Jump to content

Ποιο κινητό βγάζει τις καλύτερες φωτογραφίες; (Νο2)

Κοινοποίηση

Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;  

1.622 members have voted

1. 1. Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;

• Alcatel
      6
    • Apple
      107
    • HTC
      44
    • LG
      102
    • Motorola
      13
    • Nokia
      551
    • Samsung
      290
    • Sony Ericsson
      376
    • ...άλλη εταιρεία
      58
    • ΔΞ/ΔΑ
      75

Recommended Posts

Φιλέ μου με το meizu mx5 θα πάρεις πολύ καλή ποιότητα αλλά ναι θέλει και αυτό το τρίποδο του μιας και δεν έχει ois...

Δεν αμφέβαλα για την ποιότητά του meizu γενικά, αμφέβαλα σε σχέση με του 808.

• Απαντήσεις 10,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Κανενα συγκριτικο αναμεσα σε HTC ONE M8 vs M9 εχει γινει απο κανεναν?

Η ειναι και τα 2 στην ιδια μετρια-καλη απλα κατηγορια?

Οποιοσδηποτε γνωριζει εχει αποψη ας το ανφερει παρακαλω!

Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!!

Όντως, έχει όλα αυτά τα ελαττώματα. Ωστόσο εγώ πόσταρα τις άψογες φωτογραφίες που έβγαλα σήμερα και δύσκολα το φτάνουν τα σύγχρονα.

Παρεμπιπτόντως το HDR καλό χρυσό αλλά δε παύει να είναι ψεύτικο κατά την ταπεινή μου άποψη.

Ωστόσο εγώ πόσταρα τις άψογες φωτογραφίες που έβγαλα σήμερα και δύσκολα το φτάνουν τα σύγχρονα

LG G4, Lumia 950 το χουν για πρωινο το 808...αυτη ειναι η αποψη η δικη μου.

Ωστόσο εγώ πόσταρα τις άψογες φωτογραφίες που έβγαλα σήμερα και δύσκολα το φτάνουν τα σύγχρονα

LG G4, Lumia 950 το χουν για πρωινο το 808...αυτη ειναι η αποψη η δικη μου.

Την μέρα ούτε για πλάκα.

Την νύχτα ναι βγάζουν πολύ πιο έυκολα σχεδόν άψογη (για κινητό) φωτογραφία (πάντα χωρίς φλας, γιατί με φλας πάλι το ξεχνάμε).

Την μέρα ούτε για πλάκα.

Την νύχτα ναι βγάζουν πολύ πιο έυκολα σχεδόν άψογη (για κινητό) φωτογραφία (πάντα χωρίς φλας, γιατί με φλας πάλι το ξεχνάμε).

Εχεις να παρουσιασεις κατι? προσωπα με φλας? εχω ισχυριζομαι οτι και σε αυτο τον τομεα το Lumia 950 κερδιζει.

Εχεις να παρουσιασεις κατι? προσωπα με φλας? εχω ισχυριζομαι οτι και σε αυτο τον τομεα το Lumia 950 κερδιζει.

Κυκλοφορούν άπειρες φωτογραφίες βασικά, δε χρειάζεται να παρουσιάσω κάτι εγώ. Έχω δει τα δείγματα που ανέβασες και πραγματικά είναι πολύ καλά, ανώτερα από όλα τα άλλα led. Αλλά xenon ακόμα δεν είναι.

Είναι δυνατόν να τα γράφεις αυτά; Τι; Μας κάνεις τεστ; Αινίγματα; Τι να πω... Παιδάκια του Δημοτικού είμαστε; Είναι απάντηση αυτή;

Σαφώς, και συμφωνώ. Δεν είναι προϋπόθεση ομως να το ξέρει κάποιος, για να μαντεύει τι είδους φωτο ανεβαίνουν εδώ...

Δεν μπορεις να καταλαβεις γιατι εχει προηγηθει συζητηση.Μετα απο 1 μηνα αποφασισες να ασχοληθεις με το forum και σχολιαζεις σχολιο που δεν αναφερεται καν σε σενα? ειναι δυνατον?

Panosfx καλές, νομίζω στη δέυτερη μου κάνει λίγο σε "ξεπλυμένο" το χρώμα?

Με πρόλαβες , αλλά θα έλεγα και για την πρώτη ότι μοιάζει κάπως ξεπλυμένη.

Πάνο, ποιον αισθητήρα έχεις ξέρεις?

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Δεν μπορεις να καταλαβεις γιατι εχει προηγηθει συζητηση.Μετα απο 1 μηνα αποφασισες να ασχοληθεις με το forum και σχολιαζεις σχολιο που δεν αναφερεται καν σε σενα? ειναι δυνατον?

Το φόρουμ το παρακολουθώ και διαβάζω καθημερινά. Δεν γράφω γιατί έχω βαρεθεί τη μονοτονία του 950, την έλλειψη σωστών τρόπων έκφρασης, τους διαπληκτισμους και την οποία λογοκρισία. Θεωρώ ότι μπορώ να σχολιάζω ότι θέλω χωρίς την άδεια κανενός. Διαφωνώ κάθετα όταν γίνεται χειραγώγηση με οποιονδήποτε τρόπο, και μάλιστα με τόσο αστείες δικαιολογίες.

HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα...

Το φόρουμ το παρακολουθώ και διαβάζω καθημερινά. Δεν γράφω γιατί έχω βαρεθεί τη μονοτονία του 950, την έλλειψη σωστών τρόπων έκφρασης, τους διαπληκτισμους και την οποία λογοκρισία. Θεωρώ ότι μπορώ να σχολιάζω ότι θέλω χωρίς την άδεια κανενός. Διαφωνώ κάθετα όταν γίνεται χειραγώγηση με οποιονδήποτε τρόπο, και μάλιστα με τόσο αστείες δικαιολογίες.

Αφού έχεις βαρεθεί την μονοτονία του 950 καλά κάνεις και δεν γράφεις εφόσον έτσι το βλέπεις. Εμένα και πολλούς άλλους χρήστες μας αρέσει να βλέπουμε δείγματα από το 950 και από οποιαδήποτε άλλη συσκευή βγάζει καλές φωτογραφίες. Όσο για τα υπόλοιπα που κατηγορείς φροντίζεις και εσύ ο ίδιος να κάνεις αυτά ακριβώς όπως τα γράφεις, ειδικά στις τελευταίες τρεις σελίδες. Μπορείς να σχολιάσεις ελεύθερα ότι έχει να κάνει με τις φωτογραφίες αλλά όχι την συμπεριφορά των χρηστών. Έκανα πριν δημόσια παρατήρηση και ακριβώς από κάτω ξεκινάς κουβέντα γράφοντας ένα κατεβατό συμπληρώνοντας και off topic πράγματα? Εντάξει το εμπεδώσαμε ότι όταν δεν σου αρέσει το κλίμα δεν συμμετέχεις, αλλά δεν χρειάζεται να μας το λες. Αν θέλεις να φανείς χρήσιμος μπορείς να χρησιμοποιείς την αναφορά όπου χρειάζεται.

Χαλαρώστε λίγο.. πραγματικά μην κολλάτε με μικροπράγματα!

Με πρόλαβες , αλλά θα έλεγα και για την πρώτη ότι μοιάζει κάπως ξεπλυμένη.

Πάνο, ποιον αισθητήρα έχεις ξέρεις?

Νομίζω ότι έχει τον sony αλλά με marshmallow beta και από ότι διάβασα στο xda στην καινούρια έκδοση έχει βελτιωθεί πολύ ο isocell και έχει κάποια θέματα ο sony μάλλον άλλαξε το software

Πάντως είναι ένα πολύ ωραίο νήμα αυτό εδώ που πολλοί μπαίνουμε και χαζεύουμε φοτο και γνώμες χρηστών. Ελπίζω να μη γίνει μπάχαλο γιατί εν τέλει δεν κερδίζει κανείς παρά μόνο ότι όλοι χάνουμε αυτό το ωραίο σημείο συζήτησης. Καλή χρόνια σε όλους σας. Βάζω μια φοτο σε μέτρια ανάλυση από εδώ γιατί δε ξέρω πως να τη βάλω από flirck. [ATTACH]64697[/ATTACH] lg g4

Νομίζω ότι βγάζει φοτο με λίγο παραπάνω κορεσμό. Μπορεί να φταει βέβαια και το hdr που ήταν στο auto.

Edited by Manosvasilakis

Παιδιά πως σας φενεται αυτή? Είναι τραβηγμένη με a better camera στο χέρι με απειροελαχιστο φως.

Redmi note 2

https://flic.kr/p/BUYx2D

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

Παιδιά πως σας φενεται αυτή? Είναι τραβηγμένη με a better camera στο χέρι με απειροελαχιστο φως.

Redmi note 2

Δεν ειναι κακη, αλλα εχει αρκετο θορυβο και κυριως ειναι λιγο κουνημενη.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Ε όσο να ναι θόρυβο θα έχει ένα προβολακι βγάζει φως μόνο! :P

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

Redmi note 2

Θα ήταν καλή αν φαινόταν τί λέει η επιγραφή στο ψυγείο, τα υπόλοιπα δε μας νοιάζουν

Πρεπει να κανεις πλακα.Παρε μια πρόχειρη μεσα στον καπνο και πανω σε χοροπηχτο την πρωτοχρονια.εχω και καλυτερες σταθερές που ειναι μια κατηγορία απο μονες τους αλλα υπάρχουν γυναίκες και δεν ξερω αν θέλουν .Και ξαναλεω με φουλ καπνο και πανω σε τρελη κίνηση . Απο 808 νοκια

2016-01-01-1495

Πρεπει να κανεις πλακα.Παρε μια πρόχειρη μεσα στον καπνο και πανω σε χοροπηχτο την πρωτοχρονια.εχω και καλυτερες σταθερές που ειναι μια κατηγορία απο μονες τους αλλα υπάρχουν γυναίκες και δεν ξερω αν θέλουν .Και ξαναλεω με φουλ καπνο και πανω σε τρελη κίνηση . Απο 808 νοκια

2016-01-01-1495

Μια χαρά είναι, αλλά το 950 παίρνει λίγο καλύτερα αποτελέσματα. Ίδια εταιρία, νεότερο μοντέλο

Μην το κάνουμε vs και εδω:O

Μια χαρά είναι, αλλά το 950 παίρνει λίγο καλύτερα αποτελέσματα. Ίδια εταιρία, νεότερο μοντέλο

Μην το κάνουμε vs και εδω:O

Ψιλοκαμία σχέση το ένα μοντέλο με το άλλο και σίγουρα δε μπορεί σε αυτές τις συνθήκες να πάρει καλύτερο αποτέλεσμα από το δυνατό xenon του 808.

Ψιλοκαμία σχέση το ένα μοντέλο με το άλλο και σίγουρα δε μπορεί σε αυτές τις συνθήκες να πάρει καλύτερο αποτέλεσμα από το δυνατό xenon του 808.

Η πιο πάνω του paok είναι άκρως ικανοποιητική πάντως

Η πιο πάνω του paok είναι άκρως ικανοποιητική πάντως

Διαβάζεις καθόλου τις συνθήκες και τις ρυθμίσεις;

Διαβάζεις καθόλου τις συνθήκες και τις ρυθμίσεις;

Φυσικά και δεν είναι ίδιες. Αλλά ο paok έχει βάλει πολλές και σε διάφορες συνθήκες.

Αν σε ικανοποιεί ότι βγάζει καλύτερα το βράδυ λόγω xenon ,οκ είναι γνωστό πως ισχύει

Αλλά μιλάμε σαν σύνολο το 950 υπερέχει. Και μην ξεχνάμε ότι είναι κινητό, οπότε υπερεχει και σαν συσκευη

Edited by sakis88888

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...