Jump to content

Ποιο κινητό βγάζει τις καλύτερες φωτογραφίες; (Νο2)

Κοινοποίηση

Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;  

1.622 members have voted

1. 1. Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;

• Alcatel
      6
    • Apple
      107
    • HTC
      44
    • LG
      102
    • Motorola
      13
    • Nokia
      551
    • Samsung
      290
    • Sony Ericsson
      376
    • ...άλλη εταιρεία
      58
    • ΔΞ/ΔΑ
      75

Recommended Posts

Αριστερα; εμένα μου φαίνεται πως στα δεξια θολώνει :confused:

Α, έχει ενδιαφέρον η υπόθεση :) , κανείς άλλος;

Αυτό με την εστίαση το έχω σκεφτεί πάντως...

Illusionary profit !

• Απαντήσεις 10,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

παιζει αυτο με την εστιαση...σε πολλα κινητα εμφανιζεται στις γωνιες.. αμα βεβαια ειναι μεγαλη η θολούρα κατι αλλο παιζει

Αριστερα; εμένα μου φαίνεται πως στα δεξια θολώνει :confused:

Α, έχει ενδιαφέρον η υπόθεση :) , κανείς άλλος;

Αυτό με την εστίαση το έχω σκεφτεί πάντως...

Ναι, έχεις πράγματι στα δεξιά. Ρίξε μια ματιά και σε άλλες και σύγκρινε με παλαιότερες.

HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα...

Αριστερά φαίνεται έντονα η θολούρα

Εν τω μεταξύ και εγώ σε δικές μου που έβγαλα χθες παρατήρησα κάτι ανάλογο επίσης στα αριστερά (meizu mx4pro). Θα τις ποσταρω αυριο

Μπας και είναι θέμα εστίασης?

H δεξια πλευρα ειναι θολη εμφανεστατα.

H δεξια πλευρα ειναι θολη εμφανεστατα.

Από το tablet το βλέπω και φαίνεται από αριστερά πιο έντονα. Όταν τα δω από υπολογιστή θα έχω καλύτερη εικόνα

Πήγαινε το tablet στο service.. :p

Κινέζικο τι περιμένεις :p

Αλλά πέρα από τη πλάκα η πρασινάδα στα αριστερα-κατω πλευρά, δεν είναι θολή?

Κι αν είναι λίγο, είναι άλλο πράγμα απο το δεξιό κομμάτι που είναι απο πάνω μέχρι κάτω περίπου στο 1/4 της φωτο και είναι χαρακτηριστικό μάλλον προβληματικής κάμερας.

Κεραυνος επεσε διπλα στην Εκκλησια...δεν εχω ξανατρομαξει ετσι στη ζωη μου.

21393443078_8db594e4d5_c.jpg20150920_215407 by foxy4270, on Flickr

Απορώ πως σου ξέφυγε (ο κεραυνός) και δεν τον τράβηξες......

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Ευχαριστώ παιδιά...

Πάντως δεν το κάνει σε όλες τις φωτο από μια ματιά που έριξα και με παραξενεύει...

Αυριο πάει nokia care και βλέπουμε...

Illusionary profit !

Ευχαριστώ παιδιά...

Πάντως δεν το κάνει σε όλες τις φωτο από μια ματιά που έριξα και με παραξενεύει...

Αυριο πάει nokia care και βλέπουμε...

Kανε ενα κοπο και ανεβασε μια που δεν το κανει..

Δύσκολο να μην το κάνει σε όλες. Ίσως δεν είναι πολυ ευδιάκριτο λόγω φόντου και βάθους φωτογραφιας. Πχ στα κοντινά αντικείμενα φαίνεται λιγότερο και σε ξεγελάει.

Kανε ενα κοπο και ανεβασε μια που δεν το κανει..

Δες το ποστ 8075 στην σελίδα 539, είναι πρόσφατη και δεν το κάνει...

Illusionary profit !

Πολύ ωραία τοπία @sakis άλλα οι φωτό έχουν ένα θέμα στα χρώματα ή την αντίθεση, κάτι περίεργο, είναι hdr μήπως;
Illusionary profit !

Στην πρώτη μόνο είχα βάλει ένα φιλτρο(φθινοπωρο).Ειχα χρησιμοποιήσει σε κάποιες hdr αλλά δεν θυμάμαι σε ποιες :p

Θολούρα δεν εντοπιζετε ε?

Κατά τα άλλα στο auto το ειχα

Δες το ποστ 8075 στην σελίδα 539, είναι πρόσφατη και δεν το κάνει...

Aν δεν κανει auto rotate με το γυροσκοπιο μηπως γυρισες καποια φωτογραφια 180μοιρες? (την ειδες αναποδα στο κινητο/pc?)

Γενικα θα πρεπει να διαπιστωσεις την οποιο θολουρα στον οποιο βαθμο εμφανιζεται σε flat επιφανεια κρατωντας το κινητο οσο πιο παραλληλα γινεται στην επιφανεια αυτη.

Θολουρα περιμετρικα ενδεχεται να δεις απλα εκεινο που εχει σημασια ειναι να ειναι στον ιδιο βαθμο.

Αν σε ενδιαφερει για περισσοτερες λεπτομερειες ψαξε για field curvature (η αιτιας της θολουρας) και decentering lens (ο λογος της διαφορετικης θολουρας δεξια/αριστερα , πανω/κατω) .

px.. http://www.lensrentals.com/blog/2012/05/testing-for-a-decentered-lens-an-old-technique-gets-a-makeover

Παιδιά ανεβάζοντας ο καθένας διαφορετικές φωτογραφίες δεν γίνεται σύγκριση.

Αν δεν στηθούν μαζί οι συγκρινόμενες συσκευές, μόνο υποθέσεις θα κάνουμε.

Οποίος είναι Αθήνα και θέλει ας κανονίσουμε μια συνάντηση μέσα Οκτωβρίου να δούμε πως τα πάνε σε ακριβώς ίδιες συνθήκες σε auto και παρόμοιες ρυθμίσεις

Ευχαρίστως ειμαι μέσα για συνάντηση :)

Νομίζω οτι η ιδέα της συνάντησης μελών που παρακολουθούν το νήμα αυτό και τους ενδιαφέρει είναι καλή, θα μπορούσαμε να το κανονίσουμε μέσα Οκτωβρίου όπως πρότεινε και ο Κώστας, όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να μου στείλει ένα ΡΜ για τα περαιτέρω. :)

Και 2 χθεσινες απο εμενα μετα την μπορα..

21438133609_7736efe380_o.jpgWP_20150921_13_08_52_Pro by apollodelphi1, on Flickr

21625144255_9c5b7ee528_o.jpgWP_20150921_16_45_52_Pro by apollodelphi1, on Flickr

Νομίζω οτι η ιδέα της συνάντησης μελών που παρακολουθούν το νήμα αυτό και τους ενδιαφέρει είναι καλή, θα μπορούσαμε να το κανονίσουμε μέσα Οκτωβρίου όπως πρότεινε και ο Κώστας, όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να μου στείλει ένα ΡΜ για τα περαιτέρω. :)

Αυτή είναι καλή ιδέα και πραγματικά έχει κάτι να προσφέρει. Παλιότερα κάποιοι το είχαμε κάνει σε επίπεδο DSLR σε ένα παλιό εργοστάσιο σαπωνοποιίας στην Ελευσίνα και τα αποτελέσματα ήταν όμορφα και χρήσιμα.

Εγώ θα πρότεινα και το μέρος να είναι λίγο ιδιαίτερο-ψαγμένο όπου θα παίζει με το φως και τις σκιές, τις αντιθέσεις, κλειστοί χώροι με οπίσθιο φωτισμό και HDR, αργό κλείστρο κ.λ.π. Είναι καλό να υπάρχει και μία καλλιτεχνικότητα στο τελικό αποτέλεσμα ;).

Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra

21438133609_7736efe380_o.jpgWP_20150921_13_08_52_Pro by apollodelphi1, on Flickr

21625144255_9c5b7ee528_o.jpgWP_20150921_16_45_52_Pro by apollodelphi1, on Flickr

Μπράβο.....;)

Είναι αυτό το βάθος που δίνει το 1020

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αυτή είναι καλή ιδέα και πραγματικά έχει κάτι να προσφέρει. Παλιότερα κάποιοι το είχαμε κάνει σε επίπεδο DSLR σε ένα παλιό εργοστάσιο σαπωνοποιίας στην Ελευσίνα και τα αποτελέσματα ήταν όμορφα και χρήσιμα.

Εγώ θα πρότεινα και το μέρος να είναι λίγο ιδιαίτερο-ψαγμένο όπου θα παίζει με το φως και τις σκιές, τις αντιθέσεις, κλειστοί χώροι με οπίσθιο φωτισμό και HDR, αργό κλείστρο κ.λ.π. Είναι καλό να υπάρχει και μία καλλιτεχνικότητα στο τελικό αποτέλεσμα ;).

Να μισθώσει ο Keras ένα λεωφορείο να σας πάει μια εκδρομή σε ωραία τοπία........:lol::D:p

Πολύ καλή η ιδέα της συνάντησης Κωνσταντίνε.;)

Υ.Γ. Να πάτε βόρεια για να "πέσετε" πάνω στον ΠΑΟΚ....:lol::lol::lol:

Edited by montoya_42

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Μακάρι να ήταν εφικτό :)

Εγώ θα έλεγα να συναντηθούμε, να γνωριστούμε, να πιούμε καφέ και να κάνουμε χαβαλέ και απο φωτογραφίες, ας βγάζουμε και ο ένας τον άλλον :p

Η ιδέα της συνάντησης ήταν του Κώστα (Te salat)!

Εκμεταλευτηκες την καθαροτητα του καιρου μετα την βροχη, πολυ σωστος! ;)

Μπραβο σου, εξαιρετικες και οι 2. Θα με συγχωρεσετε, αλλα στην δευτερη φωτο του apollodelphi σε σχεση με ΟΛΑ τα νεα κινητα, τετοια αποδοση μονο το 1020 μπορει να εχει....!

Το αποτελεσμα του xenon σε σκοταδι, 1 σε νορμαλ αποσταση και μια macro (ειδικα η 2η με δυσκολεψε πολυ ηταν αρκετα κοντα.)

21604736876_19d3fae7f4_k.jpgWP_20150922_19_57_57_Pro by George Drizos, on Flickr

21443962799_40cb9b9eb5_k.jpgWP_20150922_20_00_13_Pro by George Drizos, on Flickr

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...