Jump to content

Ποιο κινητό βγάζει τις καλύτερες φωτογραφίες; (Νο2)


 Κοινοποίηση

Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;  

1.622 members have voted

  1. 1. Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;

    • Alcatel
      6
    • Apple
      107
    • HTC
      44
    • LG
      102
    • Motorola
      13
    • Nokia
      551
    • Samsung
      290
    • Sony Ericsson
      376
    • ...άλλη εταιρεία
      58
    • ΔΞ/ΔΑ
      75


Recommended Posts

πολυ καλες φωτο στο αυτοματο

Note 4

iPhone 6 plus

Lg G3

 

Οπότε καλά είχα εστιάσει στο G3, απλά διαβάζοντας εδώ τις απαντήσεις σας ψιλομπερδεύτηκα.

 

ΠΑΟΚΑΡΑ, ευχαριστώ.

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 10,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Koιτώντας το συγκριτικό μεταξύ G2 & G3, νομίζω οι ημερήσιες είναι καλύτερες στο G2. Είναι λίγο καλύτερα και τα χρώματα και το λευκό. Το αντίθετο στις βραδινές, όπου το G3 είναι λίγο καλύτερο.

Περιμένοντας καινούργιες συσκευές πριν μερικά χρόνια: πω πω, άραγε τι καινούριο θα έχουν!!

Αργότερα: άραγε ποια χρήσιμα χαρακτηριστικά θα κόψουν... 

Σήμερα: πςςςς νέο όνομα και νέα απόχρωση!

--Motorola M3588 > Ericsson T65 > Sharp GX25 > Sony Ericsson T650i > Samsung Jet > Samsung Galaxy S > OnePlus One > Samsung Galaxy S9+ > Samsung Galaxy S21FE > Pixel 9

--GPad 8.3 > Galaxy Tab S6

Link to comment
Share on other sites

Sony Rx 100 vs Lumia 1020

 

Scenery = Night Landscape

 

Settings Sony RX 100

white balance=auto

shutter=1/4

iso=400

Res. 17mp, 16/9

 

Settings Lumia 1020

white balane= tungsten

shutter=1/4

iso=400

ProShot Camera 8mp, 16/9

 

...Ολες οι φωτογραφιες τραβηχτηκαν με το χερι

 

16125240857_226dce9317_c.jpg

15691271453_4d695e7053_c.jpg

 

15688699024_7f0fe9e897_c.jpg

16125303657_5f23675b7b_c.jpg

 

16123727040_0e19866fb8_c.jpg

16285215656_a8ccaeea0a_c.jpg

Link to comment
Share on other sites

Για να πω την αληθεια περιμενα περισσοτερα πραγματα απο το G3.

Μικρες διαφορες βλεπω και οι παρατηρησεις μου ειναι οι εξης.

Υπερβολικο saturation to G3...δεν ξερω αν μ'αρεσει.Πολυ εντονα τα χρωματα.

Καλυτερο white balance to G2.

To φλας φαινεται να αποδιδει καλυτερα τα χρωματα στο G3.

Στη βραδυνη δεν μπορω να βγαλω ακρη....αν και φαινεται το exposure να δουλευει καλυτερα στο G3.

Σε θεματα αναλυσης, λεπτομερειας δε βλεπω μεγαλες διαφορες.

Παρολα αυτα πιστευω οτι με xcam, binaries και τα σχετικα η καμερα του G3 θα απογειωθει.

 

Θα απαντησω στο καθεναν ξεχωριστα και μεσα απο τις απαντησεις μου θα κανω και μερικες διευκρινησεις μιας και ακομα εχω και τα 2 κινητα στα χερια μου.

Το g3 δεν εχει υπερβολικο saturation. Εχει πιο θερμο (ενδεχομενως λαθος) white balance.

Στην βραδυνη δεν μπορεις να βγαλεις ακρη γιατι καπου χανει το ενα καπου κερδιζει το αλλο. Ομολογω οτι "το πιασες" ομως με το exposure.

Ναι το g3 εχει καλυτερη διαχειρηση με το exposure. Aν θυμασαι στο νημα του g2 ελεγα συνεχεια οτι το κινητο ακομα και στις ημερησιες πολλες φορες χρειαζεται -1. Στο g3 δεν χρειαζεται γιαυτο ειναι και πιο σκοτεινες.

Στο θεμα αναλυσης και λεπτομερειας δεν υπαρχει διαφορα, αλλα υπαρχει στην αποδοση. Το εχω αναφερει ηδη 2 φορες αλλα δεν το ειδε κανεις.

Ετοιμαζω crop και θα καταλαβεις τι εννοω κατευθειαν. ;)

Με xcam δεν εχω δοκιμασει ακομα, αν και εγω πιστευω οτι θα εχουμε καλυτερο αποτελεσμα.

 

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

 

Πολύ ωραία συγκριτικά παιδιά!!!

 

Η μάχη 1020 με μια compact αναφοράς όπως η κορυφαία RX100, δείχνει ότι τα αποτελέσματα είναι συγκρίσιμα. Σαφώς η κάμερα με το μεγαλύτερο αισθητήρα είχε και λιγότερο θόρυβο, αλλά δεν είναι τεράστιες οι διαφορές. Το φλας του 1020 είναι γνωστό πως είναι αδύναμο, αλλά και το 808 να έβαζες, πάλι κόντρα σε τέτοια ψηφιακή θα ήταν λιγότερο φωτεινό το αποτέλεσμα. Οι πιο σκοτεινές εικόνες της ψηφιακής χωρίς φλας, ίσως έχουν να κάνουν με τις ρυθμίσεις του κλείστρου.

 

Το εκτεταμένο συγκριτικό με G2/G3 καιρό περίμενα να το δω! Τελικά κατέληξα στο γεγονός, ότι αν και το 3 δεν είναι τέλειο, παρόλα αυτά οι αλγόριθομοί του δίνουν καλύτερο αποτέλεσμα γενικά ως προς την ποιότητα και την λεπτομέρεια. Αμφότερα δυστυχώς έχουν αρκετό processing και χάνουν την φυσικότητά τους. Moralas, αυτό που βλέπεις στα φρούτα ως φυσικότητα, είναι απλά υπερβολική αφαίρεση θορύβου, με αποτέλεσμα να χαθούν πολλές λεπτομέρειες. Βγάλε με το 808 ή το Ν8 και σύγκρινε τους αλγορίθμους. Τελικά βγήκα και από αυτό το δίλημμα, για το ποιο έχει καλύτερη κάμερα. Το 3 αλλά με όχι πολυ σημαντικές διαφορές. Μένει να δούμε μια μάχη G3 και Note4 που φαίνεται να είναι τα μόνα που κοιτάζουν στα μάτια το CM1, την καλύτερη κάμερα στα ανδροειδή.

 

Συγχαρητήρια και πάλι για τα συγκριτικά! Καλή δουλειά! :)

 

Nα σαι καλα, οπου μπορουμε βοηθαμε.

Οχι το 3 δεν ειναι τελειο σαφως, ειναι ομως ελαχιστα καλυτερη καμερα απο το 2. Και οφειλεται καθαρα και μονο στους αλγοριθμους μιας και τα 2 φορανε imx 135. Οσο για το note 4 vs g3 ε.....δεν νομιζω να εχει ελπιδες το g3...

Και ναι θα συμφωνησω ειναι στην 3αδα καλυτερης καμερας στα android.(προς το παρον)

 

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

 

Τελικά ρε παιδιά - συγνώμη κιόλας για την σφήνα που κάνω στην συζήτησή σας - ποιό είναι αυτό το ρημάδι κινητό που βγάζει πολύ καλές φωτογραφίες στο auto;;;

Εντάξει, εσείς είστε γνώστες και πειράζετε διαφράγματα, φράγματα και οδοφράγματα, για εμάς τους κοινούς θνητούς που θέλουμε να βγάλουμε μια - όσο το δυνατόν - καλή φωτογραφία με το πάτημα ενός μαγικού κουμπιού, τί επιλογές έχουμε;;

 

Από τη μία, οι διαφορές ανάμεσα στο G2 και στο G3 απ΄ότι λέτε δλδ είναι ελάχιστες, δεν το περίμενα ομολογώ. Από την άλλη λέτε επίσης ότι για να βγάλουν καλές φώτο τα λούμια απαιτούνται έξτρα ρυθμίσεις. Είδα και ένα βίντεο στο youtube όπου ένας τύπος κάνει ένα G3 camera vs I phone 6 camera και φάνηκε ότι οι κάμερες είναι περίπου στα ίδια επίπεδα, μη σας πω ότι του μήλου ήταν και πιο ωραίες, πιο φυσικά χρώματα δλδ παρόλο που υπολείπεται σε mpixels του G3.

 

Tελικά τί μένει;;;

Ναι φιλε μου οι διαφορες ειναι ελαχιστες μιας και τα κινητα εχουν ακριβως την ιδια καμερα.

Αλλαζουν τα πραγματα οι αλγοριθμοι ελαφρως.

Βεβαια να πω οτι θεωρω καλυτερη καμερα του G3 στο συνολο και για 2 αλλους λογους:

1) laser focus (ειδικα σε indoor-βραδυνες παιζει ρολο)

2) φλας (καλυτερη αποτυπωση χρωματων).

Αν θες την καλυτερη σε αυτοματο σε ημερησιες αλλα κακες βραδυνες κοιτας προς galaxy s4-s5-note 3.

Αν θες την καλυτερη σε ημερησιες και βραδυνες κοιτας προς nexus 6 + note 4 (ακριβα ομως)

Αν θες μια καλη ημερησια και μια καλη βραδυνη (σε ανεκτα πλαισια) κοιτας προς g2-g3.

Link to comment
Share on other sites

Αν θες την καλυτερη σε αυτοματο σε ημερησιες αλλα κακες βραδυνες κοιτας προς galaxy s4-s5-note 3.

Αν θες την καλυτερη σε ημερησιες και βραδυνες κοιτας προς nexus 6 + note 4 (ακριβα ομως)

Αν θες μια καλη ημερησια και μια καλη βραδυνη (σε ανεκτα πλαισια) κοιτας προς g2-g3.

Αν κάποιος προτιμάει android μόνο.

 

Paok η ψηφιακή κάμερα νικάει παντού. Αλλά μπράβο στο 1020 που στέκεται αξιοπρεπέστατα δίπλα της.

Link to comment
Share on other sites

Ανελεητη η rx100...ποιο Mark έχεις? Πιστεύω ότι με λίγη ακόμα δουλειά σε διάφραγμα κλπ θα νικουσε πιο άνετα. Αλλά και μόνο το ότι γίνεται σύγκριση μεταξύ μιας high end compact με ένα κινητό είναι επιτυχία για την νοκια, που δεν τα πήγε άσχημα.

images?q=tbn:ANd9GcSajrrZEo6APx0nLGx13EufEf6HGZt6oIMxyclgz-36fQJFB7gC

could you do it again?

ThL W8 Beyond , OnePlus 3T

Link to comment
Share on other sites

Ανελεητη η rx100...ποιο Mark έχεις? Πιστεύω ότι με λίγη ακόμα δουλειά σε διάφραγμα κλπ θα νικουσε πιο άνετα. Αλλά και μόνο το ότι γίνεται σύγκριση μεταξύ μιας high end compact με ένα κινητό είναι επιτυχία για την νοκια, που δεν τα πήγε άσχημα.

 

RX 100...την πρωτη που βγηκε

Link to comment
Share on other sites

RX 100...την πρωτη που βγηκε

Mark I τότε... Απόλυτο vfm, καθώς οι II III φέρουν σχετικά μικρές βελτιώσεις,ρίχνοντας την τιμή της αρχικής.

images?q=tbn:ANd9GcSajrrZEo6APx0nLGx13EufEf6HGZt6oIMxyclgz-36fQJFB7gC

could you do it again?

ThL W8 Beyond , OnePlus 3T

Link to comment
Share on other sites

Αν κάποιος προτιμάει android μόνο.

 

Paok η ψηφιακή κάμερα νικάει παντού. Αλλά μπράβο στο 1020 που στέκεται αξιοπρεπέστατα δίπλα της.

 

Σαφως και μονο για android αναφερομαι γιατι υποθετω οτι android ψαχνει. Σε windows λιγο πολυ γνωστα...

1020

930

920-925

 

Symbian το 808 που ειναι και κορυφη.

 

@paok Θα συμφωνησω με morala. Η ψηφιακη ειναι παντου καλυτερη αλλα τι να λεμε τωρα...Εγω παραδεχομαι περισσοτερο το κινητο παρα την καμερα, γιατι το 1020 ειναι φωτοκινητο ενω η καμερα ΜΟΝΟ καμερα. Μπραβο στο 1020.!!!

Οσο για τις λεπτομερειες που ελεγα πριν, δειτε τα παρακατω crops και θα καταλαβετε τι εννοουσα με την ομοιομορφια.

Πρωτα του G2 και μετα του G3.

16311935982_0a3e3ac5f9_o.jpgG21 by drizosg, on Flickr

 

16311931052_7d95c169e0_o.jpgG31 by drizosg, on Flickr

 

16126637509_4d970f0a03_o.jpgG23 by drizosg, on Flickr

 

16126634629_41e4604012_o.jpgG33 by drizosg, on Flickr

 

16125349838_f1e13079b5_o.jpgg25 by drizosg, on Flickr

 

16125352178_6dc58de7a0_o.jpgG35 by drizosg, on Flickr

Edited by demon2411
Link to comment
Share on other sites

@demon241

Περισσότερο τα χρώματα κάνουν την διαφορά παρά οτιδήποτε άλλο.

Προσωπικά σκέπτομαι να πάρω στην συζηγο το G2 σε αντικατασταση του S4 που της ραγισε η οθονη απο πτώση. Στα 250€ είναι τέλειο για κάποιον που θέλει οπωσδήποτε android με έμφαση στην κάμερα και η χρήση του δεν απαιτεί hardware τελευταίας γενιάς.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,
Link to comment
Share on other sites

Γιώργο (demon) σαφώς προτιμάω του G3 απο πλευράς καθαρότητας και λεπτομέρειας.

Νομίζω πάντως οτι στο 3ο σετ το G2 δεν έχει εστιάσει σωστά ούτως ή άλλως.

HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα...
Link to comment
Share on other sites

Απο την καμερα του g3 εχω μεινει ικανοποιημενος και βραδι και μερα, φυσικα μετα απο ενα μεγεθος και πανω ειναι ελαιογραφια και οχι φωτογραφια, αλλα για χρηση στην οθονη του κινητου, οθονη υπολογιστη, τηλεοραση (συνηθως 1080p) και μικρα prints ειναι αρκετη.

 

 

Και ενα δειγμα νυχτερινου δρομου, την εχω ξαναβγαλει και με το 1020, αλλα δεν ειχε αναμενες τις λαμπες ο μπουταρης και δεν ειναι αμεσα συγκρισιμες.

 

16314758091_ac1deb5d41_c.jpg

Link to comment
Share on other sites

@demon241

Περισσότερο τα χρώματα κάνουν την διαφορά παρά οτιδήποτε άλλο.

Προσωπικά σκέπτομαι να πάρω στην συζηγο το G2 σε αντικατασταση του S4 που της ραγισε η οθονη απο πτώση. Στα 250€ είναι τέλειο για κάποιον που θέλει οπωσδήποτε android με έμφαση στην κάμερα και η χρήση του δεν απαιτεί hardware τελευταίας γενιάς.

Κωστα κατ'εμε ολα κανουν τη διαφορα. Υπαρχει το σωστο χρωμα και μετα το χρωμα που προτιμα καποιος. Αυτο δεν αλλαζει την λαθος απο την σωστη φωτογραφια. Ετσι αλλοι θελουν ψυχρα, αλλοι θερμα, αλλοι φυσικα και αλλοι υπερκορεσμενα.

Οσο για το G2 μια χαρα hardware τελευταιας γενιας εχει, ειναι απο τα καλυτερα κινητα που ειχα ποτε. Στα χρηματα του ΔΕΝ υπαρχει αντιπαλος.

Παρολα αυτα θα σου ελεγα να διαβασεις το παρακατω λινκ οπου επισημαινω τις διαφορες τους, οχι για να πας σε G3 αλλα για να δεις αν καποιο απο αυτα σε ενοχλει στο G2. :)

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=394809&page=399

Στο post 5980 αναλυω τις διαφορες.

Παρολα αυτα δεν μου ειπες ποιες προτιμας? :)

 

----- προσθήκη μηνύματος 94 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

 

Γιώργο (demon) σαφώς προτιμάω του G3 απο πλευράς καθαρότητας και λεπτομέρειας.

Νομίζω πάντως οτι στο 3ο σετ το G2 δεν έχει εστιάσει σωστά ούτως ή άλλως.

 

Κωνσταντινε δυστυχως στο G2 τις περισσοτερες φορες αυτο ισχυει, δεν εχει ομοιομορφη λεπτομερεια παντου. Καπου παντα θα ειναι πιο θολο. ολες οι φωτο ειναι τραβηγμενες απο 2 φορες για αποφυγη λαθος focus.

Σαν λεπτομερεια του G3 δεν ειναι καλυτερες απλα εχει την ιδια σε ολο το ευρος της φωτογραφιας.

Σαν συνολο φωτογραφιας ποιες προτιμας?

 

----- προσθήκη μηνύματος 42 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

 

Απο την καμερα του g3 εχω μεινει ικανοποιημενος και βραδι και μερα, φυσικα μετα απο ενα μεγεθος και πανω ειναι ελαιογραφια και οχι φωτογραφια, αλλα για χρηση στην οθονη του κινητου, οθονη υπολογιστη, τηλεοραση (συνηθως 1080p) και μικρα prints ειναι αρκετη.

 

 

Και ενα δειγμα νυχτερινου δρομου, την εχω ξαναβγαλει και με το 1020, αλλα δεν ειχε αναμενες τις λαμπες ο μπουταρης και δεν ειναι αμεσα συγκρισιμες.

 

16314758091_ac1deb5d41_c.jpg

 

Θα συμφωνησω μαζι σου. Ομορφη φωτο σου με ωραια χρωματα.

Δοκιμασες xcam? αν οχι θα δεις διαφορα...ειμαι στις δοκιμες

Link to comment
Share on other sites

RX 100...την πρωτη που βγηκε

Η πρώτη της σειράς βγήκε το 2012, την χρονιά δηλαδή που βγήκε και το θρυλικό Νοκια 808, έτσι για την ιστορία. :)

 

Όσο για το G3, στα crops φαίνεται πολύ καλύτερα η ανωτερότητά του. Εννοώ στην ποιότητα της φωτογραφίας (καθαρότητα, λεπτομέρεια, φυσικότητα κλπ) και όχι στα χρώματα και στην έκθεση φωτός.

 

Moralas, από τα τρέχοντα καμεροτηλέφωνα καθαρά από άποψη κάμερας, θα σου πρότεινα σαν εναλλακτική του 808, είτε το 1020 (αν και κατώτερο του 808, πλην του OIS, δεν είναι τεράστιες οι διαφορές), είτε το Panasonic Lumix DMC-CM1 (σε σχέση με το 808 η μισή ανάλυση, αλλά καθαρή και καλή λεπτομέρεια, λόγω μεγαλύτερου αισθητήρα, με αρνητικά την έλειψη φλας ξένου και OIS). Παρόλα αυτά, η Samsung πρόκειται να βγάλει διαδόχους των zoom, οπότε ίσως κάνει κάτι καλύτερο αυτή την φορά, κάτι ανώτερο του Note4.

 

Διαφορετικά, θα πρέπει να έχεις δυο συσκευές, το 808 και μια σύγχρονη με καλούτσικη κάμερα. Εγώ βολεύτηκα κάπως με συνδυασμό 808 + 1020. Στις δυνατότητες πάντως, αν εξαιρέσεις ότι είναι αργό, το 808 κάνει σαφώς πολλά περισσότερα.

Edited by Mivas

Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview

Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1

Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview

Link to comment
Share on other sites

Η πρώτη της σειράς βγήκε το 2012, την χρονιά δηλαδή που βγήκε και το θρυλικό Νοκια 808, έτσι για την ιστορία. :)

 

Γυρω γυρω το εφερες, παλι στο 808 κατεληξες...!! :lol::)

Αστειευομαι φυσικα. Την αποψη μου περι "αισθητηρων" την εχω πει. Το 808 φερνει πιο πολυ σε φωτογραφικη ακολουθωντας απο πισω το 1020 το οποιο κερδιζει σε καποια σημεια λογω ois. Καθαρη φωτο χωρις processing ομως μονο το 808.

Αυτο που με χαλαει ειναι οτι οι κατασκευαστες πλεον κοιτανε την μεγαλη οθονη, και τα extreme specs. Πετανε και εναν sony imx και οκ.

Το κοινο επιλεγει μια απλη φωτογραφια ευκολα και γρηγορα, ισως για αυτο. Αλλα πιστευω στις επιλογες και θα επρεπε η Χ εταιρια να κατασκευασει ενα smartphone με καλα specs και εναν φακο carl zeiss + xenon.

Φαντασου τι θα γινοταν αν ενα π.χ. note 3, g3, s5, ειχαν φακο 40αρη carlzeiss + xenon.!

Μπορει να πουλαγε τρελλα μπορει και οχι. Θα επρεπε ομως να υπαρχει σαν επιλογη παρα να κοντραρονται στα specs + στο μεγεθος οθονης. Δυστυχως ομως ολα....στον βωμο του κερδους.!

Οσο για τα σχολια περι g3 vs g2 για καποιο λογο εχει λεπτομερεια σε ολο το ευρος της εικονας. Το g2 εστιαζει καπου, βγαζει σωστα αλλα "μειωνει" το υπολοιπο μερος της φωτογραφιας σε λεπτομερεια. Ειναι + και - η κατασταση.

Edited by demon2411
Link to comment
Share on other sites

Δεν είναι + και - κατά τη γνώμη μου. Είναι ανεβασμένη κάπως η έκθεση στο G2 και φωτίζει περισσότερο κάποια σκοτεινά σημεία μεν, αλλά είναι πολύ υπερ του G3 η λεπτομέρεια.

Είναι + υπέρ του G3 :)

HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα...
Link to comment
Share on other sites

@demon241

Εννοείται ότι οι φωτο του G3 είναι καλύτερες συνολικά. Απλά αν το κόστος αγοράς είναι σημαντικός παράγοντας, πας άνετα στο G2.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,
Link to comment
Share on other sites

Σήμερα έπαιξα λίγο με την κάμερα του g2 ενός συμμαθητη στο φροντ. Εντύπωση μου έκανε η ταχύτητα του κλειστρου, όπως και του autofocus.

images?q=tbn:ANd9GcSajrrZEo6APx0nLGx13EufEf6HGZt6oIMxyclgz-36fQJFB7gC

could you do it again?

ThL W8 Beyond , OnePlus 3T

Link to comment
Share on other sites

Sony Rx 100 vs Lumia 1020

 

Scenery = Night Landscape

 

Settings Sony RX 100

white balance=auto

shutter=1/4

iso=400

Res. 17mp, 16/9

 

Settings Lumia 1020

white balane= tungsten

shutter=1/4

iso=400

ProShot Camera 8mp, 16/9

 

...Ολες οι φωτογραφιες τραβηχτηκαν με το χερι

 

Εδώ μάλιστα! Πολύ καλό συγκριτικό.

 

Δεδομένου ότι η Sony Rx 100 έχει έναν από τους μεγαλύτερους αισθητήρες σε compact μηχανή και η διαφορά φαίνεται, το 1020 φαίνεται να τα πηγαίνει πολύ καλά.

Link to comment
Share on other sites

 

Ναι φιλε μου οι διαφορες ειναι ελαχιστες μιας και τα κινητα εχουν ακριβως την ιδια καμερα.

Αλλαζουν τα πραγματα οι αλγοριθμοι ελαφρως.

Βεβαια να πω οτι θεωρω καλυτερη καμερα του G3 στο συνολο και για 2 αλλους λογους:

1) laser focus (ειδικα σε indoor-βραδυνες παιζει ρολο)

2) φλας (καλυτερη αποτυπωση χρωματων).

Αν θες την καλυτερη σε αυτοματο σε ημερησιες αλλα κακες βραδυνες κοιτας προς galaxy s4-s5-note 3.

Αν θες την καλυτερη σε ημερησιες και βραδυνες κοιτας προς nexus 6 + note 4 (ακριβα ομως)

Αν θες μια καλη ημερησια και μια καλη βραδυνη (σε ανεκτα πλαισια) κοιτας προς g2-g3.

 

Eυχαριστώ πολύ φίλε, ήσουν κατατοπιστικότατος, να είσαι καλά.

Link to comment
Share on other sites

Νομίζω δεν τίθεται θέμα σύγκρισης, το iPhone 6 έχει από τις καλύτερες φωτογραφικές!

Το λέει και η διαφήμιση άλλωστε.

Link to comment
Share on other sites

@demon241

Εννοείται ότι οι φωτο του G3 είναι καλύτερες συνολικά. Απλά αν το κόστος αγοράς είναι σημαντικός παράγοντας, πας άνετα στο G2.

 

Συμφωνω απολυτως. Ειδικα στα χρηματα του το G2 δεν εχει αντιπαλο στο android. Και σαν καμερα και σαν συσκευη.

Link to comment
Share on other sites

Lumia 1020

16133439320_a36f598415_c.jpg

 

Πολυ πολυ καλη! Θα ηθελα λιγο λιγοτερο exposure για να φαινονται οι μπαλες-φωτιστικα λιγο καλυτερα, αλλα σε γενικες γραμμες μου αρεσει πολυ

Link to comment
Share on other sites

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση


×
×
  • Create New...