Jump to content

Ποιο κινητό βγάζει τις καλύτερες φωτογραφίες; (Νο2)

Κοινοποίηση

Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;  

1.622 members have voted

1. 1. Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;

• Alcatel
      6
    • Apple
      107
    • HTC
      44
    • LG
      102
    • Motorola
      13
    • Nokia
      551
    • Samsung
      290
    • Sony Ericsson
      376
    • ...άλλη εταιρεία
      58
    • ΔΞ/ΔΑ
      75

Recommended Posts

Στο vs 1020 με το Ζ3, αν το Sony δεν μπορεί να αποδώσει σε auto, προτιμώ σαφώς το Lumia.

και τα δυο στο αυτοματο ειναι...

• Απαντήσεις 10,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

και τα δυο στο αυτοματο ειναι...

Αν είναι έτσι μάλιστα. Θα τις δω στον υπολογιστή γιατί είναι έξω.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

vanas χωρίς παρεξήγηση, να διαβάσεις λίγο για την τεχνολογία pureview η οποία παίρνει μεν την φωτογραφία των 41mp αλλά την αποδίδει τέλεια στα 8/5mp. Στα 41/38 βγάζουμε σπάνια.

Έτσι ακριβώς, η τεχνολογία υπερδειγματοληψίας ανεβάζει κατακόρυφα την ποιότητα και αντιστρόφως ανάλογα με την ανάλυση. Στα 2 ή 3 MP είναι η μέγιστη καθαρότητα, χρήσιμη για κοντινά ή δύσκολες (νυχτερινές κλπ) λήψεις. Σε μέγιστη ανάλυση τραβάς τα ευκολάκια (σε φως ημέρας, τοπία, ακίνητα αντικείμενα κλπ).

Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview

Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1

Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview

@moralas καντες ενα crop να δουμε τι παιζει

1020 vs Z3c

15726339415_a35277071f_c.jpg

15726289795_38872d1187_c.jpg

15541447040_30e9a1746c_c.jpg

15702565316_755f54c157_c.jpg

Στην πρώτη πρέπει να μας πεις ποια είναι κοντά στην πραγματικότητα.

Στη δεύτερη δεν το συζητάμε. Το 1020 υπερτερεί. Στο Sony ψάχνω την κεραία.......:)

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Iσως για αυτο δεν βλεπαμε ιδιαιτερη διαφορα. Το ιδιο πραγμα λεω με mivas + moralas απλα με καλυψαν και στο τεχνικο κομματι του pureview μιας και δεν το γνωριζω καλα. Εξου και η εκπλητικη ευκρινεια που εχει ενα αρχειο λιγοτερο απο 1mb αυτο ομολογω με εντυπωσιασε.!

@paok απο την στιγμη που εχεις στα χερια σου 2 κινητα με πολυ καλες καμερες, (αν και εισαι καθετος σε αυτο που θα σου πω) θα ηταν πολυ καλο να εκανες ενα μινι συγκριτικο των 2 συσκευων στο auto.

Edited by demon2411

Απλα εχε υποψιν σου οτι τραβηξαμε μερικες 1-2 στην μεγιστη αναλυση του 808 και δεν ειδαμε καποια αισθητη διαφορα. (Κωνσταντινε αν θυμαμαι λαθος διορθωσε με). .

Εσυ απο τα λεγομενα μου αυτο καταλαβες? Οτι θεωρω πως το 808 δεν εχει καλη μηχανη και το οτι δεν παιζουν κανενα ρολο τα mp?

Απο τα λεγομενα μου εχω δειξει ποια ειναι η αποψη μου για το 808 και το 1020 που θεωρουνται ναυαρχιδες των windows mobile.

Να το πω και διαφορετικα...Περισσοτερη σημασια εχει το πως θα χειριστει το κινητο μια φωτογραφια (exposure, white balance, noise κτλ κτλ) παρα τα mp. Τι να την κανω μια φωτογραφια 60mp αν ειναι καμμενη η κουνημενη? αν για να παρω μια σωστη θα πρεπει να βγαλω 5?

Αυτη ειναι η αποψη μου

Από τα λεγόμενα σου κατάλαβα ότι δεν είδες μεγάλη διαφορά στις φωτογραφίες μέγιστης ανάλυσης και των 9mp. Τα άλλα είναι δικά μου συμπεράσματα και μην πετάτε την σκούφια σας για καβγά, δεν έχουμε όλοι διάθεση πάντα για φασαρίες. Μια απορία εξέφρασα απλά.

vanas χωρίς παρεξήγηση, να διαβάσεις λίγο για την τεχνολογία pureview η οποία παίρνει μεν την φωτογραφία των 41mp αλλά την αποδίδει τέλεια στα 8/5mp. Στα 41/38 βγάζουμε σπάνια.

Αυτό θα το κάνω γιατί πραγματικά δεν το ήξερα. Μήπως τα 41mp δεν είναι πραγματικά για την απεικόνιση εικόνων αλλά και για κατι άλλο;

Έτσι ακριβώς, η τεχνολογία υπερδειγματοληψίας ανεβάζει κατακόρυφα την ποιότητα και αντιστρόφως ανάλογα με την ανάλυση. Στα 2 ή 3 MP είναι η μέγιστη καθαρότητα, χρήσιμη για κοντινά ή δύσκολες (νυχτερινές κλπ) λήψεις. Σε μέγιστη ανάλυση τραβάς τα ευκολάκια (σε φως ημέρας, τοπία, ακίνητα αντικείμενα κλπ).

Αυτό πάλι δεν το καταλαβαίνω. θα προσπαθήσω να το μάθω ομως.

Τότε αν το g2 έπαιξε με τόσο δυνατό αντίπαλο και έβγαλε τέτοιο αποτέλεσμα Μπράβο του.

Από τα λεγόμενα σου κατάλαβα ότι δεν είδες μεγάλη διαφορά στις φωτογραφίες μέγιστης ανάλυσης και των 9mp. Τα άλλα είναι δικά μου συμπεράσματα και μην πετάτε την σκούφια σας για καβγά, δεν έχουμε όλοι διάθεση πάντα για φασαρίες. Μια απορία εξέφρασα απλά.

Αυτό θα το κάνω γιατί πραγματικά δεν το ήξερα. Μήπως τα 41mp δεν είναι πραγματικά για την απεικόνιση εικόνων αλλά και για κατι άλλο;

Τότε αν το g2 έπαιξε με τόσο δυνατό αντίπαλο και έβγαλε τέτοιο αποτέλεσμα Μπράβο του.

Φιλε μου επειδη ο γραπτος λογος αρκετες φορες παρεξηγειται γιατι δεν μιλας με τον αλλον προσωπο με προσωπο ουτε ακους την φωνη του, ΔΕΝ πεταω την σκουφια μου για καυγα ισα ισα. Δεν εχω κανεναν λογο να παρεξηγηθω μαζι σου ουτε και να τσακωθω. Πιστεψε με εχω πολυ καλυτερα πραγματα να κανω. Ειμαι εδω οπως και οι περισσοτεροι για να μαθω και να προσφερω.

Οποτε παρεξηγησες απο μεριας μου δεν υπαρχει κανενα προβλημα ζητω συγγνωμη αν προσβληθηκες.

Φιλικα

Γιωργος

Edited by demon2411

Σημερα ανακαλυψα οτι το auto focus πολλαπλων σημειων δεν δουλευει και πολυ καλα εντελλει....

Φωτογραφισα ενα καταστημα με πολλα φωτακια χριστουγεννιατικα επιτηδες για να μπερδεψω την καμερα. Οσες και αν τραβηξα με auto focus βγηκαν σαν την πρωτη και χειροτερες με αρκετο processing και υπερφωτισμο. Στην δευτερη φωτο εκανα touch & focus. Οταν παταγα στο φωτεινο σημειο ολη η εικονα επεφτε σε φωτεινοτητα για να μην την καψει. Οταν παταγα σε σκοτεινο σημειο επιτοπου φωτιζε η φωτο αλλα εκαιγε τα φωτεινα σημεια. Πολυ σωστα κατα την γνωμη μου δουλευει, το περιεργο ειναι οτι στο auto focus πολλαπλων σημειων συνεχεια υπερφωτιζει την εικονα οπως και να χει.

Και μεχρι σημερα, ολες τις φωτο μου ετσι τις εβγαζα οχι με touch& focus... :(

Δειτε τις αν θελετε και πειτε μου ποια προτιματε....(φυσικα σχολια περι κακης και καλης φωτο γενικοτερα καλοδεχουμενα εννοειται) ;)

Σε καμια δεν αλλαξα την παραμικρη ρυθμιση. Ολες στο auto ουτε καν night mode.

Multiple points Auto focus

15547349478_b4e4eeb934_o.jpgauto focus multiple points by drizosg, on Flickr

Τouch & Focus

15547945350_1506957bbf_o.jpgtouch & focus right portion by drizosg, on Flickr

Αν και έχει εξηγηθεί πολλάκις παραπίσω, για να καταλάβεις με δύο λόγια, οι φωτο των 41ΜΡ (38ΜΡ κλπ) είναι η δύναμη και το πλεονέκτημα των 1020 - 808. Η συσκευή "φτιάχνει" με την τεχνολογία pureview με oversampling απο την μεγάλη μία καταπληκτική 5 ή 8ΜΡ που είναι πολύ καλή σε ανάλυση, βάθος χρωμάτων, κλπ.

Και όχι μόνο αυτό, αλλά μεγάλο πλεονέκτημα επίσης είναι οτι αν κάνεις crop σε αυτό που θέλεις απο την μεγάλη φωτογραφία (αντιστάθμισμα κατά κάποιο τρόπο του οπτικού ζουμ και όχι μόνο) το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό, κάτι που δεν συμβαίνει με άλλες συσκευές, λόγω πολύ μικρότερης ανάλυσης της φωτογραφίας τους.

@demon

Γιώργο, πολύ ωραίες, να μπαίνουμε στο κλίμα.. :)

Edited by keras
HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα...

Αυτά που σου λέει ο keras από πάνω, + του ότι ο φακός τους είναι ο μεγαλύτερος που υπάρχει σε κινητό (ειδικά του 808). Τα 41 είναι πραγματικά, και μπορώ να σου ανεβάσω να δεις 41mp. Το μαμίσιο πρόγραμμα τραβάει βέβαια στα 38, αλλά με το camera pro πας και σε 41, απλά είναι για πολύ λίγες περιπτώσεις. Ωστόσο εντυπωσιακό. Αν τραβήξεις σε καμιά εξοχή πχ στα 41, δε χορταίνεις να τη βλέπεις.

Όχι Γιώργο δεν προσβλήθηκα και πραγματικά χαίρομαι που σας βρίσκω αλλά επειδή μου φάνηκε ότι πήγαινε για παρεξήγηση η κουβέντα είπα να το προλάβω.

Φιλε μου επειδη ο γραπτος λογος αρκετες φορες παρεξηγειται γιατι δεν μιλας με τον αλλον προσωπο με προσωπο ουτε ακους την φωνη του, ΔΕΝ πεταω την σκουφια μου για καυγα ισα ισα. Δεν εχω κανεναν λογο να παρεξηγηθω μαζι σου ουτε και να τσακωθω. Πιστεψε με εχω πολυ καλυτερα πραγματα να κανω. Ειμαι εδω οπως και οι περισσοτεροι για να μαθω και να προσφερω.

Οποτε παρεξηγησες απο μεριας μου δεν υπαρχει κανενα προβλημα ζητω συγγνωμη αν προσβληθηκες.

Φιλικα

Γιωργος

----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αυτά που σου λέει ο keras από πάνω, + του ότι ο φακός τους είναι ο μεγαλύτερος που υπάρχει σε κινητό (ειδικά του 808). Τα 41 είναι πραγματικά, και μπορώ να σου ανεβάσω να δεις 41mp. Το μαμίσιο πρόγραμμα τραβάει βέβαια στα 38, αλλά με το camera pro πας και σε 41, απλά είναι για πολύ λίγες περιπτώσεις. Ωστόσο εντυπωσιακό. Αν τραβήξεις σε καμιά εξοχή πχ στα 41, δε χορταίνεις να τη βλέπεις.

Οκ. Διάβασα και το κατάλαβα, απλά η φώτο του paok στα 38mp δεν παίζεται στην αναλυση και Ναι είναι πραγματικά τα 41mp

Να και μια νυχτερινή με τριποδακι και fish eye!!αργό κλείστρο με το find 7a

https://www.dropbox.com/s/7u515ft22d7514f/IMG20141107203317.jpg?dl=0

Φιλικά Γιώργος

Σημερα ανακαλυψα οτι το auto focus πολλαπλων σημειων δεν δουλευει και πολυ καλα εντελλει....

Φωτογραφισα ενα καταστημα με πολλα φωτακια χριστουγεννιατικα επιτηδες για να μπερδεψω την καμερα. Οσες και αν τραβηξα με auto focus βγηκαν σαν την πρωτη και χειροτερες με αρκετο processing και υπερφωτισμο. Στην δευτερη φωτο εκανα touch & focus. Οταν παταγα στο φωτεινο σημειο ολη η εικονα επεφτε σε φωτεινοτητα για να μην την καψει. Οταν παταγα σε σκοτεινο σημειο επιτοπου φωτιζε η φωτο αλλα εκαιγε τα φωτεινα σημεια. Πολυ σωστα κατα την γνωμη μου δουλευει, το περιεργο ειναι οτι στο auto focus πολλαπλων σημειων συνεχεια υπερφωτιζει την εικονα οπως και να χει.

Και μεχρι σημερα, ολες τις φωτο μου ετσι τις εβγαζα οχι με touch& focus... :(

Δειτε τις αν θελετε και πειτε μου ποια προτιματε....(φυσικα σχολια περι κακης και καλης φωτο γενικοτερα καλοδεχουμενα εννοειται) ;)

Σε καμια δεν αλλαξα την παραμικρη ρυθμιση. Ολες στο auto ουτε καν night mode.

Τι έγινε, Αυστρία είμαστε...:)

Ωραίες φωτό σε βάζουν στο κλίμα όντως. Εγώ προτιμώ την δεύτερη (την έκανα και "fav" στο flickr) ποιο σωστός έλεγχος του φωτισμού της βιτρίνας που δίνει και ποιο ωραίο χρωματικό τόνο...

Edited by navi55
Illusionary profit !

Τι όμορφες χριστουγεννιάτικες βρε παιδιά! :) Σαν σύνολο η υπερέκθεση δημιουργεί πιο φωτεινή και ευχάριστη εικόνα (η πρώτη), αλλά καίγεται η βιτρίνα, οπότε καλύτερα η 2η σε αυτή την περίπτωση. Μπορείς να ανεβάσεις βέβαια τις σκιές μετά στο PC για να την έχεις πιο φωτεινή. ;)

Το G2 έχει πραγματικά τους πιο έξυπνους αλγόριθμους που έχω δει!!! Είναι σαφώς μικρός ο αισθητήρας και έχει κατώτερο hardware από π.χ. το 1020, αλλά οι αλγόριθμοι κάνουν το καλύτερο overprocessing! Καθαρίζουν πλήρως τον θόρυβο και ανεβάζουν την οξύτητα για καλύτερη ευκρίνεια. Χάνει λεπτομέρειες μεν, αλλά οι εικόνες του είναι πιο ευχάριστες στο μάτι από πολλά άλλα. Στην κατηγορία λοιπόν του overprocessing, είναι ίσως το καλύτερο!

Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview

Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1

Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview

Τι όμορφες χριστουγεννιάτικες βρε παιδιά! :) Σαν σύνολο η υπερέκθεση δημιουργεί πιο φωτεινή και ευχάριστη εικόνα (η πρώτη), αλλά καίγεται η βιτρίνα, οπότε καλύτερα η 2η σε αυτή την περίπτωση. Μπορείς να ανεβάσεις βέβαια τις σκιές μετά στο PC για να την έχεις πιο φωτεινή. ;)

Το G2 έχει πραγματικά τους πιο έξυπνους αλγόριθμους που έχω δει!!! Είναι σαφώς μικρός ο αισθητήρας και έχει κατώτερο hardware από π.χ. το 1020, αλλά οι αλγόριθμοι κάνουν το καλύτερο overprocessing! Καθαρίζουν πλήρως τον θόρυβο και ανεβάζουν την οξύτητα για καλύτερη ευκρίνεια. Χάνει λεπτομέρειες μεν, αλλά οι εικόνες του είναι πιο ευχάριστες στο μάτι από πολλά άλλα. Στην κατηγορία λοιπόν του overprocessing, είναι ίσως το καλύτερο!

Σε iso 50...τι θορυβο περιμενεις να δεις ρε αδερφε?

Σε καθε περιπτωση συμφωνω κι εγω οτι το LG εχει πολυ καλο αλγοριθμο.

Ακόμα και σε iso 50 φαίνεται να υπάρχει επεξεργασία. Το πρόβλημα είναι από 800 και πάνω. Πάντως βγάζει πολύ καλές φωτογραφίες!

Σας ευχαριστω ολους για τα σχολια σας.! :)

@mivas συμφωνω με το θεμα του αισθητηρα, ο αλγοριθμος ευτυχως ειναι καλος και καπως σωνει την κατασταση, αλλα οπως και να το κανουμε 1020 η 808 δεν γινεται. Απλα ειναι μια ευχαριστη φωτο. Με λιγα λογια ειναι αυτο που ελεγα απο την αρχη οτι για το hardware του αυτο μπορει να αποδωσει και αυτο αποδιδει.

Κυριως τις ανεβασα για να μου πειτε ποια προτιματε. Συμφωνουμε και εγω την δευτερη προτιμω αν και πιο φωτεινη η πρωτη αλλα με καψιμο. Εχει οντως τελικα θεμα το autofocus θα πρεπει να παιζω αναγκαστικα με touch+focus αν θελω ενα καλυτερο αποτελεσμα..

Παντως επειδη δεν μπορω να δωσω τωρα το g2 γιατι το χρειαζομαι, θα προσπαθησω αν μου το επιτρεψουν τα οικονομικα μου να παρω και ενα 1020 να το λιωσω... :p Εκτος...αν με προλαβει ο Keras..! :p

@paok δοκιμασε mxcamera στο sony αν και η fv-5 ειναι πολυ καλη.

@dimgeo η φωτο σου εχει καποιο mode? Μου φενεται κατι σαν fisheye...Το find 7a+7 μου αρεσει πολυ σαν τηλεφωνο αλλα ο λογος που δεν το πηρα ποτε ειναι γιατι δεν εχει επισημο service στην Ελλαδα...Κατα τα αλλα και σαν καμερα και σαν specs το θεωρω πολυ καλο

Συγκριτικο <οπτικος σταθεροποιητης vs ψηφιακου>

Lumia 1020 vs Xperia Z3 compact

Σεναριο ¨ Νυχτερινο τοπιο με ομιχλη "

Και οι δυο φωτο τραβηχτηκαν με το χερι

1020 στα 38Mp...Z3 στα 20.7Mp

οι ρυθμισεις ειναι διαφοερετικες

15549393098_ab38e5ff21_c.jpg

15549988060_0ecf619133_c.jpg

Είναι σε αργό κλείστρο 16 δευτερόλεπτα και υπάρχει extra φακός επάνω στην κάμερα ...lens fish eye που λες...Δεν με χαλάει το service μιας και έρχεται δωρεάν κούριερ το περνει και το επιστρέφει σε μια εβδομάδα πάλι δωρεάν..είτε επισκευάσει,είτε καινούργιο..εφόσον έχει αγοραστεί από oppostyle

Φιλικά Γιώργος

@PAOK

Τα χρώματα του Ζ3 είναι σαφώς καλύτερα, αλλά δεν μπορώ να κρίνω απόλυτα καθώς υπάρχουν διαφορετικές ρυθμίσεις. Του Ζ3 το ISO είναι στο 100 με 1/1, ενώ στο Lumia στο 200 με 1/2.

Στο Ζ3 το focus ψηλά οπότε καλύτερη απόδοση στα κτηρια, ενώ του 1020 χαμηλά και μεγαλυτερη λεπτομερεια στα δεντρα και στα αυτοκίνητα. Πάντως οταν ζουμάρουμε του 1020 είναι μάλλον καλύτερη.

15736884682_cac62c0d2e_o.pngΧωρίς τίτλο by kostaskazeros, on Flickr

Και μια δική μου αποψινή από τον Πειραιά. Απλα σταμάτησα καθώς περπατούσα και πάτησα.

15549855328_8772e40963_o.jpgIMG_0044 by kostaskazeros, on Flickr

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Κατα την γνωμη μου δεν τιθεται συγκριση μεταξυ σταθεροποιητη και μη, οπως και να'χει το σταθεροποιητης ειναι ενα +, ειδικα σε συνθηκες snapshot και οχι στημενες νυχτερινες τοπια κτλ) παρολα αυτα καλως επραξες για να εχουμε μια εικονα.

Για "χερατη" φωτογραφια χωρις σταθεροποιητη ειναι εντυπωσιακη.

Επισης καλο θα ηταν να μας πεις ποιο ειναι πιο κοντα στην πραγματικοτητα εσυ που τις τραβηξες.

Μου αρεσουν περισσοτερο τα χρωματα του z3 (παλι ειναι ψυχρο βεβαια) αν και τεινει προς την νεα γενια κινητων (υπερκορεσμενα&processing) και τα προτιμω απο την πρασινοκιτρινιλα του 1020. Απο την αλλη το 1020 εχει πολυ περισσοτερη λεπτομερεια (ειδικα στα crop του te_salat) και μεγαλυτερη ισορροπια στην εικονα γενικοτερα.

Ειναι δυσκολο για μενα να βγαλω νικητη, θα προτιμησω ελαφρως το 1020.

@te_salat αν και με λιγο θορυβο (λογικο) πολυ καλη η νυχτερινη σου!!

Edited by demon2411

paok στις φωτό σου δε μπορώ να βγάλω νικητή. Και επιπλέον πρέπει να μας πεις αν το τοπίο ήταν τόσο ψυχρό όσο φαίνεται στο Z3 ή είναι πιο κόντά στα χρώματα του 1020.
- There is no place like 127.0.0.1 -

Σημερα ειπα να το ζορισω λιγο στα macro shots να δω τι ψαρια πιανει. Ομολογω οτι ειναι το μοναδικο κινητο απο οσα ειχα, που νεταρε τοσο κοντα στο αντικειμενο. Η πρωτη ειναι πρωι πρωι με μετριο φωτισμο στο auto (ηθελα την σταγονα, κανονικα ηθελε hdr αλλα κουνιοταν απο τον αερα και δεν μπορεσα), οι αλλες 2 σημερα μεσημερι φυσικα με συννεφια.

Η δευτερη στο auto, η τριτη με hdr. Εκανα touch+focus και τις εβγαλα. Δεν ρυθμισα τιποτα οτι βγηκε βγηκε. :p

15738687875_3b84e76f2d_o.jpg20141108_084334 by drizosg, on Flickr

15553508167_5b4d6ac074_o.jpg20141108_120710 by drizosg, on Flickr

15552806489_4b2b43b026_o.jpg20141108_121055_HDR by drizosg, on Flickr

Η μία πρασινίζει, η άλλη μωβομπλεδίζει. Στις συγκεκριμένες ίσως και λόγω ομίχλης δεν μου αρέσουν τα χρώματα και στις 2. Πάντως το Ζ3 το δέντρο το έχει ξεβάψει.

Το Z3 έχει μεγαλύτερη αντίθεση και λιγότερη λεπτομέρεια, αλλά λόγω αυξημένης αντίθεσης δείχνει πιο καθαρή. Επίσης στο 1020 κάτι έχεις κάνει. Έχεις ανεβάσει την οξύτητα? Με proshot την τράβηξες?

Το εντυπωσιακό είναι αυτό που αναφέρεις για τον σταθεροποιητή.. φαίνεται ότι κάνει πολύ καλή δουλειά!

Edited by navi55

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...