Jump to content

Ποιο κινητό βγάζει τις καλύτερες φωτογραφίες; (Νο2)

Κοινοποίηση

Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;  

1.622 members have voted

1. 1. Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;

• Alcatel
      6
    • Apple
      107
    • HTC
      44
    • LG
      102
    • Motorola
      13
    • Nokia
      551
    • Samsung
      290
    • Sony Ericsson
      376
    • ...άλλη εταιρεία
      58
    • ΔΞ/ΔΑ
      75

Recommended Posts

Σε γενικες γραμμες ειναι καλες για τον φωτισμο αλλα βλεπω θορυβο και καθετες γραμμες, ισως φταιει το upload

Από Oppo είναι; Υπάρχει λίγος θόρυβος και θολότητα, φυσικά δεν έχει καλό φωτισμό, οπότε δικαιολογείται. Δεν υπάρχει αρκετή καθαρότητα όπως στο 808, βέβαια, αλλά δεν ακολουθεί το trend της υπερόξυνσης των LG, Samsung, Apple κλπ μοντέρνων συσκευών οπότε προσωπικά το προτιμώ.

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Τι υποννοεις? οτι εγω χαλασα το thread?

Μη μασάς ρε συνάδελφε Παοκάρα, άσε να λένε! ΠΑΟΚ είσαι! ;) Και καλός φωτογράφος επίσης! :)

Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview

Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1

Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview

• Απαντήσεις 10,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ναι από το oppo..Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο η τρελή υγρασία που αιωρούνταν από το ποτάμι..Μέχρι να κατεβάσω το παράθυρο από το αμάξι και να να ανοίξω την κάμερα και να βγάλω στην 3η φωτο ήταν χαλιά μιας και το τζαμακι μάζεψε υγρασία και ο ουρανός (του αμαξιού)είχε γίνει είδη υγρός..Δυστυχώς δεν νομίζω ότι μπορεί να πιάσει το 808 με την καμιά σε θέμα καμερας

Φιλικά Γιώργος

Τι υποννοεις? οτι εγω χαλασα το thread?

Ναι, εσυ το χάλασες απο την στιγμή που έφυγες απο την κορυφή για να πας κατωτερα.....χαχαχα

Υ.Γ. Όλοι Π.Α.Ο.Κ είμαστε???

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Ναι, εσυ το χάλασες απο την στιγμή που έφυγες απο την κορυφή για να πας κατωτερα.....χαχαχα

Όχι!!!:lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Ναι από το oppo..Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο η τρελή υγρασία που αιωρούνταν από το ποτάμι..Μέχρι να κατεβάσω το παράθυρο από το αμάξι και να να ανοίξω την κάμερα και να βγάλω στην 3η φωτο ήταν χαλιά μιας και το τζαμακι μάζεψε υγρασία και ο ουρανός (του αμαξιού)είχε γίνει είδη υγρός..Δυστυχώς δεν νομίζω ότι μπορεί να πιάσει το 808 με την καμιά σε θέμα καμερας

Φαίνεται σαν ομίχλη πράγματι... Θα είχε αρκετή υγρασία μάλλον. Πάντως πάλι φαίνεται φυσική φωτογραφία, υστερεί στον αισθητήρα και στην ανάλυση βέβαια, για να είναι καθαρή σαν το 808. Τα συγκρίνω γιατί και τα δύο όπως και το παλιό Ν8 ή ισως και το zoom της Σάμυ, βγάζουν περισσότερο φυσικές φωτογραφίες, χωρίς την υπερόξυνση που τις κάνει να μοιάζουν ψεύτικες (G2, G3, S4, S5 κλπ). Το 1020 αν εξαιρέσεις τα χρώματα και την ισορροπία λευκού είναι κάπου στη μέση.

Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview

Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1

Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview

...

Φυσικά και ΌΧΙ :p

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

Oneplus 5 - 128GB

Κάποιοι είστε και ΜΠ.Α.Ο.Κ:lol::lol:

ΟΧΙ βέβαια...!

Τσάμπα ανέβαζα τις φωτο με το K zoom της Α.Ε.Κ. ;;; :p

Τώρα που κανόνισα να πάρω και το 64άρι 1020, τι έχει να γίνει... Ακόμα καλύτερη κάμερα έχει... :p

Edited by keras
HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα...

ΟΧΙ βέβαια...!

Τσάμπα ανέβαζα τις φωτο με το K zoom της Α.Ε.Κ. ;;; :p

Τώρα που κανόνισα να πάρω και το 64άρι 1020, τι έχει να γίνει... Ακόμα καλύτερη κάμερα έχει... :p

Βρήκες τελικά???

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Εγω γαυρος ειμαι και μην αρχιζω να βάζω φωτο από το ναο αντε μπράβο !

Να βάλεις να βάλεις ;););)

Θα σας ενδιεφερε να ανεβασω συγκριτικα δειγματα μεταξυ lg g2 και lumia 925 σε χαμηλο φωτισμο?

Αφαιρεθηκαν ολα τα ποστ μου για τους λογους που αναφερω παρακατω.

Ευχαριστω

Edited by demon2411
αφαιρεση post

γεια σας και χαρα σας! φιλος μου θελει κινητο καθαρα γι φωτο και περισσοτερο για βινετο.ψαχνει για HD αλλα στην τιμη που θελει δεν βρισκω εγω κατι..(ασχετοσυνη). λοιπον θελω κινητ ο αφης με οσο το δυνατον καλυτερο βιντεο και λιγοτερο φωτογραφια.οριο ειναι τα 200 ευρο και οχι κινεζικο.

περιμενω τις προτασεις σας..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δράμα - Αγία Βαρβάρα κανονικές και hdr και raw με εστίαση στο έξυπνο και Καλά χωρίς να πατάω εγώ κάπου..ορισμένες της καίει ο ήλιος

[ATTACH]50964[/ATTACH][ATTACH]50964[/ATTACH][ATTACH]50964[/ATTACH][ATTACH]50964[/ATTACH][ATTACH]50964[/ATTACH]

Φιλικά Γιώργος

Και μια ακόμη με HDR εδώ ίσως φαίνονται τα νερά που βγαίνουν από το έδαφος

[ATTACH]50971[/ATTACH]

Φιλικά Γιώργος

Λοιπον για να ξεκαθαρισουμε τα πραγματα. Παοκ Κωστα η οπως αλλιως σε λενε.

Ειναι η δευτερη φορα που ειρωνευεσαι και γινεσαι καυστικος. Στο παρελθον το εχεις ξανακανει με το ατομο μου και δεν ειχε καλη καταληξη.(μην με αναγκασεις να ψαξω το φορουμ).

Θεωρω οτι εχεις μεγαλο προβλημα επικοινωνιας γιαυτο διακοπτω την καθε επικοινωνια-συνομιλια μαζι σου για 2η φορα. Το ειχα κανει και το ξανακανω τωρα. Ειχα ολη την καλη διαθεση να κανω ενα συγκριτικο μονο και μονο γιατι ετυχε να εχω στα χερια μου 2 συσκευες την ιδια ωρα και την ιδια στιγμη και φυσικα να απαντησω σε οτιδηποτε εχει καποιος να πει και να γινει μια ομορφη επικοινωνια και γιατι οχι να μαθουμε και κατι μεσα απο αυτο ακομα και να "ψαχτουμε" περισσοτερο. Στο φιναλε αυτος ειναι ο ρολος του φορουμ. Η ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ.

Εγω ξερω πολυ καλα ποιο κινητο εχει την καλυτερη καμερα απο τα 2 και δεν περιμενα εσενα Paok-Κωστα να μου "βαλεις τα γυαλια" γιατι εγω "σακατεψα το lumia" η γιατι "θα φωτογραφιζες καλυτερα" μιας και εγω ειμαι ασχετος και εσυ ο σχετικος.

Αλλα πλεον το συνεχομενο εριστικο υφος του ξερολα και οι ιδιες φωτογραφιες που ανεβαζεις συνεχεια και συνεχεια εχουν καταντησει κουραστικες και εσυ ο ιδιος.!!!

Μου θυμιζει επικα σκηνικα απο τοτε που ειχες το s4 και μετα το 920 και μετα με τις αντιπαραθεσεις επι 808 και 1020 που ειχες με τα αλλα παιδια και απορω πως το ανεχτηκαν. Εγω ομως οχι γιατι εχω καλυτερα πραγματα να κανω απο το να ασχοληθω μαζι σου. Kαι στην τελικη και δικιο να εχεις (που δεν εχεις) με το υφος που μιλας και το χανεις και δεν προκειται να σε ακουσω. Εγω ειμαι εδω για να προσφερω και να μαθω οχι για να λυσω το προβλημα συμπεριφορας σου.

Σαφως και οπως καταλαβαινετε (και δεν αναφερομαι σε σενα Παοκ με σενα εχω τελειωσει) εχω ενοχληθει αρκετα και ζητω συγγνωμη αλλα ζητησα απο τον moderator (και τον ευχαριστω) να σβησει ολα τα ποστ του συγκριτικου.

Σας ευχομαι καλη συνεχεια αλλα θα μου επιτρεψετε να αποχωρησω.

Καλο σας βραδυ και καλη συνεχεια.

Edited by demon2411

Έπειτα από την απόφαση του demon2411 να διαγράψει το συγκριτικό (κακώς κατά την γνώμη μου), αναγκαστικά διέγραψα και όλη την συζήτηση που ακολούθησε.

Ελπίζω σε επόμενο συγκριτικό να υπάρχουν αξιόλογα σχόλια και όχι απαξιωτικά.

@paok4270 στις φωτογραφήσεις είσαι άριστος μπορώ να πω, αλλά τα σχόλιά σου πολλές φορές είναι εριστικά. Δεν θέλω να γίνω πιο αυστηρός, προς το παρόν το αναφέρω σαν προειδοποίηση.

navi55 είσαι ευγενικός, αντικειμενικός και προσωπικά έχω εκτιμήσει ιδιαίτερα την παρουσία σου εδώ περισσότερο σαν φίλο και λιγότερο σαν mod, και γι αυτό αλλωστε προσπαθω να βοηθήσω με τον τρόπο μου αν ξεφεύγουν τα πράγματα.

Έχω αναφερθεί με γνώμη στις συμπεριφορές μας εδώ, ευγενικά, μπας και κατανοηθουν και με την αυτοκριτική μας, τα αυτονόητα, ότι δηλαδή είτε περνάμε ευχάριστα την ώρα μας με το χομπυ μας, είτε βοηθαμε εμας και άλλους στη γνώση και ενημέρωση.

Αυτό όμως που συμβαίνει με τον paok, θεωρώ ότι έχει ξεφύγει, είναι άκρως εκνευριστικό πια και υποβιβάζει όλους μας τελικά που γράφουμε εδώ. Προσωπικά έχω κάνει και συγκεκριμένες αναφορές, εντος οριων αξιοπρεπους συμπεριφορας, αλλά τα ιδια συμβαίνουν.

Το σημερινό ήταν σχεδόν τελικο χτύπημα και για εμένα, ειλικρινά το σκέφτομαι αν θα συνεχίσω εδώ, παρ' όλο που το θέμα μου αρέσει ιδιαίτερα. Δεν απευθύνομαι σε εσένα όπως καταλαβαίνεις, ούτε θεωρώ ότι θα πράξεις αυτά που ίσως θα έπρεπε επειδή γράφω τα ανωτέρω. Καταλαβαίνω και κατανοώ τον ρόλο σου.

Ας κάτσει ο paok να γραφει μόνος του στο θέμα αυτό οτι θέλει..., με όποιον ανέχεται αυτή τη συμπεριφορά.

Edited by keras
HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα...

Δυο μηνες πριν παλευα κ εγω για τα ιδια αυτονοητα. Τρελες αντιφασεις, ειρωνια κτλ. Βεβαια ΦΙΛΕ NAVI τοτε μου εστελνες προειδοποιησεις για ban κτλ κ στην ουσια εγω ημουν ο κακος. Βεβαια η αληθεια ΠΑΝΤΑ αποκαλυπτεται!Απορω γιατι ακομα ασχολειστε βρε παιδια, εγω πλεον απλα παρακολουθω για ..ψυχαγωγια, ορισμενοι την προσφερουν απλοχερα. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ! Edited by user_pixon12

galaxy Κ zoom - white

Samsung galaxy s8 - black

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...