Jump to content

Ποιο κινητό βγάζει τις καλύτερες φωτογραφίες; (Νο2)

Κοινοποίηση

Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;  

1.622 members have voted

1. 1. Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;

• Alcatel
      6
    • Apple
      107
    • HTC
      44
    • LG
      102
    • Motorola
      13
    • Nokia
      551
    • Samsung
      290
    • Sony Ericsson
      376
    • ...άλλη εταιρεία
      58
    • ΔΞ/ΔΑ
      75

Recommended Posts

Τον 15αυγουστο που καθομουν με την καμερα και εβγαζα τον γαλαξια, λεω βρε λες να φανεί και τίποτα με τον κινέζο. Τελικά βγήκε με θόρυβο μεν αλλα βγήκε και την ανεβάζω γιατί δεν το περίμενα. https://farm6.staticflickr.com/5708/20668389340_8c6a520784_o.jpg' alt='20668389340_8c6a520784_o.jpg'>2015-08-25_02-38-31 by Alexandros Koukoulis, on Flickr[/img]

• Απαντήσεις 10,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

20869281735_526fbf6f97_b.jpgNature,macro by takis glossidis, on Flickr

----- προσθήκη μηνύματος 108 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Τον 15αυγουστο που καθομουν με την καμερα και εβγαζα τον γαλαξια, λεω βρε λες να φανεί και τίποτα με τον κινέζο. Τελικά βγήκε με θόρυβο μεν αλλα βγήκε και την ανεβάζω γιατί δεν το περίμενα. https://farm6.staticflickr.com/5708/20668389340_8c6a520784_o.jpg' alt='20668389340_8c6a520784_o.jpg'>2015-08-25_02-38-31 by Alexandros Koukoulis, on Flickr[/img]

Έλα ρε φίλε!!!

Σε ποιο μέρος ήσουν και είχε τόσο καθαρό ουρανό?

Φτάνουμε όλο και πιο κοντά στον Κρόνο...

"Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή."

Καλησπέρα στην παρέα καινούργιος στην φωτογραφία με κινητό μιας και απέκτησα πρόσφατα ένα lg g4 leather red. Σήμερα συνέκρινα την κάμερα της συσκευής μου με ένα άλλο lg και η διαφορά στην απεικόνιση των χρωμάτων ήταν μεγάλη. Χαρακτηριστικά το άσπρο σε εμένα ήταν πιο μουντό ενώ στο άλλο ήταν πιο φωτεινό. Έχω δύο δείγματα απο την συσκευή μου όλα στο αυτόματο πρωί και σούρουπο με hdr. Εσείς που το κατέχετε πως βλέπετε το αποτέλεσμα;

20247228054_d9c7f2d681_k.jpg20150823_132514_HDR by Konstantinos Makris, on Flickr

20860215922_531637e43e_k.jpg20150824_200912_HDR by Konstantinos Makris, on Flickr

Σε ποιο μέρος ήσουν και είχε τόσο καθαρό ουρανό?

Φτάνουμε όλο και πιο κοντά στον Κρόνο...

Νότια Χίο, ο ουρανός ήταν σχετικά καθαρός αλλά υπήρχε αρκετή φωτορύπανση.

@vagos ναι, με την οικογένεια σε ήρεμα σχετικά μέρη... :)

Ο Γιώργος τρέχει...

@Te salat Το Κ zoom μην το συζητάς, σαν συσκευή καλή αλλά η κάμερα του είναι για κλάματα. Δεν συγκρίνεται με το S4 zoom

HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα...

LG G4...ΤΕΛΟΣ

20578300920_089097c8c7_c.jpg

Καλά εντάξει, άντε γεια λέμε ή κάμερα. Απίστευτη φωτογραφία.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

@keras....το λιγοτερο εντυπωσιακες!

----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Καλησπέρα στην παρέα καινούργιος στην φωτογραφία με κινητό μιας και απέκτησα πρόσφατα ένα lg g4 leather red. Σήμερα συνέκρινα την κάμερα της συσκευής μου με ένα άλλο lg και η διαφορά στην απεικόνιση των χρωμάτων ήταν μεγάλη. Χαρακτηριστικά το άσπρο σε εμένα ήταν πιο μουντό ενώ στο άλλο ήταν πιο φωτεινό. Έχω δύο δείγματα απο την συσκευή μου όλα στο αυτόματο πρωί και σούρουπο με hdr. Εσείς που το κατέχετε πως βλέπετε το αποτέλεσμα;

20247228054_d9c7f2d681_k.jpg20150823_132514_HDR by Konstantinos Makris, on Flickr

20860215922_531637e43e_k.jpg20150824_200912_HDR by Konstantinos Makris, on Flickr

μια χαρα ειναι ...τελειες.

808 :) η επιστροφή

Σορυ προσπάθησα να ανεβάσω από tapatalk μάταια. Σε λίγο διόρθωση

20690589099_cbece01862_c.jpg808 41mp by tasos pap, on Flickr

Edited by impreza_sti

Να, σε αυτο το σημείο να σταθείς και να βγάλεις τους κεραυνούς. Κι αν σε πετύχει κάποιος, θα φύγεις σαν ήρωας στο πεδίο της μάχης.......:lol:

...να πας εσυ εκει βραδυ.

20691783848_d07e42974d_k.jpgWhen the moon going on by takis glossidis, on Flickr χθες το βράδυ γύρω στις οκτώ τράβηξα αυτή την φωτογραφία έπαιξα πολύ με τις ρυθμίσεις στο manual αλλά το πρόβλημα σε χαμηλο φωτισμό είναι ο θόρυβος και η παραμόρφωση..εδώ δεν φαίνεται τόσο πολύ αλλά σε άλλες,εκεί που χάνεται ο ήλιος είχα πρόβλημα..Δεν ξέρω μήπως φταίει το ότι το ότι είμαι στην τεχνική έκδοση των windows 10..Η φωτό έχει διορθωθεί στο αυτοματο από το τηλέφωνο.

20691783848_d07e42974d_k.jpgWhen the moon going on by takis glossidis, on Flickr χθες το βράδυ γύρω στις οκτώ τράβηξα αυτή την φωτογραφία έπαιξα πολύ με τις ρυθμίσεις στο manual αλλά το πρόβλημα σε χαμηλο φωτισμό είναι ο θόρυβος και η παραμόρφωση..εδώ δεν φαίνεται τόσο πολύ αλλά σε άλλες,εκεί που χάνεται ο ήλιος είχα πρόβλημα..Δεν ξέρω μήπως φταίει το ότι το ότι είμαι στην τεχνική έκδοση των windows 10..Η φωτό έχει διορθωθεί στο αυτοματο από το τηλέφωνο.

Κι εγώ το δοκίμασα αλλά ο θόρυβος είναι απαγορευτικός. Θα μπορούσε να είναι καλύτερη αλλά δεν εχω τρίποδο.

url=https://flic.kr/p/xQUrV8]20900484621_7753737e4a_c.jpg[/url]2015-08-26_10-27-32 by Photos presentation, on Flickr

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Κι εγώ το δοκίμασα αλλά ο θόρυβος είναι απαγορευτικός. Θα μπορούσε να είναι καλύτερη αλλά δεν εχω τρίποδο.

url=https://flic.kr/p/xQUrV8]20900484621_7753737e4a_c.jpg[/url]2015-08-26_10-27-32 by Photos presentation, on Flickr

Το πρόβλημα μου δεν είναι τόσο το φεγγάρι, αλλά ο ουρανός..Τέλος πάντων..

Το πρόβλημα μου δεν είναι τόσο το φεγγάρι, αλλά ο ουρανός..Τέλος πάντων..

Ακριβώς. Ο ουρανός είναι που βγάζει θόρυβο.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

@tesalat το φεγγαρι παντως εχει βγει μια χαρα

@takglos βασικα για να βγει λεπτομερεια στο φεγγαρι θες χαμηλο iso και γρηγορο κλειστρο 1/200-1/300 αναλογα το κινητο αλλα ετσι σκοτεινιαζουν ολα τα υπολοιπα και γενικα χωρις οπτικο ζουμ δεν εχει νοημα να τραβαμε φεγγαρια...οσο για τον ουρανο και τον θορυβο να ξερεις το σούρουπο ειναι απο τις πιο δυσκολες ωρες για φωτογραφια

@takglos βασικα για να βγει λεπτομερεια στο φεγγαρι θες χαμηλο iso και γρηγορο κλειστρο 1/200-1/300 αναλογα το κινητο αλλα ετσι σκοτεινιαζουν ολα τα υπολοιπα και γενικα χωρις οπτικο ζουμ δεν εχει νοημα να τραβαμε φεγγαρια...οσο για τον ουρανο και τον θορυβο να ξερεις το σούρουπο ειναι απο τις πιο δυσκολες ωρες για φωτογραφια

Ναι είναι δύσκολη ώρα το σούρουπο και σίγουρα θες τρίποδο..Υπάρχει κάποιο τρίποδο οικονομικο στην ελληνική αγορά?

Ανέβασα το κλείστρο ακόμα πιο ψηλά από το 300 μπας και σκοτεινιάζοντας τον ουρανό μειωθεί ο θόρυβος αλλά μόλις ζουμάρεις για να δεις καλύτερα το φεγγαρι γίνεται και πάλι έντονος.

@takglos

Το τριποδο βοηθά στο να μην χάνεται η λεπτομερεια απο το κουνημα για να το πω απλά. Στον θόρυβο δεν κάνει τίποτα.

Είναι απαραίτητο για βραδινές με το κλείστρο πάνω από το 1/5 και σε μεγάλα optical zoom.

Αν είχα χρησιμοποιήσει τρίποδο θα φαίνονταν πολύ πιο καθαρά φεγγάρι καθώς με ζοομ Χ10 σε τόσο μικρό αντικειμενο δύσκολα κρατας εντελως ακίνητη την κάμερα.

Ανέβασα το κλείστρο ακόμα πιο ψηλά από το 300 μπας και σκοτεινιάζοντας τον ουρανό μειωθεί ο θόρυβος αλλά μόλις ζουμάρεις για να δεις καλύτερα το φεγγαρι γίνεται και πάλι έντονος.

@takglos

Το τριποδο βοηθά στο να μην χάνεται η λεπτομερεια απο το κουνημα για να το πω απλά. Στον θόρυβο δεν κάνει τίποτα.

Είναι απαραίτητο για βραδινές με το κλείστρο πάνω από το 1/5 και σε μεγάλα optical zoom.

Αν είχα χρησιμοποιήσει τρίποδο θα φαίνονταν πολύ πιο καθαρά φεγγάρι καθώς με ζοομ Χ10 σε τόσο μικρό αντικειμενο δύσκολα κρατας εντελως ακίνητη την κάμερα.

Με το τριποδο, επειδη δεν φοβασαι το κουνημα, μπορεις να βαλεις πολυ αργο κλειστρο και ετσι να χαμηλωσεις το iso , μειωνοντας το θορυβο.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Αν κάποιος πάντως έχει αγοράσει ένα από τα selfie sticks που πωλούνται σωρηδόν (πχ me :cool:), ξεβιδώστε το πάνω τμήμα και τοποθετήστε το σε οποιοδήποτε τρίποδο. Μόλις το έκανα διότι σε αυτό που είχε το τριποδάκι (από αυτά που πωλούνται σε πχ Plaisio) η σούστα μας άφησε χρόνους. Φαντάζομαι ότι η διάμετρος της ντίζας/βίδας είναι κοινή.
"Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή."

Με το τριποδο, επειδη δεν φοβασαι το κουνημα, μπορεις να βαλεις πολυ αργο κλειστρο και ετσι να χαμηλωσεις το iso , μειωνοντας το θορυβο.

Εννοείται για βραδινές, αλλά στην συγκεκριμενη φωτο το iso είναι ηδη στο χαμηλότερο (100) και το κλειστρο οσο πιο γρηγορο γινεται για να σκοτινιάσει το φοντο του ουρανού. Το φεγγάρι έχει φως αρκετό οπότε καλό του κανει.

Το προβήμα είναι οτι αρκετές κάμερες ειδικά χωρίς επεξεργασία, δίνουν θορυβο στο μπλε του ουρανού το σουρουπο.

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...