Jump to content

[S60 3rd Edition] NDrive

basildits
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κατάφερε τελικά κανείς να κάνει πρόοδο με τα speedcams στην 9.3.11...?

οχι φιλε!!! δεν τις παιρνει με τιποτα.

Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης.

"Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!"

• Απαντήσεις 544
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αραγε και original να το παρεις... θα εχεις το ιδιο προβλημα?

Και αυτό που έχουμε βάλει ουσιαστικά original είναι γιατί δεν έχει καμία διαφοροποίηση το πρόγραμμα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Και δεν εχει αναφερθεί τίποτα στην Ndrive? Αν ειναι ετσι, σιγουρα καποιος που το αγορασε και δεν μπορει να περασει τα speedcams θα εχει κανει 10.000 παράπονα στην εταιρία...

Δεν μπορει ρε γμτ... Καποια λυση θα υπάρχει...

Να στελναμε e-mail στην εταιρία λετε? ή θα φαμε ξύλο...? :hehe

Samsung Galaxy S9 Plus Duos

Να περασουμε τις καμερες στα favorites γινεται? kml αρχειο πρεπει να μπει και στα favorites?

Τουλάχιστον να τις βλέπουμε στο χαρτη και ας μην ακουμε την προειδοποίηση...

Το εχει κανει κανεις?

παιδια μολις ειδα οτι 9.3.11 εχει αυτοματη εναλαγη σε νυχτερινη εμφανηση μονο που εγω αυτη την επιλογη δεν μπορω να την τσεκαρω εσεις μπορειτε?

Απο περιεγεια και μονο δες εαν μπορεις να τσεκαρεις την επιλογη οταν εισαι σε διαφορετικη ζωνη ωρας. Δεν το εχω ψαξει απλα το γραφω για να δουμε μηπως και αλλαξει κατι.. :O
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

παιδια μολις ειδα οτι 9.3.11 εχει αυτοματη εναλαγη σε νυχτερινη εμφανηση μονο που εγω αυτη την επιλογη δεν μπορω να την τσεκαρω εσεις μπορειτε?

πήγαινε πάνω στην επιλογή αυτόματης εναλλαγής και πάτα δεξιά το πολυπλήκτρο(κεντρικό) επιλογής και θα επιλεγεί.

frastgr

πήγαινε πάνω στην επιλογή αυτόματης εναλλαγής και πάτα δεξιά το πολυπλήκτρο(κεντρικό) επιλογής και θα επιλεγεί.

σωστος!thnx

παιδια στο γνωστο μαγαζι και στο αναλογο θεμα ειδα καποιες οδηγιες για το πως θα περαστουν τα speedcams.δεν το δοκιμασα ακομα, παντως γραφουνε πως πρεπει να εχουμε τα original speedcams απο ndrive αλλιως δουλεια δεν γινετε.οποιος το επιχειρησει ας πει και σε εμας αν τα καταφερε.

Edited by mylw_4

Και απο που βρισκουμε τα original speedcams?

Αν βγαλεις ακρη παντως πλιζ ενημερωσε.

Για το πώς θα βάλουμε τα speed cameras στην έκδοση του NDrive 9.3.11, ακολουθούμε τα εξής βήματα:

1. Κατεβάζουμε τα original speed cameras για την Ελλάδα από εδώ: http://rapidshare.com/files/344263600/GRC_20100127T1751Z.rar

2. Τα 3 αρχεία που θα βρούμε μέσα στο φάκελο speedcams τα περνάμε στον αντίστοιχο φάκελο NDrive\speedcams της συσκευής μας.

3. Ανοίγουμε το NDrive και στην έναρξη μας ρωτάει αν θέλουμε να κάνουμε update τα νέα speed cameras που βρήκε επιλέγουμε να γίνει και όταν τελειώσει η ενημέρωση κλείνουμε το NDrive.

4. Στο φάκελο NDrive έχει δημιουργηθεί ένα νέο αρχείο “alerts” αυτό το αρχείο του κάνουμε απλή μετονομασία σε “alerts.84” (προσοχή δεν αλλάζουμε την επέκταση του αρχείου κάνουμε απλή μετονομασία) και το αρχείο αυτό το μεταφέρουμε στο φάκελο NDrive\alerts_db

5. Και είμαστε έτοιμοι!!!

Για όποιον αναρωτιέται ο κωδικός .84 που μετονομάσαμε το αρχείο αντιστοιχεί στο κωδικό της χώρας που περάσαμε τις κάμερες δηλαδή την Ελλάδα.

Αν θέλουμε να περάσουμε κάμερες άλλης χώρας θα πρέπει να βρούμε το κωδικό της χώρας διαβάζοντας το αρχείο alerts που δημιουργήθηκε στο βήμα 4, το αρχείο αυτό διαβάζεται με έναν SQLite3 manager τον οποίο μπορείτε να το βρείτε ψάχνοντας στο google.

[sIGPIC][/sIGPIC]

φιλε μου το δοκιμασα αλλα δεν βγηκε κατι.προφανος κατι δεν κανω σωστα.να σε ρωτησω ομως οταν λες μετονομαζουμε το αρχειο alerts σε alerts.84 χωρις να αλλαξουμε την επεκταση τι ενοεις, γιατι εμενα δεν μου βγαζει καμια επεκταση σε αυτο το αρχειο πριν την μετονομασια.

φιλε μου το δοκιμασα αλλα δεν βγηκε κατι.προφανος κατι δεν κανω σωστα.να σε ρωτησω ομως οταν λες μετονομαζουμε το αρχειο alerts σε alerts.84 χωρις να αλλαξουμε την επεκταση τι ενοεις, γιατι εμενα δεν μου βγαζει καμια επεκταση σε αυτο το αρχειο πριν την μετονομασια.

Την επέκταση στην εμφανίζει μόνο όταν έχεις επιλέξει από τα windows να στην εμφανίζουν.

Για να τσεκάρεις αν σου πέρασε τις κάμερες πήγαινε στο εξής σημείο στο χάρτη να δείς αν έχει κάμερα

Γεωγραφικό πλάτος: 37.66667°

Γεωγραφικό μήκος: 22.481112°

[sIGPIC][/sIGPIC]

Για το πώς θα βάλουμε τα speed cameras στην έκδοση του NDrive 9.3.11, ακολουθούμε τα εξής βήματα:

1. Κατεβάζουμε τα original speed cameras για την Ελλάδα από εδώ: http://rapidshare.com/files/344263600/GRC_20100127T1751Z.rar

2. Τα 3 αρχεία που θα βρούμε μέσα στο φάκελο speedcams τα περνάμε στον αντίστοιχο φάκελο NDrive\speedcams της συσκευής μας.

3. Ανοίγουμε το NDrive και στην έναρξη μας ρωτάει αν θέλουμε να κάνουμε update τα νέα speed cameras που βρήκε επιλέγουμε να γίνει και όταν τελειώσει η ενημέρωση κλείνουμε το NDrive.

4. Στο φάκελο NDrive έχει δημιουργηθεί ένα νέο αρχείο “alerts” αυτό το αρχείο του κάνουμε απλή μετονομασία σε “alerts.84” (προσοχή δεν αλλάζουμε την επέκταση του αρχείου κάνουμε απλή μετονομασία) και το αρχείο αυτό το μεταφέρουμε στο φάκελο NDrive\alerts_db

5. Και είμαστε έτοιμοι!!!

Για όποιον αναρωτιέται ο κωδικός .84 που μετονομάσαμε το αρχείο αντιστοιχεί στο κωδικό της χώρας που περάσαμε τις κάμερες δηλαδή την Ελλάδα.

Αν θέλουμε να περάσουμε κάμερες άλλης χώρας θα πρέπει να βρούμε το κωδικό της χώρας διαβάζοντας το αρχείο alerts που δημιουργήθηκε στο βήμα 4, το αρχείο αυτό διαβάζεται με έναν SQLite3 manager τον οποίο μπορείτε να το βρείτε ψάχνοντας στο google.

Τό΄χεις το θέμα,μπράβο.....:).

Απ΄ότι είδα το αρχείο alerts(δεν έχει επέκταση σαν αρχείο) υπήρχε ήδη σκέτο και μόνο του,το μετονόμασα σε alerts.84 και το έβαλα στο φάκελο alerts db όπου υπήρχαν και άλλα για να του κάνουν και παρέα...:lol::lol:,και πάλι ευχαριστώ για το tip.;)

Την επέκταση στην εμφανίζει μόνο όταν έχεις επιλέξει από τα windows να στην εμφανίζουν.

Για να τσεκάρεις αν σου πέρασε τις κάμερες πήγαινε στο εξής σημείο στο χάρτη να δείς αν έχει κάμερα

Οντως δουλευει. Σε ευχαριστουμε πολυ.

Το μονο που μενει τωρα ειναι να βρουμε πως θα βαλουμε και τις ενημερωμενες.

Εκανα ενα πειραμα χτες. Κατεβασα τις τελευταιες καμερες σε kml αρχειο και το μετονομασα σε GRC (οπως το δικο σου αρχειο) και το αντικατεστησα με το δικο σου αρχειο.

Τις περασα κανονικα, αλλαξα και το ονομα του alerts σε alerts.84, το εβαλα στο φακελο alerts_db... αλλα τζιφος...

Τεσπα, αξιζε η προσπαθεια... χ:lol:

ΜΠΡΑΒΟ βρε φιλε!!αυτο ηταν.ησουν κατατοπιστικοτατος.τα περασα με επιτυχια!!!!!!:)

Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης.

"Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!"

την επιλογη απο τα windows ενοειτε πως την εχω κανει γιαυτο και ειπα πως δεν εχει καμια επεκταση.στο σημειο που λες πηγα και δεν βγαζει τπτ.το αρχειο αυτο το alerts πρεπει να υπαρχει και στον φακελο ndrive και στο φακελο alerts_db σαν alerts.84?

Πρεπει να απενεργοποιησεις απο τα windows την επιλογη εμφανισης της επέκτασης. Αλλιως δεν θα σου μετονομασει το αρχειο σε alerts.84 αλλα θα το κανει αρχείο τύπου 84... (σαν να λεμε avi, mpeg, exe, κτλπ).

Για εμενα κανε copy paste το αρχειο alerts στο desktop σου. Μετονομασε το σε alerts.84 και μετά με cut paste βαλτο στο φακελο alerts_db.

Ετσι θα εχεις και το αρχειο alerts στο φακελο Ndrive, και το alerts.84 στον φακελο alerts_db.

Ετσι το εκανα εγω τουλαχιστον και επιασε.

(Επισης εγω απο τον φακελο alerts_db εσβησα και ολα τα υπολοιπα αρχεία (alerts.16 κτλπ) μιας και αντιστοιχουσαν σε αλλες χωρες...)

τζιφος, επιδη δεν τη παλευω αλλο, στο καθε σημειο που υπαρχει καμερα πρεπει να βγαζει το κεφαλι του αστυνόμου οπως στην 3,27 ή κατι αλλο? (αν και εμενα δεν βγαζει τπτ)

Οχι. Τουλαχιστον στο μηκος και πλατος που αναφερει ο vassarrrrr, μου εβγαλε την εικόνα μιας καμερας ταχυτητος! (Αυτες που ειναι σαν το λαιμό-κεφαλι του εξωγήινου ΕΤ)...

Στο 2ο ποστ του παρόντος θέματος προστέθηκε ο οδηγός για το πως μπορούμε να περάσουμε Speed Cameras στην έκδοση NDrive 9.3.11.

Υ.Γ. Ευχαριστούμε τον χρήστη @vassar για τις οδηγίες που μας έδωσε :)

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

ρε παιδια εχω βαλει το Ndrive 3.5.18 και εχω προβλημα με τους χαρτες που ειναι κλειδωμενη.Τι μπορω να κανω για να τους ξεκλειδωσω??

ρε παιδια εχω βαλει το Ndrive 3.5.18 και εχω προβλημα με τους χαρτες που ειναι κλειδωμενη.Τι μπορω να κανω για να τους ξεκλειδωσω??

Στην συγκεκριμένη έκδοση όταν σου ζητάει κωδικό βάζεις όποιον εσύ θες και ξεκλειδώνονται.;)

Στην συγκεκριμένη έκδοση όταν σου ζητάει κωδικό βάζεις όποιον εσύ θες και ξεκλειδώνονται.;)

φιλε μου βγαζει δυο επιλογες μεσο web και sms παταω μεσο web βαζω οτι κωδικο

θελω και μου λεει invalid serial numper!!Βασικα αυτα ελεγε στης οδηγειες το προγραμμα που κατεβασα.

φιλε μου βγαζει δυο επιλογες μεσο web και sms παταω μεσο web βαζω οτι κωδικο

θελω και μου λεει invalid serial numper!!Βασικα αυτα ελεγε στης οδηγειες το προγραμμα που κατεβασα.

Μήπως δεν είναι η έκδοση 3.5.18 αλλά κάποια νεότερη και ζητάει κωδικό κανονικό?

Γιατί δεν δοκιμάζεις να χρησιμοποιήσεις το key-gen και να βάλεις έναν κανονικό κωδικό.:)