Jump to content

Ποιο κινητό βγάζει τις καλύτερες φωτογραφίες; (Νο2)

Κοινοποίηση

Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;  

1.622 members have voted

1. 1. Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;

• Alcatel
      6
    • Apple
      107
    • HTC
      44
    • LG
      102
    • Motorola
      13
    • Nokia
      551
    • Samsung
      290
    • Sony Ericsson
      376
    • ...άλλη εταιρεία
      58
    • ΔΞ/ΔΑ
      75

Recommended Posts

Περιμένω και γω να μας πεις ποιο το ξεπέρασε (συμφωνώ στο πλησίασαν).

Στο ότι η Nokia ήταν ΠΑΝΤΑ πίσω μόνο ως αστείο το παίρνω.

@moralas απορώ.......

Άνετα το g4 και το s6..ακόμη και το xiaomi..το κινητό επίσης είναι για γρήγορες λήψεις της στιγμής..Αν είναι για να πάρω το επιθυμητό αποτέλεσμα να κάνω 10 ρυθμίσεις και να κάνει ένα λεπτό να τραβήξει το τηλέφωνο την δεύτερη φώτο κουβαλάω με dslr..το 808 ήταν στην εποχή του πιο μπροστά από το 1020'..

Το 1020 πάντα είχε θέματα είτε με κιτρινα είτε με μπλε..είτε στο αυτόματο..Όσο οι άλλοι ήταν Γενικά ψιλοαδειαφοροι για την κάμερα ήταν μπροστά..Τώρα πλέον απλώς δεν υφίσταται..το oppo r5 τραβάει καλύτερες φωτο απλά με ένα κλικ

Φιλικά Γιώργος

• Απαντήσεις 10,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Άνετα το g4 και το s6..ακόμη και το xiaomi..το κινητό επίσης είναι για γρήγορες λήψεις της στιγμής..Αν είναι για να πάρω το επιθυμητό αποτέλεσμα να κάνω 10 ρυθμίσεις και να κάνει ένα λεπτό να τραβήξει το τηλέφωνο την δεύτερη φώτο κουβαλάω με dslr..το 808 ήταν στην εποχή του πιο μπροστά από το 1020'..

Το 1020 πάντα είχε θέματα είτε με κιτρινα είτε με μπλε..είτε στο αυτόματο..Όσο οι άλλοι ήταν Γενικά ψιλοαδειαφοροι για την κάμερα ήταν μπροστά..Τώρα πλέον απλώς δεν υφίσταται..το oppo r5 τραβάει καλύτερες φωτο απλά με ένα κλικ

Ότι πεις. Με αυτά που λες προφανώς το 1020 είναι εκτός δεκάδας. Άντε το πολυ να ξεπερνάει το s3.....:lol:

Υ.Γ. Εγώ πάντως βγάζω τις περισσότερες στο αυτόματο και είναι απλά σούπερ (για μένα). Δες και δείγματα που ανέβασα όπως και πολλοί άλλοι. Μπες επίσης στο θέμα με φωτογραφίες από Lumia.

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Aντε ...κανε μια συγκριση παλι με το mx4 :p

Τι ισο "9" ειναι αυτο που πεταξε το oppo?

Η εκθεση σταματαει στα 16" η πηγες και πιο πανω?

Εχει iso μεχρι 5...ταχυτητα μεχρι 30 δευτερολεπτα.

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Επειδή συζητείται το ΜΧ4, ξανα-βάζω να θυμηθούμε μια βραδινή με iso 100 και χρόνο έκθεσης 10sec.

Δεν έχω ξαναδεί τέτοια ποιότητα στη λεπτομέρεια ποτέ με τέτοιες ρυθμίσεις, είναι μια φωτογραφία σε εντελώς σκοτάδι, που έβλεπες απο την οθόνη του κινητού (κάποια λίγα) φωτάκια απέναντι μακριά, απλά και μόνο. Δεν φαινόταν τίποτα άλλο. Ούτε τα φωτισμένα σπίτια φαίνονταν καν δεξιά και ευθεία. Οι λεπτομέρειες, φαίνονται μόνο αν κατεβάσετε τη φωτο στον υπολογιστή με ζουμ στο 100% σε τι επίπεδα είναι. Νομίζω οτι έχει τρομερή λεπτομέρεια για τις συνθήκες λήψης, αλλά ακούω απόψεις :)

16462829525_ff941feed2_b.jpgP50207-020342-001 MEIZU mx4 by keras, on Flickr

Προσωπικα δεν μου λεει κατι η φωτο...δε δειχνει δυνατοτητες καμερας.

Οπιοδηποτε κινητο με ταχυτητα 30 sec...μπορει να βγαλει παρομοια φωτογραφια.

Τρανο παραδειγμα το oppo find 7

Να ρωτήσω κάτι και εγω. Δεν ειμαι ιδιαίτερος γνωστής της φωτογραφίας αλλα τώρα τελευταία εδώ πάθει πλάκα με τις φωτογραφίες long exposure. Για αυτο και αγόρασα μια εφαρμογούλα για το κινητο μου (iPhone 6 plus) αλλα δεν εχω ιδέα τι παίζει με ρυθμίσεις κλπ. Μπορεί να με κατευθείνετε λιγο σχετικά με το τι να προσέξω για να καταφέρω να βγάλω μερικές φωτογραφίες σαν τις προηγούμενες που ανεβάσατε; Slow shutter λέγεται η εφαρμογή.

Ευχαριστώ πολυ!

Ποσο slow shutter, απο εκει να ξεκινησουμε, αν οντως σε αφηνει μερικα sec εισαι καλα για αρχη, μπορεις να το δοκιμασεις προχειρα, βαλε την μεγιστη επιλογη που σου δινει, π.χ. 5 sec στηριξε καπου την συσκευη και σε απολυτο σκοταδι παρε εναν φακο και ενω εχεις πατησει το κλειστρο γραψε κατι στον αερα με τον φακο π.χ. ενα Ο που ειναι και ευκολο.

Μετα και αφου βεβαιωθεις οτι δουλευει η εφαρμογη σου, αγορασε ενα τριποδακι με βαση για κινητα στησου διπλα απο καποιον δρομο που περνανε πολλα αυτοκινητα ή ακομα πανω σε μια πεζογεφυρα ή εστω γεφυρα που εχει πολυ κινηση απο κατω και κανεις παλι το ιδιο βαλε 5-10-30sec αναλογα ποσα σε αφηνει και απλα περιμενεις και δεν κουνας το τηλεφωνο, ουτε φυσικα περνας απο μπροστα.

Ναι ναι μου δίνει πολλές επιλογές χρόνου η αλήθεια ειναι. Πολυ καλή η ιδέα σου πραγματικά θα δοκιμάσω αυτο με το φακό!

Ναι ναι μου δίνει πολλές επιλογές χρόνου η αλήθεια ειναι. Πολυ καλή η ιδέα σου πραγματικά θα δοκιμάσω αυτο με το φακό!

Δεν ειναι δικια μου ιδεα, ονομαζετε light painting:

Flickr Search

Προσωπικα δεν μου λεει κατι η φωτο...δε δειχνει δυνατοτητες καμερας.

Οπιοδηποτε κινητο με ταχυτητα 30 sec...μπορει να βγαλει παρομοια φωτογραφια.

Τρανο παραδειγμα το oppo find 7

με αυτο το σκεπτικο παρομοιες βγαζουν ολα τα κινητα πρωι βραδυ, αρα δεν υπαρχει και λογος να ψαχνουμε λεπτομεριες και να συγκρινουμε

Δεν ειναι δικια μου ιδεα, ονομαζετε light painting:

Flickr Search

Εντυπωσιακό πραγματικά! Δεν το γνώριζα καν! Ευχαριστώ πολυ για τις πληροφορίες!!!

Εντυπωσιακό πραγματικά! Δεν το γνώριζα καν! Ευχαριστώ πολυ για τις πληροφορίες!!!

Θα δεις πολλα ωραια πραγματα που γυριζουν γυρω απο την φωτογραφια μακρας εκθεσης. Have fun.

Sorry παιδιά αλλά με τέτοιες φωτογραφίες (μιλώ για τις βραδινές σε σχεδόν απόλυτο σκοτάδι), μπαίνετε στα χωράφια των dslr και mirrorless.

Οι κάτοχοι κινητών ενδιαφέροντα για φωτογραφίες των παιδιών τους η της παρέας τους σε φωτισμό δωματίου, κάτι που δεν βλέπουμε στο thread.

Εκεί είναι που χρειαζόμαστε την γρήγορη κάμερα του κινητού που βρίσκεται πάντα μαζί μας.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Sorry παιδιά αλλά με τέτοιες φωτογραφίες (μιλώ για τις βραδινές σε σχεδόν απόλυτο σκοτάδι), μπαίνετε στα χωράφια των dslr και mirrorless.

Οι κάτοχοι κινητών ενδιαφέροντα για φωτογραφίες των παιδιών τους η της παρέας τους σε φωτισμό δωματίου, κάτι που δεν βλέπουμε στο thread.

Εκεί είναι που χρειαζόμαστε την γρήγορη κάμερα του κινητού που βρίσκεται πάντα μαζί μας.

Σωστό αυτό. Το να κάτσω να βγάλω ένα τοπίο (νυχτερινό ή όχι) δεν πρόκειται να το κάνω σχεδόν ποτέ με το κινητό, έχω την dslr.

Ειδικά τέτοιες φωτογραφίες με μικρή ταχύτητα κλείστρου.

Το κινητό το έχεις για να φωτογραφίσεις κάτι τυχαίο, στο δρόμο, στον καφέ wherever και συνήθως δεν έχεις χρόνο να παίξεις με τις ρυθμίσεις. Θα χάσεις το "θέμα". Τις περισσότερες φορές τραβάς στο αυτόματο.

Σωστό αυτό. Το να κάτσω να βγάλω ένα τοπίο (νυχτερινό ή όχι) δεν πρόκειται να το κάνω σχεδόν ποτέ με το κινητό, έχω την dslr.

Ειδικά τέτοιες φωτογραφίες με μικρή ταχύτητα κλείστρου.

Τότε μάλλον το θέμα εδώ δεν αφορά εσάς με τις dslr...

Το κινητό το έχεις για να φωτογραφίσεις κάτι τυχαίο, στο δρόμο, στον καφέ wherever και συνήθως δεν έχεις χρόνο να παίξεις με τις ρυθμίσεις. Θα χάσεις το "θέμα". Τις περισσότερες φορές τραβάς στο αυτόματο.

Το γιατί έχει κανείς το κινητό το καθορίζεις εσύ, το έχει κάπου γραμμένο ή το κάνει ο καθένας για τον εαυτό του...?

Δεν απορρίπτεται το κινητό στο να πειραματιστείς. Βοηθά άλλωστε στο να βελτιώνεις τις ικανότητες σου.

Απλά λέμε ότι απουσιάζουν οι φωτογραφίες βάση των οποίων κάποιος αποφασίζει ποιο smartphone του κάνει.

Χαίρομαι που φέτος βλέπουμε κινητά να επικεντρωνονται στις συνθήκες που βγάζουμε τις περισσότερες φωτογραφίες μας.

Εκεί θέλω να τα δω πόσο τα καταφέρνουν.

Από εκεί και πέρα καθένας κάνει την χρήση που θέλει.

Απλά το να στηνεις κινητά σε τρίποδα είναι κάπως.

Από την στιγμή που κάποιος έχει χόμπι την φωτογραφία θα βρει τρόπο να αποκτήσει την κατάλληλη κάμερα.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Κάθε πληροφορία για καλύτερη φωτογράφιση είναι ευπρόσδεκτη. Κάπου θα χρησιμοποιηθεί από το καθένα μας, ειδικά από όσους είναι φαν του τόπικ.

Αλλά θα συμφωνήσω και εγώ, ότι το κινητό οι πιο πολλοί το έχουν για την καθημερινή φωτογράφιση του τυχαίου, του παιδιού στη βόλτα.

Σε προγραμματισμένες εκδηλώσεις, εκδρομή, γιορτή κλπ, αυτός που έχει μεράκι και χρήματα θα έχει μαζί του μια καλή dslr ή τέλος πάντων μια μηχανή που να τον ικανοποιεί.

Από προχτές είμαι κάτοχος ενός meizu mx4, και νόμιζα ότι θα κάνω παπάδες (πάντα σε σχέση με το ΟΝΕ Μ7). Αμ δε. Κάτι δεν κάνω καλά και χτες σε (καλά) φωτισμένο κλειστό χώρο το Μ7 νομίζω (στα κοντινά πορτραίτα των παιδιών μου) είχε καλύτερο αποτέλεσμα. Θα πειραματιστώ.

Οποιαδήποτε συμβουλή ή γενικότερη πληροφορία (ρυθμίσεων/τεχνικής για smartphone) ευπρόσδεκτη. Οχι για μένα αποκλειστικά, αλλά για όλους τους θαμώνες, προκειμένου να προσελκύσουμε και νέους κάτοχους διαφόρων κινητών.

"Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή."

Toτε να μη "κλαιγομαστε" που δεν εχουμε κλειστρο στο δευτερολεπτο. Και για οικογενειακες στιγμες κλπ..ας μεινουν στο 1/10. Μια χαρα το s6 τοτε!! Που ανθρωπο με 1/10 κλειστρο θες καμμια 10αρια δοκιμες για να κρατησεις μια της προκοπης.

Ολα παιζουν και ολα μετρανε. Οσο απεχει το μχ4 στις ημερησιες απο αλλα κινητα το ιδιο απεχει και στις βραδινες εφοσον καποιο αλλο μπορει να παρει μεγαλο χρονο στο κλειστρο.

Το πως θα το χρησιμοποιει ο καθενας και για ποιο λογο δεν υποχρεωνει και καποιον αλλον στην ιδια χρηση.

(ειπωθηκε, αλλα αλλη μια δε βλαπτει)

@babill2004.

ΘΑ βολευε να ανεβαζες φωτος απο τα δυο κινητα.

Στον "αερα" συμβουλες πολυ θα θελα να δω τι θα προτεινει καποιος.

Μονο το "προσπαθησε" και το "πειραματισου" που ειπες ταιριαζει..

Toτε να μη "κλαιγομαστε" που δεν εχουμε κλειστρο στο δευτερολεπτο. Και για οικογενειακες στιγμες κλπ..ας μεινουν στο 1/10. Μια χαρα το s6 τοτε!! Που ανθρωπο με 1/10 κλειστρο θες καμμια 10αρια δοκιμες για να κρατησεις μια της προκοπης.

Ολα παιζουν και ολα μετρανε. Οσο απεχει το μχ4 στις ημερησιες απο αλλα κινητα το ιδιο απεχει και στις βραδινες εφοσον καποιο αλλο μπορει να παρει μεγαλο χρονο στο κλειστρο.

Το πως θα το χρησιμοποιει ο καθενας και για ποιο λογο δεν υποχρεωνει και καποιον αλλον στην ιδια χρηση.

(ειπωθηκε, αλλα αλλη μια δε βλαπτει)

Ε μα πες τα. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν μπορούμε να τα κάνουμε και τα δύο (και αν δεν τα κάνουμε να γκρινιάζουμε ότι δεν μπορούμε). Και να μπορείς να βγάλεις μια φωτό στη στιγμή, αλλά και να παίξεις με τις ρυθμίσεις ώστε να βγάλεις μια πιο εντυπωσιακή. Αν μη τι άλλο οι περισσότεροι ξεκίνησαν να ασχολούνται με τη φωτογραφία, απο μια προσιτή φωτογραφική, που στις μέρες μας είναι τα κινητά. Εξάλλου δεν είναι τυχαίο ότι οι περισσότεροι πλέον δίνουν ελευθερία στον χρήστη, όπως το να πειράζει τις ρυθμίσεις. Πρώτα η nokia το είχε τελείως ελεύθερο, τώρα το G4 θα βγεί με υποστήριξη DNG, και το S6 στην επόμενη αναβάθμιση θα υποστήριζει ρύθμιση κλείστρου και DNG αρχεία. Δεν είναι τυχαίες οι αποφάσεις αυτών των εταιριών.

SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9

Τότε μάλλον το θέμα εδώ δεν αφορά εσάς με τις dslr...

Το γιατί έχει κανείς το κινητό το καθορίζεις εσύ, το έχει κάπου γραμμένο ή το κάνει ο καθένας για τον εαυτό του...?

Κοίτα εσύ μπορεί να πηγαίνεις στο σουπερμάρκετ που είναι στο δίπλα τετράγωνο με το ...τανκ...:rolleyes:

Ο περισσότερος κόσμος θα πάει με τα πόδια.

Δεν είπε κανένας να μη βγάζετε φωτογραφίες με long exposure, αλλά το θέμα τείνει να γεμίσει αποκλειστικά με τέτοιες.

Καλές και αυτές αλλά ας επικεντρωθούμε στη βασική χρήση της κάμερας του κινητού.

@AgelosMo

επαναλαμβάνω ότι δεν απαγόρεψε κανένας να κάνει τη χρήση που αυτός θέλει στη φωτογραφική του κινητού. Αν είναι ποτέ δυνατόν.

Απλά θα ήταν πολύ πιο ενδιαφέρον να βλέπαμε φωτογραφίες πιο "καθημερινές", ας το θέσω έτσι. Αυτό εννοώ. Οι 9 στις 10 φωτογραφίες που βλέπουμε εδώ είναι τοπία και νυχτερινές με κλείστρο στα 10+secs...

Συμφωνώ σε αυτό που λες ότι η κάμερα του κινητού μπορεί να σε εισάγει στον κόσμο της φωτογραφίας. Μέχρι εκεί όμως. Με τα 700-800 ευρώ που κάνουν αυτές οι συσκευές παίρνεις αξιοπρεπέστατη dslr και 2 φακούς, να χεις να ασχολείσαι.

Δεν είπε κανένας να μη βγάζετε φωτογραφίες με long exposure, αλλά το θέμα τείνει να γεμίσει αποκλειστικά με τέτοιες.

Καλές και αυτές αλλά ας επικεντρωθούμε στη βασική χρήση της κάμερας του κινητού.

....

Απλά θα ήταν πολύ πιο ενδιαφέρον να βλέπαμε φωτογραφίες πιο "καθημερινές", ας το θέσω έτσι. Αυτό εννοώ. Οι 9 στις 10 φωτογραφίες που βλέπουμε εδώ είναι τοπία και νυχτερινές με κλείστρο στα 10+secs...

....

"Μοδα" εγινε στις τελευταιες 1-2 σελιδες.

Απο ολα εχουν μπει..Ειναι 4-5-παραπανω(?) χρηστες που βαζουν συχνα πυκνα διαφορες. Απλα με την κουβεντα που γινεται θα "φερει" και ενα ειδος στο προσκηνιο. Και το λεω εγω που ειμαι και καινουριος..απλα εχω δει καμποσες σελιδες.

Κάθε πληροφορία για καλύτερη φωτογράφιση είναι ευπρόσδεκτη. Κάπου θα χρησιμοποιηθεί από το καθένα μας, ειδικά από όσους είναι φαν του τόπικ.

Αλλά θα συμφωνήσω και εγώ, ότι το κινητό οι πιο πολλοί το έχουν για την καθημερινή φωτογράφιση του τυχαίου, του παιδιού στη βόλτα.

Σε προγραμματισμένες εκδηλώσεις, εκδρομή, γιορτή κλπ, αυτός που έχει μεράκι και χρήματα θα έχει μαζί του μια καλή dslr ή τέλος πάντων μια μηχανή που να τον ικανοποιεί.

Από προχτές είμαι κάτοχος ενός meizu mx4, και νόμιζα ότι θα κάνω παπάδες (πάντα σε σχέση με το ΟΝΕ Μ7). Αμ δε. Κάτι δεν κάνω καλά και χτες σε (καλά) φωτισμένο κλειστό χώρο το Μ7 νομίζω (στα κοντινά πορτραίτα των παιδιών μου) είχε καλύτερο αποτέλεσμα. Θα πειραματιστώ.

Οποιαδήποτε συμβουλή ή γενικότερη πληροφορία (ρυθμίσεων/τεχνικής για smartphone) ευπρόσδεκτη. Οχι για μένα αποκλειστικά, αλλά για όλους τους θαμώνες, προκειμένου να προσελκύσουμε και νέους κάτοχους διαφόρων κινητών.

Εδώ έχουμε μια κλασσική περίπτωση των όσων γράφω τόσο καιρό.

Ότι δηλαδή ο έμπειρος χρήστης σχετικά με την φωτογραφία, μπορεί να αναδείξει τις δυνατότητες της καμερας οποιουδήποτε κινητού. Πχ Paok και άλλοι.

Όμως στα χέρια κάποιου που δεν ασχολείται και θέλει καλές φώτο μ ένα πάτημα τα αποτελέσματα είναι απογοητευτικά.

Γι αυτό λέω ότι όταν υπάρχουν σχεδόν μονο δείγματα από στημένες φωτογραφίες με ακραίες ρυθμίσεις σε τρίποδα η σε μάντρες :) δεν δίνουν σαφή εικόνα για τις δυνατότητες της κάμερας στα χέρια των πολλών.

Φίλε babill2004 o συμφορουμίτης Saleakos έχει γράψει κατά καιρούς ότι μόνο με manual ρυθμίσεις θα πάρεις αυτό που θες. Μάλιστα δίνει και τις ρυθμίσεις.

Όμως στο είδος φωτογραφίας που σ ενδιαφέρει (παιδιά που δεν στέκονται ακίνητα, σε χαμηλό φωτισμό), δεν υπάρχει φάρμακο. Το αργό κλείστρο κάνει τα πράγματα δυσκολότερα με αποτέλεσμα στην παραμικρή κίνηση του παιδιού να βγαίνει μουτζούρα.

Για μένα σε τέτοιου είδους φωτογραφίες είναι προτιμότερη η συσκευή με το πιο δυνατό φλας και f από 2.0 και κάτω.

Το M7 και Μ8 τα πάνε καλά σ αυτό. Δεν δίνουν βέβαια τέλειο αποτέλεσμα, αλλά είναι αποδεκτό και επιτυγχάνεται με την μια.

Εκτός από συσκευές με xenon, πιστεύω ότι θα σε ικανοποιούσαν πολύ περισσότερο το G4 και S6.

Το Meizou έχει πολύ καλή κάμερα για βραδινά, αλλά σε τοπια και άψυχα αντικείμενα όπου με κλείστρο στο 1/5 και iso 200 παίρνεις πολύ όμορφες φώτο.

Στο NOTE Edge που έχω, δεν υπάρχει ρύθμιση για κλείστρο, πάει μόνο του μέχρι 1/8 και γενικά δεν τα πάει τοσο καλά οσο θα ηθελα στις βραδινές με κακό φωτισμό αφού βγάζει θόρυβο στα σκοτεινά σημεία ακόμα και με το ISO πολύ χαμηλά.

Φωτογραφίες σε παιδιά η στον σκύλο μου παίρνω μόνο με φλας εκτός και αν το δωμάτιο διαθέτει πολύ καλό φωτισμό.

Είχαμε ένα ωραίο θέμα για να βλέπουμε φώτο από σούπερ κινητά τηλέφωνα και το έχετε αναγαγει σε φιλοσοφικη συζήτηση περί φωτογραφίας και τεχνικών προδιαγραφών.

Κουράζει η τόση ανάλυση. Τα βασικά θέλουμε να μάθουμε, αλλά και πάλι δεν είναι εδώ το μέρος νομίζω, μπορεί να ανοιχτει άλλο θέμα κάλλιστα

Edited by sakis88888

Ότι πεις. Με αυτά που λες προφανώς το 1020 είναι εκτός δεκάδας. Άντε το πολυ να ξεπερνάει το s3.....:lol:

Υ.Γ. Εγώ πάντως βγάζω τις περισσότερες στο αυτόματο και είναι απλά σούπερ (για μένα). Δες και δείγματα που ανέβασα όπως και πολλοί άλλοι. Μπες επίσης στο θέμα με φωτογραφίες από Lumia.

Και πολυ λες...πολυ πισω ακομα και απο s3 ειναι το 1020... :lol:

Τι αλλο θα διαβασω αυτες τις μερες......:wacko:

Οσο για τις φωτογραφιες τις πιο καθημερινες, το καλυτερο τεστ ειναι στα προσωπα. Θα ανεβασω σε ημερησιες συνθηκες αλλα και σε χαμηλο φωτισμο indoor, εκει που πραγματικα χρειαζεται μια καλη καμερα.

Είχαμε ένα ωραίο θέμα για να βλέπουμε φώτο από σούπερ κινητά τηλέφωνα και το έχετε αναγαγει σε φιλοσοφικη συζήτηση περί φωτογραφίας και τεχνικών προδιαγραφών.

Κουράζει η τόση ανάλυση. Τα βασικά θέλουμε να μάθουμε, αλλά και πάλι δεν είναι εδώ το μέρος νομίζω, μπορεί να ανοιχτει άλλο θέμα κάλλιστα

Το ωραίο θέμα είναι για όλους. Όταν υπάρχουν άτομα που ζητούν κόσμια να διευρυνθούν οι παρουσιάσεις ώστε να καλύπτουν όλο το φάσμα, δεν είναι καθόλου κακό. Ίσα ίσα κάνει το thread πλήρες.

@demon

Γιώργο θα είχε ενδιαφέρον να δούμε πως τα πάει σε πρόσωπα indoor το 1020 αν και με το xenon δεν υπάρχει τέτοια ανάγκη.

Το ωραίο θέμα είναι για όλους. Όταν υπάρχουν άτομα που ζητούν κόσμια να διευρυνθούν οι παρουσιάσεις ώστε να καλύπτουν όλο το φάσμα, δεν είναι καθόλου κακό. Ίσα ίσα κάνει το thread πλήρες.

@demon

Γιώργο θα είχε ενδιαφέρον να δούμε πως τα πάει σε πρόσωπα indoor το 1020 αν και με το xenon δεν υπάρχει τέτοια ανάγκη.

Αυτο που ζητας ...παιδια σε εσωτερικους χωρους που βρισκονται σε κινηση...μονο με xenon Μπορεις να το πετυχεις.

Η με καμια dslr που δε βγαζει θορυβο σε μεγαλα iso.

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...