε" τα εικονίδια από την έκθεση; Ειτε θα πας απο το pc σου και θα κανεις ολες τις εικονες κρυφες ειτε θα το κανεις μεσα απο το κινητο μεσω του x-plore. Aν θυμαμαι ομως καλα ηταν πολλα τα εικονιδια οποτε θα σου παρει ωρα απο το κινητο οποτα καλυτεραμεσω pc. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. November 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2009 Με τον x-plore δεν γίνεται. Θα δοκιμάσω με το pc. Σαν πλοήγηση τι λέει (Αθήνα-Θεσ/νικη)? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. November 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2009 Με τον x-plore δεν γίνεται. Γινεται: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2184110#post2184110 Nα μην ξεχασεις να κανεις επανεκκινηση.. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. November 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2009 Ο.Κ. Δεν εμφανίζονται πλέον. Δεν δοκίμασα ακόμα το πρόγραμμα βέβαια αλλά δεν πιστεύω να επηρεάστηκε κάτι. Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SCENI Δημ. November 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2009 γεια σας παιδια ειμαι νεο στο παιχνιδι. εβαλα ndrive στο 6720 classic της nokia αλλα με τιποτε δεν μπορω να γραψω το serial το πληκτρολογιο κανει τα δικα του καμμια ιδεα. το εκανα με ολες τις γλωσσες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. November 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2009 Έχει αναφερθεί. Πάτησε γρήγορα 4-5 φορές το πλήκτρο και θα εμφανιστούν τα γράμματα. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlesg Δημ. November 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2009 Επειδη το εχω διαβασει αρκετες φορες, το ndrive την ωρα που σας ζηταει εισαγωγη του κωδικου το πληκτρολογιο του κινητου δουλευει οπως στα γραπτα μηνυματα. Δηλαδη πρεπει να κανετε το ιδιο πραγμα που θα κανατε αν θελατε να γραψετε σε γραπτο μηνυμα τον κωδικο. πχ για να γραψει καποιος το αγγλικο "D" πρεπει να πατησει 6 συνεχομενες φορες το πληκτρο 3 στο keypad του κινητου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klgrpls Δημ. November 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2009 Έλα που στο 6720 δε γίνεται!!! Kαι γλώσα άλαξα, και 4 και 14 φορές πάτησα το πλήκτρο, και συνεχώμενα πατημένο το είχα, τίποτα. Μόνο την πρώτη φορά (συνεχώμενα πατημένο το πλήκτρο γιατί με 4 πατήματα δεν άλαζε τίποτα) από γράμματα έδωσε το 8. Μετά τίποτα απολύτως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. November 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2009 Έλα που στο 6720 δε γίνεται!!! Kαι γλώσα άλαξα, και 4 και 14 φορές πάτησα το πλήκτρο, και συνεχώμενα πατημένο το είχα, τίποτα. Μόνο την πρώτη φορά (συνεχώμενα πατημένο το πλήκτρο γιατί με 4 πατήματα δεν άλαζε τίποτα) από γράμματα έδωσε το 8. Μετά τίποτα απολύτως. Eαν οντως ουτε αυτο δεν πιανει τοτε η τελευταια λυση ειναι αυτη. Ειναι λιγο περιεργο το συστημα αλλα δουλευει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adomax Δημ. November 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2009 pois που βρισκω και που τα βαζω? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. November 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2009 pois που βρισκω και που τα βαζω? POI θα βρεις εδω:http://www.index.pois.gr/ και θα κατεβασεις τα αρχεια με καταληξη kml που για google earth. Για το πως τα βαζουμε ριξε μια ματια σαυτο το ποστ καθως και στα 2 επομενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. November 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2009 ρε παιδια μπορει καποιος να με βοηθησει? εχω βρει ενα χαρτη grc v2.14 - 2009.06 προσπαθω να τον ενεργοποιησω αλλα δεν τα καταφερνω. κατεβασα ενα kεygεΝ αλλα δεν ξερω που να βρω το device id και συνεχως οσα και αν δοκιμασα μο9υ βγαζει στο τελοσ να ενεργοποιηθει μεσω ιντερνετ και να παρω ενα κωδ απο μια σελιδα κλπ. τι στο καλο Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. November 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2009 ρε παιδια μπορει καποιος να με βοηθησει? εχω βρει ενα χαρτη grc v2.14 - 2009.06 προσπαθω να τον ενεργοποιησω αλλα δεν τα καταφερνω. κατεβασα ενα kεygεΝ αλλα δεν ξερω που να βρω το device id και συνεχως οσα και αν δοκιμασα μο9υ βγαζει στο τελοσ να ενεργοποιηθει μεσω ιντερνετ και να παρω ενα κωδ απο μια σελιδα κλπ. τι στο καλο Tελικα τον βρηκες? Τωρα εψαχνα να σου πω. Το key-gen λειτουργει ως εξης: Πατας Get new και τον κωδικο αυτο που βγαζει τον βαζεις στο κενο πεδιο που εμφανιζεται στο κινητο σου αφου πατησεις web ωστε να ενεργοποιηθει ο χαρτης. Αφου βαλεις τον κωδικο εκεινο και πατησεις οκ τοτε εμφανιζεται το device id και κανεις την διαδικασια μετα οπως περιγραφεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. November 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2009 Tελικα τον βρηκες? Τωρα εψαχνα να σου πω. Το key-gen λειτουργει ως εξης: Πατας Get new και τον κωδικο αυτο που βγαζει τον βαζεις στο κενο πεδιο που εμφανιζεται στο κινητο σου αφου πατησεις web ωστε να ενεργοποιηθει ο χαρτης. Αφου βαλεις τον κωδικο εκεινο και πατησεις οκ τοτε εμφανιζεται το device id και κανεις την διαδικασια μετα οπως περιγραφεται. ναι το βρηκα.. μαλλον εγραφα καπιο 0 σαν ο η το αντιστροφο! ελεος:lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deltax Δημ. November 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2009 Γειά σας από ένα νέο μέλος της παρέας. Το πρόβλημα με το NDRIVE στο Ε52 μου είναι αυτό πού αναφέρθηκε και παραπάνω και συγκεκριμένα δεν γράφει με τίποτα SERIAL ... Εκανα και αυτό που πρότεινε ο stefanw595 τι να το κάνεις όμως αφού όταν πας να βάλεις διεύθυνση για πλοήγηση ή εύρεση δεν γίνετε τίποτα. Άσε που δεν ξεκλειδώνει και ο grc v2.14 . Γενικά δεν γίνετε τίποτα... Εκτός αν έχετε να προτείνετε κάτι που δεν αναφέρθηκε μέχρι τώρα. Πέρασα και το GARMIN. Τρελό κόλημα σε όλες τις εκδόσεις... Θα έχω επιτέλους GPS στο κινητό μου ή να τα παρατήσω...?????? Τέλος... Σας κούρασα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bezbozny Δημ. November 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2009 Δοκίμασε να αλλάξεις τη γλώσσα του κινητού στα αγγλικά. Αφού το εγκαταστήσεις την ξανα αλλάζεις στα ελληνικά. Πρόσεξε ότι μιλάω για τη γλώσσα του κινητού κι όχι για την αλλαγή από ελληνικό σε αγγλικό πληκτρολόγιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deltax Δημ. November 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2009 Φίλε μου έκανα τα πάντα από όσα έχουν γραφτεί εδώ. Αλλά και πάλι όταν πάω να βάλω όνομα πόλης , οδός κτλ για την πλοήγηση δεν ¨γράφει¨ με τίποτα...Ούτε στα Αγγλικά ούτε στα Ελληνικά . Μάλλον δεν υποστηρίζει τηλέφωνα με πληκτρολόγιο αλλά μόνο αφής. Αν κάποιος το έχει περάσει σε Ε52 και λειτουργεί ας μας πει τι έκανε... Πάντως σ' ευχαριστώ πολύ για την βοήθειά σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. November 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2009 Έχω ένα N95 8GB στο οποίο έχω βάλει το NDrive 3.5.27 με τις σωστές φωνές και τους δυο χάρτες. Όλα δουλεύουν ρολόι, εκτός από την αναζήτηση διευθύνσεων, η οποία γίνεται μόνο με λατινικους χαρακτήρες. Το ίδιο πρόβλημα υπάρχει και στα αγαπημένα, όπου δεν μπορώ να αλλάξω την περιγραφή σε ελληνικά. Έχει βρεθεί τελικά λύση σε αυτό (είχε αναφερθεί παραπάνω το πρόβλημα αλλά υποτίθεται ότι λυνόταν με την 3.5); Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bezbozny Δημ. November 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2009 Φίλε μου έκανα τα πάντα από όσα έχουν γραφτεί εδώ. Αλλά και πάλι όταν πάω να βάλω όνομα πόλης , οδός κτλ για την πλοήγηση δεν ¨γράφει¨ με τίποτα...Ούτε στα Αγγλικά ούτε στα Ελληνικά . Μάλλον δεν υποστηρίζει τηλέφωνα με πληκτρολόγιο αλλά μόνο αφής. Αν κάποιος το έχει περάσει σε Ε52 και λειτουργεί ας μας πει τι έκανε... Πάντως σ' ευχαριστώ πολύ για την βοήθειά σου. Εμένα πάντως στο Ε71 μια χαρά λειτουργεί. Μακάρι να μπορούσα να βοηθήσω περισσότερο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts