Jump to content

Ποιο κινητό βγάζει τις καλύτερες φωτογραφίες; (Νο2)

Κοινοποίηση

Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;  

1.622 members have voted

1. 1. Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;

• Alcatel
      6
    • Apple
      107
    • HTC
      44
    • LG
      102
    • Motorola
      13
    • Nokia
      551
    • Samsung
      290
    • Sony Ericsson
      376
    • ...άλλη εταιρεία
      58
    • ΔΞ/ΔΑ
      75

Recommended Posts

Real time HDR

16538518183_a6a45f1f79_c.jpg

17157184672_20edb5823d_c.jpg

Πάλι η πράσινη κουκίδα χαλάει μια καταπληκτική φωτογραφία.

Κι εκεί που έλεγα φέτος δεν αλλάζω κινητό, μας μπριζώνεις...

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

• Απαντήσεις 10,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδιά το s6 και το s6 edge έχουν ίδιο αισθητήρα?
Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S

οχι...iso 200 και επιλεγει αυτο την πιο αργη ταχυτητα 1/7

Πώς τραβάς με 1/7 και δεν είναι καθόλου κουνημένη? Έχεις τρίποδο?

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

Και μια απο μενα ετσι μια που πιανουν οι ζεστες μια παγωμενη παντα ειναι απαραιτητη!!:D Edited by apollodelphi

Πώς τραβάς με 1/7 και δεν είναι καθόλου κουνημένη? Έχεις τρίποδο?

Έχει ois η συσκευή

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

Oneplus 5 - 128GB

Έχει ois η συσκευή

Και η DSLR μου έχει optical VR, αλλά κάτω από 1/15 δεν τραβάς στο χέρι. Έστω και λίγο , θα είναι κουνημένη.

Τόσο καλή τεχνολογία είναι το ois που το έχουν τόσα κινητά, αλλά όχι οι εξειδικευμένες φωτογραφικές μηχανές ??

Ή είναι σε τρίποδο το κινητό, ή στηρίζει τα χέρια του σε ένα σταθερό σημείο (οροφή αυτοκινήτου) ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων.

σίγουρα είναι σε τρίποδο δεν υπάρχει περίπτωση να βγει τόσο σταθερή η φωτο με τέτοια ταχύτητα

Αν έχει χρησιμοποιηθεί τρίποδο, θα πρέπει να αναφέρεται.

Γιατί, χωρίς τρίποδο, στη συγκεκριμένη περίπτωση, θα έπρεπε να βάλει ταχύτητα 1/20 και για να έχει ανάλογο φωτεινό αποτέλεσμα το iso θα πήγαινε στα 800 και τότε θα έβλεπες τι καλή φωτογραφία θα ήταν...:X

Edited by ddr2

δηλαδη η δικια μου πριν μερικα ποστ που ειναι με ταχυτητα 0.6s και τραβηγμενη με το χερι δεν ειναι σταθερη η φωτο;

Αν έχει χρησιμοποιηθεί τρίποδο, θα πρέπει να αναφέρεται.

Γιατί, χωρίς τρίποδο, στη συγκεκριμένη περίπτωση, θα έπρεπε να βάλει ταχύτητα 1/20 και για να έχει ανάλογο φωτεινό αποτέλεσμα το iso θα πήγαινε στα 800 και τότε θα έβλεπες τι καλή φωτογραφία θα ήταν...:X

ουτε τριποδο υπαρχει, ουτε σταθερο σημειο ,ουτε τιποτα...ολες με το χερι ειναι τραβηγμενες.

Με τα Lumia 1020,930 τραβουσα με ταχυτητα 1/4...παντα με το χερι εννοειται.

ουτε τριποδο υπαρχει, ουτε σταθερο σημειο ,ουτε τιποτα...ολες με το χερι ειναι τραβηγμενες.

Με τα Lumia 1020,930 τραβουσα με ταχυτητα 1/4...παντα με το χερι εννοειται.

Έχεις καλό χέρι!

Και άλλα μέλη έχουν βγάλει φωτογραφίες στο χέρι με τέτοια ταχύτητα χωρίς να είναι κουνημένες. Ο σταθεροποιητής κάνει πολύ καλή δουλειά.

Και άλλα μέλη έχουν βγάλει φωτογραφίες στο χέρι με τέτοια ταχύτητα χωρίς να είναι κουνημένες. Ο σταθεροποιητής κάνει πολύ καλή δουλειά.

Και εγώ έχει τύχει να βγάλω και να μην είναι κουνημένη. Όμως, στις 10 , οι 7 θα έχουν θάμπωμα.

Επίσης, βασική προυπόθεση, να μην υπάρχουν κινούμενα στοιχεία στο κάδρο (άνρωποι, ζώα, οχήματα κλπ).

Θέλω να πω δηλαδή ότι τέτοιες φώτο δεν είναι αντιπροσωπευτικές των δυνατοτήτων των συσκευών.

Βγάλε μια φώτο με iso 400 και iso 800 να δώ πώς συμπεριφέρεται ο φακός όταν ανεβαίνει η ευαισθησία. Στα 200 iso λογικό να μην έχει θόρυβο, αλλά συνήθως το βράδυ ή σε εσωτερικούς χώρους δεν τραβάμε με 200 iso. Θα με ενδιέφερε η συμπεριφορά του φακού όσο ανεβαίνει το iso.

https://farm9.staticflickr.com/8771/16979217640_961cfe7288_z.jpg' alt='16979217640_961cfe7288_z.jpg'>IMG_20150416_150405[/img]

nexus 6

Την φωτογραφία στο αυτόματο χωρίς καμια ρυθμιση την εβγαλες? Εχεις δοκιμασει σε ίδιο τοπιο με real time HDR?

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

Oneplus 5 - 128GB

Αρκετα aggressive επεξεργασια, εχει αρχισει και φαινεται σαν video game. :p

Εκεί είναι και η ένστασή μου εμένα, στην υπερόξυνση. Αλλιώς θα ήταν οι ιδανικοί αλγόριθμοι. Παρόλα αυτά είναι πιο ήπια από την σειρά Note και ίσως και από τα 1520/930, αν και εκεί χρειάζεται σύγκριση. Αν έχει κανένας γνωστός του ΠΑΟΚ 1520/930 θα ήταν καλό συγκριτικό! :)

Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview

Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1

Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview

Την φωτογραφία στο αυτόματο χωρίς καμια ρυθμιση την εβγαλες? Εχεις δοκιμασει σε ίδιο τοπιο με real time HDR?

Στο αυτόματο είναι με την εφαρμογή manual camera. Η Google camera έχει μια τάση να τονίζει τα χρώματα και να τα κάνει ψεύτικα , έτσι μου φαίνεται.

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...