Jump to content

Ποιο κινητό βγάζει τις καλύτερες φωτογραφίες; (Νο2)

Κοινοποίηση

Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;  

1.622 members have voted

1. 1. Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;

• Alcatel
      6
    • Apple
      107
    • HTC
      44
    • LG
      102
    • Motorola
      13
    • Nokia
      551
    • Samsung
      290
    • Sony Ericsson
      376
    • ...άλλη εταιρεία
      58
    • ΔΞ/ΔΑ
      75

Recommended Posts

Καλημέρα.

Αν και θεωρώ το 1020 το καλύτερο σε φωτο ούτως ή άλλως (το 808 το αφήνω απ' έξω γιατί δεν θα το έπαιρνα τώρα πια) κι εμένα μου κάνει εντύπωση οτι δεν ανεβαίνουν φωτο απο άλλες συσκευές, να τις δούμε. Δεν πιστεύω οτι το θέμα δεν το βλέπουν πολλοί, αντίθετα. Για παράδειγμα, θα μπορούσαμε να έχουμε απο το Galaxy S5 που απο οτι έχω δει βγάζει πολύ καλές φωτο.

Νομίζω, κάνοντας και αυτοκριτική, οτι μπορεί να φταίει το "ύφος" μας εδώ που δεν αφήνει περιθώρια σε άλλους να ανεβάσουν φωτο, που είναι επικριτικό και πιθανόν "σνομπ" προς άλλες συσκευές, ή η πλήρης αδιαφορία όταν ανεβαίνουν κάποιες φωτο που δεν είναι απο τις 2-3 συσκευές που συζητάμε (π.χ. ο demon που ανέβασε φωτο πριν δύο σελίδες).

Αναγκαστικά ονομάζω, όσο και να μην θέλω, ως τέτοιο ύφος του paok, με τα σχόλια που κάνει κατά καιρούς, χωρίς να είναι ο μοναδικός.

Όποιος θέλει το σκέφτεται και ας δοθούν τα περιθώρια και σε άλλους χρήστες, χωρίς το "ύφος" που έχουμε έως τώρα...

Edited by keras
HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα...

• Απαντήσεις 10,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Τι εννοείς; Οτι έχουν προβλήματα;

Ότι οι κάτοχοι προτιμούν να ανεβάζουν φωτογραφίες στα αντίστοιχα νήματα των συσκευών και όχι στο γενικό.

Αυτοί δεν έχουν αναζητήσεις. Εδώ διαβάζει κάποιος που "ψάχνεται" για την καλύτερη κάμερα σε κινητό.

Αν θες να δεις τι κάνει σε αυτό τον τομέα η κάθε συσκευή, μπαίνεις στα αντίστοιχα νήματα. Αν τώρα θες να δεις γενικά δείγματα από συσκευές μπαίνεις εδώ.

Εγώ π.χ. αν βγάλω καμία την ανεβάζω στο αντίστοιχο της συσκευής και απλώς παρακολουθώ το συγκεκριμένο θέμα για να δω δείγματα από χρήστες κυρίως...

Το θέμα πρέπει να μετονομαστεί σε "Ποιό κινητό Nokia βγάζει τις καλύτερες φώτο"

Αν και νομίζω ότι υπάρχει ειδικό θέμα για φωτογραφίες από Nokia συσκευές

Ο Κέρας έδωσε την εξήγηση.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Καλημέρα.

Αν και θεωρώ το 1020 το καλύτερο σε φωτο ούτως ή άλλως (το 808 το αφήνω απ' έξω γιατί δεν θα το έπαιρνα τώρα πια) κι εμένα μου κάνει εντύπωση οτι δεν ανεβαίνουν φωτο απο άλλες συσκευές, να τις δούμε. Δεν πιστεύω οτι το θέμα δεν το βλέπουν πολλοί, αντίθετα. Για παράδειγμα, θα μπορούσαμε να έχουμε απο το Galaxy S5 που απο οτι έχω δει βγάζει πολύ καλές φωτο.

Νομίζω, κάνοντας και αυτοκριτική, οτι μπορεί να φταίει το "ύφος" μας εδώ που δεν αφήνει περιθώρια σε άλλους να ανεβάσουν φωτο, που είναι επικριτικό και πιθανόν "σνομπ" προς άλλες συσκευές, ή η πλήρης αδιαφορία όταν ανεβαίνουν κάποιες φωτο που δεν είναι απο τις 2-3 συσκευές που συζητάμε (π.χ. ο demon που ανέβασε φωτο πριν δύο σελίδες).

Αναγκαστικά ονομάζω, όσο και να μην θέλω, ως τέτοιο ύφος του paok, με τα σχόλια που κάνει κατά καιρούς, χωρίς να είναι ο μοναδικός.

Όποιος θέλει το σκέφτεται και ας δοθούν τα περιθώρια και σε άλλους χρήστες, χωρίς το "ύφος" που έχουμε έως τώρα...

Δεν εχω παρα να συμφωνησω μαζι σου Κωνσταντινε. Δεν μπορω να πω οτι δεν με ενοχλησε που ανεβασα φωτο και υπηρξε αδιαφορια, ποσο μαλλον που μπηκα στην διαδικασια να τα ανεβασω και σε αλλον host για να μην μπει καποιος στην διαδικασια να ανοιγει ενα ενα τα λινκ αλλα και παλι κανεις δεν ασχοληθηκε. Κανεις δεν ειναι υποχρεωμενος να κανει κατι προς θεου, αλλα.....

Εχω καιρο να ποσταρω σε αυτο το νημα γιατι οπως ειπε και ο te_salat το νημα ειναι περισσοτερο nokia παρα το καλυτερο φωτοκινητο. Οσο για τα υπολοιπα που ανεφερε ο Κωνσταντινος περι υφους και σχολιασμων, δεν θελω να επεκταθω ουτε να εκφερω γνωμη μιας και μιλαμε για καταστασεις που εχουν αποδειχθει στο παρελθον ακομα και μεχρι σημερα.

Ολες οι συσκευες καλες ειναι αλλες καλυτερες αλλες χειροτερες. Το να θεοποιουμε οποια συσκευη πηραμε τελευταια απλα καταφερουμε 3 πραγματα, 1ον γινομαστε ρεζιλι γιατι γελανε οι αλλοι μαζι μας γνωριζοντας την αληθεια, 2ον μπερδευουμε τους μελλοντικους υποψηφιους αγοραστες στο τι να επιλεξουν και 3ον προσπαθουμε να πεισουμε και να αποδειξουμε στον εαυτο μας οτι αυτο που πηραμε ηταν η καλυτερη επιλογη.

Αυτα απο μενα ευχομαι καλη συνεχεια!

Παντα φιλικα

Γιωργος

Ο τίτλος είναι ξεκάθαρος. Αν θέλετε μπορεί να δημιουργηθεί διαφορετικό θέμα για φωτογραφίες χωρίς να γίνονται συγκρίσεις. Αν και όποιος θέλει να δει δείγματα από συσκευές με λιγότερες φωτογραφικές δυνατότητες μπορεί να ψάξει και στο google. Όσοι γνωρίζουν τον τρόπο λειτουργίας στο να βγει μια καλή φωτογραφία και κοιτάνε την λεπτομέρεια χωρίς να πατάνε απλά το κουμπί με αυτόματες ρυθμίσεις, σε αυτούς απευθύνεται και το θέμα. Αν και με αυτόματες ρυθμίσεις πάλι υπάρχει μία καλή εικόνα σε συγκριτικά που έχουν ανεβεί όπως αυτά του keras. Το αν από τα διάφορα συγκριτικά που έχουμε δει εδώ μέσα ως συνήθως βγαίνει νικητής το 1020 στο σύνολο, δεν σημαίνει ότι είναι και θέμα της nokia. Για ζουμ είπαμε καλύτερα είναι τα samsung με οπτικό ζουμ. Για hdr το oppo. Στο σύνολό όμως είναι το 1020 το οποίο έχει ένα βασικό και επαρκές ζουμ χωρίς βέβαια να θεωρείται 100% τέλειο. Βρείτε καλύτερη συσκευή να βραβεύσουμε αυτήν στο σύνολο!

Από εκεί και έπειτα κανένας δεν απαγόρευσε στο να ανεβαίνουν δείγματα από άλλες συσκευές. Οι αόριστες κουβέντες ότι υπάρχει τέτοιου είδους κλίμα κλπ δεν στέκουν πουθενά. Και για παράδειγμα θα αναφέρω τον paok ο οποίος έχοντας το 1020 πήγε στο oppo και μας έχει δείξει τα υπέρ της κάθε συσκευής χωρίς να έχει παρωπίδες.

Ο τίτλος είναι ξεκάθαρος. Αν θέλετε μπορεί να δημιουργηθεί διαφορετικό θέμα για φωτογραφίες χωρίς να γίνονται συγκρίσεις. Αν και όποιος θέλει να δει δείγματα από συσκευές με λιγότερες φωτογραφικές δυνατότητες μπορεί να ψάξει και στο google. Όσοι γνωρίζουν τον τρόπο λειτουργίας στο να βγει μια καλή φωτογραφία και κοιτάνε την λεπτομέρεια χωρίς να πατάνε απλά το κουμπί με αυτόματες ρυθμίσεις, σε αυτούς απευθύνεται και το θέμα. Αν και με αυτόματες ρυθμίσεις πάλι υπάρχει μία καλή εικόνα σε συγκριτικά που έχουν ανεβεί όπως αυτά του keras. Το αν από τα διάφορα συγκριτικά που έχουμε δει εδώ μέσα ως συνήθως βγαίνει νικητής το 1020 στο σύνολο, δεν σημαίνει ότι είναι και θέμα της nokia. Για ζουμ είπαμε καλύτερα είναι τα samsung με οπτικό ζουμ. Για hdr το oppo. Στο σύνολό όμως είναι το 1020 το οποίο έχει ένα βασικό και επαρκές ζουμ χωρίς βέβαια να θεωρείται 100% τέλειο. Βρείτε καλύτερη συσκευή να βραβεύσουμε αυτήν στο σύνολο!

Από εκεί και έπειτα κανένας δεν απαγόρευσε στο να ανεβαίνουν δείγματα από άλλες συσκευές. Οι αόριστες κουβέντες ότι υπάρχει τέτοιου είδους κλίμα κλπ δεν στέκουν πουθενά. Και για παράδειγμα θα αναφέρω τον paok ο οποίος έχοντας το 1020 πήγε στο oppo και μας έχει δείξει τα υπέρ της κάθε συσκευής χωρίς να έχει παρωπίδες.

Αυτό δεν σημαίνει ότι υφίσταται ζήτημα.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Δεν εχω παρα να συμφωνησω μαζι σου Κωνσταντινε. Δεν μπορω να πω οτι δεν με ενοχλησε που ανεβασα φωτο και υπηρξε αδιαφορια, ποσο μαλλον που μπηκα στην διαδικασια να τα ανεβασω και σε αλλον host για να μην μπει καποιος στην διαδικασια να ανοιγει ενα ενα τα λινκ αλλα και παλι κανεις δεν ασχοληθηκε. Κανεις δεν ειναι υποχρεωμενος να κανει κατι προς θεου, αλλα.....

Εχω καιρο να ποσταρω σε αυτο το νημα γιατι οπως ειπε και ο te_salat το νημα ειναι περισσοτερο nokia παρα το καλυτερο φωτοκινητο. Οσο για τα υπολοιπα που ανεφερε ο Κωνσταντινος περι υφους και σχολιασμων, δεν θελω να επεκταθω ουτε να εκφερω γνωμη μιας και μιλαμε για καταστασεις που εχουν αποδειχθει στο παρελθον ακομα και μεχρι σημερα.

Ολες οι συσκευες καλες ειναι αλλες καλυτερες αλλες χειροτερες. Το να θεοποιουμε οποια συσκευη πηραμε τελευταια απλα καταφερουμε 3 πραγματα, 1ον γινομαστε ρεζιλι γιατι γελανε οι αλλοι μαζι μας γνωριζοντας την αληθεια, 2ον μπερδευουμε τους μελλοντικους υποψηφιους αγοραστες στο τι να επιλεξουν και 3ον προσπαθουμε να πεισουμε και να αποδειξουμε στον εαυτο μας οτι αυτο που πηραμε ηταν η καλυτερη επιλογη.

Αυτα απο μενα ευχομαι καλη συνεχεια!

Παντα φιλικα

Γιωργος

Κοιτα Γιώργο. Το θέμα του νήματος είναι ξεκάθαρο: Ποιο κινητό βγάζει τις καλύτερες φωτογραφίες; Όχι τι είδους φωτογραφίες βγαζει το κάθε κινητό. Οπότε εδώ διυλίζουνε τον κώνωπα προκειμένου να βρεθεί ο νικητής. Γι αυτό υπάρχει και ψηφοφορία. Συγκριτικό γίνεται. Τώρα, αν εχει μετατραπεί σε "ποιο nokia βγάζει την καλύτερη φωτογραφία" (αν και δεν ισχύει σε τόσο μεγάλο βαθμό) είναι επειδή τα nokia έχουν μια υπεροχή σε αυτόν τον τομέα (όπως δείχνουν και τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας). Αυτό βέβαια δεν απαγορεύει κανέναν να συμμετάσχει στο θέμα. Απλά αυτό που δεν έχει γίνει κατανοητό είναι πως εδώ γίνονται συγκριτικά και όχι απλό ποστάρισμα φωτογραφιών (καλό θα ήταν να δημιουργηθεί θέμα πχ "τι φωτογραφίες βγαζει η συσκευή σας?")

Φιλικά σου το λέω. Άλλωστε κι εγώ μία φωτογραφία ανέβασα όλη κι όλη (αν θυμάμαι καλά).

Υ.Γ. Είναι σαν να γίνονται συγκρίσεις επιδόσεων αυτοκινήτων (πχ 0-100), να συμμετέχουν πόρσε κλπ και να βάλει ο άλλος τις επιδόσεις του golf. Καλές μεν αλλά μάλλον θα περάσουν απαρατήρητες (όχι πως οι διαφορές εδώ είναι τόσο μεγάλες).

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Κοιτα Γιώργο. Το θέμα του νήματος είναι ξεκάθαρο: Ποιο κινητό βγάζει τις καλύτερες φωτογραφίες; Όχι τι είδους φωτογραφίες βγαζει το κάθε κινητό. Οπότε εδώ διυλίζουνε τον κώνωπα προκειμένου να βρεθεί ο νικητής. Γι αυτό υπάρχει και ψηφοφορία. Συγκριτικό γίνεται. Τώρα, αν εχει μετατραπεί σε "ποιο nokia βγάζει την καλύτερη φωτογραφία" (αν και δεν ισχύει σε τόσο μεγάλο βαθμό) είναι επειδή τα nokia έχουν μια υπεροχή σε αυτόν τον τομέα (όπως δείχνουν και τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας). Αυτό βέβαια δεν απαγορεύει κανέναν να συμμετάσχει στο θέμα. Απλά αυτό που δεν έχει γίνει κατανοητό είναι πως εδώ γίνονται συγκριτικά και όχι απλό ποστάρισμα φωτογραφιών (καλό θα ήταν να δημιουργηθεί θέμα πχ "τι φωτογραφίες βγαζει η συσκευή σας?")

Φιλικά σου το λέω. Άλλωστε κι εγώ μία φωτογραφία ανέβασα όλη κι όλη (αν θυμάμαι καλά).

Υ.Γ. Είναι σαν να γίνονται συγκρίσεις επιδόσεων αυτοκινήτων (πχ 0-100), να συμμετέχουν πόρσε κλπ και να βάλει ο άλλος τις επιδόσεις του golf. Καλές μεν αλλά μάλλον θα περάσουν απαρατήρητες (όχι πως οι διαφορές εδώ είναι τόσο μεγάλες).

+1

Οποίος νομίζει ότι η συσκευή του είναι πολύ καλή στον τομέα φωτογραφία, μπορεί να ανεβάσει.

Και επειδή στα θέματα των συσκευών ο καθένας ευλογεί τα γένια του δεν βλέπω να ανεβάζει εδώ...

Το ότι κρίνουμε ίσως λίγο αυστηρά τις φωτογραφίες που ανεβαίνουν εδώ, αυτό μας δίνει το "δικαίωμα" να το κάνουμε η συσκευή μας, στον τομέα που ορίζεται από το θέμα. Δεν πάω εγώ να κάνω το μάγκα σε θέμα με benchmarks... Το ειρωνικό κτλ. ύφος φυσικά είναι κατακριτέο από οποιονδήποτε.

Παίδες δεν είμαστε 15 χρονα. Όλα μπορούν να γίνουν σωστά όταν υπάρχει ωριμότητα.

Ρεαλιστικό hdr έχει τόσο το iphone 5s όσο και το πολύ καλό σε αυτό το τομέα oneplus one.

images?q=tbn:ANd9GcSajrrZEo6APx0nLGx13EufEf6HGZt6oIMxyclgz-36fQJFB7gC

could you do it again?

ThL W8 Beyond , OnePlus 3T

Έχετε ένα δίκιο όταν λέτε "ο τίτλος είναι ξεκάθαρος". Έτσι βέβαια θα μπορούσαμε να πούμε "το 808 και το 1020, τέλος. Λουκέτο στο νήμα μέχρι του χρόνου".

Απλά εδώ και στο προηγούμενο θέμα μπαίνανε φωτογραφίες από αρκετές συσκευές και έτσι πήγαινε το νήμα μέχρι που αγόρασε τότε ο paok το 920.

Αφού λοιπόν ξεκαθαρίσαμε τον σκοπό του νήματος, θα ήθελα να δω ένα άλλο με φωτογραφίες από πολλές συσκευές. Είναι ποιό εύκολο να κοιτάς ένα θέμα με πολλά samples και vs, παρά να οργώνεις το ίντερνετ και να μπαίνεις σε 50 ξεχωριστά για την κάθε συσκευή.

Αυτά τα ολίγα

Φυσικά μπορείτε να κάνετε συγκρίσεις και για άλλες συσκευές. Δεν σας το απαγόρευσε κανένας.

Όποιος έχει διαθέσιμες συσκευές για συγκριτικά, σαφώς και είναι καλοδεχούμενα. Εδώ δεν μιλάμε μόνο για 1-2 συσκευές που βγάζουν τις καλύτερες φωτογραφίες. Υπάρχουν και άλλες συσκευές που βγάζουν αξιόλογες φωτογραφίες. Το θέμα είναι να βλέπουμε τέτοιου είδους φωτογραφίες και όχι φωτογραφίες γεμάτο θόρυβο, θολές κλπ. Πχ το galaxy S5 θεωρώ ότι τη μέρα βγάζει πολύ καλές φωτογραφίες όπου θα μπορούσε να γίνει μία πολύ καλή σύγκριση..

Έχετε ένα δίκιο όταν λέτε "ο τίτλος είναι ξεκάθαρος". Έτσι βέβαια θα μπορούσαμε να πούμε "το 808 και το 1020, τέλος. Λουκέτο στο νήμα μέχρι του χρόνου".

Απλά εδώ και στο προηγούμενο θέμα μπαίνανε φωτογραφίες από αρκετές συσκευές και έτσι πήγαινε το νήμα μέχρι που αγόρασε τότε ο paok το 920.

Αφού λοιπόν ξεκαθαρίσαμε τον σκοπό του νήματος, θα ήθελα να δω ένα άλλο με φωτογραφίες από πολλές συσκευές. Είναι ποιό εύκολο να κοιτάς ένα θέμα με πολλά samples και vs, παρά να οργώνεις το ίντερνετ και να μπαίνεις σε 50 ξεχωριστά για την κάθε συσκευή.

Αυτά τα ολίγα

Δεν είναι έτσι (για τα 808 & 1020). Υπάρχει και αντίλογος και ορθώς υπάρχει. Στο φινάλε για να βγάλεις το συμπέρασμα πως το Α είναι καλύτερο από το Β & Γ θα πρέπει να τα συγκρίνεις/αντιπαραθέσεις (κάτι που έκανε με "απευθείας" συγκρίσεις ο φίλος kerras). Όμως ακριβώς αυτό που λέω: συγκρίσεις. Σε αυτό το συγκριτικό κανένας δεν απαγορεύει κανέναν να συμμετάσχει....;)

Στη δημιουργία θέματος με φωτογραφίες απ' όλα τα κινητά είμαι απόλυτα σύμφωνος. Είναι πολύ καλή ιδέα.;)

Δε χρειάζεται να γεμίσουμε θέματα με παρόμοιο περιεχόμενο ρε παίδες.. Μια χαρά είμαστε εδώ, όποιος θέλει ανεβάζει, δεν απαγορέψαμε σε κανέναν, αν είναι δυνατόν...

Δε χρειάζεται να γεμίσουμε θέματα με παρόμοιο περιεχόμενο ρε παίδες.. Μια χαρά είμαστε εδώ, όποιος θέλει ανεβάζει, δεν απαγορέψαμε σε κανέναν, αν είναι δυνατόν...

Απλά εδώ ψάχνεις το ΤΟP. Τί γίνεται όμως όταν κάποιος θέλει να δει/συγκρίνει κατώτερες και οικονομικότερες συσκευές? Μπορεί βέβαια να μπει στα "κατα τόπους θέματα" αλλά θα μπορούσε να υπάρχει και κάτι συγκεντρωτικό.

Δεν διαφωνω μαζι σου φιλε μου και συμφωνω στο οτι η Nokia με συγκεκριμενα μοντελα της ειναι πιο μπροστα απο τους υπολοιπους. Βεβαια καπου ειναι καλυτερη καπου χειροτερη. Γιαυτο για μενα η τελεια καμερα απλα δεν υπαρχει. ΑΚΟΜΑ. Απο και και επειτα πιστευω να καταλαβαινεις για ποιο πραγμα μιλαω. Οσο για αυτο που λες "Απλά αυτό που δεν έχει γίνει κατανοητό είναι πως εδώ γίνονται συγκριτικά και όχι απλό ποστάρισμα φωτογραφιών (καλό θα ήταν να δημιουργηθεί θέμα πχ "τι φωτογραφίες βγαζει η συσκευή σας?") ισως ειναι το καλυτερο. Απλα ο καθενας ανεβαζει μια φωτο και περιμενει ισως να του κανουν μια κριτικη για το πως φωτογραφιζει το κινητο. Εν μερει μπορεις να παρεις μια εικονα για τις επιδοσεις του χ κινητου. Συγκρισεις (γνωμη μου παντα και σε αυτο ειμαι καθετος) ΜΟΝΟ την ιδια ωρα, στο ιδιο μερος με το ιδιο focus. Αλλιως αποδιδουν οι καμερες σε διαφορετικες συνθηκες. π.χ. αν μια μερα εχει μια πολυ ελαφρια ομιχλη που το ματι σου δυσκολα την διακρινει, στην φωτο θα φανουν πιξελακια και ελλειψη λεπτομερειας χωρις να φταιει το κινητο. Και φυσικα δεν μιλαμε για καμερες κανονικες αλλα για κατι μικροσκοπικους φακους οι οποιοι βασιζονται σε processing και οχι μονο. Γιαυτο και η παραμικρη λεπτομερεια φερνει διαφορετικο αποτελεσμα.

Π.χ. ειχα το s4 και τωρα πηρα παλι το g2. Με την νεα ρομ και μια modded camera θεωρω οτι τραβαει αρκετα καλες φωτο σε σχεση με πριν ειδικα σε χαμηλο φωτισμο. Εχω καποια δειγματα που θα ηθελα να τα ανεβασω εδω ετσι ωστε να μου πουν καποιοι γνωστες των φωτο σε χαμηλο φωτισμο αν ειναι καλες, και φυσικα να βοηθηθει καποιος που θα τον ενδιεφερε να το αγορασει σαν κινητο, αλλα το σκεφτομαι μην ειναι ξεκαρφωτες.

Φιλικα Παντα

Γιωργος

Edited by demon2411

Αυτά τα ολίγα

Τι υποννοεις? οτι εγω χαλασα το thread?

Αμφίπολη και το τείχος κοντά στην αρχαία γέφυρα

[ATTACH]50922[/ATTACH]

Σε γενικες γραμμες ειναι καλες για τον φωτισμο αλλα βλεπω θορυβο και καθετες γραμμες, ισως φταιει το upload

Τι υποννοεις? οτι εγω χαλασα το thread?

Ναι το χάλασες! Ανέβασες ψηλά το πήχυ και φύγανε όλοι! :lol:

- There is no place like 127.0.0.1 -

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...