Jump to content

Ποιο κινητό βγάζει τις καλύτερες φωτογραφίες; (Νο2)

Κοινοποίηση

Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;  

1.622 members have voted

1. 1. Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;

• Alcatel
      6
    • Apple
      107
    • HTC
      44
    • LG
      102
    • Motorola
      13
    • Nokia
      551
    • Samsung
      290
    • Sony Ericsson
      376
    • ...άλλη εταιρεία
      58
    • ΔΞ/ΔΑ
      75

Recommended Posts

• Απαντήσεις 10,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Κουνημένη βγήκε. Χρειάζεται ois νομίζω

Αδύνατον μιας και είχα τρίποδο. Ωστόσο φυσούσε πολύ και εκεί δε βοηθάει το ois. Σίγουρα πάντως σε νυχτερινές ήθελε ένα ois... 808+ois θα ήταν πολύ άδικο για τα άλλα κινητά.

20747252790_cab69ba33f_c.jpgP50828-004955 by sakis88888

Είπα να δοκιμάσω πρώτη φορά με το manual που δεν το χω καθόλου αλλά θέλει τρίποδο βασικά για λόγους πρακτικους καθαρά .Πατεντα σε καρέκλα μέχρι να τη βγάλω αφήστε που δεν έβλεπα ακριβώς τι τραβούσα!

Αδύνατον μιας και είχα τρίποδο. Ωστόσο φυσούσε πολύ και εκεί δε βοηθάει το ois. Σίγουρα πάντως σε νυχτερινές ήθελε ένα ois... 808+ois θα ήταν πολύ άδικο για τα άλλα κινητά.

Ισα ισα που με τον αέρα το ois είναι το πλέον χρήσιμο. Στις φωτο που έβγαλα και ανέβασα στους μυλους φύσαγε τόσο πολύ που ήταν αδύνατον να κρατήσω τη συσκευή σταθερή και με τα δύο χέρια. Το αντικείμενο παρ όλα αυτά στην οθόνη παρέμενε για μεγάλο σχετικά διάστημα ακίνητο σε σημείο που έλεγα ότι κόλλησε... και κάτι δεν πάει καλά. Ήταν σχεδόν απίστευτο. Το καλό ois είναι σωτήριο. Μιλάω για τη συσκευή πάντα που ο αέρας την κουνάει ακόμα και με τρίποδο όσο και λίγο να είναι.

10x zoom

20915238081_c42e43c405_b.jpgMykonos zoom x10 - S4 zoom by keras, on Flickr

Edited by keras
HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα...

Καλημέρα, ήμουνα διακοπές αυτό το διάστημα και δεν ειχα επαφή με το φόρουμ, αλλά σήμερα που μπήκα βλέπω ότι έχουν ανέβει αριστουργήματα! Μπράβο σε όλους... Και δικές μου από διακοπές

20323680883_b04d5221e2_z.jpgWP_20150818_11_20_34_Pro by Dimitris Karachalios, on Flickr

20322263214_9e85d0b1c6_z.jpgWP_20150821_12_16_19_Pro by Dimitris Karachalios, on Flickr

20918684846_cbbbbbbe89_z.jpgWP_20150820_20_23_18_Pro by Dimitris Karachalios, on Flickr

20322350304_8276d84520_z.jpgWP_20150819_21_21_03_Pro by Dimitris Karachalios, on Flickr

20944910215_a41f576aa0_z.jpgWP_20150824_12_14_27_Pro by Dimitris Karachalios, on Flickr

Edited by agamithite
Illusionary profit !

Αν υποθεσουμε οτι σε βοηθησε το ois να μην φαινεται κουνημενη η φωτο απο το κινητο ...ειχες το κλειστρο (1/400 αν δεν ειδα λαθος φωτο) να ακινητοποιησεις ενα σχετικα ευκολο θεμα.

Κλαδια που κουνιουνται απο αερα ακομα και με 1σεκ εκθεση δε τα βγαζεις "καθαρα" που να τσιμεντωθει το κινητο και με το καλυτερο ois..(ποσο μαλλον 2.7" που ειχε ο μαραλας.

Μπραβο παντως και απο μενα για τις φωτο που ανεβαζετε πλεον. Παλιοι και καινουριοι.

εδιτ

@saleakos.

Παιζει να ανεβασεις ενα dng απο το g4 βραδινη @lowest iso.?

Edited by xteacher

Κουνημένη βγήκε. Χρειάζεται ois νομίζω

Τα κλαδια βγηκαν κουνημενα. Η υπολοιπη φωτο ειναι καλη, αλλα θεωρω αρκετα σκοτεινη.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

Τα κλαδια βγηκαν κουνημενα. Η υπολοιπη φωτο ειναι καλη, αλλα θεωρω αρκετα σκοτεινη.

Στο κινητό την είδα. Το μάτι μου έπεσε σ εκείνο το σημείο. Δεν είδα καν τι ρυθμίσεις είχε.

Σίγουρα με τέτοιο κλειστρο το ois δεν προσφέρει τίποτα. Και από την στιγμή που ήταν σε τρίποδο είναι άκυρο.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Σε long exposure φωτογραφίες ξέρω ότι το οις μπορεί να έχει αντίθετα αποτελέσματα από αυτό που είναι φτιαγμένο να κάνει, τουλάχιστον στις dslr τώρα για τα κινητά δεν έχω ιδέα.

20741922458_404003e18a_k.jpg2015-08-27_08-29-23 by Alexandros Koukoulis, on Flickr

@saleakos.

Παιζει να ανεβασεις ενα dng απο το g4 βραδινη @lowest iso.?

που εισαι συ; χαθηκες..ναι θα βγαλω μια το βραδυ και θα ανεβασω

@agamithite πολυ ομορφες φωτο οπως και του @alexandercool

keras και paok δεν σχολιαζω αλλο τις φωτο σας για να μην επαναλαμβανομαι...ολες φανταστικες :)

@vagos ωραιες οι αγελαδιτσες και συμφωνω για το mx4..δεν ειχα κανενα παραπονο οσο το ειχα και ειναι μια πολυ καλη λυση για φωτογραφια στο κινητο...τωρα οι βραδινες ειναι ειναι δυσκολος τομεας για ολες τις συσκευες εκτος του g4 που παιζει μονο του μπαλα στον τομεα ποσο ευκολα βγαινει μια βραδινη και συναμα καλη φωτο..ισως μονο το 1020 μπορει να κανει κατι αντιστοιχο και λεω ισως γιατι δεν το εχω δουλεψει αλλα και παλι δεν ξερω αν θα το κανει το ιδιο ευκολα αφου θα πας σε ρυθμισεις παλι

Σε long exposure φωτογραφίες ξέρω ότι το οις μπορεί να έχει αντίθετα αποτελέσματα από αυτό που είναι φτιαγμένο να κάνει, τουλάχιστον στις dslr τώρα για τα κινητά δεν έχω ιδέα.

20741922458_404003e18a_k.jpg2015-08-27_08-29-23 by Alexandros Koukoulis, on Flickr

...απιστευτη φωτογραφια!!!

Οι καλές που κατάφερα να βγάλω με lumia 920,δυσκολεύεται πάρα πολύ στο focus στον ήλιο για κάποιο λόγο

http://i.imgur.com/nficSi8.jpg

http://i.imgur.com/o5fTgDP.jpg

http://i.imgur.com/0knvMqw.jpg

Ισα ισα που με τον αέρα το ois είναι το πλέον χρήσιμο. Στις φωτο που έβγαλα και ανέβασα στους μυλους φύσαγε τόσο πολύ που ήταν αδύνατον να κρατήσω τη συσκευή σταθερή και με τα δύο χέρια. Το αντικείμενο παρ όλα αυτά στην οθόνη παρέμενε για μεγάλο σχετικά διάστημα ακίνητο σε σημείο που έλεγα ότι κόλλησε... και κάτι δεν πάει καλά. Ήταν σχεδόν απίστευτο. Το καλό ois είναι σωτήριο. Μιλάω για τη συσκευή πάντα που ο αέρας την κουνάει ακόμα και με τρίποδο όσο και λίγο να είναι.

Λάθος με κατάλαβες. Το κινητό σταθερό, αέρας κουνάει σχεδόν τα πάντα και ίσως να δείχνει κάτι κουνημένο. Η πινακίδα πχ αν ζουμάρεις είναι σταθερή.

@AlexanderCool

Πολύ ωραία η φωτό σου φίλε μου και η αντίκα σε λίγο καλλίτερη κατάσταση να ήτανε με ένα restoration θα γινόταν κούκλα;)

@Nero55

Έχω την εντύπωση πως αν έκανες touch to focus στην οθόνη θα είχες καλλίτερα αποτελέσματα, ιδίως στην τελευταία στον βράχο δεξιά. Τα lumia γενικά έχουν ένα θέμα στην αυτόματη εστίαση :confused:

20935137272_1328a51b68_z.jpgWP_20150824_09_59_01_Pro by Dimitris Karachalios, on Flickr

Illusionary profit !

@AlexanderCool

Πολύ ωραία η φωτό σου φίλε μου και η αντίκα σε λίγο καλλίτερη κατάσταση να ήτανε με ένα restoration θα γινόταν κούκλα;)

@Nero55

Έχω την εντύπωση πως αν έκανες touch to focus στην οθόνη θα είχες καλλίτερα αποτελέσματα, ιδίως στην τελευταία στον βράχο δεξιά. Τα lumia γενικά έχουν ένα θέμα στην αυτόματη εστίαση :confused:

20935137272_1328a51b68_z.jpgWP_20150824_09_59_01_Pro by Dimitris Karachalios, on Flickr

απιστευτη ποιοτητα φωτογραφιας...

απιστευτη ποιοτητα φωτογραφιας...

Συμφωνώ. Lumia 1020... Χωρίς λόγια...

Back to reality...

20930712636_ac3a47c5c3_b.jpgBack to reality... - S4 zoom by keras, on Flickr

Edited by keras
HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα...

Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια

@keras

Σε νιώθω φίλε μου, και γω μερικές μέρες είναι που επέστρεψα. Καλό χειμώνα να έχουμε!

Illusionary profit !

@AlexanderCool

@Nero55

compact cameras R.I.P

"Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή."

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...