karlesg Δημ. September 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2009 Σωστος! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. September 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2009 Φωνες θα κατεβασεις απο το θεμα της εκδοσης που εχεις βαλει. Αν πχ εχεις την 27 θα βαλεις τις φωνες 2.185. Απλα βλεπω οτι μονο στην 19 ανανεωσαν τους χαρτες.αραειμαι κομπλε φιλε μονο χαρτη αλλαζω σωστα? νασαι καλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konv Δημ. September 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2009 Παιδιά οπωσδήποτε βοήθεια. Παρόλο που δεν έχω πολύ πείρα κατάφερα να περάσω την εκδοση 3.5.18 (847) DI σε νέο nokia e55! Στη συνέχεια αντέγραψα τον χάρτη Teleatlas_2 v2.13-2009.02 και αφού τον επιλέγω μου βγάζει το "web" και μετά "enter the serial..." Από αυτό το σημείο και μετά έχω κολλήσει, μου 'ρχεται να το σπάσω. Παρακαλώ βοηθήστε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. September 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2009 Που κολλας εδω? Αφου εχεις βαλει την 3.5.18 βαζεις οποιον κωδικο θες και ξεκλειδωνει. Βαλε 1111-1111-1111 αυτο συνηθως βαζουν ολοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konv Δημ. September 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2009 Που κολλας εδω? Αφου εχεις βαλει την 3.5.18 βαζεις οποιον κωδικο θες και ξεκλειδωνει. Βαλε 1111-1111-1111 αυτο συνηθως βαζουν ολοι. Όταν φτάνω σ'αυτό το σημείο είναι σαν να κολλάει η οθόνη κι ότι πλήκτρο κι αν πατάω φαίνεται ότι δεν το δέχεται! :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. September 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2009 Όταν φτάνω σ'αυτό το σημείο είναι σαν να κολλάει η οθόνη κι ότι πλήκτρο κι αν πατάω φαίνεται ότι δεν το δέχεται! :mad: Ωχ Ε55 εχεις? Ειχα ακουσει οτι εχει προβλημα με το πληκτρολογιο το συγκεκριμενο. Δοκιμασε για να εισαγεις αριθμους να πατας παρατεταμενα τον αριθμο. Αν και παλι δεν δουλει δοκιμασε να βαλεις καποια νεοτερη εκδοση. Βασικα και ο χαρτης μολις ανεβηκε μια νεοτερη εκδοση στο μαγαζακι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. September 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2009 Βασικα και ο χαρτης μολις ανεβηκε μια νεοτερη εκδοση στο μαγαζακι.ισως φιλε να ειμαι τυφλος αλλα τσεκαρα ολα τα θεματα του ναιβ και δε βλεπω να εχει ανεβει τιποτα.... ισως να ψαχνω λαθος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. October 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2009 Φοβερός ο νέος χάρτης της tele atlas.Μεγάλη λεπτομέρεια, τέλεια πλοήγηση από NDRIVE 3.5.27. Καλύτερο ακόμα και από Garmin με τους τελευταίους χάρτες. Τέλειο!!!!!προτείνετε ανεπιφύλακτα............. Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
platijet Δημ. October 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2009 Φοβερός ο νέος χάρτης της tele atlas.Μεγάλη λεπτομέρεια, τέλεια πλοήγηση από NDRIVE 3.5.27. Καλύτερο ακόμα και από Garmin με τους τελευταίους χάρτες. Τέλειο!!!!!προτείνετε ανεπιφύλακτα............. Καλα,κρατα και μικρο καλαθι,εχει ακιμα πολλες ελειψεις,ουτε εγνατια ουτε τον καινουριο στις Θερμοπυλες κτλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. October 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2009 Σαφώς και έχει κάποιες ελείψεις τίποτα δεν είναι τέλειο, αλλά για το υποτιθέμενο κορυφαίο Garmin που περιμένεις να είναι σχεδόν τέλειο, υπάρχουν σοβαρότατα προβλήματα, πλοήγηση μ' έκαψες ενω δεν έχει κάπου στροφή λέει στρίψε δεξια ή αριστερά και δεν του έχω πλέον εμπιστοσύνη. Εγω χρησιμοποιούσα το Garmin επί τρία χρόνια για αυτό τα λέω αυτά. Για ένα καινούργιο πρόγραμμα σαν το Ndrive δεν περίμενα τόσο καλά αποτελέσματα. Μπράβο τους και μακάρι, προς τέρψη όλων, να γίνουν ακόμα καλύτεροι.... Υ.Γ. Συγκεκριμένα φέτος το καλοκαίρι πήγα διακοπές στην Πάργα και το Garmin με τον τελευταίο χάρτη Auto Drive Hellas μου βγάζει συνολικη απόσταση Νάουσα - Πάργα 207 χιλιόμετρα και ήτανε ρυθμισμένο για συντομότερο χρόνο και όχι συντομότερη διαδρομή. Φανταστείτε να είχα το δεύτερο μπορεί να μου έγραφε ξερω γω 100 χιλ. Αν είναι δυνατόν .. τα χιλιόμετρα είναι περίπου 362 μέσω εγνατίας. ούτε με ελικόπτερο να πήγαινα, άσε από πλοήγηση.... Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. October 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2009 Σε ολους τους χαρτες θα υπαρχουν προβληματακια. Και τις περισσοτερες φορες δεν ευθυνονται τα προγραμματα πλοηγησης. Γιαυτο και εγω εχω 4 προγραμματα και δεν φοβαμαι..:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. October 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2009 καλά κάνεις γιατί και γώ 4 έχω!!! Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. October 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2009 Εγω τωρα εβαλα το sygic και βλεπω πως εχει εξαιρετικη καλυψη απο αποψη χαρτων. Λιγο σαν interface δεν μαρεσει αλλα ειναι καλο προγραμμα. Βασικα το NDrive το εχω επειδη ειναι ελαφρυ προγραμμα οποτε στα ευκολα που δεν αντιμετωπιζει προβληματα με τους χαρτες χρησιμοποιω αυτο. Σε πιο δυσκολες καταστασεις διαλεγω καποιο αλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. October 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2009 παιδια μια απορια.εχω βαλει την εκδοση 3.5.19(848)DI KAI TON χαρτη της τηλεατλας v2.13-2009.2.υπαρχει πιο καινουργιος η ακομα και της navicreece; Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gusS Δημ. October 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2009 παιδια μια απορια.εχω βαλει την εκδοση 3.5.19(848)DI KAI TON χαρτη της τηλεατλας v2.13-2009.2.υπαρχει πιο καινουργιος η ακομα και της navicreece; τα τελευταια ειναι 3.5.27 (849) και ο GRC v.2.14 2009.06 της Tele Atlas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. October 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2009 τα τελευταια ειναι 3.5.27 (849) και ο GRC v.2.14 2009.06 της Tele Atlas Nα προσθεσω και οτι ο τελευταιος της CIT ο Navigreece ειναι αυτος με release date 2009.07 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. October 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2009 τα τελευταια ειναι 3.5.27 (849) και ο GRC v.2.14 2009.06 της Tele Atlas ωραια φιλε αλλα ειναι συμβατα με το Ν82; και ποια η διαφορα τους; ευχαριστω Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmarccos Δημ. October 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2009 ωραια φιλε αλλα ειναι συμβατα με το Ν82; και ποια η διαφορα τους; ευχαριστω Φυσικά και δουλεύουν στο N82, λειτουργούν άψογα Παράθεση 3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emilot Δημ. October 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2009 Παίδες sorry για την ερώτηση, αλλά οταν μου ζητάει serial δεν γραφει γράμματα παρά μόνο αριθμούς(με παρατεταμένο πάτημα του πλήκτρου), πρέπει να αλλάξω κάπως γλώσσα για να γράψει ή είναι άσχετο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. October 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2009 Παίδες sorry για την ερώτηση, αλλά οταν μου ζητάει serial δεν γραφει γράμματα παρά μόνο αριθμούς(με παρατεταμένο πάτημα του πλήκτρου), πρέπει να αλλάξω κάπως γλώσσα για να γράψει ή είναι άσχετο?? Ποια εκδοση εχεις? Δοκιμασε για να γραψεις να πατας παρα πολυ γρηγορα το πληκτρο που θες. Αν παλι δεν λειτουργει δοκιμασε μια λυση που εχει προτεινει o venduza: Πανε στις ρυθμισεις του τηλεφωνου σου Αλλαξε την γλωσσα σε Αγγλικα Βγες κλεισε το κινητο σου και ξανανοιξε το Ανοιξε το NDrive και δοκιμασε να γραψεις τον κωδικο Τελος βγες απο το προγραμμα και βαλε ξανα Ελληνικα Δεν ξερω κατα ποσο δουλευει ομως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. October 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2009 την παραπάνω λύση η οποία δουλεύει 100% την έχω προτείνει εγώ πριν λίγο καιρό (νομίζω πρώτος) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2938284#post2938284 διότι οτιδήποτε και αν μου πρότεινε το φόρουμ και ο φίλος venduza δεν λειτουργούσε με το Ε71. με πολλά πειράματα και δοκιμές βρήκα την λύση την οποία πόσταρα πρίν λίγο καιρό στο φόρουμ. Δεν γράφω τα παραπάνω για να αποδείξω κάτι απλά είναι θέμα αναγνώρισης της όλης προσπάθειας. ευχαριστώ Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emilot Δημ. October 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2009 Ποια εκδοση εχεις? Δοκιμασε για να γραψεις να πατας παρα πολυ γρηγορα το πληκτρο που θες. Αν παλι δεν λειτουργει δοκιμασε μια λυση που εχει προτεινει o venduza: Πανε στις ρυθμισεις του τηλεφωνου σου Αλλαξε την γλωσσα σε Αγγλικα Βγες κλεισε το κινητο σου και ξανανοιξε το Ανοιξε το NDrive και δοκιμασε να γραψεις τον κωδικο Τελος βγες απο το προγραμμα και βαλε ξανα Ελληνικα Δεν ξερω κατα ποσο δουλευει ομως. ΕΥχαριστώ, όντως όλα καλα, γύρισα σε αγγλικά και παίζει... Όταν όμως πάω να δω το κλειδί του χάρτη φτάνει μέχρι το TA-EEUR-GRC-*-... και δεν φαίνεται τι λέει πιο πέρα για να το βάλω στο ******...λύνεται κάπως αυτό?? έχω την τελευταία έκδοση και του ndrive και του χάρτη... ΕΥχαριστώ, όντως όλα καλα, γύρισα σε αγγλικά και παίζει... Όταν όμως πάω να δω το κλειδί του χάρτη φτάνει μέχρι το TA-EEUR-GRC-*-... και δεν φαίνεται τι λέει πιο πέρα για να το βάλω στο ******...λύνεται κάπως αυτό?? έχω την τελευταία έκδοση και του ndrive και του χάρτη... Εντάξει ήταν 2009.02.. Να στε καλά παιδιά!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. October 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2009 την παραπάνω λύση η οποία δουλεύει 100% την έχω προτείνει εγώ πριν λίγο καιρό (νομίζω πρώτος) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2938284#post2938284 διότι οτιδήποτε και αν μου πρότεινε το φόρουμ και ο φίλος venduza δεν λειτουργούσε με το Ε71. με πολλά πειράματα και δοκιμές βρήκα την λύση την οποία πόσταρα πρίν λίγο καιρό στο φόρουμ. Δεν γράφω τα παραπάνω για να αποδείξω κάτι απλά είναι θέμα αναγνώρισης της όλης προσπάθειας. ευχαριστώ Ωπ δεν το ειχα προσεξει αυτο. Ειχα δει μονο την προταση του venduza στο μαγαζακι. Αρα σου αναγνωριζω τα πνευματικα δικαιωματα..:D έχω την τελευταία έκδοση και του ndrive και του χάρτη... Εντάξει ήταν 2009.02.. Να στε καλά παιδιά!! Το ελυσες τελικα το προβλημα σου ε? Βασικα σε μια τετοια περιπτωση ενεργοποιεις την αυτοματη περιστροφη στο κινητο σου ανοιγεις το προγραμμα και εκει που δεν φαινεται το γυρνας και βλεπεις κανονικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakhs9 Δημ. October 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2009 ρε παιδια στο nokia n95-8g δεν μπορω να γραψω γραμματα (μονο αριθμους) κατα την διαδικασια ενεργοποιησης στο σειριακο αριθμο που βγαζει το ****** υπαρχουν γραμματα και αριθμοι εγω τι πατατα κανω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. October 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2009 Εγω στο ιδιο κινητο γραφω κανονικα γραμματα. Απλα θελει πατημα το κουμπι πολυ γρηγορα. Αν πατησεις πολυ γρηγορα 4-5 φορες εμφανιζεται ο αριθμος του πληκτρου και στην συνεχεια αν ξαναπατησεις το πληκτρο εμφανιζονται τα γραμματα κανονικα σαν να γραφεις sms. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts