Jump to content

Ποιο κινητό βγάζει τις καλύτερες φωτογραφίες; (Νο2)

Κοινοποίηση

Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;  

1.622 members have voted

1. 1. Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;

• Alcatel
      6
    • Apple
      107
    • HTC
      44
    • LG
      102
    • Motorola
      13
    • Nokia
      551
    • Samsung
      290
    • Sony Ericsson
      376
    • ...άλλη εταιρεία
      58
    • ΔΞ/ΔΑ
      75

Recommended Posts

Μπες στο exif της καθε φωτογραφιας να δεις αν σου κανουν οι ρυθμισεις. Εχω φωτογραφιες με flash google stock cam, no flash google stock cam, HDR+, manual camera : πειραξα λιγο iso και κλειστρο. Αλλα ηταν αρκετα γρηγορες οι επιλογες στις ρυθμισεις, υποθετω ψαχνεις κατι που ειτε στο αυτοματα ειτε με λιγα κλικ να κανεις την δουλεια σου. Σιγουρα να το εστηνα με τριποδα και δοκιμαζα πολλους συνδυασμους iso+κλειστρο θα εβγαζα κατι καλυτερο.

ευχαριστω πολυ για τον κοπο σου φιλε :) πανω κατω στα ιδια επιπεδα με του note τις βλεπω

• Απαντήσεις 10,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μπα? εδώ δεν θα μας δειξεις κανενα πουλι??? :lol:

Καφεδακι ε? καποτε εκει ετρεχα για να κανω κορμι.. :heat: :vava:

Δεν "συγκίνησε" το προηγούμενο πουλί οπότε έβαλα κάτι απλό....

Υ.Γ. Όσο δύσκολα έχτισα το κορμί, τόσο εύκολα το χάλασα......:)

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Μιας και λέτε για πουλιά... Χθες "έσωσα" τον μικρό μας φίλο από τις γάτες μάλλον, ελπίζω να τον βρήκε η μαμά του εκεί που τον έβαλα.

Μιας και λέτε για πουλιά... Χθες "έσωσα" τον μικρό μας φίλο από τις γάτες μάλλον, ελπίζω να τον βρήκε η μαμά του εκεί που τον έβαλα.

Ποιο κινητο ειναι?

dsc βλεπω αρχειο....sony? ωραια φωτο..!!! ;)

----- προσθήκη μηνύματος 103 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Οοοοοοο όμορφη Θεσσαλονίκη.......

και η Θεσσαλονικη και η φωτο σου πολυ ομορφη!!

Ποιο κινητο ειναι?

Z3 compact ρε paok, αφού σας το είπα ότι αλλαξοπίστησα γιατί χάλασε το 808 :cry:

Ούτε καν να σας πω settings κτλ έχω όρεξη, στο αυτόματο και ότι βγει...

Στη φώτο πάντως δεν μου φαίνεται αρκετά ευγνώμων...

images?q=tbn:ANd9GcSajrrZEo6APx0nLGx13EufEf6HGZt6oIMxyclgz-36fQJFB7gC

could you do it again?

ThL W8 Beyond , OnePlus 3T

Μην ανησυχείς, τρομαγμένο ήταν που κάποιος το έπιασε. Μετά ηρέμησε ο κακομοίρης που κατάλαβε ότι δε κινδυνέυει. Αν τον άφηνα εκεί που τον έπιασα ή από γάτα θα πήγαινε ή από αμάξι.

apollodelphi-saleakos-alexandrosgou σας ευχαριστω πολυ για τα σχολια σας.

Αλεξανδρε τις ειδα τις φωτο σου αλλες μου αρεσαν πολυ αλλες οχι και τοσο. Δεν ξερω αν το note 4 εχει night mode μαλλον δεν εχει.

Θα σου προτεινα να τραβας νυχτερινη με μεγιστο iso 400 αντε το πολυ 800 και να πειραματιστεις με αυτο.

Επισης δεν θυμαμαι αν εχει exposure ρυθμιση για να παιξεις λιγο...

Πολυ καλη περιπτωση καμερας να δοκιμασεις ειναι το camera fv-5 παντως... ;)

Σε γενικες γραμμες βλεπω πολυ μεγαλη βελτιωση σε σχεση με τα προηγουμενα s5-note3-s4. Επισης θεωρω οτι εχει ενα ελαφρυ προβαδισμα σε σχεση με τo Nexus 6 στις νυχτερινες.

Δοκιμασε και την manual camera :)

ευχαριστω πολυ για τον κοπο σου φιλε :) πανω κατω στα ιδια επιπεδα με του note τις βλεπω

Ναι πανω κατω στα ιδια, απλα θεωρω πως θα παρει το software του s6, και αν δεν το παρει αν εχεις ορεξη σε 2-3 μηνες το περνας μονος με καποιο port απο xda. Επισης το S6 αναμενεται συντομα να λαβει camera update (υποθετω υποστηριξη raw, shutter speed κλπ). Και μιας και το Note 4 ειναι απο τα πιο καινουργια της Samsung και το 2ο πιο δυνατο στις φωτογραφιες, μαλλον θα τα παρει ολα και αυτο.

Z3 compact ρε paok, αφού σας το είπα ότι αλλαξοπίστησα γιατί χάλασε το 808 :cry:

Ούτε καν να σας πω settings κτλ έχω όρεξη, στο αυτόματο και ότι βγει...

ε άλλαξε αβαταρ και εσυ, αρκετα έχεις πενθήσει :p

Θηλυκό θα είναι, για αυτό :lol:

Δεν "συγκίνησε" το προηγούμενο πουλί οπότε έβαλα κάτι απλό....

Υ.Γ. Όσο δύσκολα έχτισα το κορμί, τόσο εύκολα το χάλασα......:)

Α εσυ προλαβες? Εμένα με πρόλαβε ο prassas πριν το φτιαξω, οποτε δεν το εχασα και ποτε :lol:

Edited by SaintPetrouil

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

Oneplus 5 - 128GB

Α εσυ προλαβες? Εμένα με πρόλαβε ο prassas πριν το φτιαξω, οποτε δεν το εχασα και ποτε :lol:

offtopic:

Πρασσάς.... :cry: :cry: :cry:

ontopic:

Επειδή απόψε θα βάλω το κινητό για 4 ώρες να τραβάει για να φτιάξω ένα timelapse (ανατολή ηλίου), μπορεί κάποιος να μου πεί κάποιο πρόγραμμα για να τα συνδέσω στον υπολογιστή μετά? έχω βρεί ένα, το LRtimelapse, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο είναι καλό..

SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9

Τσου! Μέχρι να βρω αντίστοιχη κάμερα. :X

offtopic:

Πρασσάς.... :cry: :cry: :cry:

ontopic:

Επειδή απόψε θα βάλω το κινητό για 4 ώρες να τραβάει για να φτιάξω ένα timelapse (ανατολή ηλίου), μπορεί κάποιος να μου πεί κάποιο πρόγραμμα για να τα συνδέσω στον υπολογιστή μετά? έχω βρεί ένα, το LRtimelapse, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο είναι καλό..

lapse it pro

Τσου! Μέχρι να βρω αντίστοιχη κάμερα. :X

Αντίστοιχη καμερα ή λειτουργικό? Γιατί καμερα υπάρχει.......;)

Πες μας εντυπώσεις απο το νέο σου απόκτημα.

----- προσθήκη μηνύματος 61 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ακόμα κλαίω.....:lol:

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

και η Θεσσαλονικη και η φωτο σου πολυ ομορφη!!

Ευχαριστώ αλλα όχι καλύτερη απο τις δικές σου. Την έβγαλα στο αυτόματο.

Υ.Γ. Πιο καλή ήταν η άλλη με το πουλί όπου αναδεικνύεται το preview.

Αντίστοιχη καμερα ή λειτουργικό? Γιατί καμερα υπάρχει.......;)

Πες μας εντυπώσεις απο το νέο σου απόκτημα.

Συνδυασμό...

Για facebook τα σπάει. Για καμιά σοβαρή λήψη άστο καλύτερα.

Παρακολουθώ τελευταία το topic και τελικά βλέπω πως για να πεις πως έχει κάμερα το κινητό πρέπει να δώσεις πάνω απο 350 το ελάχιστο. Εάν εξεραίσεις το GIONEE Elife που έχει κοντά στα 170 και είδα δείγματα και είναι αρκετά καλές τελικά δεν υπάρχει άλλο κινητό κάτω απο 200 που να "βγάζει φωτογραφίες"? :P

Παρακολουθώ τελευταία το topic και τελικά βλέπω πως για να πεις πως έχει κάμερα το κινητό πρέπει να δώσεις πάνω απο 350 το ελάχιστο. Εάν εξεραίσεις το GIONEE Elife που έχει κοντά στα 170 και είδα δείγματα και είναι αρκετά καλές τελικά δεν υπάρχει άλλο κινητό κάτω απο 200 που να "βγάζει φωτογραφίες"? :P

Καλες φωτο βγαζει και το g2 στα 250 περιπου

Συνδυασμό...

Για facebook τα σπάει. Για καμιά σοβαρή λήψη άστο καλύτερα.

Λοιπόν τελείωνε με τα πειράματα και κάνε την σωστή κίνηση. Αν δε σου αρέσει θα το πουλήσεις σε μένα.

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Το Ίσως κορυφαίο φωτοκινητο κοστίζει 260€.....

Τωρα την ειδα αυτη...! πολυ καλο macro!! για καποιο λογο δεν ειχα δει αρκετες σελιδες μαλλον ειχε κολλησει ο browser..!!

Πολυ καλες και οι ημερησιες του meizu οπως και του note4!

Αυτο που με χαροποιει ιδιαιτερα ειναι οτι το νημα αρχιζει να παιρνει τα πανω του. Ευχομαι και ελπιζω να μην επαναληφθουν τα ιδια λαθη και ερημωσει παλι...

Μπραβο σε ολους εχετε ανεβασει πολυ το επιπεδο του mobile photo....!

παιδια,μια ερωτηση....τωρα το καλοκαιρι,για να μην κουβαλαω την dslr μαζι,ποιο απο τα 2 θα μου προτεινατε.....

1520 η το 930....???

android or ios or wm......who cares.....???

Τωρα την ειδα αυτη...! πολυ καλο macro!! για καποιο λογο δεν ειχα δει αρκετες σελιδες μαλλον ειχε κολλησει ο browser..!!

Αυτο που με χαροποιει ιδιαιτερα ειναι οτι το νημα αρχιζει να παιρνει τα πανω του. Ευχομαι και ελπιζω να μην επαναληφθουν τα ιδια λαθη και ερημωσει παλι...

Για κάποιο λογο κι εμένα το κανει αυτό. Δηλαδή παταω τα αδιαβαστα μηνύματα και με παει παρακατω απο αυτά που έχω δει.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Λοιπόν τελείωνε με τα πειράματα και κάνε την σωστή κίνηση. Αν δε σου αρέσει θα το πουλήσεις σε μένα.

ΔΕΝ γίνεται να πάρω wp. ΔΕΝ συνδέονται στο οικιακό μου δίκτυο.

παιδια,μια ερωτηση....τωρα το καλοκαιρι,για να μην κουβαλαω την dslr μαζι,ποιο απο τα 2 θα μου προτεινατε.....

1520 η το 930....???

Το 1520 δεν το είχα ποτε ,αλλά προσωπικά με το 930 εβγαζα εξαιρετικές φωτογραφίες, που θα σε καλύψουν άνετα στις διακοπές σου.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Το Ίσως κορυφαίο φωτοκινητο κοστίζει 260€.....

Προφανώς εννοείς το Νοκια. Ανέκαθεν τα Νοκια ήταν φωτοκινητά. Έχω ακόμα το N95 8gb 5mp και βγάζει καλύτερες φωτό απο πολλά κινητά της τάξης των 80-150 Ευρώ. Αλλά το Νόκια 1020 βγάζει καλύτερα και απο Gionee elifee, Meizu M1 Note ή MX4?

ευχαριστω φιλε να σαι καλα!

Exει το meizu mx4 manual shutter speed control?

ναι εννοειτε, ξεκιναει απο 1/8000s και φτανει τα 20sec με πολλα ενδιαμεσα πχ 1/50s, 1/25s, 1/20s, 1/10s, 1/5s, 0,3s, 0,4s 0,5s και 1s 2s 3s 5s κλπ

Προφανώς εννοείς το Νοκια. Ανέκαθεν τα Νοκια ήταν φωτοκινητά. Έχω ακόμα το N95 8gb 5mp και βγάζει καλύτερες φωτό απο πολλά κινητά της τάξης των 80-150 Ευρώ. Αλλά το Νόκια 1020 βγάζει καλύτερα και απο Gionee elifee, Meizu M1 Note ή MX4?

σαφως και βγαζει καλυτερες φωτος το 1020 απο τα τηλεφωνα που αναφερεις, απλα πλεον η ψαλιδα εχει μικρυνει πολυ

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...