Jump to content

Ποιο κινητό βγάζει τις καλύτερες φωτογραφίες; (Νο2)

Κοινοποίηση

Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;  

1.622 members have voted

1. 1. Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;

• Alcatel
      6
    • Apple
      107
    • HTC
      44
    • LG
      102
    • Motorola
      13
    • Nokia
      551
    • Samsung
      290
    • Sony Ericsson
      376
    • ...άλλη εταιρεία
      58
    • ΔΞ/ΔΑ
      75

Recommended Posts

Εδώ τα αποτελέσματα ενός απαράδεκτου κατα την γνώμη μου blind συγκριτικού/ψηφοφορίας που έτρεχε εδώ και λίγες μέρες στο phonearena.

Ok ρε guys μια απο τις 4 συσκευές ήταν φωτ.μηχανή η οποία απέσπασε το συντριπτικό ποσοστό των ψήφων και είναι ξεκάθαρα ο νικητής. To ranking μεταξύ των τηλεφώνων που κολλάει όμως? Δηλαδή αν η φωτ. μηχανή ήταν απούσα ποιος εγγυάται σε ποια συσκευή θα πήγαινε το 60% των ψήφων που απέσπασε?

Στην τελική αν γινόταν μόνο μεταξύ των τηλεφώνων εγώ S2 θα ψήφιζα μάλλον.

Edited by mellodos

• Απαντήσεις 10,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Προσωπικά, αδιαφορώ για του ζουμ φίλτατε haki! Εξάλλου, όπως είπες και εσύ, για κινητό μιλάμε...αν θέλαμε ψηφιακή θα ανοίγαμε θέμα "ποιά ψηφιακή βγάζει τις καλύτερες φωτογραφίες" και θα γινόταν εκεί η κόντρα! Κάποιοι (όπως και εγώ) δεν θέλουμε να κουβαλάμε παντού μια ψηφιακή, ενώ με το κινητό έχω βγάλει άψογες φωτό σε μέρη που χρειάστηκα ψηφιακή και δεν θα μπορούσα να την έχω μαζί μου.

haki, δεν λέω ότι έχεις άδικο, απλά σε κάποιον που δεν ασχολείται σοβαρά με την φωτογράφηση και θέλει να απαθανατίζει απλές καθημερινές στιγμές ( ο περισσότερος κόσμος αυτό δεν θέλει;;; ), μια κάμερα σαν του N8 είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιητική! Για εμένα προσωπικά είναι τέλεια!! Άσε που κάνω τη δουλειά μου και με το ψηφιακό ζουμ, χωρίς μεγάλη απώλεια ποιότητας στο συγκεκριμένο κινητό. Πουλάκια δεν φωτογραφίζω:p , καμπύλες μπορεί:rolleyes:, στα τοπία όμως έχω ιδιαίτερη αδυναμία και εδώ το κινητό είναι όλα τα λεφτά...

συμφωνω....μια κάμερα σαν του N8 είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιητική....καλυτερος αισθητηρας και απο compact καμερες

εχει αντικαταστησει την ψηφιακη μου

• 2 weeks later...

Nokia n8 και απο μενα.απιστευτη καμερα πραγματικα.

Sent from my Samsung Galaxy S II using Tapatalk

• 4 weeks later...

Σκεφτομαι να παρω smartphone μεταχειρισμενο με περισσοτερη εμφαση στις φωτογραφιες με φακο καμερας πανω απο 5mpx και αυτοματη εστιαση κτλ.

Απο το αττικο αλσος(οικισμος γεωργιου παπανδρεου) εβγαλα φωτο τον λυκαβυτο και την ακροπολη και τη θαλασσα γενικα στο τοπιο, με το w995(8mpx). Mε το zoom που εκανα μετα στο σπιτι μου η ακροπολη απο τοσο μακρια δε φαινοταν. Μονο μια θολουρα.

Ρωταω για το αν κινητα οπως το Ν8 ΝΟΚΙΑ θα κατεγραφαν πχ την ακροπολη απο τοσο μακρια. Γενικα μου αρεσει να βγαζω τοπια φωτογραφιες με το κινητο μου αν και δεν ασχολουμαι με κανονικες φωτογραφικες μηχανες. Επισης το SATIO-IDOU SE βγαζει καλες φωτο με τα 12mpx? Με ενδιαφερουν περισσοτερο οι λεπτομεριες(μετα ζοομ) παρα το χρωμα.

zoom στα κινητα δεν υπαρχει.

ελαχιστα κινητα εχουν πραγματικο ζοομ (οπτικο) και δεν πωλουνται πια.

αν το ζοομ ειναι το σημαντικο για εσενα παρε ψηφιακη φωτογραφικη.

δεν υπαρχει συγκριση αφου ζοομαρει κανονικα.

το ζοομ που εχουν τα κινητα ειναι ψηφιακο αρα ΔΕΝ ειναι ζοομ. ειναι crop

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Ναι καλε το ξερω εννοω το ζοομ που κανεις αφοτου τραβηξες τη φωτογραφια. Τις φωτο τις τραβαω χωρις ζοομ και απλως κοιταω μετα τις λεπτομεριες τους κανοντας ζοομ απο το σπιτι μου.

Και τα δύο κινητά που ανέφερες είναι κορυφαία στον τομέα της φωτογραφίας, με Νο1 το Ν8.

Μην ξεχνάς όμως ότι πρόκειται πάντα για κινητά, που ναι μεν έχουν κάνει άλματα στον τομέα αυτό και συγκρίνονται (εξαιρώντας το ζουμ) πλέον και με ψηφιακές μηχανές, αλλά αν θες ΤΗΝ καθαρότητα εικόνας, μάλλον πρέπει να πας σε πολύ καλή φωτογραφική.

Τώρα για το αν φαινόταν ή όχι η ακρόπολη αν τραβούσες με κάποιο από τα δύο αυτά κινητά την φωτογραφία που ανέφερες, είναι λίγο υποθετικό. Αν δεν το δοκιμάσεις δεν θα ξέρεις για σίγουρα. Πάντως καλύτερη γενικά φωτογραφία θα είχες από το W995!;)

n8...αν και μετριο σε ολα τα υπολοιπα.

sony ericsson arc

samsung galaxy s2

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

N8 εχω δει μονο απο κοντα να βγαζει φωτο (απ'τα πολυ καλα για φωτο κινητα) και ηταν τελεια εμπειρια :P
Coolpad F1 (8297W)

καποτε πριν πολυ καιρο ειχα ψηφισει SE (δεν θυμαμαι ποιο μοντελο ειχα στο νου, μαλλον το K800i ή το W900 ή το C905)

απο την εποχη του Ν82 ομως η πλαστιγγα γυρισε.

Τις τελευταιες μερες εχω το Ν8 και μπορω να πω πως και σε video ειναι φοβερο (αρκετα καλυτερο απο μερικα full hd και καλα κινητα)

σε φωτογραφια ομως, το αποτελεσμα ειναι εντυπωσιακο και ,προς το παρον, απλησιαστο.

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

βασιλη ψαξε να κατεβασεις μια εφαρμογη, hdr camera λεγεται νομιζω... θα δεις σε καποιες φωτο μεγαλη διαφορα ;)

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Απο τα Android κινητά, ποιό εχει την καλύτερη κάμερα?

Με ενδιαφέρει να βγάζει (οσο γίνεται) σε χαμηλό φωτισμό χωρίς φλάς..

Απο τα Android κινητά, ποιό εχει την καλύτερη κάμερα?

Με ενδιαφέρει να βγάζει (οσο γίνεται) σε χαμηλό φωτισμό χωρίς φλάς..

Νομίζω το Sony Ericsson Xperia arc.

Sent from my GT-I5800 using Tapatalk

My phones: LG GOOGLE NEXUS 5 16GB (BLACK) LG G5 32GB, SAMSUNG GALAXY NOTE 8 64GB

My tablet: LG G PAD V400 7.0 8GB (BLACK)

Ναι εννοείται το xperia arc βγάζει τις καλύτερες φωτογραφίες android συσκευών ειδικότερα σε χαμηλό φωτισμό με τον αισθητήρα Sony Exmor R™ που επιτρέπει να τραβάτε βίντεο και φωτογραφίες σε χαμηλό φωτισμό. Bέβαια χάνει σε όλα τα άλλα με διαφορά από το galaxy sii βέβαια και το συγκεκριμένο βγάζει φοβερές φωτογραφίες .
keep flying

ποια η γνωμη σας για συγκριση sgs ii vs xperia arc;

ποιο υπερτερει στον τομεα της καμερας;

http://www.gsmarena.com/piccmp.php3?idType=1&idPhone1=3621&idPhone2=3619

εδω φαινεται να ειναι καλυτερο το samsung αλλα διαβαζω για το sony

• 1 month later...

Κατά την γνώμη μου το iphone εχει πολλή καθαρή φωτογραφική μηχανή. Άλλες εταιρίες λένε οτι έχουνε 9, 10, 12 MP αλλά δεν βγάζουν πραγματικά τόσο καλή ποιότητα, θα μου πείτε είναι και θέμα οθόνης αλλα και στον υπολογιστή που της ανεβάζεις το ίδιο φαίνονται.

Πιστεύω καλύτερα να λές πόσο πραγματικά MP είναι παρά να κοροιδεύεις τον κόσμο, γιατί ο κόσμος καταλαβαίνει και θα σε τιμωρήσει κάποια στιγμή. :)

Creative your world!!

:thanks:

μα δεν ειναι θεμα mp μονο !

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Καλό είναι το iphone αλλά όχι στα κορυφαία.

Κατ'εμέ τα κορυφαία εξακολουθούν να είναι Ν8-Pixon-Satio.

Ν8 και μετα pixxon με satio. ειχα τα δυο απο αυτα και τωρα εχω το sII.

οι φωτο του Ν8 αψογες.

τυπωσα φωτο που ειχα αποθηκευμενες στο σατιο(τοχει η γυναικα μου τωρα), δεν πιστευεις οτι ειναι απο τηλεφωνο.

Κατά την γνώμη μου το iphone εχει πολλή καθαρή φωτογραφική μηχανή. Άλλες εταιρίες λένε οτι έχουνε 9, 10, 12 MP αλλά δεν βγάζουν πραγματικά τόσο καλή ποιότητα, θα μου πείτε είναι και θέμα οθόνης αλλα και στον υπολογιστή που της ανεβάζεις το ίδιο φαίνονται.

Πιστεύω καλύτερα να λές πόσο πραγματικά MP είναι παρά να κοροιδεύεις τον κόσμο, γιατί ο κόσμος καταλαβαίνει και θα σε τιμωρήσει κάποια στιγμή. :)

Μα δεν λένε ψέματα για τα MP, απλά δεν έχουν όλα τα κινητά τον ίδιο φακό και το ίδιο πρόγραμμα επεξεργασίας των φωτό που τραβάμε! Το iphone 4 έχει καλή κάμερα, αλλά έχει και κορυφαία οθόνη που βοηθάει να φαίνονται άψογες οι φωτό! Όμως αναμφίβολα δεν φτάνει την ποιότητα των N8, Pixon12 & Satio...ούτε καν του C905 στα 8MP! Ωστόσο φτάνει και ξεπερνάει τα άλλα (εκτός του N8) σε ποιότητα βιντεοσκόπησης!;)

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...