Jump to content

Ποιο κινητό βγάζει τις καλύτερες φωτογραφίες; (Νο2)

Κοινοποίηση

Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;  

1.622 members have voted

1. 1. Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;

• Alcatel
      6
    • Apple
      107
    • HTC
      44
    • LG
      102
    • Motorola
      13
    • Nokia
      551
    • Samsung
      290
    • Sony Ericsson
      376
    • ...άλλη εταιρεία
      58
    • ΔΞ/ΔΑ
      75

Recommended Posts

κατι εχει ο φακος σου...η δεξια πλευρα σε ολες βγαινει θολη.

Επισης στα 34Mp Που τραβας δεν υφισταται Pureview

Το μόνο που δεν ξερω είναι αν επηρέαζε το δάκτυλο για τι το έπιανα με το ένα χέρι ισορροπώντας οποτε μπορεί να έκανα πατάτα.

Η "μικρή" που αποθηκεύει (5αρα) δεν είναι Pureview???

----- προσθήκη μηνύματος 99 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Montoya, κάνεις ποδήλατο χωρίς χέρια και βγάζεις φωτογραφίες??? :blink:

Για φωτογραφίες εν κινήσει καλές βγήκαν πάντως.

Υ.Γ. Το HDR στα 808, 1020 και στις περισσότερες συσκευές θέλει οπωσδήποτε τρίποδο, θα συμφωνήσω...

Υ.Γ. Για διάδοχο του 1020 είτε σαν 1030, είτε σαν 1040 πλέον, έχουν βγει άπειρες φήμες, οπότε κρατάω μικρό καλάθι... Τα 940/XL πάντως τα περιμένω.

Το ενα χερι είναι στο τιμόνι βρε......:)

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

• Απαντήσεις 10,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Α, είπα κι εγώ τόσο καλή ισορροπία! :p

Το 1020 το έχεις λουράκι και θήκη ή έτσι απλά το κρατάς;

Το 808 αν δεν το είχα βάλει θήκη και λουράκι, είτε θα είχε πέσει στο γκρεμό, είτε στο ποτάμι! Το 1020 το έχω με θήκη, αλλά δεν έχω λουράκι γι αυτό και φοβάμαι μη μου φύγει καμιά ώρα...

Edited by Mivas

Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview

Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1

Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview

Α, είπα κι εγώ τόσο καλή ισορροπία! :p

Το 1020 το έχεις λουράκι και θήκη ή έτσι απλά το κρατάς;

Το 808 αν δεν το είχα βάλει θήκη και λουράκι, είτε θα είχε πέσει στο γκρεμό, είτε στο ποτάμι! Το 1020 το έχω με θήκη, αλλά δεν έχω λουράκι γι αυτό και φοβάμαι μη μου φύγει καμιά ώρα...

Οχι, δεν του έχω λουράκι. Δεν μου αρέσει και δεν με βολεύει

Μιας και έχει πανσεληνο σήμερα είπα να βγάλω μια φωτογραφία το φεγγάρι για να δω πως τα πάει και σε αυτόν τν τομέα γιατί δεν είχα προσπαθήσει άλλη φορά να βγάλω το φεγγάρι. Δεν είναι κάτι αξιόλογο (ειδικά με αντίστοιχη φώτο του 1020, 808) αλλά ανεβάζω για να πάρετε μια ιδέα.

Την έβγαλα χωρίς τρίποδα, στο χέρι στα πεταχτα. ISO 100, τιμή έκθεσης - 2, zoom ×8 και λειτουργία μέτρησης έβαλα σημείο.

Κινητό note 4 προφανώς

http://i1285.photobucket.com/albums/a593/alexandrosgou/Mobile%20Uploads/20150602_011925_zpsknx5ncps.jpg

Edited by alexandrosgou

Μιας και έχει πανσεληνο σήμερα είπα να βγάλω μια φωτογραφία το φεγγάρι για να δω πως τα πάει και σε αυτόν τν τομέα γιατί δεν είχα προσπαθήσει άλλη φορά να βγάλω το φεγγάρι. Δεν είναι κάτι αξιόλογο (ειδικά με αντίστοιχη φώτο του 1020, 808) αλλά ανεβάζω για να πάρετε μια ιδέα.

Την έβγαλα χωρίς τρίποδα, στο χέρι στα πεταχτα. ISO 100, τιμή έκθεσης - 2, zoom ×8 και λειτουργία μέτρησης έβαλα σημείο.

Κινητό note 4 προφανώς

Εντάξει για μακρινές αποστάσεις ιδανικό είναι το οπτικό ζουμ (S4 zoom, K zoom) και αμέσως μετά το Pureview zoom (808, 1020), που ουσιαστικά είναι περικοπή από μεγάλη ανάλυση και εστίαση στο άπειρο.

Παρόλα αυτά η υπερόξυνση του Note4 έχει βοηθήσει αρκετά, ώστε χωρίς να έχει pureview zoom ή οπτικό ζουμ, έχει αποτυπώσει λεπτομέρειες από το φεγγάρι.

Μετά, για βελτίωση, μπορείς να πάρεις κι ενα απλό φακό οπτικού ζουμ (έχει με 20-40 ευρώ από 12-24X περίπου) που προσαρμόζεται σε κάθε κινητό και να υποκαταστήσεις το πλεονέκτημα των S4/K zoom, αλλά με πολύ καλύτερη κάμερα από εκείνα. :)

Υ.Γ. Ξέχασα να αναφέρω και ένα ακόμη πλεονέκτημα του 808 σε σχέση με όλα τα υπολοιπα. Το μηχανικό φίλτρο εξουδετέρωσης ND. Βοηθάει ακόμη περισσότερο στην πανσέληνο.

Edited by Mivas

Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview

Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1

Το μόνο που δεν ξερω είναι αν επηρέαζε το δάκτυλο για τι το έπιανα με το ένα χέρι ισορροπώντας οποτε μπορεί να έκανα πατάτα.

Η "μικρή" που αποθηκεύει (5αρα) δεν είναι Pureview???

----- προσθήκη μηνύματος 99 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

H μικρη σαφως και ειναι pureview. Εσυ εχεις ανεβασει τις 5αρες η τις μεγαλες?

Επισης να σου πω οτι μετα απο πολλες δοκιμες η μαμα καμερα τραβαει καλυτερα απο την proshot. (ειδικα οι 5αρες). Αν κανεις συγκριση τις μεγαλες του proshot και τις μεγαλες της μαμα καμερας, τοτε υπο ρυθμισεις (sharpness-saturation κτλ) η proshot τα παει καλυτερα.

To hdr της proshot δεν λεει και πολλα εκτος αν εχεις τριποδο....Επειδη τραβαει 3 φωτο με διαφορετικη εκθεση και μετα τις ενωνει, θα πρεπει να ειναι απολυτα ακινητο το κινητο και δυστυχως δεν αρκει το ois που εχει.

Δοκιμασε μια hdr στηριζοντας καπου το τηλεφωνο αν δεν εχεις τριποδο και ξαναδοκιμασε. Το αποτελεσμα θα ειναι πολυ διαφορετικο.

Το ποδηλατο δεν ειναι καλο τριποδο!!! :p;)

Επισης να σου πω οτι μετα απο πολλες δοκιμες η μαμα καμερα τραβαει καλυτερα απο την proshot. (ειδικα οι 5αρες). Αν κανεις συγκριση τις μεγαλες του proshot και τις μεγαλες της μαμα καμερας, τοτε υπο ρυθμισεις (sharpness-saturation κτλ) η proshot τα παει καλυτερα.

To hdr της proshot δεν λεει και πολλα εκτος αν εχεις τριποδο....Επειδη τραβαει 3 φωτο με διαφορετικη εκθεση και μετα τις ενωνει, θα πρεπει να ειναι απολυτα ακινητο το κινητο και δυστυχως δεν αρκει το ois που εχει.

Δοκιμασε μια hdr στηριζοντας καπου το τηλεφωνο αν δεν εχεις τριποδο και ξαναδοκιμασε. Το αποτελεσμα θα ειναι πολυ διαφορετικο.

H Νοκια εχει αλλεργια με το HDR...Οπως εχει και η Samsung Με τα long exposures.

Δύο βραδινές με slow shutter στο χέρι ..Μάλλον πρέπει να κόψω το κάπνισμα η αλλιώς να πάρω τρίποδο :wacko:

exposure time 1 & iso 1516 IMG_20150531_231458

exposure time 2 & iso 400 IMG_20150531_225429

Haier W910 value for money :D

XBMC/Kodi/SPMC Οδηγός σεταρίσματος Add-ons & Repository http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=408974

Δύο βραδινές με slow shutter στο χέρι ..Μάλλον πρέπει να κόψω το κάπνισμα η αλλιώς να πάρω τρίποδο :wacko:

Με ενα και δυο δευτερολεπτα εκθεση, δεν φταιει το τσιγαρο, να υποθεσω ακουμπουσες καπου τους αγκωνες σου και κρατησες και αναπνοη? :p

LG G4...απ'οτι βλεπω πρεπει να εχει λιγο καλυτερη καμερα απο το S6

Από ένα παράδειγμα δεν μπορούμε να κρίνουμε με ασφάλεια, παρά μόνο με ταυτόχρονη σύγκριση. Από τα δείγματα που έχω δει, έχω σχολιάσει τις διαφορές των δύο, οι οποίες δεν είναι τεράστιες και επομένως είναι στα γούστα του καθενός. Πιο sharp και σκοτεινές της Samsung, πιο soft και φωτεινές της LG (με δυο λόγια).

Από εκεί και πέρα θεωρώ ανώτερες κάμερες γενικά τα 808, 1020, αλλά και CM1 (συμφωνεί κι ο Montoya, ειδικά στο τελευταίο! :lol:), που έχουν μεγαλύτερο αισθητήρα και πετυχαίνουν καλύτερη λεπτομέρεια (τη μέγιστη από όλα το 808).

Με ενα και δυο δευτερολεπτα εκθεση, δεν φταιει το τσιγαρο, να υποθεσω ακουμπουσες καπου τους αγκωνες σου και κρατησες και αναπνοη? :p

χεχε.. όντως ακουμπούσα τους αγκώνες στα γόνατα μου :rolleyes: ..Άμα δεν έχεις τρίποδο δεν γίνετε σωστή δουλειά με το slow shutter , όλες θα βγουν λίγο πολύ κουνημένες ..

Απελπίστηκα και παράγγειλα σήμερα αυτό το τριποδάκι http://www.ebay.com/itm/261875739943?_trksid=p2060353.m1438.l2649&var=560718064189&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

ΥΓ. Τράβαγα τζούρα από το τσιγάρο και τότε τράβαγα φωτογραφίες :p κάπως έτσι κράταγα την αναπνοή μου .. χεχε

Edited by vagosvts7

XBMC/Kodi/SPMC Οδηγός σεταρίσματος Add-ons & Repository http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=408974

Μιας και λέτε για τριποδάκια, καλύτερα είναι με σταθερά πόδια ή με πόδια με αρμούς, τύπου χταποδάκι?

@vagos και πολυ σταθερες βγηκαν για 2sec παντως.

@mivas αυτα που ειναι σαν χταποδακια μπορεις να τα στηριξεις καλυτερα και σε περιεργα σημεια θεωρητικα τουλαχιστον. Το θεμα ειναι να σφιγγουν καλα μην το κλαις μετα το τηλεφωνο.

Ωρα 2:42 το χάραμα.

Χρόνος έκθεσης 3.2

ISO 500

Ψηφιακό ζοομ 1

Χωρίς φλας - υποχρεωτικό

(διαβάζω/γράφω τι λένε οι ιδιοτητες από το δεξί κλίκ στο αρχείο της εικόνας)

http://i60.tinypic.com/2j29opy.jpg

0.8δευτερόλεπτα και

ISO 2000

Χωρίς φλας - Υποχρεωτικό

http://i62.tinypic.com/au7cea.jpg

Sony XPERIA Neo V, Samsung Ativ S,

Nokia Lumia 830 Nokia Lumia 1020

LG G4...απ'οτι βλεπω πρεπει να εχει λιγο καλυτερη καμερα απο το S6

δεν νομιζω οτι εχουν μεγαλη διαφορα σαν hardware εκτος του φ1.8 , εκεινο νομιζω που κανει την διαφορα ειναι το software με την επεξεργασια κλπ.

Μιας και λέτε για τριποδάκια, καλύτερα είναι με σταθερά πόδια ή με πόδια με αρμούς, τύπου χταποδάκι?

πηρα εγω ενα τετοιο τυπου χταποδακι που βρηκα και ειναι της πλακας, δεν δενει καλα το κινητο και παραλιγο να το κλαιω

@vagosvts ωραιες οι φωτο απλα με ενα τριποδακι της προκοπης

@saleakos & razor thanks για τις συμβουλές σας ..Αλλά με κάνατε να σκαλώσω.. Γιατί παράγγειλα το τρίποδο χταποδάκι για να το τυλίγω στα κάγκελα από τη βεράντα να τραβάω καμία πανοραμική το βράδυ .. Φανταστείτε να μου φύγει από εκεί ? Καλύτερα να κρατάω ανάσα και αγκώνες ακουμπισμένους στο κάγκελο.. :p Από τι κατάλαβα δεν λέτε για το τρίποδο αλλά για το stand(clip δεν ξέρω και πως ονομάζεται) που πιάνει το κινητό .. Αλλά τα περισσότερα τριποδάκια στο ebay είδα ότι έχουν(φοράνε) αυτό το stand.. Από ότι έχω διαβάσει, λίγο που το έψαξα καλά τριποδάκια είναι τα Joby MPod http://www.skroutz.gr/c/721/tripoda-videocameras.html?keyphrase=%CF%84%CF%81%CE%B9%CF%80%CE%BF%CE%B4%CE%BF+smartphone

Υπάρχουν κι αλλά που έχουν μαζί και χειριστήριο για να τραβάς φωτογραφία εξαποστάσεως έχει δοκιμάσει κάποιος ? Και κάτι ακόμα οι πρόσθετοι φακοί στα κινητά κάνουν δουλειά ? Υπάρχουν πολλών ειδών και τι μπορεί να βελτιώσουν ?

ΥΓ. Να είσαι βοσκός με LG G4 και να πηγαίνεις βόλτα τα προβατάκια και να τραβάς φωτογραφίες τη φύση https://www.flickr.com/photos/gavinfabl100/17530425174/in/photostream/lightbox/ ..αυτά είναι :lol: ..Πέρα από τη πλάκα πάντως ,δυνατή κάμερα έχει το LG g4..

Edited by vagosvts7

Οι 5αρες είναι Γιώργο. Δεν φαίνεται στο Flickr?

@saleakos & razor thanks για τις συμβουλές σας ..Αλλά με κάνατε να σκαλώσω.. Γιατί παράγγειλα το τρίποδο χταποδάκι για να το τυλίγω στα κάγκελα από τη βεράντα να τραβάω καμία πανοραμική το βράδυ .. Φανταστείτε να μου φύγει από εκεί ? Καλύτερα να κρατάω ανάσα και αγκώνες ακουμπισμένους στο κάγκελο.. :p Από τι κατάλαβα δεν λέτε για το τρίποδο αλλά για το stand(clip δεν ξέρω και πως ονομάζεται) που πιάνει το κινητό .. Αλλά τα περισσότερα τριποδάκια στο ebay είδα ότι έχουν(φοράνε) αυτό το stand.. Από ότι έχω διαβάσει, λίγο που το έψαξα καλά τριποδάκια είναι τα Joby MPod http://www.skroutz.gr/c/721/tripoda-videocameras.html?keyphrase=%CF%84%CF%81%CE%B9%CF%80%CE%BF%CE%B4%CE%BF+smartphone

Υπάρχουν κι αλλά που έχουν μαζί και χειριστήριο για να τραβάς φωτογραφία εξαποστάσεως έχει δοκιμάσει κάποιος ? Και κάτι ακόμα οι πρόσθετοι φακοί στα κινητά κάνουν δουλειά ? Υπάρχουν πολλών ειδών και τι μπορεί να βελτιώσουν ?

ΥΓ. Να είσαι βοσκός με LG G4 και να πηγαίνεις βόλτα τα προβατάκια και να τραβάς φωτογραφίες τη φύση https://www.flickr.com/photos/gavinfabl100/17530425174/in/photostream/lightbox/ ..αυτά είναι :lol: ..Πέρα από τη πλάκα πάντως ,δυνατή κάμερα έχει το LG g4..

Λογικα καποια που ειναι σαν χταποδι, θα ειναι καλυτερης ποιοτητας και οι συνδεσμοι τους θα κρατανε καλα, αλλα για φθηνο παρε κατι σε σταθερο τριποδακι, που ανοιγει λιγο προς τα πανω, ειναι πιο σιγουρα. Μετα αφου θα εχεις και την βαση για το κινητο μπορεις να παρεις και ενα απλο για dslr το πιο φθηνο (10€) για να φτασεις πιο ψηλα, αν δεις οτι το χρειαζεσαι. Χειριστηρια bt μπορεις να βρεις απο τα selfie sticks, κανουν δουλεια, η βαση απο τα selfie sticks επισης κουμπωνει σε τριποδο, τα selfie sticks ακομα κουμπωνουν σε τριποδο, δεν ξερω γιατι. Οι φακοι μαλλον ειναι για κλαματα, αλλα λογικα θα εχουν την πλακα τους, κυριως αν πληρωσεις λιγα, οχι πανω απο μερικα ευρω το πολυ 10€.

παιδες τριποδα για φωτογραφικη εχω, καποια θηκη της προκοπης για να βαζω το κινητο πανω σε αυτο υπαρχει??? το meizu mx4 περιμενω

Αφου εχεις το τριποδο για την φωτογραφικη, το μονο που θελεις ειναι η βαση για το κινητο, εχει στο ebay απο 1€.

Edited by RaZoR333

Για κινητο που δεν εχει ois μια χαρα βγηκαν. :) Αν ειχαν λιγοτερο exposure πιστευω θα ηταν ακομα καλυτερες.

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Οι 5αρες είναι Γιώργο. Δεν φαίνεται στο Flickr?

Eχεις δικιο δεν το ειχα παρατηρησει....Δοκιμασε και την sight camera...δεν ειναι καθολου κακη. ;)

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ωρα 2:42 το χάραμα.

Χρόνος έκθεσης 3.2

ISO 500

Ψηφιακό ζοομ 1

Χωρίς φλας - υποχρεωτικό

(διαβάζω/γράφω τι λένε οι ιδιοτητες από το δεξί κλίκ στο αρχείο της εικόνας)

http://i60.tinypic.com/2j29opy.jpg

0.8δευτερόλεπτα και

ISO 2000

Χωρίς φλας - Υποχρεωτικό

http://i62.tinypic.com/au7cea.jpg

Για 1020 τις θεωρω πολυ μετριες...γιατι ετσι? επισης δεν σου εχει νεταρει καλα...το 1020 την νυχτα στα μακρυνα εχει ενα θεματακι θελει focus στο απειρο...

Όταν βλέπω τις φωτό μέσω Flickr στο κινητό ή στο ipad είναι κακιστης ποιότητας σε σχέση με την original, έχω χάσει κάτι;

Λογικα καποια που ειναι σαν χταποδι, θα ειναι καλυτερης ποιοτητας και οι συνδεσμοι τους θα κρατανε καλα, αλλα για φθηνο παρε κατι σε σταθερο τριποδακι, που ανοιγει λιγο προς τα πανω, ειναι πιο σιγουρα. Μετα αφου θα εχεις και την βαση για το κινητο μπορεις να παρεις και ενα απλο για dslr το πιο φθηνο (10€) για να φτασεις πιο ψηλα, αν δεις οτι το χρειαζεσαι. Χειριστηρια bt μπορεις να βρεις απο τα selfie sticks, κανουν δουλεια, η βαση απο τα selfie sticks επισης κουμπωνει σε τριποδο, τα selfie sticks ακομα κουμπωνουν σε τριποδο, δεν ξερω γιατι. Οι φακοι μαλλον ειναι για κλαματα, αλλα λογικα θα εχουν την πλακα τους, κυριως αν πληρωσεις λιγα, οχι πανω απο μερικα ευρω το πολυ 10€.

Μάλλον κάτι σαν και αυτό προτείνεις http://www.ebay.com/itm/New-Light-Weight-Digital-Camera-Tripod-Stand-Bag-For-Canon-Nikon-Sony-Samsung-/311161190423?pt=LH_DefaultDomain_2&hash=item4872a6f817

Κοίτα εδώ φακούς διάφορους ,αλλά κοστίζουν μερικοί όσο κάνει ένα κινητό .. http://www.newsbeast.gr/technology/arthro/591961/oi-kaluteroi-fakoi-gia-to-smartphone-sas/ και όπως λες, δεν αξίζει να δαπανήσεις τόσα χρήματα για ένα φακό στο κινητό .. καλύτερα να πάρεις ένα φτηνιάρικο για το χαβαλέ να πειραματιστείς , με αυτήν την προοπτική παράγγειλα και τριποδάκι να δω τι αποτελέσματα θα έχω με slow shutter(να πειραματιστώ)

Για κινητο που δεν εχει ois μια χαρα βγηκαν. :) Αν ειχαν λιγοτερο exposure πιστευω θα ηταν ακομα καλυτερες.

Φίλε george εσύ έχεις τριποδάκι στο κινητό ? Το χρησιμοποιείς ? Με την stock κάμερα πιστεύω ότι κάτι γίνετε στη συμπίεση των φωτογραφιών..αλλά σχεδόν πάντα με τη stock βγάζω γιατί έχει πολύ καλό μενου και με βολεύει αφάνταστα , συν ότι αιστιάζει παρά πολύ γρήγορα και τραβάει πιο γρήγορα από άλλες εφαρμογές κάμερας..

Όταν βλέπω τις φωτό μέσω Flickr στο κινητό ή στο ipad είναι κακιστης ποιότητας σε σχέση με την original, έχω χάσει κάτι;

Μπας και έχει θέμα η σύνδεση η το flirk και δεν στις φορτώνει κανονικά και σου φαίνονται αλιωμένες σε ανάλυση ?

Edited by vagosvts7

Το παρατήρησα από τότε που έγινε η μεγάλη αναβάθμιση στο Flickr, χαμηλή η ανάλυση στην προβολή

............

Για 1020 τις θεωρω πολυ μετριες...γιατι ετσι? επισης δεν σου εχει νεταρει καλα...το 1020 την νυχτα στα μακρυνα εχει ενα θεματακι θελει focus στο απειρο.......

το ξέρω ρε δεν είναι και οι καλύτερες... Μόνο με την ταχύτητα του κλείστρου έπαιξα...

χωρίς τρίποδες και άλλα μπιχλιμπίδια. Σκέψου οι κανονικές συνθήκες ήταν κάπως πιο φωτεινές από τόσο, ας πούμε επειδή κρύβεται το φεγγάρι (αυτό είναι άλλη φωτό βέβαια):

http://i62.tinypic.com/kcaqfo.jpg

Sony XPERIA Neo V, Samsung Ativ S,

Nokia Lumia 830 Nokia Lumia 1020

Το παρατήρησα από τότε που έγινε η μεγάλη αναβάθμιση στο Flickr, χαμηλή η ανάλυση στην προβολή

Ναι, θέλει κατέβασμα για πλήρη ανάλυση. Το flickR προβάλλει σε χαμηλότερη ποιότητα άμα πας να το δεις απευθείας εκεί...

Υ.Γ. Με τα τριποδάκια προσωπικά σκεφτόμουν με ένα 20άρικο που έχει σταθερά ποδαράκια, προσαρμογέα για το κινητό και τηλεσκοπικό φακό για οπτικό ζουμ... Τα χταποδάκια, τα φοβάμαι άμα δεν είναι καλής ποιότητας...

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...